naruto14 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Όντως! Όπως επίσης και οι περιστρεφόμενες κολώνες με τις λεπίδες στον Άδη (ιδίως αυτές στις οποίες έπρεπε να σκαρφαλώσεις προς τα πάνω...), ήθελα να σπάσω το χειριστήριο στο πάτωμα από τα νεύρα μου. Την πρώτη φορά αυτό, γιατί τη δεύτερη που το έπαιξα τα έβγαλα με την πρώτη και έλεγα "αυτό ήταν που τόσο πολύ με νευρίαζε;" Στο GoW2 το πιο εκνευριστικό σημείο ήταν που έπρεπε να πηδάω από κολώνα σε κολώνα (ενώ αυτές κατέρρεαν σιγά σιγά) και να πιάνομαι με το R1. Εκεί πέθανα πάρα πολλές φορές και το παιχνίδι με ρωτούσε αν θέλω να... μειώσω το επίπεδο δυσκολίας, θαρρείς και θα άλλαζε κάτι. Γκρρρρ!!! Στο GoW3 μου έσπασε τα νεύρα το σημείο όπου ο Kratos πετάει με ταχύτητα μέσα σε ένα στενό διάδρομο στον οποίο όμως έχει εμπόδια από ξύλα, πέτρες που πέφτουν κλπ και πρέπει να τα αποφεύγεις με το R3 και το L3. Το τι βρισίδια έφαγαν οι προγραμματιστές και οι "συγγενείς" τους δε λέγεται. Απαράδεκτο, εκείνο το σημείο μου χάλασε την συνολικά καλή εικόνα που είχα σχηματίσει για το 3ο παιχνίδι. Όπως επίσης με ξενέρωσε το φινάλε... Αυτό το σημείο εννοούσα όταν έλεγα με τα αγκάθια. Λάθος μου
Erevus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Α, εγώ νόμιζα ένα άλλο σημείο (στα Cliff of madness?) όπου μπαίνεις σε μια σπηλιά, τραβάς ένα μοχλό, κατεβαίνει πίσω σου μια ξύλινη πύλη και πρέπει να σύρεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια πέτρα πάνω στην οποία πρέπει να πατήσεις ώστε να πηδήξεις πάνω σε ένα βράχο, αλλιώς βγαίνουν αγκάθια - σπαθιά από το πάτωμα και πεθαίνεις ακαριαία. Ένα ακόμη εκνευριστικό σημείο, από τα πολλά που με έκαναν να θέλω να σπάσω το χειριστήριο στην οθόνη! 1
naruto14 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Α, εγώ νόμιζα ένα άλλο σημείο (στα Cliff of madness?) όπου μπαίνεις σε μια σπηλιά, τραβάς ένα μοχλό, κατεβαίνει πίσω σου μια ξύλινη πύλη και πρέπει να σύρεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια πέτρα πάνω στην οποία πρέπει να πατήσεις ώστε να πηδήξεις πάνω σε ένα βράχο, αλλιώς βγαίνουν αγκάθια - σπαθιά από το πάτωμα και πεθαίνεις ακαριαία. Ένα ακόμη εκνευριστικό σημείο, από τα πολλά που με έκαναν να θέλω να σπάσω το χειριστήριο στην οθόνη! Κάτι τέτοιο δεν είναι και στο gow3? Τα μπέρδεψα τώρα
Erevus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δε θυμάμαι να είχε τέτοιο σημείο στο 3. Θα σε γελάσω όμως, το 3ο το τερμάτισα μόνο μια φορά, εν αντιθέσει με τα πρώτα δύο που τα έχω λιώσει. Επίσης, όλα τα λεφτά το Blade of Olympus στο 2, με το οποίο μπορείς να παίξεις από την αρχή άπαξ και τερματίσεις μια φορά το παιχνίδι και φυσικά αφού έχεις κρατήσει red orbs, το κάνεις με τη μία full upgrade και είσαι θεός! Σκέτη απόλαυση να παίζεις στο Easy mode, με full upgraded Blade of Olympus και να νιώθεις πως δε σε πιάνει τίποτε.
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Αυτό που λές νομίζω γίνεται μόνο αν το έχεις τερματίσει απο το Normal και πάνω. Επίσης στο 2 ήταν παλούκι το να ξεκλειδώσεις την στολή που φορούσε ο Κράτος στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι πως γινόταν.
Erevus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Έχεις δίκιο, είναι πάνω από το Normal. Νομίζω η στολή ξεκλειδώνεται αν βρεις κάποια urns. Μπορεί να κάνω και λάθος. Υπάρχει ας πούμε η στολή που φοράει ως θεός του πολέμου και μια στολή Hydra... μέσα σε ψάρι. Αυτή δε μου αρέσει καθόλου, απορώ ποιος προγραμματιστής είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει αυτή τη στολή... σαν γιγάντιο Murloc ήταν. γκρλλρλρλλρλρλρλρλρλ
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μπορώ να το κατεβάσω από το store?αν το πάρω από ebay θα έχει Ελληνικά;
kjtzemis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Απο το store μπορεις να το κατευασεις. Αν το παρεις απτο ebay δεν νομιζω να εχει ελληνικα μεσα.
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Απο το store μπορεις να το κατευασεις. Αν το παρεις απτο ebay δεν νομιζω να εχει ελληνικα μεσα. με paypal κάνω δουλειά;
kjtzemis Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 με paypal κάνω δουλειά; δεν γνωριζω (λογικα ομως ναι) μιας και δεν αγοραζω απο psn αλλα αν θες υπαρχουν και διαφορες psn καρτες οπου ειναι για αγορες απο το store.υπαρχουν 20Ε,50Ε κλπ.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 δεν γνωριζω (λογικα ομως ναι) μιας και δεν αγοραζω απο psn αλλα αν θες υπαρχουν και διαφορες psn καρτες οπου ειναι για αγορες απο το store.υπαρχουν 20Ε,50Ε κλπ. που τις βρίσκω;
spartan29gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 που τις βρίσκω; Υπαρχουν στα μεγαλα καταστηματα,πχ τις προαλες ειχε αρκετες στο μιντια μαρκτ του περιστεριου που ειχα παει.
kjtzemis Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 που τις βρίσκω; στα καταστηματα που πουλανε και βιντεο παιχνιδια (public,multirama,media merkt,πλαισιο κλπ).
barkaris84 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κανείς δεν έχει παίξει το multiplayer mode αυτού του παιχνιδιού? Εκπλήσομαι! Ξέρει κάποιος που ή πως βρίσκεις τον κωδικό που ζητάει για να μπεις στο multiplayer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα