iguana Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 http://www.eshop-specials.gr/offer.phtml?id=120419 Δεν είναι καμιά τρελή προσφορά , μόλις 6-7 ευρώ χαμηλότερα από skroutz είναι όμως γενικότερα καλή τιμή για επώνυμο NAS με δίσκο έστω και 500 αφού σε αυτην την τιμή βρίσκεις μόνο σκέτα κουτιά.Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα για να το χρησιμοποιησω στο γραφείο όπου θα έχω αποθηκευμένα όλα τα αρχεία και θα τα τρέχω απο εκει (αρχεια autocad και office κυρίως) μπορεί να με συμβουλέψει κάποιος να θα με καλύψει.Αυτην την στιγμη εχω το lacie network space 2 και δεν ειμαι ικανοποιημένος για διάφορους λόγους και θέλω να το αλλάξω
frap73 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Στήσε ένα Atom N550 (ή αντίστοιχο AMD) με linux και samba, πιθανόν βάλε και ένα δεύτερο δίσκο σε RAID1 και κάνε τη δουλειά σου άνετα στο γραφείο και άσε αυτές τις χαζομάρες να μοιράζουν ταινίες στα σπίτια...
unforgiven Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 http://www.eshop-specials.gr/offer.phtml?id=120419 Δεν είναι καμιά τρελή προσφορά , μόλις 6-7 ευρώ χαμηλότερα από skroutz είναι όμως γενικότερα καλή τιμή για επώνυμο NAS με δίσκο έστω και 500 αφού σε αυτην την τιμή βρίσκεις μόνο σκέτα κουτιά.Επειδή με ενδιαφέρει άμεσα για να το χρησιμοποιησω στο γραφείο όπου θα έχω αποθηκευμένα όλα τα αρχεία και θα τα τρέχω απο εκει (αρχεια autocad και office κυρίως) μπορεί να με συμβουλέψει κάποιος να θα με καλύψει.Αυτην την στιγμη εχω το lacie network space 2 και δεν ειμαι ικανοποιημένος για διάφορους λόγους και θέλω να το αλλάξω Αν μιλάμε για δουλειά στο γραφείο, καλύτερα πάρε ένα διπλό NAS για περισσότερη ασφάλεια, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με στησίματα ATOM κτλ που σου πρότεινε ο frap. Προτίμησε κάποια εταιρία με πείρα στο θέμα (Qnap, Synology, Thecus κτλ) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Salvation81 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Και η Zyxel ειναι πολυ καλη σαν εταιρεια σε προιοντα δικτυων αλλα ναι ενα QNAP η ενα Synology ειναι καλυτερες λυσεις. Και το ATOM κανει μια χαρα δουλεια αλλα τα NAS στα προσφερουν ολα ετοιμα χωρις να ψαχνεσαι, απο την αλλη ομως εχουν περιορισμενες δυνατοτητες.
Lost1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αν εισαι επαγγελματιας αυτο δεν σου κανει , θελεις nas να εχει το λιγοτερο 2 δισκους σε raid 1 , που στην περιπτωση που χαλασει ο ενας δισκος δεν χανεις τα αρχεια σου ... Αυτος ειναι για οικιακη χρηση ...
iguana Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 παντως μου κανει εντυπωση ότι το eshop και ενα αλλο μαγαζι εχουν αυτο το nas me τιμες 95-105 ευρω ενω ολα τα αλλα μαγαζια συμπεριλαμβανομενου και του amazon έχουν τόσο και ακριβοτερο το μοντελο χωρις τον σκληρο δισκο..Μηπως τελικα έχει καποια διαφορα το μοντελο με τον δισκο με το σκέτο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 παντως μου κανει εντυπωση ότι το eshop και ενα αλλο μαγαζι εχουν αυτο το nas me τιμες 95-105 ευρω ενω ολα τα αλλα μαγαζια συμπεριλαμβανομενου και του amazon έχουν τόσο και ακριβοτερο το μοντελο χωρις τον σκληρο δισκο.. To σκετο στο αμαζον εχει 60 ευρω, που το ειδες ακριβοτερο; http://www.amazon.co.uk/ZyXEL-1-Bay-Network-Storage-Closure/dp/B005LDM09U (94€ απο και καλα 149€ λεει το eshop - το βαζω εδω μιας και δεν υπαρχει στο θεμα τιμη)
axi100 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχει καμιά διαφορά. Πριν δύο μήνες που το πήρα έψαξα και σε ευρωπαϊκά καταστήματα και τότε είδα ότι για περιορισμένο χρονικό διάστημα (νομίζω 1 μήνας) η Zyxel έδινε τον 500αρι δίσκο δωρεάν για προώθηση. Πιθανόν να γίνεται πάλι το ίδιο ή μας λυπούνται λόγω κρίσης! Sent from my MB525 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα