poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 ενημερωσε μας οταν ερθει ο τελικος λογαριασμος.
IHateLove Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 μπορεί κάποιος που μένει εκτός Αθήνας (στις γύρο περιοχές) να πει τι γίνεται με την Wind? διάβασα στο φορουμ ότι έχει πολλά προβλήματα (χαμηλές ταχύτητες, αποσυνδέσεις...) Θέλω να πάρω αυτή τη προσφορά που δίνει, πιο πολύ το θέλω για παιχνίδια (LOL-Lineage 2), κάνει για τέτοιες χρήσεις?
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 οι μισοι λενε για μεγαλα Pings και προβληματα streaming οποτε δεν θα ηταν η καλυτερη λυση.το θεμα αποσυνδεσεις δεν εχει να κανει με την περιοχη αλλα με το τι καλωδιο θα σου πετυχει και τι Profile θα εχεις.
mentorxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 μπορεί κάποιος που μένει εκτός Αθήνας (στις γύρο περιοχές) να πει τι γίνεται με την Wind? διάβασα στο φορουμ ότι έχει πολλά προβλήματα (χαμηλές ταχύτητες, αποσυνδέσεις...) Θέλω να πάρω αυτή τη προσφορά που δίνει, πιο πολύ το θέλω για παιχνίδια (LOL-Lineage 2), κάνει για τέτοιες χρήσεις? ροδο ειναι μια χαρα , λειτουργουν ολα τελεια, ποτε δεν ειχα αποσυνδεσεις και παιζω FPS (call of duty ktl) που το ping ειναι αρκετα πιο σημαντικο απο το line age χωρις κανενα προβλημα. επισης δεν ειχα ουτε μια φορα για δειγμα προβλημα με το streaming.
IHateLove Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 @poulinos όταν μιλάς για καλώδια τι εννοείς; ασύρματο δεν είναι; σχετικά με το ping πόσο πιάνει περίπου ρε παιδιά, άμα δεν περνάει το 150 είναι καλά, και 2ον εχω δει άτομα στο LOL να έχουν πολύ μικρότερο Ping και να φορτώνουν πιο αργά.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 ροδο ειναι μια χαρα , λειτουργουν ολα τελεια, ποτε δεν ειχα αποσυνδεσεις και παιζω FPS (call of duty ktl) που το ping ειναι αρκετα πιο σημαντικο απο το line age χωρις κανενα προβλημα. επισης δεν ειχα ουτε μια φορα για δειγμα προβλημα με το streaming. εγω απλα ειπα τι λενε γενικοτερα.fast path νομιζω δεν δινει σωστα?? @poulinos όταν μιλάς για καλώδια τι εννοείς; ασύρματο δεν είναι; σχετικά με το ping πόσο πιάνει περίπου ρε παιδιά, άμα δεν περνάει το 150 είναι καλά, και 2ον εχω δει άτομα στο LOL να έχουν πολύ μικρότερο Ping και να φορτώνουν πιο αργά. μιλας για adsl wind η για 3g wind?γιατι ολοι μας σε αυτο το θεμα λεμε για wind adsl οχι 3g.το 3g ξεχασε το για games δεν νομιζω να παιξει καλα το Ping πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο.ειπα για καλωδια γιατι νομιζα οτι λες για wind adsl οχι wind 3g>εσυ τι απο τα 2 θες να βαλεις?αν ειναι 3g ολα εξαρτωνται επισης απο το ποσο καλοσημα θα εχεις αλλα το ping παλι δεν θα ειναι μικρο και σε καμια περιπτωση σαν της adsl.
mentorxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 εγω απλα ειπα τι λενε γενικοτερα.fast path νομιζω δεν δινει σωστα?? δινει και fastpath, εχω 2 γραμμες και στη μια εχω κανονικα fastpath, στη δευτερη επεσα σε βλαμμενο υπαλληλο και δεν ηθελε να βαλει fastpath αλλα δεν το κυνηγησα γιατι ετσι κι αλλιως τη δευτερη τη θελω για download οποτε την αφησα interleave σχετικά με το ping πόσο πιάνει περίπου ρε παιδιά, άμα δεν περνάει το 150 είναι καλά, και 2ον εχω δει άτομα στο LOL να έχουν πολύ μικρότερο Ping και να φορτώνουν πιο αργά. 150 ??? αυτο θα ηταν καταστροφη , εγω με ιταλικους servers εχω 60 , με εκτος ροδου αλλα εντος ελλαδας (ntua κτλ) 15-20 μιλαμε παντα για adsl συνδεση οχι ασυρματη, αν εχεις και κινητο στη wind αν βαλεις adsl θα δινεις γυρω στα 10 ευρω το μηνα μονο !!! για 24 mbit !! αν δεν εχεις κινητο wind κινηται εκει που ειναι και οι υπολοιποι (παντα για 24αρα) δηλαδη γυρω στα 23-24 ευρω. εννοειται μιλαμε για τελικη τιμη που συμπεριλαμβανει και παγιο και ιντερνετ και απειρα τηλεφωνηματα προς σταθερα.
IHateLove Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 α lol, έχει ADSL η WIND :/, δεν είχα ιδέα. Για 3G Μιλάω
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 δινει και fastpath, εχω 2 γραμμες και στη μια εχω κανονικα fastpath, στη δευτερη επεσα σε βλαμμενο υπαλληλο και δεν ηθελε να βαλει fastpath αλλα δεν το κυνηγησα γιατι ετσι κι αλλιως τη δευτερη τη θελω για download οποτε την αφησα interleave 150 ??? αυτο θα ηταν καταστροφη , εγω με ιταλικους servers εχω 60 , με εκτος ροδου αλλα εντος ελλαδας (ntua κτλ) 15-20 μιλαμε παντα για adsl συνδεση οχι ασυρματη,. σωστα η hol δεν δινει fast path μια ζωη το μπερδευω με την wind. ναι θυμαμαι που το ειχες γραψει οτι τη μια δεν στην αλλαζαν και σου ειχα πει να τους στειλεις emaiL.με το vigor. παντως ναι αμα το κυνηγησεις η στειλεις email και πεις οτι την μια την εχετε αλλαξει ηδη θα στην αλλαξουν αλλα αφου ειναι για download τοτε οκ.απλα για multilink που εχεις κανει θα ηταν καλυτερο να εμοιαζαν οι 2 γραμμες για να παιζουν πιο στρωτα.μην ειναι η μια Fast και η αλλη interleave. 150Ms ping λεει για 3g που οσο θυμαμαι το δορυφορικο εχει 600+ ενω το 3g νομιζω εχει 300+ η κανω λαθος? α lol, έχει ADSL η WIND :/, δεν είχα ιδέα. Για 3G Μιλάω αν την θες για παιχνιδια τοτε δεν νομιζω οτι κανει.το Ping ειναι πολυ μεγαλυτερο απο adsl οποτε θα εχεις μεγαλο lag.επισης το θεμα αποσυνδεσεις και χαμηλη ταχυτητα εχει να κανει με το μερος που θα εισαι.αν δεν εχεις καλο σημα 3g η αν εισαι σε κανα υπογειο δεν θα παιζει καλα εννοειται.αν εισαι σε ανοιχτο χωρο ναι θα ειναι καλυτερα αλλα παλι εξαρτατε αν εχει καλυψη εκει που εισαι η οχι.δεν ξερω αν το θες για διακοπες η γενικοτερα.αν εισαι σε σταθερο χωρο πηγαινε σε adsl για να πεις οτι παιζεις ανθρωπινα. αν τωρα ειναι για διακοπες δεν νομιζω να καταφερεις να παιξεις.τωρα για adsl εσυ διαλεγεις.θες wind και να παρεις το ρισκο η θες καμια αλλη εταιρεια?υπαρχουν αρκετες προσφορες για να διαλεξεις.καλο θα ειναι οπου πας σε adsl να δινει ο παροχος fast path για καλυτερη ταχυτητα.οχι οτι θα εχεις προβλημα με interleave αλλα με fast θα εχεις αρκετα μικροτερο Ping.
nikthanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ενημερωσε μας οταν ερθει ο τελικος λογαριασμος. λοιπόν, σήμερα γυρίζοντας σπίτι βρήκα λογαριασμό της wind....ωραια λέω, κάτσε να δω τι έγινε. Ανοίγω και τσουπ. νάτα μας...εχουν βάλει μεσα και τέλος διακοπής, άλλα 130€. τώρα μου φαίνεται πρέπει να ετοιμάσω ένα ωραίο χεστήριο μέιλ,να κάνω πλήρη αναφορά των γεγονότων, να αναφέρω και την καταγγελία που εκκρεμεί και δεν έχουν απαντήσει ακόμα και μου φαίνεται πρέπει να κάνω κοινοποίηση και στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ. Μάλλον θα χρειαστώ και συνδρομή νομικού για να γίνει ωραίο στα μάτια..... πάντως να το πληρώσω, δεν παίζει.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 πριν κανεις οτιδηποτε η πηγαινε σε ενα καταστημα η παρε τηλ και πες το απλο.μηπως εγινε καποιο λαθος και χρεωσαν τελος απενεργοποιησης .το λεω διοτι τα μισα βγαινουν απο Pc και μπορει να μην το πηραν χαμπαρι.αν ξεκινησουν τα μα μου σου του τοτε εεττ και τα γνωστα.απλα πριν μπλεξεις η παρε τηλ η πηγαινε εκει η στειλε email.
nikthanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 θα ξεκινήσω όπως λες αυριο με ένα τηλέφωνο και βλέπουμε
egw_eimai_re Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 α lol, έχει ADSL η WIND :/, δεν είχα ιδέα. Για 3G Μιλάω Κανει και παρακάνει φιλε μην ακούς τι σου λενε κάποιοι γιατι δεν έχουν εμπειρια. Απλα παρε πρώτα απο ενα καρτοκινητό wind να τεστάρεις αν στο σπίτι σου εχει 3g δίκτυο και τι πιάνει. Εγω στο lol βαράω ping 70-90 με 4αρη σήμα με 5αρη θα πιάνει σαφώς καλύτερα.Στον οτε-hol που ήμουν σπίτι μου κάτω απο 120 δεν είχα δει ποτέ. Έχω το ιντερνετ παντού με το λάπτοπ μου και μόνο με 20 ευρώ.
IHateLove Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 λοιπόν, σήμερα γυρίζοντας σπίτι βρήκα λογαριασμό της wind....ωραια λέω, κάτσε να δω τι έγινε. Ανοίγω και τσουπ. νάτα μας...εχουν βάλει μεσα και τέλος διακοπής, άλλα 130€. για να καταλάβω , πήρες Wind πρόσφατα και ήθελες να κάνεις διακοπή και σου ήρθε 130ευρώ ή έκανες σύνδεση και σου ήρθε με τον 1ο λογαριασμό και το τέλος διακοπής μήπως και το κόψεις αργότερα και να πάρουν τα χρήματα από τώρα... βασικά αν είναι το 1ο και δεν έχεις κλείσει χρόνο (πόσο προβλέπει το συμβόλαιο) τότε είσαι αναγκασμένος να πληρώσεις... @egw_eimai_re δεν μου αρέσει που τη προσφορά τη τραβήξανε και άλλο, ήταν για 30/7/2012 σύμφωνα με το site και τώρα λέει 30/09/2012 , στην τηλεόραση όμως από την αρχή έλεγε 30/08/2012 άντε βγάλε άκρη, μάλλον δεν θα ψήσανε πολλούς και το τραβάνε... αυτό δεν μου ακούγετε καλό σχετικά με τις κάρτες που λες, συσκευή που θα βρω για να το συνδέσω στον υπολογιστή;
egw_eimai_re Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πας και αγοραζεις το καρτο-ιντερνετ τους για ενα μηνα με το usb modem αν δεν εχεις καποιο. H προσφορα που μπηκα εγω ειναι 30gb 20 ευρω. Δεν υπαρχει αντιθετα υπαρχει το 30gb 25 ευρω. Δεν ειναι οτι δεν ψησανε πολλους ειναι οτι σαν ελληνες και τι περιοδο αυτη (κριση νεκρη αγορα) ειμαστε πισω στο θεμα mobile internet ελαχιστο ειναι το ποσοστο που το ενδιαφερει κατι τετοιο και αυτο λογο δουλειας. Να σου πω οτι τεσταρωντας cosmote-vodafone-wind με τι wind εμεινα απολυτα ικανοποιημενος στο vodafone και cosmote δεν ειδα καμια διαφορα παροτι που στη cosmote επιανα 3g+ μουφες στο lol επεζα με 130-140 ping με σημα καμπανα παρακαλω. Λιγο καλυτερα στη vodafone με 110-130 ping. Επεξα κορονα ή γραμματα με τη wind και κερδισα και λεω κορονα ή γραμματα γιατι ηταν η μονη που δεν ειχα δυνατοτητα να δοκιμασω αλλα λογο προσφορας ετρεξα σαν λαγος να τη προλαβω. Επισης μη νομιζεις οτι τα 30gb ειναι αρκετα στις ημερες μας ειναι σαν να χρησιμοποιω τι wind οπως πριν 3+χρονια και να εχω 15 gb και ολα αυτα γιατι πλεων η πλοηγηση μας ειναι HD.Αρα πολυ περισσοτερα mb.. Θεωρω πως τα 20-25 ευρω για 30gb ειναι λογικη τιμη και οχι προσφορα.Οι ανταγωνιστες εχουν μεινει σε τιμες 5ετιας αρα το ονομαζει και η wind προσφορα. Αν ειχε 60gb με 50 ευρω θα ημουν οπως παλια το 2008 που ειχα 30gb με 50 ευρω. Προτου πας σε οποια εταιρια πας ψαξε λιγο παραπανω σημα στο χωρο που θα το χρησιμοποιεις περισσοτερο. Αν δεν εχεις λαπτοπ κλπ καλυτερα αστο και βαλε σταθερο ιντερνετ δεν υπαρχει λογος για 5 ευρω παραπανω να παιδευεσαι. Να πω και κατι αλλο παλιά που το ειχα ως adsm ουτε dota δεν μπορούσα να παίξω αρκετό ping ολες οι εταιρίες είχαν εχει πάει πολύ μπροστά το mobile broadband και πιστευω πως ειναι και το μελλον γιατι αν δουμε ποτε οπτικες ινες στην ελλαδα σφυρα μου λογο κοστους και μονο αρκει να μη γινει ποτε στην ελλαδα στο mobile broadband τα πραγματα πανε σαφως καλυτερα χρονο με το χρονο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα