Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Θέλω να μάθω τυχόν προβλήματα ,σταθερότητα γενικά την εμπειρία από όσους έχουν wind στα Άνω Λιόσια.

Είμαι συνδρομητής forthnet με πρόγραμμα 24,90 πού τελειώνει τώρα και πάει στα 34. :angry:

Δημοσ.

Καλύτερα ψάξε βρες καμιά καινούργια προσφορά της forthnet εάν θέλεις να φύγεις μόνο για την τιμή, βγάζει συνέχεια τον τελευταίο καιρό.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στον χρόνο αυτό αλλά η τιμή είναι βασικός παράγοντας επιλογής όπως και η σταθερότητα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στον χρόνο αυτό αλλά η τιμή είναι βασικός παράγοντας επιλογής όπως και η σταθερότητα.

μια χαρα ειναι η wind , καλυτερη εξυπηρετηση και πιο φθηνη, εγω ειχα προβληματα με forthnet , με το που γυρισα σε wind ως δια μαγειας φτιαχτηκαν ολα και πληρωνω και λιγοτερο :D

Δημοσ.

Η forthnet έχει μια πολύ καλή προσφορά με προπληρωμή,

ειδικά αν διαθέτεις πιστωτική νομίζω συμφέρει.

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=846

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Θέλω να μάθω τυχόν προβλήματα ,σταθερότητα γενικά την εμπειρία από όσους έχουν wind στα Άνω Λιόσια.

Είμαι συνδρομητής forthnet με πρόγραμμα 24,90 πού τελειώνει τώρα και πάει στα 34

Γενικά εάν είσαι ικανοποιημένος από ταχύτητα και σταθερότητα δεν αλλάζεις πάροχο.Όσο για την wind πολλοί τσιμπάνε από την τιμή αλλά έχει πολλές αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΝΒΟΛΑΙΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΗΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΕΤΙΣΤΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ Κ ΟΧΙ ΣΜΟΛ Κ ΜΙΝΤΙΟΥΜ Κ ΛΑΡΤΖ Κ ΤΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΝ ΤΟ ΣΙΝΒΟΛΕΟ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ 24mb ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΞΕΞΙΝΑ ΕΓΩ ΡΟΤΗΣΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΝΔΕΣΗ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ 0.1 εως 24 !!???????

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Με αυτή την λογική ρε παιδιά δεν επρεπε να φύγω ούτε από ΟΤΕ...!!

Ρωτάω αν υπάρχει κάποιος από την περιοχή γενικά να μου πει τις εμπειρίες του.

Δημοσ.

αφού η γραμμή σου είναι μια χαρά καλό θα ήταν να μην πειραματίζεσαι με άλλες εταιρίες. εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι να διαλέξεις τη προπληρωμή που προαναφέρθηκε ή να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις πως θελεις να φύγεις. υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν αντιπροσφορά για να μείνεις.

Δημοσ.

τελικά wind στα δυτικά προάστια αττικής (Καματερό, Ανω Λιόσια, Ιλιον Πετρούπολη) έχει δοκιμάσει κανείς να ξέρουμε τι γίενται ? :)

Δημοσ.

Τελικά μου κάνανε ανανέωση συμβολαίου για άλλον ένα χρόνο με 24,90Ε το μήνα με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 24 ταχύτητά.

Η προσφορά δόθηκε πολύ εύκολα μάλλον έχουν χάσει πολλούς πελάτες σε wind και cyta.

Αυτά ως προς ενημέρωση και για τους υπολοίπους που ψάχνουν σύνδεση με τηλ και νετ και χωρίς προπληρωμή που αναφέρθηκε πιο πάνω. B)

Δημοσ.

τελικά wind στα δυτικά προάστια αττικής (Καματερό, Ανω Λιόσια, Ιλιον Πετρούπολη) έχει δοκιμάσει κανείς να ξέρουμε τι γίενται ? :)

Για Ίλιον μπορώ να απαντήσω ότι παίζει άψογα. Κολλητός φίλος με Wind κλειδώνει στα 14Mbit. Χωρίς αποσυνδέσεις, restars ή άλλα θέματα.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους!!

Είμαι συνδρομητής forthnet με πρόγραμμα 24,90 πού τελειώνει τώρα και πάει στα 34. :angry:

ας τα πουμε για εκατοστη φορα.δεν εχει σημασια η περιοχη.μπορει εγω να ειμαι ανω λιοσια και να ειμαι στα 3 Km απο τον οτε και να παιζω χαλια και εσυ στα 200 μετρα και να παιζεις 23 Mbit.σημασια εχει αποσταση ποιοτητα οχι τοσο ο παροχος.εσυ οτι εταιρεια και να βαζεις εκτος απροοπτου θα παιζεις οσο παιζεις τωρα πανω κατω.

Γενικά εάν είσαι ικανοποιημένος από ταχύτητα και σταθερότητα δεν αλλάζεις πάροχο.Όσο για την wind πολλοί τσιμπάνε από την τιμή αλλά έχει πολλές αποσυνδέσεις.

οπως ειπα πιο πανω παιζει ρολο η ποιοτητα χαλκου και αποσταση.αποσυνδεσεις θα σου κανει αμα ο χαλκος δεν ειναι καλος.απο εκει και περα για την wind ακους παραπονα για θεματα streaming.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΝΒΟΛΑΙΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΗΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΕΤΙΣΤΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ Κ ΟΧΙ ΣΜΟΛ Κ ΜΙΝΤΙΟΥΜ Κ ΛΑΡΤΖ Κ ΤΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΝ ΤΟ ΣΙΝΒΟΛΕΟ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ 24mb ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΞΕΞΙΝΑ ΕΓΩ ΡΟΤΗΣΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΝΔΕΣΗ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ 0.1 εως 24 !!???????

Sent from my iPhone using Insomnia

α.Plz οχι κεφαλαια και λιγο καλυτερη ορθογραφια για ναα ειναι πιο ευαναγνωστα.

β.σε ολες τις εταιρειες και δεν εξαιρειται καμια ειναι απο τιποτα εως 24.εχω δει και περιπτωσεις που δεν παιζει καν ο πελατης.οποιος πει οτι υπαρχει minimum λεει ψεματα.στο διαβεβαιω αυτο μετα απο 5000-6000 ραντεβου για adsl.

Με αυτή την λογική ρε παιδιά δεν επρεπε να φύγω ούτε από ΟΤΕ...!!

Ρωτάω αν υπάρχει κάποιος από την περιοχή γενικά να μου πει τις εμπειρίες του.

δεν μπορει καποιος να σου πει κατι ακριβως.ολα ειναι σχετικα.εκτος αν εχεις ατομο στην ιδια πολυκατοικια και σου πει αυτος.και παλι απο ζευγαρι σε ζευγαρι εχω δει διαφορες.4 ατομα ιδια εταιρεια οι 2 επαιζαν μαξ 8 mbit οι αλλοι 2 μαξ 4 mbit.

βλεπε πιο πανω.οσο πιο κοντα στον οτε τοσο καλυτερο.και το καματερο και το ηλιον και η πετρουπολη εχουν δικο τους αστικο κεντρο.τα λιοσια απο καπου αλλου παιρνουν δεν θυμαμαι.

Για Ίλιον μπορώ να απαντήσω ότι παίζει άψογα. Κολλητός φίλος με Wind κλειδώνει στα 14Mbit. Χωρίς αποσυνδέσεις, restars ή άλλα θέματα.

για να παιζει 14 ειναι max 2 km απο τον οτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...