Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτο το λαπτοπ http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3864 και εχω ενα προβλημα με την μπαταρια μαλλον.μετα απο 3 χρονια που το λαπτοπ δουλευε με την μπαταρια πανω μαλλον τα εφτυσε πλεον γιατι ενω εχω το φορτιστει συνδεδεμενο στο ρευμα μου δειχνει οτι φορτιζει συνεχεια αλλα η μπαταρια ειναι συνεχεια στο μηδεν. δοκιμασα και τον αλλο φορτιστει που εχει το λαπτοπ και παλι τα ιδια οποτε μαλλον πιστευω οτι τα εφτυσε για τα καλα η μπαταρια μου και σκεφτομαι να αγορασω αλλη ακομη και αυθεντικη αλλα οχι ακριβη μια και το λαπτοπ ειναι super ακομη. θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το τι μπαταρια μπορω να αγορασω και απο που. τα στοιχεια της μπαταριας ειναι nihon hewlett packard, 14.4 v 4840 mab, series HSTNN-DB29, batt SPS-450477-001 αυτα αναγραφει επανω. αν καποιος απο τους κατοχους εχει αλλαξει και μπορει να μου δωσει πληροφοριες θα ηταν πολυ βοηθητικο. και απο αλλα μελη που ερουν απο μπαταριες. επισης η κορη μου μου ξηλωσε ενα πληκτρο και μου εσπασε ενα πλαστικο χιαστο που κουμπωνει ενωνει το πληκτρο με το πληκτρολογιο. το εχω βαλει τωρα καπως αλλα θελω να αγορασω ενα ανταλλακτικο η μαλλον πολλα γιατι η κορουλα ειναι ταρζαν. ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω?

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://viewitem.eim.ebay.gr/6600mAh-Liion-Battery-for-HP-Business-Notebook-8710w-Mobile-Workstation-9400/251003924102/item

επαναφερω το θεμα για να ρωτησω το εξης. πηρα αυτην την μπαταρια η οποια ειναι και συμβατη βαση part no.

μολις την εβαλα πανω εγραφε φορτιση 61%. η οδηγια εγραφε να την αφησω να φορτισει στο φουλ. το πρωι που σηκωθηκα ηταν ακρβως στο ιδιο σημειο και εγραφε το ιδιο παροτι η ενδειξη στο λαπτοπ δειχνει πορτοκαλι που σημαινει οτι η μπαταρια φορτιζει. να σημειωσω οτι η μπαταρια ειναι πιο μεγαλη απο την παλια στο πλατος αλλα αυτο δεν με πειραζει αν λειτουργει κανονικα.

καμια ιδεα?

υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμισω?

αν μπορειτε να μου στειλετε γρηγορες πιθανες λυσεις, ετσι ωστε αν δεν λειτουργει να την γυρισω πισω.

να σημειωσω οτι την μπαταρια την εβαλα πανω με κλειστο το λαπτοπ.

thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...