Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@egw_eimai_re

δεν μου αρέσει που τη προσφορά τη τραβήξανε και άλλο, ήταν για 30/7/2012 σύμφωνα με το site και τώρα λέει 30/09/2012 , στην τηλεόραση όμως από την αρχή έλεγε 30/08/2012

άντε βγάλε άκρη, μάλλον δεν θα ψήσανε πολλούς και το τραβάνε... αυτό δεν μου ακούγετε καλό

σχετικά με τις κάρτες που λες, συσκευή που θα βρω για να το συνδέσω στον υπολογιστή;

Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική. Γιατί είναι κακό να παρατείνουν μια προσφορά; Γιατί πρέπει πάντα να σημαίνει κάτι κακό; Γιατί απλά δεν εκμεταλλευόμαστε αυτό που μας προσφέρουν και βλέπουμε παντού θεωρίες συνωμοσίας; Συγνώμη που επεμβαίνω φίλε μου, αλλά αυτό που λέει ο "egw_eima_re" είναι και στο σωστό. Δεν είσαι σίγουρος; Αποκτάς ένα καρτοκινητό και δοκιμάζεις. Από προσωπική εμπειρία πάντως, αυτή τη στιγμή το δίκτυο της Wind παίζει άψογα σε Αθήνα (δεν ξέρω που μένεις) και οι ταχύτητες που προσφέρει είναι μακράν οι καλύτερες σε σύγκριση με τους άλλους δύο. Διαλέγεις και παίρνεις.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανει και παρακάνει φιλε μην ακούς τι σου λενε κάποιοι γιατι δεν έχουν εμπειρια.

Απλα παρε πρώτα απο ενα καρτοκινητό wind να τεστάρεις αν στο σπίτι σου εχει 3g δίκτυο και τι πιάνει.

Εγω στο lol βαράω ping 70-90 με 4αρη σήμα με 5αρη θα πιάνει σαφώς καλύτερα.Στον οτε-hol που ήμουν σπίτι μου κάτω απο 120 δεν είχα δει ποτέ.

Έχω το ιντερνετ παντού με το λάπτοπ μου και μόνο με 20 ευρώ.

αν εχει πολυ καλο σημα αλλιως θα δει κατι 200-300-400 αρια

για να καταλάβω , πήρες Wind πρόσφατα και ήθελες να κάνεις διακοπή και σου ήρθε 130ευρώ ή έκανες σύνδεση και σου ήρθε με τον 1ο λογαριασμό και το τέλος διακοπής μήπως και το κόψεις αργότερα και να πάρουν τα χρήματα από τώρα...

βασικά αν είναι το 1ο και δεν έχεις κλείσει χρόνο (πόσο προβλέπει το συμβόλαιο) τότε είσαι αναγκασμένος να πληρώσεις...

@egw_eimai_re

δεν μου αρέσει που τη προσφορά τη τραβήξανε και άλλο, ήταν για 30/7/2012 σύμφωνα με το site και τώρα λέει 30/09/2012 , στην τηλεόραση όμως από την αρχή έλεγε 30/08/2012

άντε βγάλε άκρη, μάλλον δεν θα ψήσανε πολλούς και το τραβάνε... αυτό δεν μου ακούγετε καλό

σχετικά με τις κάρτες που λες, συσκευή που θα βρω για να το συνδέσω στον υπολογιστή;

ειχε προβλημα 27 ημερες και τους ειπε οτι εφοσον δεν το φτιαχνεται φευγω χωρις να πληρωσω τελος καταργησης.και του ειπαν οτι οκ δεν θα πληρωσεις.και να που του ηρθε.

τωρα αν καποιος παρει καρτα sim απλα την βαζει σε Usb stick και εχει ιντερνετ στο λαπτοπ.και παιρνεις καρτες ανανεωσης για εχτρα mbyte Κτλ.

Πας και αγοραζεις το καρτο-ιντερνετ τους για ενα μηνα με το usb modem αν δεν εχεις καποιο.

H προσφορα που μπηκα εγω ειναι 30gb 20 ευρω.

Δεν υπαρχει αντιθετα υπαρχει το 30gb 25 ευρω.

Δεν ειναι οτι δεν ψησανε πολλους ειναι οτι σαν ελληνες και τι περιοδο αυτη (κριση νεκρη αγορα) ειμαστε πισω στο θεμα mobile internet ελαχιστο ειναι το ποσοστο που το ενδιαφερει κατι τετοιο και αυτο λογο δουλειας.

Να σου πω οτι τεσταρωντας cosmote-vodafone-wind με τι wind εμεινα απολυτα ικανοποιημενος στο vodafone και cosmote δεν ειδα καμια διαφορα παροτι που στη cosmote επιανα 3g+ μουφες στο lol επεζα με 130-140 ping με σημα καμπανα παρακαλω. Λιγο καλυτερα στη vodafone με 110-130 ping.

Επεξα κορονα ή γραμματα με τη wind και κερδισα και λεω κορονα ή γραμματα γιατι ηταν η μονη που δεν ειχα δυνατοτητα να δοκιμασω αλλα λογο προσφορας ετρεξα σαν λαγος να τη προλαβω.

Επισης μη νομιζεις οτι τα 30gb ειναι αρκετα στις ημερες μας ειναι σαν να χρησιμοποιω τι wind οπως πριν 3+χρονια και να εχω 15 gb και ολα αυτα γιατι πλεων η πλοηγηση μας ειναι HD.Αρα πολυ περισσοτερα mb..

Θεωρω πως τα 20-25 ευρω για 30gb ειναι λογικη τιμη και οχι προσφορα.Οι ανταγωνιστες εχουν μεινει σε τιμες 5ετιας αρα το ονομαζει και η wind προσφορα.

Αν ειχε 60gb με 50 ευρω θα ημουν οπως παλια το 2008 που ειχα 30gb με 50 ευρω.

Προτου πας σε οποια εταιρια πας ψαξε λιγο παραπανω σημα στο χωρο που θα το χρησιμοποιεις περισσοτερο. Αν δεν εχεις λαπτοπ κλπ καλυτερα αστο και βαλε σταθερο ιντερνετ δεν υπαρχει λογος για 5 ευρω παραπανω να παιδευεσαι.

Να πω και κατι αλλο παλιά που το ειχα ως adsm ουτε dota δεν μπορούσα να παίξω αρκετό ping ολες οι εταιρίες είχαν εχει πάει πολύ μπροστά το mobile broadband και πιστευω πως ειναι και το μελλον γιατι αν δουμε ποτε οπτικες ινες στην ελλαδα σφυρα μου λογο κοστους και μονο αρκει να μη γινει ποτε στην ελλαδα στο mobile broadband τα πραγματα πανε σαφως καλυτερα χρονο με το χρονο .

ενω στην κινητη τηλεφωνια θα εισαι με την ψυχη στο στομα μην ξεπερασεις τα 50 giga πχ ενω τωρα με το adsl μπορεις να εχεις οσο κινηση θες.οποτε δεν το θεωρω μελλον.επισης δεν το θεωρω μελλον οταν ουτε καν τα κινητα παιζουν μεσα στο σπιτι και βγαινεις στο μπαλκονι για να μιλησεις.επισης δεν θα φτασει ποτε το Ping του χαλκου αλλο τοσο της οπτικης.

kai παραταση προσφορας ειναι γνωστο οτι γινεται παντου μα παντου σε ολες τις προσφορες.απο ιντερνετ μεχρι Mobile itnernet μεχρι οτιδηποτε.απλα το κανουν τελευταια στιγμη παραταση για να κανουν τον κοσμο να τρεξει οτι ειναι super duper προσφορα.

Δημοσ.

λοιπόν, σήμερα γυρίζοντας σπίτι βρήκα λογαριασμό της wind....ωραια λέω, κάτσε να δω τι έγινε. Ανοίγω και τσουπ. νάτα μας...εχουν βάλει μεσα και τέλος διακοπής, άλλα 130€.

τώρα μου φαίνεται πρέπει να ετοιμάσω ένα ωραίο χεστήριο μέιλ,να κάνω πλήρη αναφορά των γεγονότων, να αναφέρω και την καταγγελία που εκκρεμεί και δεν έχουν απαντήσει ακόμα και μου φαίνεται πρέπει να κάνω κοινοποίηση και στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ.

Μάλλον θα χρειαστώ και συνδρομή νομικού για να γίνει ωραίο στα μάτια.....

πάντως να το πληρώσω, δεν παίζει.

Θα σου δώσω δύο συμβουλές:

1.Μην πληρώσεις ούτε ένα σεντ από το λογαριασμό εφόσον πρόκειται να τον αμφισβητήσεις.Αίτηση αμφισβήτησης θα κάνεις παραθέτοντας τους λόγους και έως ότου λάβεις απάντηση δεν θα πληρώσεις τίποτα.Όταν σου απαντήσουν κινήσου ανάλογα.Ο λόγος που στο λέω είναι πως εαν πληρώσεις το οτιδήποτε από τον λογαριασμό είναι σα να αποδέχεσαι το ποσό.

2.Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα ζήτα να σου απαντήσουν εγγράφως.Και αν σε ρωτήσουν το λόγο θα τους πεις πως θέλεις να να γνωρίζεις νομότυπα την επίσημη θέση της εταιρίας.Αυτό βέβαια προυποθέτει γραπτό αίτημα από μέρους σου είτε με φαξ είτε με email όπου θα μνημονεύεις και την επιθυμία σου για έγγραφη απάντηση.

Δημοσ.

1.Μην πληρώσεις ούτε ένα σεντ από το λογαριασμό εφόσον πρόκειται να τον αμφισβητήσεις.Αίτηση αμφισβήτησης θα κάνεις παραθέτοντας τους λόγους και έως ότου λάβεις απάντηση δεν θα πληρώσεις τίποτα.Όταν σου απαντήσουν κινήσου ανάλογα.Ο λόγος που στο λέω είναι πως εαν πληρώσεις το οτιδήποτε από τον λογαριασμό είναι σα να αποδέχεσαι το ποσό.

2.Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα ζήτα να σου απαντήσουν εγγράφως.Και αν σε ρωτήσουν το λόγο θα τους πεις πως θέλεις να να γνωρίζεις νομότυπα την επίσημη θέση της εταιρίας.Αυτό βέβαια προυποθέτει γραπτό αίτημα από μέρους σου είτε με φαξ είτε με email όπου θα μνημονεύεις και την επιθυμία σου για έγγραφη απάντηση.

έχω στείλει αίτηση ότι δε θελω να πληρώσω τέλος διακοπής γιατί για το κακό της σύνδεσης φταίει η wind, αλλά ακόμα δε μου έχουν απαντήσει. Θα πάρω αυριο να μάθω ΑΝ το έχουν λάβει υπόψιν τους το αίτημά μου, αν όχι να μου απαντήσουν γιατί, αν δεν το έχουν λάβει θα τους το ξαναστείλω και θα ζητώ και έγγραφη απάντηση.

Ελπίζω να λυθούν τηλεφωνικώς τα θέματα, γιατί μετά θα αρχίσω να το ψάχνω κ εγώ πιο επιστημονικά.

Το καλό είναι οτι υπάρχει καταγεγραμμένη και η καταγγελία που είχα κάνει στην ΕΕΤΤ, έχω αντίγραφο που εστάλη στην wind, θα τα μαζέψω όλα αυτά και θα απαιτήσω απαντήσεις χειρόγραφες και χειροπιαστές..

Οχι τπτ άλλο, για το γαμώτο

Δημοσ.

λοιπόν, μετά και το σημερινό τηλέφωνο στη wind ενημερώθηκα πως το αίτημά μου επεξεργάζεται από το αρμόδιο τμήμα και ότι δε θα πληρώσω τέλη διακοπής. Η τελική απάντηση θα μου δωθεί λογικά μέχρι την Παρασκευή, οπότε δεν πληρώνω το λογαριασμό και περιμένω ενημέρωση απ την εταιρία και τον τελικό λογαριασμό που θα μου στείλουν.

είδωμεν

Δημοσ.

Οινόφυτα παιδιά, είναι και κοντά στην αθήνα...

πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά με το σήμα, βασικά εγώ δεν θέλω να πιάσω 10-20-40Μbps απλά διαβάζω 50Κbps Upload και με φοβίζει..

Δημοσ.

poulinos παραθέτεις τα ποστ μου απαντώντας τα αυτονόητα τα οποία τονίζω και εγω ο ίδιος μέσα στα ποστ μου.

απλα διαφωνω με καποια πραγματα Nothing more or less

έχω στείλει αίτηση ότι δε θελω να πληρώσω τέλος διακοπής γιατί για το κακό της σύνδεσης φταίει η wind, αλλά ακόμα δε μου έχουν απαντήσει. Θα πάρω αυριο να μάθω ΑΝ το έχουν λάβει υπόψιν τους το αίτημά μου, αν όχι να μου απαντήσουν γιατί, αν δεν το έχουν λάβει θα τους το ξαναστείλω και θα ζητώ και έγγραφη απάντηση.

Ελπίζω να λυθούν τηλεφωνικώς τα θέματα, γιατί μετά θα αρχίσω να το ψάχνω κ εγώ πιο επιστημονικά.

Το καλό είναι οτι υπάρχει καταγεγραμμένη και η καταγγελία που είχα κάνει στην ΕΕΤΤ, έχω αντίγραφο που εστάλη στην wind, θα τα μαζέψω όλα αυτά και θα απαιτήσω απαντήσεις χειρόγραφες και χειροπιαστές..

Οχι τπτ άλλο, για το γαμώτο

απλα προσπαθησε να το λυσεις μαζι τους και οχι με την εεττ γιατι θα παρει μηνες και δεν θα βγαλεις ακρη.

λοιπόν, μετά και το σημερινό τηλέφωνο στη wind ενημερώθηκα πως το αίτημά μου επεξεργάζεται από το αρμόδιο τμήμα και ότι δε θα πληρώσω τέλη διακοπής. Η τελική απάντηση θα μου δωθεί λογικά μέχρι την Παρασκευή, οπότε δεν πληρώνω το λογαριασμό και περιμένω ενημέρωση απ την εταιρία και τον τελικό λογαριασμό που θα μου στείλουν.

είδωμεν

απλα σιγουρεψου απλα περνονταςτηλ οτι το υπολοιπο σου στην καρτελλα σου ειναι πλεον μηδεν

Οινόφυτα παιδιά, είναι και κοντά στην αθήνα...

πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά με το σήμα, βασικά εγώ δεν θέλω να πιάσω 10-20-40Μbps απλά διαβάζω 50Κbps Upload και με φοβίζει..

50 kbps up δεν θα εχεις εκτος αν εχεις σημα χαλια και δεν παιζει καν 3g.απλα για μενα πηγαινε σε adsl αμα μπορεις για να κανεις οτι θες.αν και οινοφυτα δεν ξερω τι παιζει με τις ταχυτητες οποτε καλο θα ηταν να ρωτησεις ποσο μακρυα ειναι το αστικο κεντρο κτλ.

αν το πληρωσει καταρχην το θεμα μετα θα ειναι πιο δυσκολο διοτι θα πρεπει να παει να παρει λεφτα πισω το οποιο θα τον βαλει σε εξτρα μπελαδες.ασε που αμα το δουν πληρωμενο οπως ειπες δεν θα δωσουν σημασια και θα πουν μηδενικο υπολοιπο αρα οκ.

Δημοσ.

εγω πλέον δεν έχω wind, δεν έχω άλλο κινητό ή υπηρεσία απ τη wind....να μου κόψουν το τηλέφωνο δε μπορούν, οπότε, έχω υπομονή.. αλλά να δώσω λεφτά έτσι κοροϊδίστικα, δεν τα δίνω

Δημοσ.

απλα αν πρεπει να πληρωσεις κατι και δεν το πληρωσεις ναι μεν δεν θα σου κοψουν την γραμμη αλλα απο την αλλη καποια στιγμη θα σου ερθει απο δικηγορικο γραφειο ανεξοφλητο υπολοιπο με επιβαρυνσεις κτλ.οποτε για να μην μπλεξεις ξεκαθαρισε το ωρα.

Δημοσ.

απλα αν πρεπει να πληρωσεις κατι και δεν το πληρωσεις ναι μεν δεν θα σου κοψουν την γραμμη αλλα απο την αλλη καποια στιγμη θα σου ερθει απο δικηγορικο γραφειο ανεξοφλητο υπολοιπο με επιβαρυνσεις κτλ.οποτε για να μην μπλεξεις ξεκαθαρισε το ωρα.

Δεν μπορεί να έρθει υπόλοιπο με επιβαρύνσεις.Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αιτηθεί αποζημίωσης αυτός που διεκδικεί χρήματα(στην προκειμένη περίπτωση η wind) και επιδικάζονται από αστικό δικαστήριο.

Δημοσ.

οι επιβαρυνσεις οπως της λεω εγω ειναι κατι εξοδα δικηγορου.δεν ξερω ακριβως πως τα λενε.απλα θυμαμαι που το ειχαν πει καποια παιδια που ειχαν λαβει τετοιες επιστολες ειτε επειδη πραγματι χρωσταγαν ειτε επειδη εγινε λαθος και κατι εγραφε για καποια εξτρα λεφτα.δεν ξερω ακριβως τι ειναι

apla και επιβαρυνσεις ναμην εχει καλο ειναι οτι ειναι να πληρωθει η να τα βρει με την wind για να μην βρεθει ενα ακυρο υπολοιπο οτι το χρωσταει καποια στιγμη η να μην τον αφηνουν να παει σε αλλο Provider σε καποιες αλλες περιπτωσεις οταν πχ καποιος χρωσταει σε οτε

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον, τελικά μετά από τόσο καιρό, μου ήρθαν 3 φάκελοι από wind. οι 2 ήταν πιστωτικοί λογαριασμοί, αναιρούσαν στην ουσία τις χρεώσεις που μου είχαν γίνει, και ο 3ος ήταν ο λογαριασμός μου, 48€ για ένα μήνα χρήσης και ταλαιπωρίας από τη wind. πήγα τον πληρωσα για να ξεμπερδεύω, αν και δε θυμάμαι αν όταν έκανα τη σύνδεση είχε δώρο τα τέλη σύνδεσης ή όχι....

τέλος πάντων, τέλος καλό μετά από καιρό. Για wind ούτε κινητό δε θέλω τώρα....

Δημοσ.

λοιπον, τελικά μετά από τόσο καιρό, μου ήρθαν 3 φάκελοι από wind. οι 2 ήταν πιστωτικοί λογαριασμοί, αναιρούσαν στην ουσία τις χρεώσεις που μου είχαν γίνει, και ο 3ος ήταν ο λογαριασμός μου, 48€ για ένα μήνα χρήσης και ταλαιπωρίας από τη wind. πήγα τον πληρωσα για να ξεμπερδεύω, αν και δε θυμάμαι αν όταν έκανα τη σύνδεση είχε δώρο τα τέλη σύνδεσης ή όχι....

τέλος πάντων, τέλος καλό μετά από καιρό. Για wind ούτε κινητό δε θέλω τώρα....

Τουλάχιστον ξεμπέρδεψες "αναίμακτα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...