tempelist Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 παω να ανοιξω μια εφαρμογη και μου βγαζει πως δεν ειναι εγκυρη μορφη win32 μπορει καποιος να με βοηθησει<?
sarpan Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 παω να ανοιξω μια εφαρμογη και μου βγαζει πως δεν ειναι εγκυρη μορφη win32 μπορει καποιος να με βοηθησει<? ποια εφαρμογη?και τι λειτουργικο χρησιμοποιεις?
tempelist Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 εχω windows 7 και ειναι ενα παλιο παιχνιδακι....το γινε προεδρος απο την Γεναδιος ανα το γνωριζει κανεις
sarpan Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μηπως παιζει θεμα συμβατοτητας?Εχεις κανει επανεγκατασταση?
tempelist Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 εκανα την συμβατοτητα σε 98 τοτε που βγηκε και το παιχνιδι αλλα τιποτα.... και δεν ειναι με εγκατασταση για να κανω επανεγκατασταση.... αν ξερει καποιος...
hawkpilot Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 εκανα την συμβατοτητα σε 98 τοτε που βγηκε και το παιχνιδι αλλα τιποτα.... και δεν ειναι με εγκατασταση για να κανω επανεγκατασταση.... αν ξερει καποιος... Πιθανότατα το παιχνίδι δεν είναι συμβατό με win7 (μήπως είναι DOS?) Αν έχεις έκδοση professional ή ultimate δοκίμασε μέσα από XP Mode αλλιώς με virtualbox (θα χρειαστεί να κάνεις εγκατάσταση τα win98).
tempelist Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 το εχω δοκιμασει και σε υπολογιστη με xp αλλα τπτ...επισης η πλακα ειναι πως παλια στα xp εκει επαιζε....
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Άσχετο αλλά το ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι το ψάχνουν ακόμα και σήμερα πάρα πολλοί εδώ μέσα στο forum; Άμα πάρουν χαμπάρι το topic θα γίνει χαμός στα request
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα