Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι θεωρητικό, είναι καθαρά πρακτικό. Για να καταλάβεις διαφορά πρέπει α) Το υλικό ήχου που θες να παιξεις να είναι όντως ποιοτικό. Και τέτοια δεν είναι τα mp3 και τα τραγούδια στο youtube β) να έχεις καλά ηχεία. Και όταν λέω καλά δεν εννοώ τα ηχεία του φίλου. Αυτά είναι τελείως της πλάκας αν θέλουμε να αναφερθούμε σε καλά ηχεία. Ο ήχος είναι ένα από τα πιο ακριβά σπορ. Μιλάμε για μόνιτορ ηχεία και για ακριβα μόνιτορ γ) το ηχητικό σου περιβάλλον (χώρος, τοποθέτηση ακόμα και τα έπιπλα) να έιναι τέτοιο που να βοηθάει δ) -αυτό υποκειμενικό- να έχεις εξοικειωμένο αυτί.
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Φιλε μαζι με τα ηχεια σου δινε και εναν ανταπτορα για να βαλεις τα ηχεια εκει?(πορτοκαλι μαυρο πρασινο)?Αν ναι,βγαλε τον ανταπτορα και βαλε τα μονα τους στις υποδοχες της μητρικης.Τετοιο θεμα ειχα εγω.Μετα πηγαινε στο πινακα της Realter.βαλε 5.1 και τικαρε το ''συμπληρωση ηχου''.Μετα εισαι κομπλε! EDIT:Με τον ανταπτορα ο ηχος δεν ειναι 5.1.Απλα βγαινει ο ιδιος ηχος απο ολα τα ηχεια! Εγω εχω τα Χ-530 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608
alekasas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Papajohnn οχι δεν ειχανε καποιο ανταπτορα παρα μονο τα 3 καλωδια, πρασσινο, πορτοκαλι και μαυρο. Απο οτι ξερω το πρασινο ειναι τα 4 ηχεια, το πορτοκαλι ειναι το κεντρικο και το μαυρο ειναι το γουφερ. Αν κανω λαθος διορθωστε με.
alekasas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εχω ερωτηση! Αν ανοιγεις την ενταση απο τα ηχεια πολυ, υπαρχει περιπτωση να χαλασουν? Δλδ αν τα δουλευεις καθημερινα σε δυνατη ενταση χαλανε-πεφτει η αποδοση τους?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Όταν λες πολύ τι εννοείς? Τέρμα? Που ζεις και μπορείς και το κάνεις αυτό? :o Σίγουρα θα έχεις παραμόρφωση του ήχου.
alekasas Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Οχι τερμα, απλα μεχρι εκει που δεν υπαρχει παραμορφωση. Εννοειται και δεν αντεχεται αυτο το πραγμα καθε μερα, απλα ετσι ρωταω απο περιεργια! Οποτε χαλανε - πεφτει η αποδοση τους?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Όχι λέω εγώ, αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος ειδικός του ήχου. Εγώ στο πολύ απ έξω απ έξω ασχολούμαι.
tmjuju Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Απλά πρόσεχε μη χαλάσουν τα αφτιά σου πριν τα ηχεία
alekasas Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Απλά πρόσεχε μη χαλάσουν τα αφτιά σου πριν τα ηχεία Σωστο σε βρισκω. Οποτε θα ρωτησω πρωτα εναν γιατρο ορυλα ποσο αντεχουν τα αυτια και μετα εναν τεχνικο ποσο αντεχουν τα ηχεια!
tmjuju Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δες εδώ τιμές για την ημερήσια ‘δόση’ σου http://www.gcaudio.com/resources/howtos/loudness.html NIOSH Daily Permissible Noise Level Exposure Hours per day Sound level 8 85dBA 6 86dBA 4 88dBA 3 89dBA 2 90dBA 1.5 92dBA 1 94dBA .5 97dBA .25 or less 100dBA 0 112dBA Μη κάνεις υπερβολές, θα σε κυνηγούν και οι γείτονες
alekasas Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Γαματο! Δηλαδη για 25 λεπτα μπορω να τα βαλω τερμα! Πλακα κανω, εννοειται δεν αντεχεται να ακους δυνατα μουσικη ουτε καν για πανω απο 10 λεπτα. Απλα ξερεις, ηθελα να μαθω αν χαλανε γενικα οταν παιζουν σε μεγαλη ενταση.
panos0100 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 εγω καθε μερα με τα συγκεκριμενα ηχεια ακουω δυνατα (logitech z506) γιατι οι γειτονες κανουνε φασαρια παρα πολυ και φυσικα κανω κι εγω παρα πολυ οποτε μεταξυ μας δεν λενε τιποτα αλλα οντως αρχισα να εχω πρωβλημμα με τα αφτια οπως λενε --ελα ναι, τι ειπες, δεν ακουσα ρε σι και αλλα τετοια γι αυτο οχι δυνατα τα ηχεια τα αφτια νωμιζω χαλνανε πιο γρηγορα απο τα ηχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα