dimitris2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλημέρα, έχω συνδέσει το MBA σε εξωτερική οθόνη και θέλω τη ρύθμιση να είναι η εξωτερική η πάνω και η εσωτερική η κάτω οθόνη. Το ρυθμίζβ αυτό από την ειδική ρύθμιση και το dock πηγαίνει στην κάτω ενώ εγώ το θέλω στην πάνω. Ακόμη και αν ρυθμίσω να είναι στην πάνω αυτό δεν μου το κάνει. Υπάρχει κάποια λύση; Φαντάζομαι μόνο με κάποιο πρόγραμμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δοκίμασες να κάνεις την κύρια την εξωτερική; Εάν όχι, αυτό το κάνεις τραβώντας την γκρι μπάρα (που είναι και η ώρα και το Apple Menu) από το Preferences -> Display -> Arrange στην οθόνη που θες. Νομίζω πως και η dock bar θα ακολουθήσει την κύρια οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το δοκίμασα αλλά δε γίνεται, το dock παραμένει στην κάτω ενώ ως κύρια είναι η εξωτερική που είναι η πάνω edit: μόνο αν βάλω το dock left ή right μένει στη εξωτερική, αν το βάλω bottom πηγαίνει στην κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το ίδιο συμβαίνει εάν ορίσεις την κύρια να είναι δίπλα, και όχι από πάνω, στην δευτερεύουσα οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 όχι, τότε εμφανίζεται κανονικά στη primary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 LOL Καλό! Οπότε όταν λέει κάτω... εννοεί κάτω. Και όταν λέει αριστερά, εννοεί αριστερά στο σύνολο της οθόνης που έχεις. Thnx for the info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα