Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σκοπεύω να κάνω μια αναβάθμιση στον ήδη υπάρχον SSD δίσκο μου (Corsair Force Series 60GB), λόγω του ότι δεν μου αρκούν τα 60GB.

Η πληροφορία που θα ήθελα λοιπόν είναι η εξής:

Ποιον από τους παρακάτω δίσκους SSD, θεωρείτε αξιόπιστο και γιατί;

1) OCZ Agility 3 Series 120GB SSD

2) Corsair Force 3 120GB SSD

3) OCZ Vertex 3 Series 120GB SSD

Διαφορές είδα ότι έχουν στις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής…

Περιμένω και τις δικές σας απόψεις!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Καταρχήν και τους 3 μπορείς να τους βρεις φτηνότερα αν δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις από το πλαισιο. Μεταξύ agility 3 και force 3 στην ίδια τιμή θα επέλεγα τον force 3. O vertex 3 είναι ακριβότερος και αν τον κοιτάς μπαίνει στο παιχνίδι και ο force gt που πάλι θα τον προτιμούσα έναντι του vertex. Όλοι καλοί είναι βεβαια, αλλά θα το έκανα λόγω ονόματος corsair, των απειροελάχιστων διαφορών ταχύτητας (όχι ότι υπάρχει διαφορά) και του rma.

Δηλαδή:

Αν ο Αgility 3 είναι 15-20 ευρώ φτηνότερος από τον force 3, τότε agility 3. Αν έχουν κάτω από 10 ευρώ διαφορά τότε force 3.

Aν πας σε παραπάνω χρήματα, force gt.

Αν βρεις οποιονδήποτε σε καλή προσφορά, τον τσιμπάς. :-D

ΥΓ. Τι στήνεις πάνω και δεν σου αρκούν τα 60gb? Στο λέω γιατί έχω μόνιμα γύρω στα 30 ελεύθερα στον δικό μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Καταρχήν και τους 3 μπορείς να τους βρεις φτηνότερα αν δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις από το πλαισιο. Μεταξύ agility 3 και force 3 στην ίδια τιμή θα επέλεγα τον force 3. O vertex 3 είναι ακριβότερος και αν τον κοιτάς μπαίνει στο παιχνίδι και ο force gt που πάλι θα τον προτιμούσα έναντι του vertex. Όλοι καλοί είναι βεβαια, αλλά θα το έκανα λόγω ονόματος corsair, των απειροελάχιστων διαφορών ταχύτητας (όχι ότι υπάρχει διαφορά) και του rma.

Δηλαδή:

Αν ο Αgility 3 είναι 15-20 ευρώ φτηνότερος από τον force 3, τότε agility 3. Αν έχουν κάτω από 10 ευρώ διαφορά τότε force 3.

Aν πας σε παραπάνω χρήματα, force gt.

Αν βρεις οποιονδήποτε σε καλή προσφορά, τον τσιμπάς. :-D

ΥΓ. Τι στήνεις πάνω και δεν σου αρκούν τα 60gb? Στο λέω γιατί έχω μόνιμα γύρω στα 30 ελεύθερα στον δικό μου.

Καλησπέρα, το γνωρίζω ότι υπάρχουν και σε πιο οικονομικές τιμές, αλλά η αγορά θα γίνει από Πλαίσιο (για διάφορους λόγους). Anyway…

Μιας και χρησιμοποιώ Corsair εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν έχω κάποιο παράπονο και μάλλον αυτόν θα προτιμήσω, απλά ήθελα και την γνώμη από κάποιον που χρησιμοποιεί OCZ για τυχόν προβλήματα (BSOD) ή ασυμβατότητες!

ΥΓ.

Έχω ελεύθερα 20gb, αλλά έχω κάνει το μηχάνημα μου να υπολειτουργεί (π.χ. disable hibernate, disable paging file)…

Γενικά θέλω να έχω μια άνεση στον δίσκο… :P

Δημοσ.

Δεν υπολειτουργεί καθόλου. Ούτε το hibernate χρειάζεσαι σε τίποτα, ούτε το page file αν έχεις αρκετή μνήμη.

Άνεση είναι τα 20gb ελεύθερα. Μην κοιτάς το απόλυτο νούμερο αλλά το ποσοστό. Εσύ έχει το 40% του δίσκου σου ελεύθερο!

Δημοσ.

Καλησπέρα, το γνωρίζω ότι υπάρχουν και σε πιο οικονομικές τιμές, αλλά η αγορά θα γίνει από Πλαίσιο (για διάφορους λόγους). Anyway…

Μιας και χρησιμοποιώ Corsair εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν έχω κάποιο παράπονο και μάλλον αυτόν θα προτιμήσω, απλά ήθελα και την γνώμη από κάποιον που χρησιμοποιεί OCZ για τυχόν προβλήματα (BSOD) ή ασυμβατότητες!

ΥΓ.

Έχω ελεύθερα 20gb, αλλά έχω κάνει το μηχάνημα μου να υπολειτουργεί (π.χ. disable hibernate, disable paging file)…

Γενικά θέλω να έχω μια άνεση στον δίσκο… :P

Στον υπολογιστη που εχεις τοσο το hibernate οσο και το paging file ειναι αχρηστα.

Αν παρολα αυτα θες paging file, φυσικα και μπορεις να εχεις ενα ωραιοτατο και θεορατο paging στον 2ο δισκο σου, τον hdd.

Aναμεσα στους 3 δισκους που ρωτας θα επαιρνα τον force 3. ΑΛλα αν ειχα δικαιωμα να προσθεσω καποιον αλλον στο παιχνιδι, θα κατεληγα εδω http://www.mgmanager.gr/intel_ssd_120gb_0_series_sata_retail_ssdsc2ct120ak5/el/pid/6605/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...