fivos1970 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. 'Εχω μία ταινία flv και θέλω να προσθέσω υποτίτλους srt (ή αλλη μορφή δεν έχω πρόβλημα). Ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να κάνει αυτην την δουλειά;
sdim Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Προτείνω τη μετατροπή σε .avi και με κάποιο υποτιτλιστικό πρόγραμμα όπως το VisualSubSync ή το Subtitle Workshop, την επεξεργασία του υπότιτλου (αν δεν είναι έτοιμος ήδη). Αν είναι, και θες να ενσωματώσεις τον υπότιτλο πάνω στο .avi, αυτό γίνεται με το AviAddXSubs. Όμως, έτσι θα είναι ορατοί μόνο σε DVD Player κι όχι σε PC. Επίσης γίνεται και με το Avidemux.
parsifal Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Θέλεις να «κάψεις» τους υποτίτλους μόνιμα επάνω στην εικόνα; Ή απλά να τους ενσωματώσεις στο ίδιο αρχείο με το video, απλά για να μην τους έχεις σε ξεχωριστό αρχείο .srt;
sdim Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Και μια διόρθωση σε αυτά που είπα: Το VisualSubSync επεξεργάζεται και .flv, όπως μόλις είδα. (Αν όχι απευθείας, τότε με κάποιο Codec Pack). Οπότε αν είναι απλά να υπάρχουν δύο αρχεία ξεχωριστά, ένα αρχείο βίντεο και ένα υπότιτλου, μπορεί κάλλιστα κάποιος να δουλέψει με το VSS. Υ.Γ. Ο φίλος parsifal είναι ο ειδήμων. Ό,τι σου πει αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση.
fivos1970 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Προτείνω τη μετατροπή σε .avi και με κάποιο υποτιτλιστικό πρόγραμμα όπως το VisualSubSync ή το Subtitle Workshop, την επεξεργασία του υπότιτλου (αν δεν είναι έτοιμος ήδη). Αν είναι, και θες να ενσωματώσεις τον υπότιτλο πάνω στο .avi, αυτό γίνεται με το AviAddXSubs. Όμως, έτσι θα είναι ορατοί μόνο σε DVD Player κι όχι σε PC. Επίσης γίνεται και με το Avidemux. Έχω προσπαθήσει να μετατρέψη το flv σε avi αλλά η ποιότητα εικόνας μετά την μετατροπή είναι πολύ κακή. Μήπως έχεις κανένα προγραμμα για μετατροπη avi to flv ;
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Απλά στο όποιο πρόγραμμα έχεις για μετατροπή πρέπει να βάλεις παρόμοιες ρυθμίσεις με αυτές που έχει το αρχικό αρχείο για να έχει παρόμοια ποιότητα,τα στοιχεία αυτά τα βλέπεις με το mediainfo και είναι το κυρίως το bitrate και η ανάλυση. Και θα βοηθούσε να απαντούσες στης ερωτήσεις που σου κάνανε να ξέρουμε τη θες να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα