poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν έκανα ακόμα αίτηση θα περιμένω μετά τις 25/5 για να είμαι σίγουρος, όμως σημερα μου ήρθε sms (απο 693.......) απο κατάστημα wind στο κέντρο της Αθήνας (πληρώνω εκεί λογαριασμούς και υποθέτω ότι από εκεί βρήκαν το κινητό μου!): "Μέχρι 25/6 είναι μεγάλη ευκαιρία απεριόριστο ίντερνετ μόνο, 10€ απεριόριστη τηλεφωνία μόνο 19,14€. κινητή 2 πάγια δώρο και δωρεάν συσκευή", αύριο που θα πάω απο το κατάστημα θα ρωτήσω και θα σας πω λεπτομέρειες. Επίσης από το ίδιο κατάστημα μου είπαν ότι ισχύει η προσφορά για το double play L στα 32€ αν η αίτηση γίνει από το κατάστημα (έως τέλος του μήνα)!Μαλλον θα τις ρίξει τις τιμες στο επόμενω διάστημα (ίσως λόγω ανταγωνισμού οτε κ forthnet, όπως διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ) Αύριο θα σας πω νέα! Πώς βγαίνει 10€/μήνα φίλε αφου το double play M έχει σήμερα, αν κάνεισ on line αίτηση 27,20 και -10,33 αν έχει κινητό= 17€ το καλο ειναι οτι συνηθως οι προσφορες παιρνουν και παραταση οποτε λογικα θα προλαβεις.και προκειμενου να κερδισουν και ενα πελατη θα σου κανουν και εξτρα παραταση . και ναι επειδη και ο οτε εριξε τις τιμες τωρα αλλα και γενικως επειδη ο καθε isp θελει πελατες οι προσφορες δινουν και παιρνουν.απλα ολα για τον πρωτο χρονο ειναι πιο φτηνα η για τους πρωτους 6 μηνες για να γλυκαθει ο πελατης και να τον κρατησουν σαν πελατη και μετα οι τιμες γυρνανε στο κανονικο επιπεδο οπως των αλλων χρηστων.οποτε προσοχη ποσο γινεται μετα.αν και αμα αλλαζει η τιμη μετα το χρονο τοτε μπορεις να διακοψεις.
mentorxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Πώς βγαίνει 10€/μήνα φίλε αφου το double play M έχει σήμερα, αν κάνεισ on line αίτηση 27,20 και -10,33 αν έχει κινητό= 17€ ειναι 27 ευρω , αν ομως εχεις και κινητο wind παιρνεις προσφορα -30% = 19 ευρω τωρα παιρνεις επιπλεον εκπτωση 10,33 ευρω στο κινητο σου αρα 19 - 10,33 = 8,67 !!!! και ομως απιστευτο αλλα αληθινο συνδεση 24 MBit !!! με απειρα αστικα και υπεραστικα βγαινει το μηνα μολις 8,5 ΕΥΡΩ μοναδικη προυποθεση να εχεις και κινητο στη wind.
mentorxxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πού το γραφή το -30% αν έχεις κινητο wind??? το εγραφε μεχρι πριν λιγο καιρο, ηταν on-line only προσφορα μονο για το double play M ... τωρα δεν την βρισκω πια ... τωρα εχουν σε προσφορα το double play L με τη βλακεια συσκευη της apple ευτυχως που προλαβα και εκανα συμβολαιο το ειχε για κανενα διμηνο ....
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 οι προσφορες αλλαζουν συνεχεια.ας τους ρωτησει και τηλεφωνικα να δει μηπως αλλαξε κατι.
mobile_32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Τελικά η προσφορά άλλαξε πάλι προς το καλύτερο!!! Όταν κάνεις on line αίτηση για το double play L έχει πλέον δύο επιλογές: μία με τα 32,99€ χωρίς το apple tv και μια στα 42€ με το apple tv!!! Επίσης τηλεφωνικά μου είπαν ότι όταν θα έρθει ο courier για να υπογράψω το συμβόλαιο θα μου δώσουν και ένα ξεχωριστο χαρτί όπου θα λεέι αναλυτικά την προσφορά, τα τυχόν ποσά έκπτωσεις και το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας (έχει πάρει κανέις τέτοιο χαρτί προσφοράς??) Το Σάββατο θα κάνω την on line αίτηση και θα σας πώ νεότερα
Dimgi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Πρόσεχε καλά τι θα υπογράψεις γιατί έτσι λάστιχο που τις έχει κάνει τις προσφορές η wind προβλέπω άλλα να σου λένε, άλλα να παίρνεις και μετά να έχεις και 150 ευρώ τέλος διακοπής και να μη μπορείς να πας πουθενά!
