Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά το ίντερνετ κατάφεραν και το έφτιαξαν στις 27 του μήνα....

δεν τους πήρε πολύ. μόνο 27 μέρες.

είχε προηγηθεί τηλέφωνο απ' τη wind και μου εξηγούσαν ότι τους ήρθε αίτηση φορητότητας για τη Forthnet, και ότι δε θα λυθεί το πρόβλημά μου αν αλλάξω εταιρία, και η Forthnet δε θα πάρει τη γραμμή αν έχει πρόβλημα και...και...και....

εγώ τους είπα ότι επιθυμώ να προχωρήσει η αίτηση και να μεταβιβαστεί η γραμμή μου στη Forthnet, για τους γνωστούς λόγους που έχω ήδη γράψει και εδω, ότι δε θα πληρώσω τέλος διακοπής γιατί είναι σφάλμα δικό τους ("μα και βέβαια δε θα πληρώσετε, το γράφει και στο συμβόλαιό σας") και ότι το ρούτερ μπορούν να στείλουν κούριερ να το παραλάβει στο κουτί του όπως μου το έδωσαν ("το ρούτερ είναι δώρο κύριε, δεν επιστρέφεται, το κρατάτε εσείς")

περιμένω τώρα από το νέο μήνα να μεταφερθώ και πάλι στη forthnet.

Δημοσ.

τελικά το ίντερνετ κατάφεραν και το έφτιαξαν στις 27 του μήνα....

δεν τους πήρε πολύ. μόνο 27 μέρες.

γρήγορη η wind σαν τον Flash.... :-D

Δημοσ.

Με τι κρίση σήμερα παιδιά η Wind30 συμφέρει, ειδικά σε όσους δεν κατεβάζουν Torrents γιατί αν βάλεις κανονικό ADSL στη καλύτερη θα πληρώνεις 35 ευρώ με καμιά 2άρα γραμμή, αν πας για 8/24 τότε πας στα 38-45, εξαρτάτε...

αν κάποιος δεν ξοδεύει πάνω από 20-30GB τότε του έρχεται πιο φθηνά

όσων αφορά τη ταχύτητα, πιστεύω ότι οι ταχύτητες είναι καλές (7.2max) πιάνω εύκολα 700ΚΒ/s (700*8=5600)(With Download Manager)

ούτε με κανονικό ADSL θα πιάσεις 8/24 όσο λέει, άρα σε αυτό το θέμα είναι ΟΚ το ΜΒInternet

Όσων αφορά την Wind, δεν είναι και ότι καλύτερο φυσικά, θα ήταν προτιμότερο να το έκανε η Vodafone/Cosmote αυτό,

που έχουν και μεγαλύτερη κάλυψη

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους για την κάλυψη στη περιοχή σου, πάντως για πάνω (Δυτική Μακεδονία) υπάρχει ένα θέμα μου είπε η τηλεφωνήτρια (κάνει διακοπές)

Δημοσ.

για 20-30 gb ποιες είναι οι τιμές? δεν νομίζω πως βγαίνει και φθηνά.

αν είναι μόνο για internet, τότε ένα σκέτο adsl πρόγραμμα π.χ. από forthnet βγαίνει στα 17€ και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο μην ξεπεράσεις το download σου.

Δημοσ.

τελικά το ίντερνετ κατάφεραν και το έφτιαξαν στις 27 του μήνα....δεν τους πήρε πολύ. μόνο 27 μέρες.είχε προηγηθεί τηλέφωνο απ' τη wind και μου εξηγούσαν ότι τους ήρθε αίτηση φορητότητας για τη Forthnet, και ότι δε θα λυθεί το πρόβλημά μου αν αλλάξω εταιρία, και η Forthnet δε θα πάρει τη γραμμή αν έχει πρόβλημα και...και...και....

εγώ τους είπα ότι επιθυμώ να προχωρήσει η αίτηση και να μεταβιβαστεί η γραμμή μου στη Forthnet, για τους γνωστούς λόγους που έχω ήδη γράψει και εδω, ότι δε θα πληρώσω τέλος διακοπής γιατί είναι σφάλμα δικό τους ("μα και βέβαια δε θα πληρώσετε, το γράφει και στο συμβόλαιό σας") και ότι το ρούτερ μπορούν να στείλουν κούριερ να το παραλάβει στο κουτί του όπως μου το έδωσαν ("το ρούτερ είναι δώρο κύριε, δεν επιστρέφεται, το κρατάτε εσείς")

περιμένω τώρα από το νέο μήνα να μεταφερθώ και πάλι στη forthnet.

αν εχει προβλημα ο χαλκος στην wind ναι αν ειναι θεμα χαλκου και οχι Wind το προβλημα θα περασει και στην forthnet.οτι δεν θα παρει την γραμμη η forthnet αν εχει προβλημα και δεν λυθει απο τον οτε ειναι βλακειες.ο οτε θα δωσει την γραμμη στην forthnet και ας υπαρχει ανοιχτη βλαβη.επισης η βλαβη τις περισσοτερες φορες κλεινει απο τον οτε σε 2 μερες ειτε το φτιαξει ειτε οχι οποτε δεν θα φαινεται καν ανοιχτη βλαβη.απλα η wind τα λεει γιανα σε κρατησει πελατη.απλα προσεχε μην σε χρεωσουν τελος διακοπης πριν το χρονο και επισης για το ρουτερ εσυ αποφασιζεις.λογικα δεν θα στο ζητησουν καν πισω αφου η wind δεν τα δινει χρησιδανειο αλλα το δινει δωρεαν και ανηκει στον πελατη.παραπανω κοστος για αυτους ειναι να ερθει ο κουρριερ παρα η αξια του ρουτερ.οποτε η το πας εσυ η το κρατας.

Με τι κρίση σήμερα παιδιά η Wind30 συμφέρει, ειδικά σε όσους δεν κατεβάζουν Torrents γιατί αν βάλεις κανονικό ADSL στη καλύτερη θα πληρώνεις 35 ευρώ με καμιά 2άρα γραμμή, αν πας για 8/24 τότε πας στα 38-45, εξαρτάτε...

αν κάποιος δεν ξοδεύει πάνω από 20-30GB τότε του έρχεται πιο φθηνά

όσων αφορά τη ταχύτητα, πιστεύω ότι οι ταχύτητες είναι καλές (7.2max) πιάνω εύκολα 700ΚΒ/s (700*8=5600)(With Download Manager)

ούτε με κανονικό ADSL θα πιάσεις 8/24 όσο λέει, άρα σε αυτό το θέμα είναι ΟΚ το ΜΒInternet

Όσων αφορά την Wind, δεν είναι και ότι καλύτερο φυσικά, θα ήταν προτιμότερο να το έκανε η Vodafone/Cosmote αυτό,

που έχουν και μεγαλύτερη κάλυψη

α.πιο φτηνα δεν ερχεται με τιποτα.

β.αν πιασεις 7.2 Max με wi fi stick.

γ.με full douple play απο forthnet ειμαι στα 40 ευρω το μηνα με αστικα υπεραστικα κτλ.χωρις τα δωρεαν τηλ παει 25 αρα πολυ πιο φτηνο και κατεβαζω οτι θελω.στο adsl αν συγχρονισεις 10 θα κατεβαζεις και με 10 συνηθως εκτος αν καμια εταιρεια ειναι πιτα.μπορει να εχεις και 20mbit Μπορει και 5 βεβαια αναλογα την αποσταση αλλα το βασικο ειναι οτι οσο θες κατεβαζεις ουτε να ξεπερασεις ορια ουτε κατσε στο μπαλκονι γιατι μεσα στο σπιτι δεν παιζει.με adsl εχω κανα 1,3 mbyte που με stick δενθα τα βλεπα ποτε.συν πολυ μικροτερο Ping

αν είναι μόνο για internet, τότε ένα σκέτο adsl πρόγραμμα π.χ. από forthnet βγαίνει στα 17€ και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο μην ξεπεράσεις το download σου.

γενικως ο κοσμος μπερδευει την χρηση του stick που ειναι οκ καλο για οταν αλλαζεις μερη η για εξοχικο με την χρηση του adsl που κανεις οτι θες.τα mobile στην αρχη ειχαν βγει για αυτους που ταξιδευουν και πλεον πολλοι προσπαθουν να αντικαταστησουν ματαια το adsl με αυτα.το αποτελεσμα.ουκ ολιγοι να ξεπερνανε τα ορια να λενε οτι δενεχουν σημα κτλ.καλο το Mobile αλλα ειτε για οταν περιμενεις να ερθει το adsl ειτε για καποιον που ταξιδευει που παει εξωτερικο κτλ.το mobile εχει πολυ μελλον για να παιξει σαν adsl.

Δημοσ.

Λίγοι νέοι χρησιμοποιούν σταθερό, αν ήθελα και σταθερό σαφώς και θα με σύμφερε κάποιο τέτοιο πακέτο

μην ξεχνάτε το πάγιο ρε παιδιά,

η πιο φθηνή λύση ADSL είναι 14,xEuro (2Mbp/s μετά τον 6ο μήνα) + 15 πάγιο 29ευρώ...

χμμ, δεν ξέρω...

Δημοσ.
Λίγοι νέοι χρησιμοποιούν σταθερό, αν ήθελα και σταθερό σαφώς και θα με σύμφερε κάποιο τέτοιο πακέτο μην ξεχνάτε το πάγιο ρε παιδιά, η πιο φθηνή λύση ADSL είναι 14,xEuro (2Mbp/s μετά τον 6ο μήνα) + 15 πάγιο 29ευρώ... χμμ, δεν ξέρω...

παγιο πληρωνεις στον οτε.απο εκει και περα υπαρχουν εταιρειες που δινουν ιντερνετ με κατι 20 αρια το μηνα.δεν ειναι αναγκη για σταθερο.wifi router παιρνεις παιζεις μεσα στο σπιτι με το κινητο σου με το Tab Με το Laptop κτλ.

Δημοσ.

η εμπειρία wind έλαβε τέλος.

χτες ενεργοποιήθηκε η forthnet στη γραμμή και πάλι, και όλα καλά...

περιμένω τώρα να μου στείλει λογαριασμό η wind να δω τι θα με χρεώσουν για 1 μήνα ..

Δημοσ.

η εμπειρία wind έλαβε τέλος.

χτες ενεργοποιήθηκε η forthnet στη γραμμή και πάλι, και όλα καλά...

περιμένω τώρα να μου στείλει λογαριασμό η wind να δω τι θα με χρεώσουν για 1 μήνα ..

ελπιζω να μην σου χρεωσουν κανα τελος απενεργοποιησης και σου πεσουν τα μαλλια σου μετα.

Δημοσ.

Λίγοι νέοι χρησιμοποιούν σταθερό, αν ήθελα και σταθερό σαφώς και θα με σύμφερε κάποιο τέτοιο πακέτο

μην ξεχνάτε το πάγιο ρε παιδιά,

η πιο φθηνή λύση ADSL είναι 14,xEuro (2Mbp/s μετά τον 6ο μήνα) + 15 πάγιο 29ευρώ...

χμμ, δεν ξέρω...

με τη forthnet με 17 ευρώ μπορείς να έχεις internet

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=846

πλέον οι εναλλακτικοί έχουν καλές προσφορές

Δημοσ.

ελπιζω να μην σου χρεωσουν κανα τελος απενεργοποιησης και σου πεσουν τα μαλλια σου μετα.

μπα, δε νομίζω. όταν με πήραν απ τη wind να δουν γιατί θέλω να φύγω, τους ρώτησα και είπε η κοπέλα, ότι δε θα πληρώσω κάτι. έχω στείλει και τη σχετική αίτηση. έχω κάνει και την καταγγελία στην ΕΕΤΤ (για την οποία ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση)... οπότε έχουμε και βλέπουμε.

Δημοσ.
με τη forthnet με 17 ευρώ μπορείς να έχεις internet http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=846 πλέον οι εναλλακτικοί έχουν καλές προσφορές

και οχι μονο αυτο αλλα και για οποιον δεν θελει τηλεφωνοι οι μισοι παροχοι εχουν και economy προγραμμα που ναι μεν εχεις τηλ.νουμερο αλλα αμα δεν κανεις κλησεις δενχρεωνεσαι καθολου.αν θες βεβαια μπορεις να μην βαλεις καν συσκευη πανω

μπα, δε νομίζω. όταν με πήραν απ τη wind να δουν γιατί θέλω να φύγω, τους ρώτησα και είπε η κοπέλα, ότι δε θα πληρώσω κάτι. έχω στείλει και τη σχετική αίτηση. έχω κάνει και την καταγγελία στην ΕΕΤΤ (για την οποία ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση)... οπότε έχουμε και βλέπουμε.

ελπιζω να γινει ετσι και να μην σουερθει κανα 70 αρι να πληρωσεις.καλα αμα σου ερθει πας εκει η παιρνεις τηλ και βγαινει ακρη απλα ελπιζω να μην γινει για να μην ταλαιπωρηθεις αδικα.κατα τα αλλα για την καταγγελια θα περιμενεις αρκετο καιρο για την απαντηση.μεχρι να παει εεττ να το στειλει η εεττ στον παροχο να απαντησει ο παροχος να σου απαντησει εσενα καληνυχτα.και η wind θα πει οτι οκ το εδωσε βλαβη στον οτε και μετα δεν εγινε κατι αλλο αφου σταλθηκε αιτημα φορητοτητας να πας σε αλλον παροχο.ο οτε θα πει κατι παρομοιο.ειδαμε την βλαβη το φτιαξαμε η δεν το φτιαξαμε γιατι ηρθε αιτημα φορητοτητας.αν και αν συγχρονιζεις τωρα κανονικα ενω πριν οπως ειπες δεν ειχες καν sync τοτε σιγουρα φταιει η wind οποτε ο οτε θα τα ριξει στην wind.γιατι και πριν με Wind και τωρα με forthnet ειχες τον ιδιο χαλκο και εχεις τον ιδιο χαλκο αρα καπου κατι γινοταν με το οριο της wind και δεν εδινε adsl.

Δημοσ.

η καταγγελία έχει πάρει ήδη το δρόμο της, μου έχει στείλει κοινοποίηση η ΕΕΤΤ και περιμένει η ΕΕΤΤ απάντηση μέσα στο μήνα με κοινοποίηση πάλι σε μένα για το τι έφταιγε....ο μήνας τελειώνει σιγά σιγά.. ;)

Δημοσ.

δεν εχει πλεον και πολυ νοημα.και ο οτε θα ριχνει την ευθυνη στην wind η wind στον οτε και απορω αν θα καταλαβεις ποιος φταιει στο τελος.

Δημοσ.

από wind μου έχουν στείλει ήδη ένα λογαριασμό, αλλά δεν τον έχω πληρώσει, και περιμένω τον 2ο τον εξοφλητικό τώρα, που θα είναι μόνο για 1 μήνα. Εν τω μεταξύ έχω ζητήσει για ένα μήνα να πληρώσω μόνο για τηλεφωνία, χωρίς ίντερνετ. έχω στείλει και τη σχετική αίτηση.... :) οπότε περιμένω. 1 πάγιο θα τους δώσω, και το τέλος ενεργοποίησης της γραμμής και πολύ τους είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...