DNA180 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα αδέρφια!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, σε όσους μπορεί να γνωρίζουν φυσικά, σχετικά με ένα προβληματάκι που έχω με ένα Philips BDP7500 MK II (μηχανηματάρα). Το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορεί να αναπαράγει πολλές μορφές αρχείων!!! Ας πούμε για παράδειγμα λοιπόν, ότι έχω μία ταινία σε μορφή avi x-vid, η οποία συνοδεύεται με το απαραίτητο srt αρχείο υποτίτλων. Ξεκινάω την ταινία και επιλέγω το αρχείο υποτίτλων που θέλω να εμφανίζεται. Στην περίπτωση που είναι Ελληνικά, θα πρέπει με μια δεύτερη επιλογή μέσα από το menu του player, να ορίσω ότι πρόκειται για Ελληνική γλώσσα προκειμένου να μην μου τα εμφανίζει "κινέζικα". Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα είναι όταν έχω να κάνω με αρχεία mp4!!! Στην περίπτωση αρχείου mp4, φορτώνει το αρχείο και ξεκινάει να παίζει κανονικά, επιλέγω το αρχείο με του Ελληνικούς υπότιτλους, αλλά δεν υπάρχει πλέον η δεύτερη επιλογή, στην οποία δηλώνω ότι πρόκειται για Ελληνική γλώσσα... Με αποτέλεσμα, να εμφανίζονται οι υπότιτλοι ότι να 'ναι!!! Γνωρίζει κανείς τι παίζει σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα