traxanas15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του insomnia.gr Θα ήθελα την βοήθεια σας για την κατασκευή ενός υπολογηστή καθώς η μονάδα μου πλέον είναι για πέταμα.Θα ήθελα να μου δώσετε μερικές πληροφορίες,το μοντέλο είναι 2005 του υπολογηστή και θα ήθελα να αλλάξω MotherBoard,Επεξεργαστή,RAM (3-4GB),Σκληρό Δίσκο,Κάρτα Γραφικών.Τώρα για λειτουργικό σύστημα είμαι ανάμεσα στο Windows XP Service Pack 3(32bit)(Αυτά που έχω τώρα) ή Windows 7 .Κάθε είδους βοήθειας είναι καλοδεχούμενη .Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε αυτό το thread.Περιμένω απαντήσεις .
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Φορμα αναβαθμισης υπολογιστη συμπληρωσε αυτο.
traxanas15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ Thano1972 Λοιπόν: Ποσό που διαθέτουμε :200ε-250ε. Χρήση υπολογιστή :Η χρήση είναι Mix,εγώ ανοίγω κανά MSN/Skype/Browser και από games cs,dota,και για αυτόν τον λόγο θέλω 3-4GB Ram για το HoN και το Dota2. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Δεν εχώ κάποιο συγκεκριμένο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.:Όχι δεν χρειάζομαι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?:Όχι δεν χρειάζομαι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Έχω e-shop,multirama. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?:Δεν προτιμώ να κάνω αγορές από το Internet για αυτό αν μπορείτε να περιοριστήτε στα καταστήματα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?:Αυτό βάλτε το πιο πολύ για να δουμε ποσό θα παεί μια μέση τιμή. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .:Windows XP Service Pack 3(32bit),Windows 7 δεν ξέρω ακριβώς.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Πλυ χλωμο φιλε μου σε αυτα τα χρηματα μονο και μονο λογω δισκου.δεν εχεις κανενα δισκονα χρησιμοποιησεις?εστω και μικρο προσωρινα. επισης,κουτι εχεις?dvd recorder?
traxanas15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 οκ άσε τον δίσκο , κουτί έχω κανονικά απλά θέλουν αλλαγή αυτά τα πράγματα γιατί "πίνει",τροφοδοτικά και τέτοια έχω απλά το PC λόγο του οτι είναι πολύ παλιό θέλει καινούργιε motherboard γίαιτ ούτε Rams βρίσκο στην αγορά που θέλω(χρονίζουν στα 333 οι ram μου).
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Κρατα δισκο και κουτι.λογικα εχεις και dvd recorder.οποτε τωρα κατι γινεται.επισης πες μας ακριβως αποπου εισαι γιατι ουτε το Multirama ουτε το eshop αξιζουν σαν μαγαζια πλεον. το eshop εαν παραγγειλεις θα τα παρεις σε εναν μηνα και το Multirama ειναι ακριβο.
traxanas15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Έχω έναν φίλο όπου μπορεί να μου τα παραγκήλει από το internet (πλαίσιο και τέτοια).Απλά δόσε μου μερικά καλά κομμάτια να δούμε , τώρα +30ε νταξ θα βολευτεί
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Επεξεργαστης AMD A8-3850 2.9 GHz Quad Core Socket FM1 100W Box ΤΙΜΗ 112.14 € Μητρικη Asrock Socket FM1 A55 Pro3 GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 72.23 € Μνημη Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 29.82 € Τροφοδοτικο Lepa Power Supply 400W ATX 24 pin N400-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 39.57 € Συνολο 253,76 Δες τι δισκο εχεις.sata η ide. δες εαν εχεις dvd recorder. θα χρησιμοποιησεις το κουτι που εχεις. ποια ειναι η αναλυση της οθονης σου? στο μελλον εαν δεις οτι δεν τραβαει βαζεις μια φθηνη καρτα γραφικων 6670 για να κανεις crossfireX δηλαδη να δουλευει η καρτα γραφικων με αυτη του επεξεργαστη μαζι. windows 7 64 bit θα βαλεις.
traxanas15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δες τι δισκο εχεις.sata η ide.:Θα σε γελάσω δες εαν εχεις dvd recorder.:Έχω θα χρησιμοποιησεις το κουτι που εχεις.:Ναι ποια ειναι η αναλυση της οθονης σου?:Δεν γνωρίζω στο μελλον εαν δεις οτι δεν τραβαει βαζεις μια φθηνη καρτα γραφικων 6670 για να κανεις crossfireX δηλαδη να δουλευει η καρτα γραφικων με αυτη του επεξεργαστη μαζι.:Έχω τώρα Nvidia 6500 GeForce GT windows 7 64 bit θα βαλεις.:ΟΚ Επείσης Τροφοδοτικό έχω , μια κάρτα γραφικών αμα μπορέσεις να μου προτέινης αντί για τροφοδοτικό .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Κάρτα γραφικών έχει ο επεξεργαστής. Αυτή που έχεις δεν κάνει. Καλύτερα να βάλεις και τροφοδοτικό αν αυτό που έχεις δεν είναι καλό? Αλήθεια, ποιό είναι (όχι μόνο watt, άνοιξε το καπάκι και δες τι γράφει)
traxanas15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Επεξεργαστης AMD A8-3850 2.9 GHz Quad Core Socket FM1 100W Box ΤΙΜΗ 112.14 € Μητρικη Asrock Socket FM1 A55 Pro3 GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 72.23 € Μνημη Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz ΤΙΜΗ 29.82 € Τροφοδοτικο Lepa Power Supply 400W ATX 24 pin N400-SA-EU(NC) ΤΙΜΗ 39.57 € Συνολο 253,76 Όλα αυτά μαζί συνδέονται σαν ένα σοστό πακέτο; Ενοώ είναι συμβατά το ένα με το άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα