nikthanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 αυτο μου ειπαν απο wind.προσπαθουν να κανουν το συνδυαστικο.εγω εχω κανει ηδη μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και απο τριτη αν δεν το εχουν φτιαξει θα δω πως θα κινηθω. για το γαμωτο και μονο δλδ
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ο οτε συνηθως δεν εχει προβλημα να κανει το συνδυαστικο.λεφτα βγαζει απο αυτο αν βγει κατα της wind.απο εκει και περα ουτε καταγγελιες ουτε τιποτα.τους λες δεν το φτιαξατε δεν πληρωνω τελος διακοπης και πας σε αλλη εταιρεια.νο reason να χανεις χρονο ετσι
nikthanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 τπτ. ακομα δεν εχουν βρει λυση στο προβλημα ή δεν ξέρουν πιο ειναι το προβλημα για να το λυσουν. θα παω αυριο πρωι να ακυρωσω το συμβολαιο κ να κανω μια αιτηση μαλλον στον ΟΤΕ (ντροπη)
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 κανε σε αλλο παροχο.αλλοι τοσοι υπαρχουν . και το βασικο ειναι οτι μαλλον δεν σου λενε κατι παραπανω απο wind για να καταλαβεις σε τι σταδιο ειναι
krypton Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 τπτ. ακομα δεν εχουν βρει λυση στο προβλημα ή δεν ξέρουν πιο ειναι το προβλημα για να το λυσουν. θα παω αυριο πρωι να ακυρωσω το συμβολαιο κ να κανω μια αιτηση μαλλον στον ΟΤΕ (ντροπη) ώρες ώρες κάτι τετοια πράγματα κάνει η υποστήριξη της wind και καταλαβαίνεις ότι δεν κάνειγια παροχή internet
weber122 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ώρες ώρες κάτι τετοια πράγματα κάνει η υποστήριξη της wind και καταλαβαίνεις ότι δεν κάνειγια παροχή internet ώρες ώρες θυμίζει tellas φάση. άλλα ατν'άλλων δηλαδή
argirisparxas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 τπτ. ακομα δεν εχουν βρει λυση στο προβλημα ή δεν ξέρουν πιο ειναι το προβλημα για να το λυσουν. θα παω αυριο πρωι να ακυρωσω το συμβολαιο κ να κανω μια αιτηση μαλλον στον ΟΤΕ (ντροπη) Δυστυχώς την ανικανότητα την πληρώνει ο καταναλωτής. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 απλα ειναι πολυ παραξενο προβλημα.γιατι για να εχει κανονικα τηλεφωνο αλλα να μην κανει καν προσπαθεια sync η πρεπει να εχει κανει βλακεια η wind η πρεπει το ρουτερ να εχει προβλημα.και χαλια να ειναι ο βροχος συνηθως βλεπεις μια μικρη προσπαθεια sync αλλα ο φιλος μας ειπε οτι δεν κανει καν.εκτος αν δεν ειδε καλα.
nikthanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 οχι, τπτ. το ρουτερ μεχρι τη συνδεση με τη wind λειτουργουσε κανονικα. τις 2 τελευταιες μερες παραδεχτηκαν οτι το προβλημα ειναι απο αυτους γιατι ο οτε εκανε ελεγχους στη γραμμη κ τη βρηκε οκ. το ρουτερ συνεχιζει να μη βλεπει σημα dsl, και τωρα στα τελειωματα μου ειπαν οτι "τελικα η βλαβη ηταν πιο πολυπλοκη απ οτι περιμενανε" αλλα ακομα και τωρα, Πεμπτη - Παρασκευη ήταν οι τεχνικοι της wind στο Α/Κ και δεν καταφεραν να φτιαξουν. Σημερα πηγα και εκανα παλι αιτηση στη forthnet, γιατι ο ΟΤΕ τη μηχανογραφηση και την ενημερωση στοιχειων καταναλωτων δεν ξερει τι ειναι, και περασα απο wind για να στειλω αιτημα οτι δε θα πληρωσω προστιμο διακοπης μιας και Wind double play L δεν καταφεραν να μου δωσουν
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 οχι, τπτ. το ρουτερ μεχρι τη συνδεση με τη wind λειτουργουσε κανονικα. τις 2 τελευταιες μερες παραδεχτηκαν οτι το προβλημα ειναι απο αυτους γιατι ο οτε εκανε ελεγχους στη γραμμη κ τη βρηκε οκ. το ρουτερ συνεχιζει να μη βλεπει σημα dsl, και τωρα στα τελειωματα μου ειπαν οτι "τελικα η βλαβη ηταν πιο πολυπλοκη απ οτι περιμενανε" αλλα ακομα και τωρα, Πεμπτη - Παρασκευη ήταν οι τεχνικοι της wind στο Α/Κ και δεν καταφεραν να φτιαξουν. Σημερα πηγα και εκανα παλι αιτηση στη forthnet, γιατι ο ΟΤΕ τη μηχανογραφηση και την ενημερωση στοιχειων καταναλωτων δεν ξερει τι ειναι, και περασα απο wind για να στειλω αιτημα οτι δε θα πληρωσω προστιμο διακοπης μιας και Wind double play L δεν καταφεραν να μου δωσουν στο ειπα οτι με βαση αυτα που λες οτι δεν βλεπει καν σημα dsl οτι μαλλον φταιει η wind.βεβαια το παραξενο ειναι οτι πολυ αργουν και το πολυπλοκο μου φαινεται παραξενο. 3 πραγματα μπορω να σκεφτω.α.προβλημα στο φιλτρο στην ρεγκλετα που εχουν.2 λεπτα για να αλλαχτει.προβλημα στην καρτα adsl στο dslam.10 λεπτα για να αλλαχτει αντε και 10 να bootarei.προβληματικο οριο που συνηθως εκει ζητανε αλλαγη οριου απο τον οτε.αντε 2 μερες 3 να κανει ο οτε την αλλαγη οριου.εκτος αν μου διαφευγει κατι
nikthanos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 χαχαχαχα.... μάλλον θα τους πω να σε παρουν τηλέφωνο μπας και φτιάξουν τη βλάβη. τον περισσοτερο καιρο τον σπαταλησαν μεχρι να καταληξουν ποιος εχει το προβλημα. τραγικα πραγματα
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 δεν θελει μυαλο για να δει καποιος που ειναι το προβλημα.σιγουρα αμα ειναι στο κομματι του οτε εχεις θεμα να συννενοηθεις μαζι τους αλλα το να δεις που ειναι το προβλημα ειναι ευκολο.
nikthanos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 δεν ασχολουμαι αλλο μαζι τους. θα περιμενω να δω ποσο θα με χρεωσουν για ενα μηνα τηλεφωνιας χωρις ιντερνετ κ απο κει και περα θα δω πως θα κινηθω. εστειλα το σχετικο αιτημα, και τωρα περιμενω τη forthnef
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 δεν ασχολουμαι αλλο μαζι τους. θα περιμενω να δω ποσο θα με χρεωσουν για ενα μηνα τηλεφωνιας χωρις ιντερνετ κ απο κει και περα θα δω πως θα κινηθω. εστειλα το σχετικο αιτημα, και τωρα περιμενω τη forthnef καλα ναι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις.απο εδω πανε και αλλες εταιρειες.απλα ελπιζω να μην σε χρεωσουν τελος απενεργοποιησης.και ελπιζω να μην ειναι καποιο προβλημα απο τον οτε που δυσκολο οπως φαινεται διοτι αυτο το προβλημα θα περασει και στον επομενο παροχο.αλλα επειδη ειπες οτι τηλ εχεις και δεν εχεις καθολου προσπαθεια sync δεν ειναι οτε.αν εκανε προσπαθεια θα ελεγα 90 τις 100 οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα