skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Έχει καταφέρει κανείς να έχει ελληνική ορθογραφία σε chrome; Προς το παρόν το έχω καταφέρει μόνο σε firefox. Έχω mac OS Lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εννοείς αυτόματη διόρθωση; Σιγουρέψου ότι έχεις την τελευταία έκδοση και: Ρυθμίσεις-> Σύνθετες Επιλογές-> Γλώσσες & ρυθμίσεις ορθ. ελέγχου-> Ενεργοποίηση ορθογραφικού ελέγχου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αυτά που λες είναι settings από τα μενού του chrome? Δε τα βρίσκω όσο και αν έψαξα. Εχω την αγγλική version του chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Τα παρακάτω ειναι απο τον Iron που ειναι ξάδερφος του chrome. Δες αν υπάρχουν τα αντίστοιχα Options -> (αριστερα) under the hood -> (δεξιά)Language and spell-checker settings -> Βάλε τικ στο enable spell checking -> Πάτα Add -> Διάλεξε Greek -> Πάτα ΟΚ -> Επιλέξεις Greek και πατας το κουμπί Use this language for check spelling ->Κάνε επανεκίννηση του browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στα language settings δεν υπάρχει κανένα checkbox, μόνο η λίστα με τις γλώσσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στα language settings δεν υπάρχει κανένα checkbox, μόνο η λίστα με τις γλώσσες. Κάτω απο τη λίστα με τις γλώσσες δεν εχει κάποιο checkbox; Μπορεις να ανεβάσεις κάποιο screenshot; UPDATE: Δοκίμασα σε chrome (σε windows) και ειναι ακριβώς η ίδια διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) skiabox ποια εκδοση chrome έχεις; χωρίς να εχω τη δυνατοτητα να το επιβεβαιώσω, μαλλον υπάρχει προβλημα με καποιες εκδόσεις του chrome http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!topic/chrome/5GLHjFJy3Zc http://thoughtflow.dk/2010/10/11/dual-language-spell-checking-in-chrome-and-mac-os/ Επεξ/σία 23 Απριλίου 2012 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν έχει εγκαταστήσει κανείς τον chrome δηλαδή; Μου κάνει εντύπωση γιατί βλέπω 157 views το thread και τον θεωρώ τον πιο γρήγορο browser από όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγώ τον έχω εγκατεστημένο (έκδοση 18, αγγλική) και μου δίνει το ίδιο παράθυρο με το δικό σου screenshot, χωρίς επιλογή για ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μάλον το ξεχάσανε να το βάλουν στην version για macos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Και ακόμα δεν υπάρχει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω δεν μπορεσα να βρω κατι, κριμα γιατι σε σχεση με τον safari ειναι 2 κλασης πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
changlee Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παιδιά υπάρχει κάποιο update για αυτό το θέμα; Πως έχουμε ορθογραφικό έλεγχο σε Chrome σε iMac; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν ακούστε τι θα κάνετε. Μπαίνουμε στη σελίδα https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/ χρησιμοποιώντας όμως τον Chrome. Κάνουμε click στο link 'Download Anyway' και κατεβάζουμε στο σκληρό μας δίσκο το xpi αρχείο. Σβήνουμε την κατάληξη xpi και την κάνουμε zip. Κάνουμε extract το zip αρχείο. Μέσα στον φάκελο που δημιουργείται βρίσκονται δύο αρχεία με extensions .aff και .dic. Αντιγράφουμε τα 2 αυτά αρχεία στο κρυφό directory ~/Library/Spelling Κάνουμε restart τον Chrome. Έχουμε επιτέλους ελληνικό spelling check και στον Chrome! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα