poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σε αυτές τι περιπτώσεις φταίει ο ΟΤΕ που αδιαφορεί για ενεργοποιήσεις άλλων παρόχων. Το έχουμε δει πολλάκις το έργο... καλα στις ενεργοποιησεις ειναι τραγικο.3 μερες ο οτε 10-20 -30 -40 οι αλλοι.και πιο παλια και διμηνα. τωρα βεβαια για τον φιλο επειδη εχει τηλ μπορει να φταιει και κατι στην wind. βεβαια .... η γνωστη αλητεια του οτε, οποιος ανηκει σε αλλο παροχο αυτοματα μπαινει σε τελευταια προτεραιοτητα, ειναι για ενεργοποιηση ειναι για βλαβη αυτοματα παει στον πατο της λιστας. Αφου πλεον στις βλαβες αν τυχον εμπλεκεται ο οτε δεν σου λενε θα φτιαχτει εντος 3 ημερων (που λεει η συμβαση), αλλα θα φτιαχτει σε 3 μερες γιατι ειναι σιγουρο οτι ο οτε θα το κανει επιτηδες την τελευταια μερα που του επιτρεπει η συμβαση .... νομιζω η συμβαση λεει 2 μερες 48 ωρες ουτε καν 3 ημερες.και βεβαια το φτιαξουν η οχι συνηθως η βλαβη κλεινει στις 2 μερες ο παροχος πληρωνει και μετα συνδυαστικο βλαβη ξανα και παει λεγοντας.να λες του οτε μετεφερε την γραμμη αλλου και να μην το φτιαχνει και να λυνεται σε συνδυαστικο.αστα να πανε.ελλαδα και οτε. είναι σκληρός ο ανταγωνισμός και τον Γερμανό δεν τον νοιάζει αν κάνει αθέμιτο. θα βγάλει όσα θέλει και θα φύγει καλα δεν ειναι θεμα γερμανου μονο.ειναι και θεμα νοοτροπιας του οτε εδω και χρονια ειδικα απο τους παλιους του οτε.οι πιο νεοι ειναι σε καλυτερη φαση και φερονται καλυτερα.δημοσιο κατα καποιο τροπο έτσι είναι...φίλος που έκανε αίτηση για connex, του ενεργοποιήθηκε σε 3 μέρες...εμάς θέλουν 3 μέρες για να φτιάξουν το πρόβλημα και ΑΝ. πήρα τηλέφωνο χτες τη wind και δήλωσα βλάβη, έστειλα και σήμερα αίτηση γραπτώς μέσω του site, και περιμένουμε να δούμε πότε θα το φτιάξουν. υπομονη.ναι η πικρη αληθεια αυτο που ειπες.ο οτε κατασκευη βρογχου σε 2 μερες και εσυ περιμενε. Αυτή είναι πάγια τακτική του ΟΤΕ να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους για να χάνουν πελάτες. και να μην δημιουργει απλα δεν φτιαχνει τα υπαρχοντα οποτε απειρος κοσμος φευγει παει στον οτε και μετα του το φτιαχνουν.για αυτο και εχουν κλεισει τοσοι Isp για αυτο και ο οτε απο τις βλαβες παιρνει τοσα λεφτα μετρητα.
nikthanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 μετα απ τις μετρησεις που κανανε απ τον ΟΤΕ, θα ερθει τεχνικος μαλλον απ την wind να κανουν ελεγχο στη γραμμη. θα εχει πολυ γελιο να δω το θα βρουνε, αλλα εγω παραμενω χωρις δικτυο. και τους εχω πει οτι το ρουτερ δε βλεπει καθολου dsl, ενω αυτοι απ τη μερια τους εχουν ενεργοποιησει το κυκλωμα μου κανονικα. το να κανω καμια καταγγελια , θα με βγαλει πουθενα;
nikthanos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ήρθε και η wind σήμερα, μέτρησε στο κουτί σύνδεσης στο σπίτι μου και αφού δε βρήκαν πάλι σήμα, είπαν θα το κοιτάξουν απ την αρχή. 2 εβδομάδες ταλαιπωρία προς το παρόν, αλλά θα μου πεις, τα έχουμε αυτά στις αλλαγές.. ελπίζω όταν θα ολοκληρωθεί η σύνδεση να σταματήσουν τα προβλήματα.
mentorxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ήρθε και η wind σήμερα, μέτρησε στο κουτί σύνδεσης στο σπίτι μου και αφού δε βρήκαν πάλι σήμα, είπαν θα το κοιτάξουν απ την αρχή. 2 εβδομάδες ταλαιπωρία προς το παρόν, αλλά θα μου πεις, τα έχουμε αυτά στις αλλαγές.. ελπίζω όταν θα ολοκληρωθεί η σύνδεση να σταματήσουν τα προβλήματα. κοιτα μαλλον απλο ακουγεται: 1. απο το κεντρο ο οτε λεει εισαι οκ 2. η wind λεει οτι στο σπιτι σου ομως δεν υπαρχει σημα εφοσον η γραμμη δουλευε οποτε δεν ειναι καλωδιακη βλαβη, αρα ειναι κατι που πειραξαν λογω της αλλαγης, το μονο που παρεμβαλεται συνηθως ειναι το καφαο του οτε ... καποιο λαθος εγινε εκει γι'αυτο μαλλον βρεθηκες και με αλλο νουμερο , υπομονη θα φτιαχτει, εφοσον η γραμμη πριν την αλλαγη ηταν οκ θα φτιαχτει, ειναι τα γνωστα καραγκιοζιλικια του οτε.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 καλα στις ενεργοποιησεις ειναι τραγικο.3 μερες ο οτε 10-20 -30 -40 οι αλλοι.και πιο παλια και διμηνα. τωρα βεβαια για τον φιλο επειδη εχει τηλ μπορει να φταιει και κατι στην wind. νομιζω η συμβαση λεει 2 μερες 48 ωρες ουτε καν 3 ημερες.και βεβαια το φτιαξουν η οχι συνηθως η βλαβη κλεινει στις 2 μερες ο παροχος πληρωνει και μετα συνδυαστικο βλαβη ξανα και παει λεγοντας.να λες του οτε μετεφερε την γραμμη αλλου και να μην το φτιαχνει και να λυνεται σε συνδυαστικο.αστα να πανε.ελλαδα και οτε. καλα δεν ειναι θεμα γερμανου μονο.ειναι και θεμα νοοτροπιας του οτε εδω και χρονια ειδικα απο τους παλιους του οτε.οι πιο νεοι ειναι σε καλυτερη φαση και φερονται καλυτερα.δημοσιο κατα καποιο τροπο υπομονη.ναι η πικρη αληθεια αυτο που ειπες.ο οτε κατασκευη βρογχου σε 2 μερες και εσυ περιμενε. και να μην δημιουργει απλα δεν φτιαχνει τα υπαρχοντα οποτε απειρος κοσμος φευγει παει στον οτε και μετα του το φτιαχνουν.για αυτο και εχουν κλεισει τοσοι Isp για αυτο και ο οτε απο τις βλαβες παιρνει τοσα λεφτα μετρητα. Εδώ σε συνδυαστικά αν του ζητήσεις να σου αλλάξει απερχόμενο γιατί η ταχύτητα δεν είναι ικανοποιητική σε κοιτάει με μισό μάτι. Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι καφενεία και οι λίγοι που κάνουν την δουλειά τους χάνονται.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 έτσι είναι...φίλος που έκανε αίτηση για connex, του ενεργοποιήθηκε σε 3 μέρες...εμάς θέλουν 3 μέρες για να φτιάξουν το πρόβλημα και ΑΝ. Δίκιο έχεις.Αρχές του έτους έκανα αίτηση για νέα γραμμή.Πέμπτη απόγευμα έκανα την αίτηση στον Γερμανό,Τρίτη 11.30 είχα internet.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μετα απ τις μετρησεις που κανανε απ τον ΟΤΕ, θα ερθει τεχνικος μαλλον απ την wind να κανουν ελεγχο στη γραμμη. θα εχει πολυ γελιο να δω το θα βρουνε, αλλα εγω παραμενω χωρις δικτυο. και τους εχω πει οτι το ρουτερ δε βλεπει καθολου dsl, ενω αυτοι απ τη μερια τους εχουν ενεργοποιησει το κυκλωμα μου κανονικα. το να κανω καμια καταγγελια , θα με βγαλει πουθενα; ο οτε τωρα τι μετρησε ειναι αλλη ιστορια.κανονικα ο οτε πρεπει να δει αν εχεις adsl στο γενικο κατανεμητη και αν οχι συνηθως κλεινει η βλαβη εκει οτι οχι σημα adsl στο γ.κ.αν τωρα εχεις εκει αλλα δεν εχεις εξω που λιγο παραξενο αμα δεν κανει προσπαθεια καν η γραμμη τοτε πρεπει να αλλαξει κεντρικο/απερχομενο για να δει τι φταιει. ήρθε και η wind σήμερα, μέτρησε στο κουτί σύνδεσης στο σπίτι μου και αφού δε βρήκαν πάλι σήμα, είπαν θα το κοιτάξουν απ την αρχή. 2 εβδομάδες ταλαιπωρία προς το παρόν, αλλά θα μου πεις, τα έχουμε αυτά στις αλλαγές.. ελπίζω όταν θα ολοκληρωθεί η σύνδεση να σταματήσουν τα προβλήματα. κανονικα πρεπει να τσεκαρουν οτι εχεις σημα στο οριο παροχου για αρχη. κοιτα μαλλον απλο ακουγεται: 1. απο το κεντρο ο οτε λεει εισαι οκ 2. η wind λεει οτι στο σπιτι σου ομως δεν υπαρχει σημα εφοσον η γραμμη δουλευε οποτε δεν ειναι καλωδιακη βλαβη, αρα ειναι κατι που πειραξαν λογω της αλλαγης, το μονο που παρεμβαλεται συνηθως ειναι το καφαο του οτε ... καποιο λαθος εγινε εκει γι'αυτο μαλλον βρεθηκες και με αλλο νουμερο , υπομονη θα φτιαχτει, εφοσον η γραμμη πριν την αλλαγη ηταν οκ θα φτιαχτει, ειναι τα γνωστα καραγκιοζιλικια του οτε. ο οτε δεν ξερεις ομως αν μετρησε απλα γραμμη σαν χαλκο η ειδε και adsl>γιατι αν στο κεντρο ειναι οκ τοτε θα πρεπε να το φτιαξουν και μεχρι το σπιτι.το οτι βρεθηκε με αλλο νουμερο φτιαχτηκε οποτε θα πρεπε να εχει και adsl μαζι.το βλεπω για συνδυαστικο στο τελος.και δεν σημαινει οτι φταιει η wind σιγουρα σε αυτην την περιπτωση. Εδώ σε συνδυαστικά αν του ζητήσεις να σου αλλάξει απερχόμενο γιατί η ταχύτητα δεν είναι ικανοποιητική σε κοιτάει με μισό μάτι. Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι καφενεία και οι λίγοι που κάνουν την δουλειά τους χάνονται. ο οτε δεν αλλαζει ουτε ετσι ευκολα απερχομενα ουτε ετσι ευκολα κεντρικα.αν τα αλλαζε απλα δεν θα υπηρχε κανενα spare και θα πρεπε να σκαψει να περασει νεα καλωδια.πρεπει να βρει προβλημα η ο συγχρονισμος σου να πεσει αρκετα για να αλλαξει.εχω δει στο 1 Km να παιζει ο αλλος 13Mbit και για τον οτε θεωρειται φυσιολογικο η σου λεει δεν υπαρχει αλλο απερχομενο.ποσα spare Να υπαρχουν Δίκιο έχεις.Αρχές του έτους έκανα αίτηση για νέα γραμμή.Πέμπτη απόγευμα έκανα την αίτηση στον Γερμανό,Τρίτη 11.30 είχα internet. οταν ειναι νε αγραμμη την φερνουν γρηγορα.μονο οταν παιρνουν απο αλλο παροχο μερικες φορες αργου.δεν ξερω αν υπαρχουν καποιες μερες που επιτηδες πρεπει να αφησεις τον πελατη στον παλιο παροχο με σκοπο μηπως αλλαξει γνωμη κτλ.αλλιως ναι θα μπορουσε και σε μια μερα να σου αλλαξει την γραμμη αφου οταν αλλαζεις παροχο δεν χρειαζεται καν να βγαλεις τεχνικο εξω για την αλλαγη.απλα αλλαζεις το ραζιμ στον γενικο κατανεμητη του οτε και ολα ειναι οκ.ισως ειναι καποιο γραφειοκρατικο θεμα λογω φορητοτητας κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 οταν ειναι νε αγραμμη την φερνουν γρηγορα.μονο οταν παιρνουν απο αλλο παροχο μερικες φορες αργου.δεν ξερω αν υπαρχουν καποιες μερες που επιτηδες πρεπει να αφησεις τον πελατη στον παλιο παροχο με σκοπο μηπως αλλαξει γνωμη κτλ.αλλιως ναι θα μπορουσε και σε μια μερα να σου αλλαξει την γραμμη αφου οταν αλλαζεις παροχο δεν χρειαζεται καν να βγαλεις τεχνικο εξω για την αλλαγη.απλα αλλαζεις το ραζιμ στον γενικο κατανεμητη του οτε και ολα ειναι οκ.ισως ειναι καποιο γραφειοκρατικο θεμα λογω φορητοτητας κτλ. Πιστεύω περισσότερο πως είναι θέμα τεχνικών του οτε.Φίλος μου έκανε νέα σύνδεση στη wind στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας,Αττική (δεν είχε πριν γραμμή) και του ενεργοποιήθηκε σε 11 μέρες.Άλλος φίλος μου νέα σύνδεση στη hol στη Ν.Ιωνία,Αττική (και αυτός δεν είχε πριν γραμμή) και του ενεργοποίηθηκε σε 13 μέρες.Και στις 2 περιπτώσεις ήταν ημερολογιακές οι μέρες και όχι εργάσιμες.Και εδώ Ζωγράφου όταν ήμουν στη vivodi(κάποτε) και hol(μεταγενέστερα) τα ζώα μου αργά σε τυχόν προβλήματα.Καλά...δεν μιλάω για κατασκευή νέας γραμμής.Είχα ζήσει τις καλές εποχές των τετραμήνων και εξαμήνων.Κι όποτε βλέπω πολλούς να λένε "μα πέρασε ένας μήνας και δεν έχω internet" σκέφτομαι...."κάποτε υπήρχαν και χειρότερα"!
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πιστεύω περισσότερο πως είναι θέμα τεχνικών του οτε.Φίλος μου έκανε νέα σύνδεση στη wind στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας,Αττική (δεν είχε πριν γραμμή) και του ενεργοποιήθηκε σε 11 μέρες.Άλλος φίλος μου νέα σύνδεση στη hol στη Ν.Ιωνία,Αττική (και αυτός δεν είχε πριν γραμμή) και του ενεργοποίηθηκε σε 13 μέρες.Και στις 2 περιπτώσεις ήταν ημερολογιακές οι μέρες και όχι εργάσιμες.Και εδώ Ζωγράφου όταν ήμουν στη vivodi(κάποτε) και hol(μεταγενέστερα) τα ζώα μου αργά σε τυχόν προβλήματα.Καλά...δεν μιλάω για κατασκευή νέας γραμμής.Είχα ζήσει τις καλές εποχές των τετραμήνων και εξαμήνων.Κι όποτε βλέπω πολλούς να λένε "μα πέρασε ένας μήνας και δεν έχω internet" σκέφτομαι...."κάποτε υπήρχαν και χειρότερα"! οταν ειναι σε εναλλακτικο ναι θεωρητικα λενε 10 εργασιμες.βεβαια δεν ειναι μονο η περιοχη και ποσο δουλεια εχει κτλ ειναι και αλλα στην μεση.αν ειναι φορητοτητες αν ειναι μεταφορα γραμμης σε αλλο παροχο η νεα γραμμη κτλ.ναι παλια ειχα δει τριμηνα εξαμηνα και παε λεγοντας.τωρα εχει στρωσει καπως το πραγμα βεβαια υπαρχουν περιπτωσεις που αργουν ακομη.ηταν πολυ χειροτερα παλια.ποσα ατομα διεκοπταν πριν γινει ενεργοποιηση η πηγαιναν σε οτε και μετα σε παροχο για να γλυτωσουν τους 2-3 μηνες.
nikthanos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 παρασκευη που ηρθε ο τχεχνικος της wind επιβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει σημα στη γραμμη μου και θα το κοιταξουν απ το Α/Κ. τηλεφωνο στη wind σημερα κ μου ειπαν οτι αυριο- μεθαυριο θα πανε στο κεντρο παλι κ θα το φτιαξουν.
Hopi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 βεβαια .... η γνωστη αλητεια του οτε, οποιος ανηκει σε αλλο παροχο αυτοματα μπαινει σε τελευταια προτεραιοτητα, ειναι για ενεργοποιηση ειναι για βλαβη αυτοματα παει στον πατο της λιστας. Αφου πλεον στις βλαβες αν τυχον εμπλεκεται ο οτε δεν σου λενε θα φτιαχτει εντος 3 ημερων (που λεει η συμβαση), αλλα θα φτιαχτει σε 3 μερες γιατι ειναι σιγουρο οτι ο οτε θα το κανει επιτηδες την τελευταια μερα που του επιτρεπει η συμβαση .... Και μετά παραπονιέται ότι η ΕΕΤΤ δεν του εγκρίνει πακέτα προσφορών. Αν δεν βάλουμε μυαλό σε αυτή τη χώρα δεν θα πάμε μπροστά ούτε σε 100 χρόνια από σήμερα.