bkran Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Να γράψω κι εγώ την εμπειρία μου από wind, τρίτη μέρα με το router να κλειδώνει ψηλότερα από ότι πριν 17234/1021 από 13. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο dc, σπάνια είχα προβλήματα με τη γραμμή έτσι κι αλλιώς. Download από nvidia με browser σταθερά 1,4 και latency που είδα στο wow 80-90 ms. Να δούμε πως θα εξεληχθεί αλλά για την ώρα φαίνονται καλά τα νούμερα.
mentorxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Να γράψω κι εγώ την εμπειρία μου από wind, τρίτη μέρα με το router να κλειδώνει ψηλότερα από ότι πριν 17234/1021 από 13. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο dc, σπάνια είχα προβλήματα με τη γραμμή έτσι κι αλλιώς. Download από nvidia με browser σταθερά 1,4 και latency που είδα στο wow 80-90 ms. Να δούμε πως θα εξεληχθεί αλλά για την ώρα φαίνονται καλά τα νούμερα. αρχηγος εισαι , ζητα να σου ενεργοποιησουν το fastpath αν θελεις χαμηλοτερα ping. υπολογισε οτι θα πεσει γυρω στα 20 ms , αρα απο 80-90 θα πας 60-70 !!! , δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα στο wow αλλα αν παιζεις κανενα fps ειναι τεραστια η διαφορα να βρεθεις απο το 90 στο 60 ...
humanoid Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ήδη, αλλά τρέχει και μια προσφορά αυτό το διάστημα από Wind, που δίνει με έκπτωση το Apple TV. Έχει δυο πακέτα στα 34 και 41 ευρώ το μήνα, για το double play m και double play l αντίστοιχα.
mobile_32 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πρόσεχε καλά τι θα υπογράψεις γιατί έτσι λάστιχο που τις έχει κάνει τις προσφορές η wind προβλέπω άλλα να σου λένε' date=' άλλα να παίρνεις και μετά να έχεις και 150 ευρώ τέλος διακοπής και να μη μπορείς να πας πουθενά![/quote'] Σημερα ήρθε ο courier και μου έδωσε το router (zte) και το συμβόλαιο το οποίο απλά αναφέρει το πακέτο dp large και όχι τιμή. Μαζί είχαν και μια φωτοτυπία απο τους επίσημους καταλόγους με τις χρεώσεις όλων των πακέτων που διαθέτουν ( χωρίς να αναφέρονται οι τυχόν εκπτώσεις). Τους πήρα τηλέφωνο και η απάντηση ήταν ότι το συμβόλαιο είναι ένα τυποποιημένο έγγραφο και επειδή οι προσφορές αλλάζουν συνέχεια για αυτό δεν γράφουν επάνω τις τιμές. Παίζει ρόλο η ημερομηνία που έκανες την αίτηση με την εκάστοτε προσφορά που τρέχει. Μόλις έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα σας πω! Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Πρόσεχε καλά τι θα υπογράψεις γιατί έτσι λάστιχο που τις έχει κάνει τις προσφορές η wind προβλέπω άλλα να σου λένε, άλλα να παίρνεις και μετά να έχεις και 150 ευρώ τέλος διακοπής και να μη μπορείς να πας πουθενά! αμα γινει καμια βλακεια εκει κανεις μια ωραια καταγγελια οποτε καλο ειναι οτι χειροπιαστο εχεις στα χερια σου να το κρατησεις. αρχηγος εισαι , ζητα να σου ενεργοποιησουν το fastpath αν θελεις χαμηλοτερα ping. υπολογισε οτι θα πεσει γυρω στα 20 ms , αρα απο 80-90 θα πας 60-70 !!! , δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα στο wow αλλα αν παιζεις κανενα fps ειναι τεραστια η διαφορα να βρεθεις απο το 90 στο 60 ... θα χασει λιγο σε ταχυτητα sync.κανα mbit σιγουρα. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ήδη, αλλά τρέχει και μια προσφορά αυτό το διάστημα από Wind, που δίνει με έκπτωση το Apple TV. Έχει δυο πακέτα στα 34 και 41 ευρώ το μήνα, για το double play m και double play l αντίστοιχα. 2 posts πιο πανω:Pp Σημερα ήρθε ο courier και μου έδωσε το router (zte) και το συμβόλαιο το οποίο απλά αναφέρει το πακέτο dp large και όχι τιμή. Μαζί είχαν και μια φωτοτυπία απο τους επίσημους καταλόγους με τις χρεώσεις όλων των πακέτων που διαθέτουν ( χωρίς να αναφέρονται οι τυχόν εκπτώσεις). Τους πήρα τηλέφωνο και η απάντηση ήταν ότι το συμβόλαιο είναι ένα τυποποιημένο έγγραφο και επειδή οι προσφορές αλλάζουν συνέχεια για αυτό δεν γράφουν επάνω τις τιμές. Παίζει ρόλο η ημερομηνία που έκανες την αίτηση με την εκάστοτε προσφορά που τρέχει. Μόλις έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα σας πω! Sent from my iPhone using Insomnia αν δεις θεμα τοτε τηλεφωνο απευθειας.αλλα δεν νομιζω.Think positive.
nikthanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 έκανα και εγώ αίτηση ηλεκτρονικά σήμερα, περιμένω να δω τώρα τι θα γίνει. καλή χρυσή η forthnet αλλά τόσα χρόνια στα 6-7 μεγαμπίτια και για έκπτωση ούτε κουβέντα. για αρχή 10€ μηνιαίως κάτω στο λογαριασμό καλά θα είναι με τη Wind, και από υπηρεσίες ελπίζω για το καλύτερο
mentorxxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 έκανα και εγώ αίτηση ηλεκτρονικά σήμερα, περιμένω να δω τώρα τι θα γίνει. καλή χρυσή η forthnet αλλά τόσα χρόνια στα 6-7 μεγαμπίτια και για έκπτωση ούτε κουβέντα. για αρχή 10€ μηνιαίως κάτω στο λογαριασμό καλά θα είναι με τη Wind, και από υπηρεσίες ελπίζω για το καλύτερο για να δουμε ... πες μας μολις σε συνδεσουν εντυπωσεις, εγω παντως ειδα τεραστια βελτιωση και στην ταχυτητα και την σταθεροτητα με τη wind (εκτος απο το οτι πληρωνω το 1/3 σχεση με οσα εδινα στη forthnet ).
mobile_32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 αμα γινει καμια βλακεια εκει κανεις μια ωραια καταγγελια οποτε καλο ειναι οτι χειροπιαστο εχεις στα χερια σου να το κρατησεις. θα χασει λιγο σε ταχυτητα sync.κανα mbit σιγουρα. 2 posts πιο πανω:Pp αν δεις θεμα τοτε τηλεφωνο απευθειας.αλλα δεν νομιζω.Think positive. Σήμερα έιδα ανπάντητη κλήση στο κινητό μου απο 211....., κατάλαβα οτι είναι απο τη σταθερή wind (πήρα πίσω και έβγαινε τηλεφωνήτης που έλεγε: Tellas ο αριθμος που καλέσατε δεν χρησιμοποιείται :P). Πήρα στο 13800 να ρώτησο τι με ήθελαν και μου είπαν απο το τηλέφωνο οτι στο σύστημα τους φαίνετε οτι ύπαρχει καταγεγραμένο οτι με κάλεσαν και οτι θα πρέπει να με ξανα καλέσουν αλλά δεν ήξεραν για ποίο λόγο, επίσης μου είπαν οτι δεν είναι καταχωρημένο στο σύστημα τους η επιστροφή του υπογεγραμένου συμβολαίου απο το courier ουτε καν' επιβεβαιώθηκε απο την acs οτι ήρθε ο courier σε εμένα :wacko: Καλά ξεκινήσαμε, α΄μα δω οτι κάνουν παπαρίες θα πέσει γέλιοοοοοοοοοο :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα