Gennaios Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πανω στο συγκεκριμενο τηλεφωνο!εχω ακουσει οτι δν εχει μεγαλη διαρκεια η μπαταρια του!ισχυει?και αν ναι με ποιον τροπο το διορθωνουμε?ευχαριστω!
pkoud Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ανάλογα την χρήση που του κάνω μπορεί να αντέξει απο 1 έως 2.5 ημέρες. Κλείνω απο task manager τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ, ανοιγοκλείνω τα δίκτυα όποτε πραγματικά τα χρειάζομαι, ακούω 2 ώρες ράδιο αλλά δεν παίζω πολλά παιχνίδια ή αυτά που παίζω δεν έχουν τρελά γραφικά. Μπορείς να ψάξεις για μεγαλύτερη μπαταρία στο net. Γενικά όμως τα smartphones δεν εχουν πραγματικά μεγάλη αυτονομία.
pkoud Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Για την κατηγορία τιμης του αξίζει. Για εμένα έχει ένα βασικό μειονέκτημα, που δεν παίζει flash (σαν να έχεις iphone). Υποθέτω όμως πως τα έχεις δει τα χαρακτηριστικά του, καθώς και τον ανταγωνισμό αλλιώς μπορούμε να το αναπτύξουμε!
Gennaios Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 τα εχω δει ολα τα χαρακτηριστικα του αλλα ελκυει και η τιμη του!
Gennaios Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 και αν μπορεις να μου πεις επειδη ενδιαφερομαι και για το multimedia part tou αν εχει καλο και δυνατο ηχο η οτι εχει!
pp6210 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 αξιζει η αγορα του? εγώ σήμερα δεν θα το αγόραζα, 600άρης επεξεργαστής, μικρή ανάλυση οθόνης, κάμερα χωρίς auto focus, δεν υποστηρίζει flash (εκτός και αν αλλάξεις ρομ και δοκιμάσεις).... Θα έβαζα 25 ευρώ παραπάνω για κάτι πιό καλό, ανάλογα και με το τι χρειάζομαι βέβαια.... Δες και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/444053-samsung-galaxy-y-s5360-%ce%b7-samsung-galaxy-mini/page__view__findpost__p__4701062
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα