Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγαπητα μελη και γκουρου της τεχνολογιας. Θελω την αποψη σας για την αγορα ηχειων 5.1 Ειμαι αναμεσα σε 2:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501820

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500772

Τα θελω για ολα! Δηλαδη για ταινιες, παιχνιδια, και μουσικη!

Δημοσ.

Πολύ καλά τα z506 αλλά έχε στο μυαλό σου ότι παίρνεις ηχεία για pc, τίποτα παραπάνω. Μην έχεις απαιτήσεις home theater κτλ.

Επίσης αν δεν πρόκειται να εγκαταστήσεις σωστά το 5.1, μην πάρεις. Ζημιά θα κάνεις.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για της απαντησεις σας. Τελικα παρειγειλλα τα z506. Δεινοσαυρε εννοειται οτι δεν περιμενω να εχει αποδοση home theater αλλα σε συγκριση με αυτα που εχω τωρα (2 απλα ηχεια) πιστευω θα δω διαφορα.

Οσο για την εγκατασταση εγω σκεφτομαι να τα βαλω ακριβως ετσι. Ειναι σωστα?

post-220388-0-57558900-1334846403_thumb.gif

Δημοσ.

Λοιπον φιλε Δεινοσαυρε (καλα το ονομα σου τα σπαει) εχω παρει τα 5.1 και τα συνδεσα + τοποθετησα ετσι ακριβως οπως ειπαμε με το γουφερ στο πατωμα. Λοιπον σαν πρωτη εντυπωση εχω να πω οτι απλα ειναι φοβερα απο ηχο και μπασο.

Εχω ομως ενα θεματακι. Δεν μπρορω να ακουσω ηχο απο τα πισω ηχεια. Ουτε σε Winamp,Utube και ουτε σε ταινιες. Τα εχω ρυθμισει απο ΄΄ρυθμιση παραμετρων΄΄ σε 5.1 και οταν κανω το τεστ ακουγονται σε ολα τα ηχεια. Λογικα θα ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω για να ακουω ηχο και απο τα πισω ηχεια? Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Αν ο ήχος δεν είναι surround δεν ακούγεται από τα πίσω ηχεία. Εκτός αν το ρυθμίσεις εσύ να παίζουν σαν στερεο. Δεν είναι θέμα ηχείων, αλλά πως ρυθμίζεις το κύκλωμα ήχου σου. Μπορείς πάντως να τα βάλεις να παίζουν αλλά αν η πηγή δεν είναι surround δεν μπορούν τα ηχεία να κάνουν μετατροπή του ήχου.

Δημοσ.

φιλε καλημερα εχουμε τα ειδια ακριβως ηχεια ο πιο πανω φιλος λεει το σωστο πραγμμα οτι αν κατι δεν ειναι surround δεν ακουγεται ητε ειναι παιχνιδι ητε ειναι ταινια

απλα θα σου πω κι εγω οτι ειναι φανταστικα και πολυ ποιοτικα για τα λεφτα τους αν κι εγω τα πηρα 100Ε παλια γενικα δεν εχω πρωβλημμα αλλα με αυτο το surround πεδευτικα αλαξα 2 καρτες ηχου και μετα καταλαβα αυτο που ελεγε ο δεινοσαυρος αλλα ενταξει μια διαφορα ειδα με την καρτουλα τωρα που εχω

Δημοσ.

Ευχαειστω και παλι. Μμμμ δηλαδη λες να αξιζει να αλλαξω καρτα ηχου? Η μητρικη μου ειναι σχετικα καινουρια ASUS M4A78-E και υποστιριζει μεχρι 7.1 Παντως οντως τα ηχεια τα ΣΠΑΝΕ απλα!

Δημοσ.

τελεια ειναι ασε ασε απλα αψογα ποσα βυσματακια εχει η μητρικη σου πισω? εμενα ειχε 3 και εβαλα μια καρτα ηχου την asous xonar ds 50E αλλα την εβαλα ετσι ωστε στο μελον να βαλω κι αλλα ηχεια

Δημοσ.

Παναγιωτη, η μητρικη μου ειναι αυτη και εχει 6 βυσματα.

Edit: Εντωμεταξυ χθες εφτιαξα την εξισοροπηση να ακουγονται τα πισω 100% και τα προστα 65%. Επιδει τα πισω ειναι γυρω στα 3 μετρα μακρια, οταν ανοιγα το volume δεν ενοιωθα οτι δουλευανε γιατι απλα χανοταν απο τον ηχο των μπροστινων. Τωρα ομως ετσι ειναι φοβερα!

post-220388-0-88218000-1334997415_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγω θα ακουσω τον Δεινοσαυρο και θα πω οτι δεν αξιζει. Παλι εχω κανει συζητηση σε ενα τοπικ, και καταλαβα οτι με τις σημερινες motherboard οι onboard καρτες ηχου ειναι πολυ αξιολογες. Ισως υπαρχει μια μικρη διαφορα αλλα η οποια πιστευω δεν την καταλαβαινεις με το αυτι.

Δημοσ.

...και καταλαβα οτι με τις σημερινες motherboard οι onboard καρτες ηχου ειναι πολυ αξιολογες. Ισως υπαρχει μια μικρη διαφορα αλλα η οποια πιστευω δεν την καταλαβαινεις με το αυτι.

+1000

Ακριβώς έτσι είναι βρε παιδιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...