argirisparxas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Και μετά παραπονιέται ότι η ΕΕΤΤ δεν του εγκρίνει πακέτα προσφορών. Αν δεν βάλουμε μυαλό σε αυτή τη χώρα δεν θα πάμε μπροστά ούτε σε 100 χρόνια από σήμερα. Ο ΟΤΕ εξακολουθεί να θέλει να γίνει μονοπώλιο γιατί αυτό θέλουν οι Γερμανοί..Απλώς έχουν περάσει εκείνες οι εποχές ευτυχώς.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 παρασκευη που ηρθε ο τχεχνικος της wind επιβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει σημα στη γραμμη μου και θα το κοιταξουν απ το Α/Κ. τηλεφωνο στη wind σημερα κ μου ειπαν οτι αυριο- μεθαυριο θα πανε στο κεντρο παλι κ θα το φτιαξουν. λογικα κατι στο α/κ θα ειναι .κανει καθολου Training το ρουτερ σου η δεν αναβοσβηνει καν το λαμπακι?αν ειναι το δευτερο τοτε σιγουρα θεμα wind. Και μετά παραπονιέται ότι η ΕΕΤΤ δεν του εγκρίνει πακέτα προσφορών. Αν δεν βάλουμε μυαλό σε αυτή τη χώρα δεν θα πάμε μπροστά ούτε σε 100 χρόνια από σήμερα. α.αν και στο συγκεκριμενο προβλημα ισως δεν φταιει ο οτε εν τουτοις ναι ο οτε αστα να πανε.βεβαια να ηταν το προβλημα στην χωρα μας ο οτε μονο και το ιντερνετ θα ελεγα οκ αλλα η ελλαδα πασχει σε ολα.τι να τα κανεις τα 24 Mbps οταν σε λιγο δεν θα εχουμε δουλεια ουτε αυτα να πληρωνουμε.ας φτιαξουν ολα τα αλλα στην ζωη μας και ας γυρισουμε και στο 1 Mbps.τεσπα off topic Ο ΟΤΕ εξακολουθεί να θέλει να γίνει μονοπώλιο γιατί αυτό θέλουν οι Γερμανοί..Απλώς έχουν περάσει εκείνες οι εποχές ευτυχώς. ο οτε οπως καθε εταιρεια κοιταει την παρτυ του εννοειται ασχετα αν ειναι μονοπωλιο αν δεν ειναι υγιεις ανταγωνισμος κτλ.κοινως ο θανατος σας η ζωη μου.κοινως για να μην κλεισει ο οτε για να μην χασει πωλησεις ο οτε για να μην γινει ιδιωτικη εταιρεια ο οτε και αλλα τοσα δεν τους νοιαζει αν θα κλεισουν και ολοι οι αλλοι Providers.απλα αμα κλεισουν μετα θα γυρισουμε 10 χρονια πισω.οχι vdsl ουτε adsl 24 mbps δεν θα ξαναδουμε ουτε μισο καλωδιο καινουριο ουτε τιποτα.θα πληρωνουμε ξανα και τα αστικα τηλεφωνηματα οπως παλια.
nikthanos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 λογικα κατι στο α/κ θα ειναι .κανει καθολου Training το ρουτερ σου η δεν αναβοσβηνει καν το λαμπακι?αν ειναι το δευτερο τοτε σιγουρα θεμα wind. ούτε training ούτε τίποτα. κάθε μέρα τους παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω τι γίνεται... :Ρ για χτες είχαν προγραμματίσει πάλι έλεγχο από τον ΟΤΕ και αν δε λυνόταν το πρόβλημα(που δε λύθηκε) θα το κοιτάξουν από κοινού wind και ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ούτε training ούτε τίποτα. κάθε μέρα τους παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω τι γίνεται... :Ρ για χτες είχαν προγραμματίσει πάλι έλεγχο από τον ΟΤΕ και αν δε λυνόταν το πρόβλημα(που δε λύθηκε) θα το κοιτάξουν από κοινού wind και ΟΤΕ. να εχεις κανονικα τηλεφωνο οπως λες και να μην κανει καν training δεν γινεται να φταιει ο οτε.οσο χαλια και να ειναι η ποιοτητα σιγουρα ενα training θα εβλεπες.απλα δεν ξερω τι δοκιμες εχει κανει η wind η τι αλλο εχει κανει.δοκιμασε αραγε η wind μεσα στην αιθουσα παροχων να δει αν συγχρονιζει εκει?τι να πω.το πολυ να παει συνδυαστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα