mentorxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ..ιστορίες ελληνικής τρέλας. με πήρε σήμερα ένας τηλέφωνο που του κόπηκε το τηλέφωνο και το ίντερνετ και μου είπε ότι το δικό του νούμερο το δώσανε σε μένα... στάνταρ έχουν μπλέξει τα μπούτια τους, αλλά τώρα ποιος φταίει? ο οτες ή η γουίντ? η δική μου γραμμή ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί απ' ότι μου είπαν απ το τεχνικό τμήμα, θα δώσουν το μπέρδεμα και πάλι στους τεχνικούς να το κοιτάξουν, ΑΝ το έχουν κοιτάξει μέχρι τώρα..... αιωνιες ηλιθιοτητες και ασχετοσυνη των ανιδεων του οτε .... προφανως συνδεσαν λαθος τις γραμμες καπου, δεν εχει καμια σχεση ο παροχος σ'αυτα ... οι γραμμες, καφαο κτλ ειναι δουλεια του οτε, ακομα και αν ζητησεις καινουργιο νουμερο απο παροχο παλι ο οτε ερχεται ουσιαστικα να το συνδεσει ...
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ..ιστορίες ελληνικής τρέλας. με πήρε σήμερα ένας τηλέφωνο που του κόπηκε το τηλέφωνο και το ίντερνετ και μου είπε ότι το δικό του νούμερο το δώσανε σε μένα... στάνταρ έχουν μπλέξει τα μπούτια τους, αλλά τώρα ποιος φταίει? ο οτες ή η γουίντ? η δική μου γραμμή ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί απ' ότι μου είπαν απ το τεχνικό τμήμα, θα δώσουν το μπέρδεμα και πάλι στους τεχνικούς να το κοιτάξουν, ΑΝ το έχουν κοιτάξει μέχρι τώρα..... στο 99 τις εκατο των περιπτωσεων το λαθος γινεται απο τον οτε. στο 0,9 τις εκατο το λαθος μπορει να εχει γινει στο mirroring αναμεσα στα αιθουσα παροχων και στον γενικο κατανεμητη που στην ουσια κομματι ευθυνης του οτε αν και το οτε το δινει εργολαβια και 0,1 να φταιει ο παροχος.μην πω 0,000001. λαθος παροχου θα ηταν πχ να ηταν δυο ατομα στην ιδια πολυκατοικια και ο τεχνικος που πηγε να ενερργοποιησει και τους 2 μπερδεψε τις γραμμες .και αυτο μπορει να γινει μονο σε ενεργοποιηση και παλι δυσκολο εως απιθανο
nikthanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 οκ. τελικά καταφέρανε και τα φτιάξανε σωστά, μου ενεργοποιήθηκε η γραμμή για τηλέφωνο αλλά dsl πήραν τηλέφωνο σπίτι και είπαν από Δευτέρα (σαν τη δίαιτα). Τουλάχιστον προχωράει το θέμα.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 απο την δευτερα?αφου οταν ενωθει ο χαλκος τοτε εχεις και τηλ και ιντερνετ κατευθειαν?μαλλον θα συγχρονιζεις ηδη απλα δεν θα εχουν βγει τα στοιχεια για να συνδεθεις.δεν εξηγειται αλλιως με λογικο τροπο.εκτος αν εχουν κανει αλλες βλακειες που ας τα αφησουμε στην ακρη.
nikthanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μου ηρθε μηνυμα απτη wind me username & password αλλα το ρουτερ δε βλεπει καθολου σημα dsl. αντε βγαλε ακρη
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 αν δεν βλεπει καθολου dsl η προβλημα ρουτερ η κατι εχουν κανει αυτοι λαθος για αυτο σου ειπαν απο δευτερα η υπαρχει προβλημα στην γραμμη .αλλα για να μην αναβοσβηνει καθολου το λαμπακι κατι απο την wind μυριζομαι.
mentorxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μου ηρθε μηνυμα απτη wind me username & password αλλα το ρουτερ δε βλεπει καθολου σημα dsl. αντε βγαλε ακρη πιθανον ο αλλος που σε πηρε και σου ειπε οτι μπερδεψαν τα τηλεφωνα να μην εχει ιντερνετ ή απλα επειδη το καταλαβαν οτι εγινε μπερδεμα να το εκοψαν εσκεμενα . (προυποθεση βεβαια ρουτερ,φιλτρα,καλωδια κτλ να ειναι ολα οκ)
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 πιθανον ο αλλος που σε πηρε και σου ειπε οτι μπερδεψαν τα τηλεφωνα να μην εχει ιντερνετ ή απλα επειδη το καταλαβαν οτι εγινε μπερδεμα να το εκοψαν εσκεμενα . (προυποθεση βεβαια ρουτερ,φιλτρα,καλωδια κτλ να ειναι ολα οκ) σκεφτομαι τα πιο xtreme.αν ειναι και οι 2 wind και εχει γινει κατι αναποδα να εχουν αλλαξει προσωρινα τα νουμερα μεχρι να διορθωθει. β.να εγινε καποιο μπερδεμα με τον οτε και να τον ενεργοποιησε σε καποιο οριο που θα μπορουσε να ειναι voice οnly για αυτο να μην εχει ιντερνετ. κτλ. οποτε υπομονη μεχρι δευτερα.
nikthanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ρούτερ και καλώδια απ τη μεριά μου είναι κομπλέ. μέχρι την παρασκευή δουλεύαν όλα κανονικά. παίζουν το χαλασμένο τηλέφωνο :Ρ
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ε ναι δυσκολο να γινει κατι μεσα στο σπιτι αφου τα ειχες οπως ηταν.εκτος αν εντελως τυχαια χαλασε κανα πριζακι κτλ αλλα εκει μπορεις να βαλεις απλα το ρουτερ σε ενα πριζακι που παιιζει το τηλ η να δοκιμασεις το τηλεφωνο εκει που ειναι το adsl να δεις αν λειτουργει .αν δεν κανει καν προσπαθεια συγχρονισμου και εχεις τηλεφωνο τοτε ναι κατι ειναι σιγουρα απεξω.αν εκανε προσπαθεια συγχρονισμου αλλα δεν συγχρονιζει θα ελεγα οκ μπορει και κατι απο εσενα να εγινε.τωρα τετοια τυχη να εγινε ταυτοχρονα κατι στο σπιτι μαζι με το θεμα της γραμμης ε μετα παιξε λοττο
Hopi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ρούτερ και καλώδια απ τη μεριά μου είναι κομπλέ. μέχρι την παρασκευή δουλεύαν όλα κανονικά. παίζουν το χαλασμένο τηλέφωνο :Ρ Σε αυτές τι περιπτώσεις φταίει ο ΟΤΕ που αδιαφορεί για ενεργοποιήσεις άλλων παρόχων. Το έχουμε δει πολλάκις το έργο...
mentorxxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σε αυτές τι περιπτώσεις φταίει ο ΟΤΕ που αδιαφορεί για ενεργοποιήσεις άλλων παρόχων. Το έχουμε δει πολλάκις το έργο... βεβαια .... η γνωστη αλητεια του οτε, οποιος ανηκει σε αλλο παροχο αυτοματα μπαινει σε τελευταια προτεραιοτητα, ειναι για ενεργοποιηση ειναι για βλαβη αυτοματα παει στον πατο της λιστας. Αφου πλεον στις βλαβες αν τυχον εμπλεκεται ο οτε δεν σου λενε θα φτιαχτει εντος 3 ημερων (που λεει η συμβαση), αλλα θα φτιαχτει σε 3 μερες γιατι ειναι σιγουρο οτι ο οτε θα το κανει επιτηδες την τελευταια μερα που του επιτρεπει η συμβαση ....
krypton Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 είναι σκληρός ο ανταγωνισμός και τον Γερμανό δεν τον νοιάζει αν κάνει αθέμιτο. θα βγάλει όσα θέλει και θα φύγει
nikthanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 έτσι είναι...φίλος που έκανε αίτηση για connex, του ενεργοποιήθηκε σε 3 μέρες...εμάς θέλουν 3 μέρες για να φτιάξουν το πρόβλημα και ΑΝ. πήρα τηλέφωνο χτες τη wind και δήλωσα βλάβη, έστειλα και σήμερα αίτηση γραπτώς μέσω του site, και περιμένουμε να δούμε πότε θα το φτιάξουν.
argirisparxas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 βεβαια .... η γνωστη αλητεια του οτε, οποιος ανηκει σε αλλο παροχο αυτοματα μπαινει σε τελευταια προτεραιοτητα, ειναι για ενεργοποιηση ειναι για βλαβη αυτοματα παει στον πατο της λιστας. Αφου πλεον στις βλαβες αν τυχον εμπλεκεται ο οτε δεν σου λενε θα φτιαχτει εντος 3 ημερων (που λεει η συμβαση), αλλα θα φτιαχτει σε 3 μερες γιατι ειναι σιγουρο οτι ο οτε θα το κανει επιτηδες την τελευταια μερα που του επιτρεπει η συμβαση . Αυτή είναι πάγια τακτική του ΟΤΕ να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους για να χάνουν πελάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα