argirisparxas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 μην χοροπηδας απο την χαρα σου φιλε, μπορει να ειναι κ τυχαιο... ετσι και εμενα τον πρωτο μηνα ολα καλα, με 6 mbbs επαιζα, μετα αρχισε το streaming κ τις αποσυνδεσεις σε σημειο να θελω να πεταξω τον υπολογιστη που δεν εφταιγε τιποτα απο το παραθυρο...μετα απο τηλεφωνα διωρθοσανε κατι αλλα και παλι ειχα streaming. Μετάνιωσα που εφυγα απο την hol πριν 2 χρονια τον ιουνιο του 2010, για μια καλη συσκευη τηλεφωνου τοτε πηγα wind.H HOL ηταν η μονη εταιρεια που δουλευε ποιο σταθερα απο ολες στα 4 χλμ που ειμαι απο το dslam.Σήμερα εκανα αιτηση κ φευγω απο την wind κ παω forthnet... ελπιζω οτι δεν θα εχω streaming και αποσυνδεσεις οπως ειχα στην wind.Οσο για τον χρονο αναμονης της συνδεσης μου πιστευω να μου παρει 1 εβδομαδα. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για την ταχύτητα.Στην Forthnet σπάνια θα έχεις πρόβλημα.Η wind όντως θέλει ακόμα δρόμο για να κάνει ένα αξιοπρεπές δίκτυο.
krypton Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 χαιρω πολυ , και εγω οσο ηταν η γραμμη οκ ημουν μια χαρα, με το που αρχισαν τα προβληματα καταλαβα ποσο χαλια ειναι η forthnet ... οποτε παρακαλα να μην εχεις καμια σοβαρη βλαβη γιατι τοτε θα καταλαβεις τι εστι forthnet και ποσο σεβονται τους πελατες τους .... εγώ όσες φορές έχω χρειαστεί τη forthnet, εκτός από άμεση, το πρόβλημα μου επιλύθηκε πολή γρήγορα (δεν το περιμένα γιατί είχα πρόβλημα με τη καλωδίωση).
mobile_32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 τζαμπα πηρες τηλ αφου και το μυνημα το ιδιο σου λεει. μπορει να σε παρει και ο οτε για αντιπροσφορα .εχει περιθωρια ακομα σε μερες. Με πήραν για δεύτερη φορά από τον ΟΤΕ για αντιπροσφορά: Το ίδιο πακέτο που έχω, Δηλαδή: Αστικά και Υπεραστικά +30 Λεπτά σε κινητά+2mps ίντερνετ+διεθνείς κλήσεις με 29,70€ τους πρώτους 6 μήνες και 33,70€ τους υπόλοιπους 6!! Δεν είναι κακο!!! Αν θέλω όμως να παραμείνω στο οτε πως θα γίνει απο την στιγμή που έχω υπογράψει συμβόλαιο με τη wind και μου έχουν στείλει και το modem (ευτυχώς δεν το έχω ανοίξει) ???
mentorxxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Με πήραν για δεύτερη φορά από τον ΟΤΕ για αντιπροσφορά: Το ίδιο πακέτο που έχω, Δηλαδή: Αστικά και Υπεραστικά +30 Λεπτά σε κινητά+2mps ίντερνετ+διεθνείς κλήσεις με 29,70€ τους πρώτους 6 μήνες και 33,70€ τους υπόλοιπους 6!! Δεν είναι κακο!!! Αν θέλω όμως να παραμείνω στο οτε πως θα γίνει απο την στιγμή που έχω υπογράψει συμβόλαιο με τη wind και μου έχουν στείλει και το modem (ευτυχώς δεν το έχω ανοίξει) ??? ακριβα ειναι, πολλα ζηταει ο οτε ... για μολις 2 mbit internet ?? !!! 33,70 !!! στη wind με τοσα θα ειχες 24αρι ιντερνετ(+ κλησεις free κτλ), τωρα αν σου αρκουν 2 mbit ειναι αλλη υποθεση , εγω προσωπικα θα ειχα τρελλαθει με τοσο αργη συνδεση, σου δενει τα χερια, εκτος και αν το μονο που κανεις on-line ειναι να βλεπεις τα mail σου και κανενα website ...
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 χτες πάντως ήρθαν απ την ACS με το ρούτερ και το συμβόλαιο σπίτι. ήταν για σήμερα το ραντεβού, αλλά μιας και το είχαν, το φέρανε. Ελπίζω και η υπόλοιπη διαδικασία να κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς. καλα αυτα ειναι τα ευκολα κομματια.μετα περιμενεις τον οτε ετσι και αλλιως. Απο το site της wind: Κατάσταση Αιτήματος Ενεργοποίησης Υπηρεσίας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 01/06/12 17:28 Η υλοποίηση της αίτησής σας βρίσκεται στο τελικό στάδιο ενεργοποίησης Έχω την εντύπωση οτι γρήγορα προχωράει, σήμερα είπαν οτι θα με πάρουν ξανά τηλέφωνο και απο τον οτε (είχαν ξαναπάρει και δεν με βρήκαν), να δούμε τι έχουν να μας πουν! το τελικο σταδιο αμα ειναι ο οτε μπορει να παρει αρκετα..... μην χοροπηδας απο την χαρα σου φιλε, μπορει να ειναι κ τυχαιο... ετσι και εμενα τον πρωτο μηνα ολα καλα, με 6 mbbs επαιζα, μετα αρχισε το streaming κ τις αποσυνδεσεις σε σημειο να θελω να πεταξω τον υπολογιστη που δεν εφταιγε τιποτα απο το παραθυρο...μετα απο τηλεφωνα διωρθοσανε κατι αλλα και παλι ειχα streaming. Μετάνιωσα που εφυγα απο την hol πριν 2 χρονια τον ιουνιο του 2010, για μια καλη συσκευη τηλεφωνου τοτε πηγα wind.H HOL ηταν η μονη εταιρεια που δουλευε ποιο σταθερα απο ολες στα 4 χλμ που ειμαι απο το dslam.Σήμερα εκανα αιτηση κ φευγω απο την wind κ παω forthnet... ελπιζω οτι δεν θα εχω streaming και αποσυνδεσεις οπως ειχα στην wind.Οσο για τον χρονο αναμονης της συνδεσης μου πιστευω να μου παρει 1 εβδομαδα. 1 εβδομαδα πολυ λιγο ειναι.παραπανω θα παρει.απλα επειδη εχεις ηδη ιντερνετ και δεν ειναι νεα γραμμη δεν θα μειενις χωρις Net για πολλη ωρα. κατα τη γνωμη μου μεγα λαθος, η forthnet ειναι η χειροτερη εταιρεια αν δεν εχεις καλο χαλκο ή εισαι μακρυα απο το κεντρο ... τελειως off topic. αν δεις το Guide Που εχω φτιαχει ολοι παιζουν με τον χαλκο του οτε και ο καθενας εχει dslam εκει που εχει και ο αλλος.μερικες εταιρειες εχουν και ιδια dslam.πχ της cyta και της forthnet ειναι ιδια.alcatel.απλα η forthnet εχει και siemens.απο εκει και περα το μονο που θα μπορουσε να επηρεασει σε μεγαλη αποσταση ειναι το 6 margin το οποιο αλλαζει..το Thomson που δινουν επισης ειναι αποδεδειγμενα το πιο σταθερο ρουτερ σε μεγαλες αποστασεις.οχι μονο για forthnet αλλα και για οτε και cyta που εδιναν/δινουν Thomson. την πατησες και ροδο εχει καταστημα και σε εχουν γειωμενο, ακομα και αν ερθουν δεν κανουν τιποτα εκτος απο το να τα ριχνουν ολα στον ΟΤΕ και τελικα παλι περιμενεις τους τεχνικους του οτε να βγαλουν ακρη , οι οποιοι φυσικα σε εχουν γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια και αυτοματα μπαινεις ως τελευταια προτεραιοτητα γιατι "ανηκεις σε αλλο παροχο" .... μετα θα σου πουν τα παραπονα σου στην εταιρεια σου και εσυ θα καλεις τη forthnet και θα περιμενεις 1-2 ωρες μεχρι να το σηκωσουν και να σου πουν οτι δεν μπορει να γινει κατι (αν δεν πεσει η γραμμη στο μεταξυ οποτε περιμενεις αλλες 2 ωρες ... ) αστο τα εχω περασει .... 3 μηνες εμεινα χωρις ιντερνετ λογω της #$^#$%^# forthnet .... χαιρω πολυ , και εγω οσο ηταν η γραμμη οκ ημουν μια χαρα, με το που αρχισαν τα προβληματα καταλαβα ποσο χαλια ειναι η forthnet ... οποτε παρακαλα να μην εχεις καμια σοβαρη βλαβη γιατι τοτε θα καταλαβεις τι εστι forthnet και ποσο σεβονται τους πελατες τους .... αφου τα καλωδια ειναι του οτε.στατιστικα αμα τα βαλεις κατω οχι μονο για forthnet αλλα για οποιονδηποτε provider οι πιθανοτητες να παθει μια καρτα προβλημα η να παθει κατι καποιο οριο η γενικα κατι που ανηκει στο κομματι του παροχου ειναι τουλαχιστον 10 φορες λιγοτερο απο οτι να γινει κατι στο καλωδιο του οτε.για να μην πω 20 -30 φορες.ο παροχος εχει ενα dslam το οποιο δυσκολα θα παθει κατι οποτε για αυτο βλεπεις οτι οι μισες βλαβες γυρνανε στον οτε και ριχνουνεκει οι παροχοι το προβλημα.γιατι τα καλωδια του οτε δεν τραβανε αλλο.ειναι χιλιοκομμενα και χιλλιοραμενα.ο οτε σαμποταζ κανει παντα σε ολους και ναι επειδη ειμαστε ελλαδα για αυτο και η ατακα εχεις αλλον παροχο δεν γινεται κατι.γιατι ειμαστε ελληναρες.εχω forthnet Περι τα 4-5 χρονια εχω μεινει χωρις ιντνερνετ και τηλεφωνο 2-3 φορες και αυτο επειδη ο οτε αποφασισε μερα μεσημερι να κανει εργασιες στο δικτυο ρευματος που τροφοδοτει ολη την αιθουσα τον παροχων και οι μπαταριες που δινουν ρευμα σε ολους τους παροχους απλα δεν αντεξαν οσο ηταν η διακοπη.οποτε επεσαν ολοι οι providers.(εκτος του οτε). Με πήραν για δεύτερη φορά από τον ΟΤΕ για αντιπροσφορά: Το ίδιο πακέτο που έχω, Δηλαδή: Αστικά και Υπεραστικά +30 Λεπτά σε κινητά+2mps ίντερνετ+διεθνείς κλήσεις με 29,70€ τους πρώτους 6 μήνες και 33,70€ τους υπόλοιπους 6!! Δεν είναι κακο!!! Αν θέλω όμως να παραμείνω στο οτε πως θα γίνει απο την στιγμή που έχω υπογράψει συμβόλαιο με τη wind και μου έχουν στείλει και το modem (ευτυχώς δεν το έχω ανοίξει) ??? λιγο ρισκο.θεωρητικα δεν σε εχει ενεργοποιησει ο οτε πανω στην wind (για αυτο και σου κανει αντιπροσφορα) οποτε μπορεις να φυγεις απλα θα επεστρεφες τον εξοπλισμο.αλλα δεν εχει μαλλον νοημα μην τυχει και σου πουν απο wind πληρωσε τιποτα.
mobile_32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 το τελικο σταδιο αμα ειναι ο οτε μπορει να παρει αρκετα..... λιγο ρισκο.θεωρητικα δεν σε εχει ενεργοποιησει ο οτε πανω στην wind (για αυτο και σου κανει αντιπροσφορα) οποτε μπορεις να φυγεις απλα θα επεστρεφες τον εξοπλισμο.αλλα δεν εχει μαλλον νοημα μην τυχει και σου πουν απο wind πληρωσε τιποτα. Δεν με έχει ενεργοποιήσει ο οτε ακόμα για αυτό και μου κάνουν αντιπροσφορές. Ναι μάλλον λεχεις δίκιο δεν έχει νόημα
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δεν με έχει ενεργοποιήσει ο οτε ακόμα για αυτό και μου κάνουν αντιπροσφορές. Ναι μάλλον λεχεις δίκιο δεν έχει νόημα ναι ο οτε δινει καποια ημερομηνια ενεργοποιησης οτι θα σε ενεργοποιησει οποτε μεχρι τοτε θεωρητικα ολα ακυρωνονται.η μπορει να μην την εχει δωσει καν αυτην την ημερομηνια ακομα με σκοπο να σου κανει προσφορα οπως και σου εκανε.οποτε αφου ξαναπηραν και ειπες οχι λογικα θα βγει και αυτη η ημερομηνια πλεον.και μετα λενε γιατι καθυστερει να ενεργοποιηθει μια γραμμη αν εχεις τον οτε να στο καθυστερει για να σου κανει αντιπροσφορα.
amdgiannis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 μην χοροπηδας απο την χαρα σου φιλε, μπορει να ειναι κ τυχαιο... ετσι και εμενα τον πρωτο μηνα ολα καλα, με 6 mbbs επαιζα, μετα αρχισε το streaming κ τις αποσυνδεσεις σε σημειο να θελω να πεταξω τον υπολογιστη που δεν εφταιγε τιποτα απο το παραθυρο...μετα απο τηλεφωνα διωρθοσανε κατι αλλα και παλι ειχα streaming. Μετάνιωσα που εφυγα απο την hol πριν 2 χρονια τον ιουνιο του 2010, για μια καλη συσκευη τηλεφωνου τοτε πηγα wind.H HOL ηταν η μονη εταιρεια που δουλευε ποιο σταθερα απο ολες στα 4 χλμ που ειμαι απο το dslam.Σήμερα εκανα αιτηση κ φευγω απο την wind κ παω forthnet... ελπιζω οτι δεν θα εχω streaming και αποσυνδεσεις οπως ειχα στην wind.Οσο για τον χρονο αναμονης της συνδεσης μου πιστευω να μου παρει 1 εβδομαδα. Τυχαία είναι ούτως ή άλλως τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Όχι πως σε αμφισβητώ. Απλά εύχομαι να διατηρήσω την καλή εικόνα που έχω για την εταιρία.
Hopi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Οχι βρε συνφορουμιτη...εισαι fail.. κ ξερεις γιατι? Διοτι χειροτερη απο την wind αποκλείεται να ειναι!!! Σε κακο επιπεδο ηταν κ η hol οταν πρωτοξεκινησε, πριν 5 χρονια... αλλα τωρα εχει βελτιωθει πολυ.Ειναι μακραν καλυτερη απο wind και καπως πλησιαζει ΟΤΕ... μεγαλο πλεονεκτημα της hol στην Θηβα που ζω το οτι εχει δικο της δυκτυο.Τωρα για την forthnet ειδομεν οταν με συνδεσουν, ενα θετικο της FORTHNET ειναι οτι εχει καταστημα με τεχνικους στην πολη μου, οποτε δεν θα περιμενω 3-4 μερες να κοιταξουν την βλαβη ερχομενοι απο ΑΘΗΝΑ... Κρίνω μια υπερβολή ή μου φαίνεται; Υπάρχουν συνδρομητές που είναι ικανοποιημένοι από Wind και μάλιστα είναι πολλοί. Μια βόλτα από το adslgr.com θα σε πείσει. Το γεγονός ότι έχεις εσύ προβλήματα μπορεί να είναι το τυχαίο. Και όχι the other way around..
weber122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 η κάθε εταιρία έχει τα μικροπροβλήματά της. δεν μπορούμε να πούμε πως κάποια είναι η χειρότερη. π.χ. η wind έχει που και που πρόβλημα με το youtube αλλά είναι να τύχει σε κάποιον, δεν είναι παντού το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τυχαία είναι ούτως ή άλλως τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Όχι πως σε αμφισβητώ. Απλά εύχομαι να διατηρήσω την καλή εικόνα που έχω για την εταιρία. αυτο ξαναπεστο οτι ολα τυχαια ειναι στην ελλαδα. Κρίνω μια υπερβολή ή μου φαίνεται; Υπάρχουν συνδρομητές που είναι ικανοποιημένοι από Wind και μάλιστα είναι πολλοί. Μια βόλτα από το adslgr.com θα σε πείσει. Το γεγονός ότι έχεις εσύ προβλήματα μπορεί να είναι το τυχαίο. Και όχι the other way around.. καλα ναι το ποσο καλα θα παιξεις εξαρτατε το βασικο και απο ποιοτητα χαλκου/αποσταση οπως και για τη χρηση θες/κανεις.αν πχ σε μια εταιρεια το ping ειναι στον θεο που λεει ο λογος αλλα ο αλλος δεν παιζει παιχνιδια τοτε δεν υπαρχει θεμα.δεν θα το καταλαβει και πολυ.μερικοι εχουν πχ ιντερνετ και καταλαβαινουν μονο τα disconnects.οτι αλλο γινει δεν το καταλαβαινουν αφου το εχουν για ενα facebook.πχ. η κάθε εταιρία έχει τα μικροπροβλήματά της. δεν μπορούμε να πούμε πως κάποια είναι η χειρότερη. π.χ. η wind έχει που και που πρόβλημα με το youtube αλλά είναι να τύχει σε κάποιον, δεν είναι παντού το πρόβλημα απλα ειναι κριμα για μια εταιρεια οταν εχεις πουεχεις τα θεματα χαλκου που ειναι μονιμο προβλημα με τα καλωδια του οτε να εχεις και εξτρα προβληματα.πχ μικρο bandwidth.μεγαλο ping,να μην δινεις fast path και διαφορα αλλα.ειδικα το streaming ο μισος κοσμος utube βλεπει.θα καταλαβει οτι δεν τραβαει.χιλιες φορες να κλειδωνεις ενα Mbit λιγοτερο παρα να εχεις θεμα με το streaming.
Hopi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 καλα ναι το ποσο καλα θα παιξεις εξαρτατε το βασικο και απο ποιοτητα χαλκου/αποσταση οπως και για τη χρηση θες/κανεις.αν πχ σε μια εταιρεια το ping ειναι στον θεο που λεει ο λογος αλλα ο αλλος δεν παιζει παιχνιδια τοτε δεν υπαρχει θεμα.δεν θα το καταλαβει και πολυ.μερικοι εχουν πχ ιντερνετ και καταλαβαινουν μονο τα disconnects.οτι αλλο γινει δεν το καταλαβαινουν αφου το εχουν για ενα facebook.πχ. Ακριβώς, όπως το λες. Το θέμα είναι αυτό που αναφέρεις ισχύει για όλους τους παρόχους και όχι για τη Wind συγκεκριμένα. Και όντως οι περισσότεροι στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το internet είτε για χάζι (βλ. facebook, youtube), είτε για ανελέητο κατέβασμα torrents.
Dimgi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πάντως το να θες να κάνεις λίγο streaming ενώ κάνεις browsing από μια σύνδεση που πληρώνεις για 24MB δε νομίζω ότι είναι παράλογο. απλα ειναι κριμα για μια εταιρεια οταν εχεις πουεχεις τα θεματα χαλκου που ειναι μονιμο προβλημα με τα καλωδια του οτε να εχεις και εξτρα προβληματα.πχ μικρο bandwidth.μεγαλο ping,να μην δινεις fast path και διαφορα αλλα.ειδικα το streaming ο μισος κοσμος utube βλεπει.θα καταλαβει οτι δεν τραβαει.χιλιες φορες να κλειδωνεις ενα Mbit λιγοτερο παρα να εχεις θεμα με το streaming. So true.
krypton Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πάντως το να θες να κάνεις λίγο streaming ενώ κάνεις browsing από μια σύνδεση που πληρώνεις για 24MB δε νομίζω ότι είναι παράλογο. το να μην σου δίνουν καλό streaming,τουλάχιστον στο youtube, είναι ψιλοαπάτη. Και να πληρώνεις κιόλας από πάνω για "και καλα" 24αρα.
argirisparxas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πάντως το να θες να κάνεις λίγο streaming ενώ κάνεις browsing από μια σύνδεση που πληρώνεις για 24MB δε νομίζω ότι είναι παράλογο. Πιστεύω είναι από τα βασικά το streaming και το κατέβασμα..Από την στιγμή που οι περισσότεροι είναι εκεί πρέπει τουλάχιστον σαν wind να παρέχεις αξιόπιστο streaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα