zaher Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Γεια χαρα σε ολους Ενδιαφερομαι να στησω για φιλο ενα PC που θα καλυπτει τις παραπανω απαιτησεις Προυπολογισμος 1500-2000euro Οποιαδηποτε γνωμη-προταση επιθυμητη Ευχαριστω εκ των προτερων
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Πηγαινε το θεμα των αναβαθμισεων και συμπληρωσε αυτη την φορμα Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστή
zaher Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ωραια λοιπον Ποσο: 1500-2000 ευρω Χρηση: video editing-Μονταζ-γενικη χρηση Προγραμματα: Adobe Suite-Avid Video composer Οθονη: ΝΑΙ 23΄και πανω Πληκτρ./Ποντικι: ΝΑΙ Περιοχη: Αθηνα Συναρμολογηση: ΕΓΩ (δεν θα πουμε οχι σε αξιολογη υλοποιηση εταιριας-καταστηματος) Να ανοιξω εκει το θεμα ή μεταφερεται????
makfil Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Για τα προγράμματα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις, χρειάζεσαι δυνατή CPU και μπόλικη μνήμη. Εγώ δουλεύω με Adobe Suite CD5.5 σε Win7 64 και πρόσφατα αναβάθμισα τη μνήμη από 6 σε 12GB και το σύστημα πάει πολύ καλά στις δύσκολες καταστάσεις του rendering. Δεν του έχω βάλει και πολύ δύσκολα εφφέ, όπως ένας φίλος μου, αλλά πιστεύω ότι και σ΄αυτές τις περιπτώσεις θα τα καταφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα