Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα και εγώ αίτηση ηλεκτρονικά σήμερα, περιμένω να δω τώρα τι θα γίνει. καλή χρυσή η forthnet αλλά τόσα χρόνια στα 6-7 μεγαμπίτια και για έκπτωση ούτε κουβέντα. για αρχή 10€ μηνιαίως κάτω στο λογαριασμό καλά θα είναι με τη Wind, και από υπηρεσίες ελπίζω για το καλύτερο

σε ταχυτητα κατα 99 τις 100 δεν θα αλλαξει τιποτα

Σήμερα έιδα ανπάντητη κλήση στο κινητό μου απο 211....., κατάλαβα οτι είναι απο τη σταθερή wind (πήρα πίσω και έβγαινε τηλεφωνήτης που έλεγε: Tellas ο αριθμος που καλέσατε δεν χρησιμοποιείται ).

Πήρα στο 13800 να ρώτησο τι με ήθελαν και μου είπαν απο το τηλέφωνο οτι στο σύστημα τους φαίνετε οτι ύπαρχει καταγεγραμένο οτι με κάλεσαν και οτι θα πρέπει να με ξανα καλέσουν αλλά δεν ήξεραν για ποίο λόγο, επίσης μου είπαν οτι δεν είναι καταχωρημένο στο σύστημα τους η επιστροφή του υπογεγραμένου συμβολαίου απο το courier ουτε καν' επιβεβαιώθηκε απο την acs οτι ήρθε ο courier σε εμένα

Καλά ξεκινήσαμε, α΄μα δω οτι κάνουν παπαρίες θα πέσει γέλιοοοοοοοοοο

υπομονη.μην κρινεις μονο απο αυτο.θα δεις.τωρα ναι δεν ξερω ποτε πηγαινει πισω ο courrier τα συμβολαια και ποτε τα περνανε αυτοι στο pc οποτε κανε υπομονη και θα δεις.

• Like 1
  • Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να δουμε ... πες μας μολις σε συνδεσουν εντυπωσεις, εγω παντως ειδα τεραστια βελτιωση και στην ταχυτητα και την σταθεροτητα με τη wind (εκτος απο το οτι πληρωνω το 1/3 σχεση με οσα εδινα στη forthnet :D ).

Τρίτη μου είπαν θα στείλουν τον κουριερ. Τετάρτη θα πάρω ενα τηλεφωνάκι πάλι για να μάθω πως πάει η διαδικασία και πόσο καιρό θα χρειαστούν για τη μετάβαση.

Πιο φτηνή απ τη forthnet θα είναι.... να δω τι λέει και στην πράξη. και θα μεταφέρω εντυπώσεις

Δημοσ.

Τρίτη μου είπαν θα στείλουν τον κουριερ. Τετάρτη θα πάρω ενα τηλεφωνάκι πάλι για να μάθω πως πάει η διαδικασία και πόσο καιρό θα χρειαστούν για τη μετάβαση.

Πιο φτηνή απ τη forthnet θα είναι.... να δω τι λέει και στην πράξη. και θα μεταφέρω εντυπώσεις

δεν εχει νοημα να παρεις τεταρτη τηλεφωνο.ετσι και αλλιως στον οτε θα παει η αιτηση και μετα θα περιμενεις κανα δυο βδομαδες.να τους παρεις τηλ next day το πολυ να σου πουν οτι καταχωρηθηκε η αιτηση.παρε κατα δευτερα δηλαδη 3-4 μερες μετα.για την μεταβαση αν και το εχουμε πει 100 φορες ας το πουμε αλλη μια.και 5 μερες να σου πουν δεν θα γινει.ολοι μα ολοι σου λενε περιπου οτι πχ δυο εβδομαδες.το ποτε θα γινει το ξερει μονο ο οτε.μετα απο καμποσες ημερες θα βγει απο τον οτε πιθανη ημερα ενεργοποιησης και τοτε μονο θα εισαι κατα ενα 90 τις 100 σιγουρος οτι θα γινει εκεινη την ημερα.ο Isp πριν του πει ο οτε οτι πιθανη ημερα ενεργοποιησης ταδε δεν ξερει παρα υπολογιζει με το κλασσικο πχ 2 εβδομαδες.απο εκει και περα εχω δει και μια εβδομαδα εχω δει και 2 μηνες.εχω δει πχ 10/5 ημερομηνια ενεργοποιησης και να εχει γινει 2-3 ημερες μετα η να γινετε τοτε και να υπαρχει προβλημα και δωσε βλαβη.απο εκει και περα αν εφταιγε ο χαλκος που επαιζες με forthnet στα 7-8 mbit τοτε με 9 margin που δινει η wind ετοιμασου να χασεις κανα megabit ακομα.ευχομαι να βγω λαθος.επισης ελπιζω να μην εχεις το θεμα που εχουν μερικοι με το streaming.το παραξενο ειναι οτι δεν το εχουν ολοι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο...μερικα dslam ειναι πιτα η γινεται κατι αλλο??

Δημοσ.

σε ταχυτητα κατα 99 τις 100 δεν θα αλλαξει τιποτα

υπομονη.μην κρινεις μονο απο αυτο.θα δεις.τωρα ναι δεν ξερω ποτε πηγαινει πισω ο courrier τα συμβολαια και ποτε τα περνανε αυτοι στο pc οποτε κανε υπομονη και θα δεις.

Στάλθηκε SMS σημερα το πρωι:"WIND: H AITHΣH ΣAΣ ΓIA NEA ΣYNΔEΣH EXEI ΠPOΩΘHΘEI ΓIA YΛOΠOIHΣH. ΣYNTOMA ΘA ΛABETE EIΔOΠOIHΣH ΓIA THN ΠPOΓPAMMATIΣMENH HMEPOMHNIA ENEPΓOΠOIHΣHΣ". Τους πήρα τηλέφωνο και φαίνεται στα σύστηματα τους ότι ο courier πήγε πίσω το συμβόλαιο και ότι θα ειδοποιηθω Εκ' νέου για πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης.

Μέχρι εδώ καλά πάμε.

Το μεσημέρι πήραν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ!!!!!!! Μηπως θα κάνουν καμία αντί προσφορά ??? αχα καλο εεεεεεε!!!!!(θα ξανά πάρουν Τρίτη).

Σημερα με κάλεσαν ξανά απο το 211.... αλλα ήταν απλά για ενημέρωση για προγράμματα σταθερής, κινητής κτλ (δεν ήξεραν ότι έχω κάνει αίτηση !)......

Θα σας πω νεώτερα και απο τον ΟΤΕ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στάλθηκε SMS σημερα το πρωι:"WIND: H AITHΣH ΣAΣ ΓIA NEA ΣYNΔEΣH EXEI ΠPOΩΘHΘEI ΓIA YΛOΠOIHΣH. ΣYNTOMA ΘA ΛABETE EIΔOΠOIHΣH ΓIA THN ΠPOΓPAMMATIΣMENH HMEPOMHNIA ENEPΓOΠOIHΣHΣ".

τζαμπα πηρες τηλ αφου και το μυνημα το ιδιο σου λεει.:P

μπορει να σε παρει και ο οτε για αντιπροσφορα .εχει περιθωρια ακομα σε μερες.

Δημοσ.

τα καλωδια ολα ειναι του οτε.ακομα και αν εχεις πχ forthnet και πας σε hol παλι ο οτε θα παρει την αιτηση παλι ο οτε θα κανει την ενωση στον γενικο κατανεμητη του

Δημοσ.

χτες πάντως ήρθαν απ την ACS με το ρούτερ και το συμβόλαιο σπίτι. ήταν για σήμερα το ραντεβού, αλλά μιας και το είχαν, το φέρανε. Ελπίζω και η υπόλοιπη διαδικασία να κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς.

Δημοσ.

τζαμπα πηρες τηλ αφου και το μυνημα το ιδιο σου λεει.:P

μπορει να σε παρει και ο οτε για αντιπροσφορα .εχει περιθωρια ακομα σε μερες.

Απο το site της wind:

Κατάσταση Αιτήματος Ενεργοποίησης Υπηρεσίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

01/06/12 17:28 Η υλοποίηση της αίτησής σας βρίσκεται στο τελικό στάδιο ενεργοποίησης

Έχω την εντύπωση οτι γρήγορα προχωράει, σήμερα είπαν οτι θα με πάρουν ξανά τηλέφωνο και απο τον οτε (είχαν ξαναπάρει και δεν με βρήκαν), να δούμε τι έχουν να μας πουν!

Δημοσ.

χτες πάντως ήρθαν απ την ACS με το ρούτερ και το συμβόλαιο σπίτι. ήταν για σήμερα το ραντεβού, αλλά μιας και το είχαν, το φέρανε. Ελπίζω και η υπόλοιπη διαδικασία να κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς.

Στο δικό μου αίτημα (μεταφορά από On Telecoms) ήταν άψογη η Wind. Εξυπηρετήθηκα γρήγορα, η γραμμή πάει σφαίρα και προς το παρόν δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό.

Δημοσ.

Στο δικό μου αίτημα (μεταφορά από On Telecoms) ήταν άψογη η Wind. Εξυπηρετήθηκα γρήγορα, η γραμμή πάει σφαίρα και προς το παρόν δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό.

μην χοροπηδας απο την χαρα σου φιλε, μπορει να ειναι κ τυχαιο... ετσι και εμενα τον πρωτο μηνα ολα καλα, με 6 mbbs επαιζα, μετα αρχισε το streaming κ τις αποσυνδεσεις σε σημειο να θελω να πεταξω τον υπολογιστη που δεν εφταιγε τιποτα απο το παραθυρο...μετα απο τηλεφωνα διωρθοσανε κατι αλλα και παλι ειχα streaming. Μετάνιωσα που εφυγα απο την hol πριν 2 χρονια τον ιουνιο του 2010, για μια καλη συσκευη τηλεφωνου τοτε πηγα wind.H HOL ηταν η μονη εταιρεια που δουλευε ποιο σταθερα απο ολες στα 4 χλμ που ειμαι απο το dslam.Σήμερα εκανα αιτηση κ φευγω απο την wind κ παω forthnet... ελπιζω οτι δεν θα εχω streaming και αποσυνδεσεις οπως ειχα στην wind.Οσο για τον χρονο αναμονης της συνδεσης μου πιστευω να μου παρει 1 εβδομαδα.

Δημοσ.

μην χοροπηδας απο την χαρα σου φιλε, μπορει να ειναι κ τυχαιο... ετσι και εμενα τον πρωτο μηνα ολα καλα, με 6 mbbs επαιζα, μετα αρχισε το streaming κ τις αποσυνδεσεις σε σημειο να θελω να πεταξω τον υπολογιστη που δεν εφταιγε τιποτα απο το παραθυρο...μετα απο τηλεφωνα διωρθοσανε κατι αλλα και παλι ειχα streaming. Μετάνιωσα που εφυγα απο την hol πριν 2 χρονια τον ιουνιο του 2010, για μια καλη συσκευη τηλεφωνου τοτε πηγα wind.H HOL ηταν η μονη εταιρεια που δουλευε ποιο σταθερα απο ολες στα 4 χλμ που ειμαι απο το dslam.Σήμερα εκανα αιτηση κ φευγω απο την wind κ παω forthnet... ελπιζω οτι δεν θα εχω streaming και αποσυνδεσεις οπως ειχα στην wind.Οσο για τον χρονο αναμονης της συνδεσης μου πιστευω να μου παρει 1 εβδομαδα.

κατα τη γνωμη μου μεγα λαθος, η forthnet ειναι η χειροτερη εταιρεια αν δεν εχεις καλο χαλκο ή εισαι μακρυα απο το κεντρο ...

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου μεγα λαθος, η forthnet ειναι η χειροτερη εταιρεια αν δεν εχεις καλο χαλκο ή εισαι μακρυα απο το κεντρο ...

δεν ξέρω τι χαλκό έχω αλλά 3-4 χρόνια με forthnet, η ταχύτητά μου είναι εξαιρετική

Δημοσ.

Οχι βρε συνφορουμιτη...εισαι fail.. κ ξερεις γιατι? Διοτι χειροτερη απο την wind αποκλείεται να ειναι!!!

Σε κακο επιπεδο ηταν κ η hol οταν πρωτοξεκινησε, πριν 5 χρονια... αλλα τωρα εχει βελτιωθει πολυ.Ειναι μακραν καλυτερη απο wind και καπως πλησιαζει ΟΤΕ... μεγαλο πλεονεκτημα της hol στην Θηβα που ζω το οτι εχει δικο της δυκτυο.Τωρα για την forthnet ειδομεν οταν με συνδεσουν, ενα θετικο της FORTHNET ειναι οτι εχει καταστημα με τεχνικους στην πολη μου, οποτε δεν θα περιμενω 3-4 μερες να κοιταξουν την βλαβη ερχομενοι απο ΑΘΗΝΑ...

Δημοσ.

Τωρα για την forthnet ειδομεν οταν με συνδεσουν, ενα θετικο της FORTHNET ειναι οτι εχει καταστημα με τεχνικους στην πολη μου, οποτε δεν θα περιμενω 3-4 μερες να κοιταξουν την βλαβη ερχομενοι απο ΑΘΗΝΑ...

την πατησες :D και ροδο εχει καταστημα και σε εχουν γειωμενο, ακομα και αν ερθουν δεν κανουν τιποτα εκτος απο το να τα ριχνουν ολα στον ΟΤΕ και τελικα παλι περιμενεις τους τεχνικους του οτε να βγαλουν ακρη , οι οποιοι φυσικα σε εχουν γραμμενο στα παλια τους τα παπουτσια και αυτοματα μπαινεις ως τελευταια προτεραιοτητα γιατι "ανηκεις σε αλλο παροχο" .... μετα θα σου πουν τα παραπονα σου στην εταιρεια σου και εσυ θα καλεις τη forthnet και θα περιμενεις 1-2 ωρες μεχρι να το σηκωσουν και να σου πουν οτι δεν μπορει να γινει κατι (αν δεν πεσει η γραμμη στο μεταξυ οποτε περιμενεις αλλες 2 ωρες ... )

αστο τα εχω περασει .... 3 μηνες εμεινα χωρις ιντερνετ λογω της #$^#$%^# forthnet ....

δεν ξέρω τι χαλκό έχω αλλά 3-4 χρόνια με forthnet, η ταχύτητά μου είναι εξαιρετική

χαιρω πολυ , και εγω οσο ηταν η γραμμη οκ ημουν μια χαρα, με το που αρχισαν τα προβληματα καταλαβα ποσο χαλια ειναι η forthnet ... οποτε παρακαλα να μην εχεις καμια σοβαρη βλαβη γιατι τοτε θα καταλαβεις τι εστι forthnet και ποσο σεβονται τους πελατες τους ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...