Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λυση "χειροκινητου" ή αυτοματου backup & restore συστηματος, απο τις πιο αξιολογες εταιρειες.

Link

Σημειωσεις:

1) Εχει ξαναδοθει σαν προσφορα ημερας αλλα για εγκατασταση μονο για εκεινη την ημερα. Η διαφορα με την παρουσα προσφορα ειναι οτι λαμβανετε το κανονικο αρχειο που μπορειτε να το εγκαταστησετε κ αργοτερα.

2) Μην τρομαξετε απο το μεγαλο μεγεθος αρχειου, περιλαμβανει μεσα του και τις 2 εκδοσεις για 32 & 64 bit windows και στο καθενα απο αυτα εχει μεσα το bootable iso cd image.

Δημοσ.

Να'στε καλα φίλτατοι για τα καλα σας λογια :-)

Εχει πολλες δυνατοτητες και υποστηριζει οτι τελευταιο, πχ usb3 και δισκους >2TB και αλλα πολλα!

Για περισσοτερες πληροφοριες, δειτε κ εδω

Στο site της εταιρειας εχει το manual της εκδοσης home (οι διαφορες φαινονται στο παραπανω λινκ) εδω >

Link

Εχω κ το manual της compact για οποιον το θελει, ας μου πει να το ανεβασω καπου προς κατεβασμα.

Ωραίος φίλε, αλλά μια ερώτηση, όταν λες μεγάλο μέγεθος;;; Εμένα μου βγαίνει ένα εκτελέσιμο 200mb, το ίδιο λέμε;

Ναι, αυτο ειναι.

Οταν υπαρχουν αρκετα προγραμματα για backup απο 5-10ΜΒ, τα 200 θα φανουν σε πολλους περιεργο. Ειναι ομως φυσιολογικο, γιατι το καθε iso ειναι ~60mb κ ειναι ευχης εργον που προσφερει το disaster-recovery iso, διοτι backup χωρις τετοιο cd, μπορει καλλιστα να καταστει δωρο-αδωρο.

Το cd ειναι σε linux γιατι σε win pe απαγορευεται να δοθει σαν δωρο λογω licence.

Μια χαρα κανει την "βρωμοδουλεια" το linux :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...