Panagiotis477 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δεν βγαίνει... :/ Άκυρο!!! Τα κατάφερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, γιατί κάτι από όλα που έκανα βοήθησε γιατί όταν είχα βρει έναν οδηγό στο Google δεν μου έβγαζε το convert to gpt disk!! Οπότε μετά από όσα έκανα τώρα το έβγαλε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 τώρα σε αφήνει να ορίσεις partition των 3ΤΒ? edit: nice
Panagiotis477 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ναι, ναι! Όλα τέλεια! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.
Watt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά, ασχολούμαι από το πρωί και δεν έχω βγάλει άκρη! Αγόρασα τον Western Digital Caviar Green WD30EURS 3TB και δεν μπορώ να τον κάνω να δουλέψει στο σύστημά μου. Έχω την Asus Striker Extreme, τρέχω Windows 7 64 bit Ultimate, έχω κάνει όλα τα BIOS και Chipset updates, για το Intel RST μου βγάζει ότι δεν πληρεί το σύστημα τα minimum requirements, στο BIOS μου βγάζει το δίσκο 3000GB, στο gparted το έκανα convert master table σε gpt, αλλά στα Windows ότι και να κάνω δείχνει μόνο τα 746,52 GB. Και αν το σπάσω σε partitions, βλέπει μόνο το ένα! Τι να κάνω, μου έρχεται να τον πάω πίσω και να πάρω έναν 2 TB!! Δεν θέλω ένα partition, θέλω να τον σπάσω σε μικρότερους, αλλά δεν μπορώ!!!
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ΑΚολούθα τις οδηγίες του Θρες στο τέλος της προηγούμενης σελίδας - αν δεν τις πρόσεξες και δεν το έχεις κάνει (δεν το αναφέρεις), που το ζουμί τους είναι : σβύνεις το υπάρχον partition κι από τη Διαχείριση Δίσκων των Win (κι όχι απ' το GParetd) ξαναφτιάχνεις partitions, ορίζοντας κατά τη δημιουργία να είναι GPT volume κλπκλπ.
Watt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Τα είχα κάνει όλα όσα έβρισκα στο Internet κατά τη διάρκεια των 15 ωρών που ασχολούμουν... Έκανα το δίσκο gpt μέσω του command line diskpart... Τελικά έστρωσε με τον πιο ηλίθιο (για μένα) τρόπο... Τον έκανα εξωτερικό, αναγνώρισε τον 2,1 Unallocated χώρο, έκανα extend το volume των 750 GB, τον έβαλα πάλι μέσα και στο restart τα είδε όλα τα TB.... Άλλο ένα παράδειγμα για το πόσο $&*$@^#$%& είναι τα Windows.... Ελπίζω βέβαια να μη μου πετάξει σφάλμα κατά τις αντιγραφές των αρχείων... Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να το γυρίσω μόνιμα σε άλλο λειτουργικό.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
Watt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Επίσης, το δίσκο αυτόν πρώτα να τον χωρίσω στα partitions που θέλω, να μεταφέρω τα δεδομένα που θέλω στο 1 partition και μετά να κάνω format στον main δίσκο ή να μεταφέρω πρώτα τα δεδομένα, μετά format και μετά partitions;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα