Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρίσι: Διαμαρτυρία κατά των gay γάμων

Αυτές τι είναι;

1kTUdPl.jpg

aD4TUOa.jpg

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους του Παρισιού σήμερα με την ελπίδα ότι θα μεταπείσουν τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ δύο ημέρες πριν από την οριστική έγκριση του νομοσχεδίου που θα καταστήσει τη Γαλλία την 14η χώρα παγκοσμίως που θα νομιμοποιήσει τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

"Ολάντ, δεν θέλουμε τον νόμο σου" φώναζαν ρυθμικά οι συγκεντρωμένοι που, σύμφωνα με τους οργανωτές, ανέρχονταν στους 30-50.000.

Πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν στη διαδήλωση μαζί με τα παιδιά τους, κρατώντας πλακάτ με τα οποία διαμαρτύρονταν συγκεκριμένα για το δικαίωμα που θα παραχωρηθεί στα παντρεμένα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν: "Το παιδί δεν είναι δικαίωμα", έγραφε ένα από αυτά.

"Βρισκόμαστε εδώ για τα δικαιώματα των παιδιών. Δεν είναι δυνατόν να νομοθετείται η απώλεια του πατέρα ή της μητέρας. Αισθανόμαστε ότι μας λασπολογούν όταν μας χαρακτηρίζουν ομοφοβικούς", εξήγησε μια 32χρονη κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, μόλις τεσσάρων μηνών.

Νωρίς το απόγευμα, τρεις διαδηλωτές που είχαν στην κατοχή τους δακρυγόνα, ρόπαλα και σιδερογροθιές συνελήφθησαν από την αστυνομία. Δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι διέκριναν μέσα στο πλήθος τον Αλεξάντρ Γκαμπριάκ, τον ηγέτη της Εθνικιστικής Νεολαίας, μιας ακροδεξιάς οργάνωσης, συνοδευόμενο από περίπου 50 υποστηρικτές του.

Την ίδια ώρα πάντως πραγματοποιήθηκε και μια αντιδιαδήλωση υπέρ του δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών στο γάμο, όμως η συμμετοχή εκεί ήταν πολύ μικρότερη.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φανατικοί σε όλες τις κινήσεις, αυτό δεν μειώνει τα όσα ομολόγησε πρόσφατα η λεσβία δημοσιογράφος Masha Gessen* .

Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή παραδέχτηκε πραγματικά ότι οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές λένε ψέματα σχετικά με την ριζοσπαστική πολιτική τους ατζέντα. Είπε ότι δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση στο θεσμό του γάμου. Θέλουν να τον επαναπροσδιορίσουν ριζικά και τελικά να τον εξαλείψουν.

Αυτά είναι που δήλωσε πρόσφατα σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη:

«Δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται, αλλά νομίζω επίσης ότι δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι ο θεσμός του γάμου δεν πρέπει να υπάρχει. ... Ο αγώνας για τον γκέι ‘γάμο’ περιλαμβάνει γενικά ψέματα για το τι πρόκειται να κάνουμε με το γάμο, όταν θα φτάσουμε εκεί - γιατί λέμε ψέματα ότι ο θεσμός του γάμου δεν πρόκειται να αλλάξει, και αυτό είναι ένα ψέμα.
Ο θεσμός του γάμου πρόκειται να αλλάξει, και πρέπει να αλλάξει. Από την άλλη, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει.Και δεν μου αρέσει να συμμετέχω στη δημιουργία μύθων για τη ζωή μου. Δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου όταν έκανα γνωστή την ομοφυλοφιλία μου πριν από τριάντα χρόνια.

Έχω τρία παιδιά που έχουν πέντε γονείς, περισσότερους ή λιγότερους, και δεν βλέπω γιατί δεν πρέπει να έχουν πέντε γονείς νόμιμους ... Γνώρισα τη νέα μου σύντροφο, και μόλις είχε ένα μωρό, και ο βιολογικός πατέρας αυτού του μωρού είναι ο αδελφός μου και ο βιολογικός πατέρας της κόρης μου είναι ένας άνθρωπος που ζει στη Ρωσία, και ο υιοθετημένος γιος μου τον θεωρεί επίσης για πατέρα του. Έτσι, οι πέντε γονείς χωρίζονται σε δύο ομάδες των τριών ... Και πραγματικά, θα ήθελα να ζήσω σε ένα νομικό σύστημα που είναι σε θέση να αντικατοπτρίζει αυτή την πραγματικότητα, και δεν νομίζω ότι αυτό είναι συμβατό με το θεσμό του γάμου».

Για αρκετό καιρό, οι υπερασπιστές του "φυσικού" γάμου προσπαθούν να επισημάνουν ότι η πραγματική ατζέντα πίσω από τις οργανώσεις λόμπι των ομοφυλόφιλων δεν είναι η «ισότητα στο γάμο».

Είναι το ολοκληρωτικό ξέφτισμα του γάμου και η εκρίζωση των παραδοσιακών αξιών από την κοινωνία. Και φυσικά θα υπάρχουν άοκνες προσπάθειες να φιμώθεί και να τιμωρηθεί κάθε χριστιανός ή εκκλησία που θα τηρεί τις παραδοσιακές θρησκευτικές τους διδασκαλίες για το γάμο και τη σεξουαλική ηθική.

Αν και λίγοι μιλάνε τόσο ανοιχτά όσο αυτή η λεσβία ακτιβίστρια σε αυτή τη συνέντευξη, έχουμε αριθμητικά παραδείγματα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά της. Παρά την ευκαιρία που έχουν να «παντρευτούν», με τους διάφορους νόμους, είναι σχετικά μικρά τα ποσοστά των ομοφυλοφίλων που πραγματικά κάνουν τον κόπο να «παντρευτούν» σε σύγκριση με τους ετεροφυλόφιλους συναδέλφους τους.

Αυτό προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική ανάγκη για την «δίκαιη» επέκταση των προνομίων του γάμου. Μόνο το 12 τοις εκατό των ομοφυλοφίλων στην Ολλανδία έχει «παντρευτεί» σε σύγκριση με το 86 τοις εκατό των ετεροφυλόφιλων συνομηλίκων τους.

Λιγότερο από το 20 τοις εκατό των ζευγαριών του ίδιου φύλου που ήδη ζουν μαζί στην Καλιφόρνια «παντρεύτηκαν» όταν τους δόθηκε η ευκαιρία το 2008. Αντίθετα, το 91 τοις εκατό των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών στην Καλιφόρνια οι οποίοι ζουν μαζί είναι παντρεμένοι.
Είναι σαφές ότι πρόκειται για πολιτιστική αλλαγή και γκρέμισμα της παραδοσιακής ηθικής της οικογένειας, καθώς φαίνεται ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι που ζουν μαζί, ούτε χρειάζονται ούτε επιθυμούν να παντρευτούν, αν και επιθυμούν να αλλάξουν ριζικά το θεσμό του γάμου.

Οι γκέι και οι λεσβίες είναι ελεύθεροι να ζήσουν όπως θέλουν, και ζούμε σε μια κοινωνία που απερίφραστα τους επικροτεί με ένα τρόπο που δεν υπήρξε ποτέ πριν στην ιστορία μας, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να ξαναγράψουν τον γάμο για ολόκληρη την κοινωνία.

* Η Gessen γεννήθηκε το 1967 στη Μόσχα σε μια οικογένεια Εβραίων Ασκενάζι. Το 1981 μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιστρέφοντας το 1991 στη Μόσχα, όπου ζει σήμερα. Στο βιβλίο της «The Man Without a Face: η απίθανη άνοδος του Βλαντιμίρ Πούτιν» είναι μια πολιτική βιογραφία του Βλαντιμίρ Πούτιν, τον οποίο περιγράφει ως δικτάτορα.

πηγη

Δημοσ.

Καλά εδώ μέσα θα βγει conspiracy theory και για τα κοτόπουλα σε λίγο.

Προς στιγμήν σκέφτηκα να απαντήσω αλλά δεν έχει κανένα νόημα. Αλλά έτσι για το γαμώτο: αυτοί που παίρνουν διαζύγια με τη σέσουλα ας πούμε δεν εκφυλίζουν το θεσμό του γάμου, οι γκέι θα τον ριμάξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη πηρε γρραμμη απο την μυστικη κοινοτητα των gay?

οχι, απο την Blackwaters θα πηρε...

Η Γαλλία ξύπνησε! Εξεγερσιακή κατάσταση με τους νέους στους δρόμους με αφορμή τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

6a00d83451619c69e2017d42fecbc2970c-320wi

Resist.+April+18+facing+police.jpg

ΚΟ: Εδώ και μέρες, χιλιάδες κόσμου - και ιδιαίτερα νέοι και νέες - κατεβαίνουν στους δρόμους του Παρισιού και των πόλεων της Γαλλίας και μάχονται με πάθος - ημέρα και νύχτα - κατά του επιχειρούμενου «γάμου» των ομοφυλόφιλων του Ολάντ. Η σοσιαλιστική αστυνομία χρησιμοποιεί βία, παραποιεί τις εικόνες από τις συγκεντρώσεις για να φαίνονται ‘μικρές’, τα ξεπουλημέναmedia κατά την συνήθη πρακτική τους είτε λασπολογούν ασύστολα δαιμονοποιώντας όλους αυτούς τους ανθρώπους, είτε κάνουν κοινώς, την «πάπια», ενώ από δίπλα πάντα οι γνωστοί τελάληδες της νέας τάξης φωνάζουν για κακούς «ομοφοβικούς» και «φασίστες» και ζητούν την καταδίκη τους. Με αυτά και μα αυτά η αυταρχική αντιχριστιανική Νέα Τάξη των «δικαιωμάτων» κάνει την παρουσία της στην καρδιά της Ευρώπης. Αλλά το ίδιο και η νέα (και ίσως έσχατη) εθνική αντίσταση!

Τα ελληνικά media και ‘πρακτορεία ειδήσεων’ χορεύουν στους ίδιους ρυθμούς. Εάν έβγαιναν 10 αλλοδαποί να φωνάξουν (και να κάψουν κανένα αυτοκίνητο) σε κανένα σοκάκι του Παρισιού θα είχαμε «εκτενή αναφορά». Μπορεί να το βάπτιζαν και «εξέγερση» των «νέων». Εάν έβγαζαν τα ρούχα τους οι γνωστές υστερικές υπηρέτριες του Soros θα είχαμε «συνεχείς ανταποκρίσεις». Αλλά τώρα με αυτό το πλήθος, τα έχουν βρει σκούρα τα φερέφωνα της θολοκουλτούρας. Και σα να βλέπω τα υποκριτικά τους πρόσωπα να συνοφρυώνονται. Είναι και αυτό μία ικανοποίηση..

http://www.dailymotion.com/video/xz5emt_les-veilleurs-pour-la-famille_news#from=embediframe

Διάβασε: Φλόγα ελπίδας και αντίστασης από την καρδιά της Ευρώπης!

6a00d83451619c69e2017eea73088f970d-320wi

6a00d83451619c69e201901b75375e970b-320wi

6a00d83451619c69e2017eea74abcd970d-320wi

11cats.jpg

Χάρτης της Γαλλίας με τις πόλεις που έχουν εκδηλωθεί διαμαρτυρίες

Ένας αναγνώστης έστειλε στον ΚΟ το παρακάτω μήνυμα και βίντεο:

Θερμή παράκληση προς φίλους και αδερφούς! Διαδώστε αυτές τις εικόνες που έρχονται από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά του εκφυλισμού της οικογένειας ! Εδώ βλέπουμε (δες το εδώ) βίαιη σύλληψη παραδοσιακού κληρικού της Ιερατικής Αδελφότητος Άγιος Πίος ο Θ' από την αστυνομία στις 19/04 στην προσπάθεια του να προστατεύσει από τα γαλλικά CRS (ΜΑΤ) έναν μικρό ανήλικο χριστιανό! Στο τέλος συλλαμβάνονται και οι δύο! Από το Παρίσι στέλνουμε ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, η Νέα Τάξη δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει ακόμα κι αν στείλει εναντίον μας όλες τις πάνοπλες κατασταλτικές της μονάδες! Η ωμή βία δεν μπορεί θα νικήσει την πίστη!

cats.jpg

Ακολουθεί μετάφραση γαλλικού άρθρου.

H Γαλλία ξύπνησε επιτέλους!

Η Νεολαία της Γαλλίας έχει ξεσηκωθεί και βγαίνει μαζικά στους δρόμους, κάθε βράδυ, εδώ και εβδομάδες, πολεμώντας τον «gay γάμο», και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά κατά γενικότερα πολεμώντας την ολοκληρωτική βία του σοσιαλιστικού καθεστώτος.

Παρά τη βία της αστυνομίας, παρά τα ψέματα των ΜΜΕ, ή τη σιωπή τους στην καλύτερη περίπτωση, πολεμούν γενναία, απαντώντας στον ολοκληρωτισμό με αγάπη, προσευχές, φιλοσοφία και απολύτως χωρίς βία. Αγωνίζονται ενάντια στα ψεύδη, τον κυνισμό και τον ωχαδελφισμό με όπλα την αλήθεια, την ευφυΐα, την ποίηση, την ομορφιά και την ελπίδα. Αυτή η ειρηνική επανάσταση εξαπλώνεται και αυξάνεται κάθε μέρα που περνά σε όλη τη Γαλλία και σε άλλες χώρες. Αποκαλούν τους εαυτούς τους "les Veilleurs pour la famille", το οποίο σημαίνει «οι Φύλακες της οικογένειας».

Τα γεγονότα τρέχουν γρηγορότερα από οτιδήποτε μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιος πριν από δύο μήνες. Τα γαλλικά blogs ‘βράζουν’ από έντονες συζητήσεις με μια έκρηξη πάθους και την ελπίδα να έχει ανατείλει για τα καλά.

1cats.jpg

Ένας νεαρός που ονομάζεται Nemo γράφει στο ‘Notre Journal’:

Μα, την αλήθεια έχουν τρελαθεί! Ο «γάμος για τον καθένα», το σκάνδαλο Cahuzac (ο πρώην υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας Ζερόμ Καουζάκ, παραδέχτηκε ότι διατηρούσε κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία), οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπουργών, οι επιδοτήσεις της οικογένειας, η Ευρώπη, οι μεταρρυθμίσεις στην δικαιοσύνη, το έγκλημα, οι φόροι ... όλα ένα φιάσκο, αποφάσεις που λαμβάνονται από ανθρώπους για τους οποίους αναρωτιέσαι αν δραπέτευσαν από κανένα φρενοκομείο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Ολάντ, μέσα από τις δογματικές και ανόητες αποφάσεις του, τα μικροπρεπή σχέδιά του, και την προφανή στενομυαλιά του, οδήγησε τη Γαλλία σε μια σαφώς εξεγερσιακή κατάσταση! Όσο και να πας πίσω και να ψάξεις στη γαλλική ιστορία, ποτέ δεν θα δεις τέτοιο χάος και πάνω απ’ όλα, ποτέ οι Γάλλοι δεν είχαν σε τέτοιο βαθμό την αίσθηση ότι ο καπετάνιος, με όλο το πλήρωμα του, έχουν εγκαταλείψει το πλοίο και ότι μόνο οι επιβάτες που προορίζονται για την απώλεια έχουν παραμείνει στο σκάφος.

6a00d83451619c69e2017d42fe1a74970c-320wi

6a00d83451619c69e2017eea72d121970d-320wi

6a00d83451619c69e2017eea7388a9970d.jpg

6a00d83451619c69e201901b74323d970b-320wiVeilleurs+Clermont.jpgVeilleurs+Provins.jpg

safe_image.jpg

Αλλά δεν σταματά εκεί! Δεν είναι αυτό που καταστρέφει τη χώρα – άλλωστε μια οικονομική πληγή δεν φέρνει το θάνατο – η δεξιά και η αριστερά κρυφά μας οδηγούν σε ηθική και πνευματική πτώχευση καταστρέφοντας συστηματικά, στο όνομα μιας ‘laïcité’ που κανείς δεν καταλαβαίνει και ένα «κοινωνικό μοντέλο» που καμία άλλη χώρα δεν θέλει, τις ηθικές και εθνικές αξίες που έχουν διαμορφώσει την ταυτότητα της Γαλλίας και των Γάλλων για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια.

Το τελικό χτύπημα, πριν από το μοιραίο χτύπημα της ‘παρένθετης μητρότητας για όλους’ και την απαγόρευση - στο όνομα της ‘ισότητας’ - των «φύλων», σχετικά με τη φυσική αναπαραγωγή, υπήρξε αυτή η παράλογη νομοθεσία Taubira που θα μας επιτρέψει να παντρευτεί «το φεγγάρι με πράσινο τυρί», (δηλαδή, να παντρευτεί μια ψευδαίσθηση με μια οφθαλμαπάτη).

Ώστε τελειώσαμε; Ναυαγούμε; Όχι, φίλοι μου, αδελφοί μου, αν είστε εθνοτικοί Γάλλοι ή γαλλόφωνοι, υπό την προϋπόθεση ότι είστε Γάλλοι μέσα στις καρδιές σας. Επειδή η Γαλλία, όπως οι υπονομευτές της έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν, είναι λίγο πιο σκληρή από ό, τι νόμιζαν! Και χάρη στους σοσιαλιστές και στο γάμο τους «για τον καθένα» και το τυφλό πείσμα τους, έχουν προκαλέσει εκείνους που νόμιζαν ότι ήταν σε μόνιμη κατάσταση ζόμπι από την πεντηκονταετή αριστερή, multi-culti(πολυπολιτισιμική), εαυτοφοβική, ηττοπαθή πλύση εγκεφάλου, να ξεσηκωθούν .

Η καρδιά της Γαλλίας έχει ξυπνήσει μετά από ένα μακρύ ύπνο. Αυτοί οι «επικίνδυνοι τρομοκράτες φασίστες» που άφησαν τις Κυριακές τους ή τα βράδια τους για να πουν όχι σε αυτή την μεθοδική καταστροφή της πατρίδας τους είναι οι Γάλλοι που σηκώνονται κάθε πρωί να πάνε στη δουλειά, που πληρώνουν φόρους, έτσι ώστε οι αυτοκινητόδρομοι να είναι ανοιχτοί, έτσι ώστε τα νοσοκομεία να φροντίζουν για τους φτωχούς όπως και τους πλούσιους, ώστε τα σχολεία να δίνουν το μέγιστο των ευκαιριών σε όλα τα παιδιά της Γαλλίας, και οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα τους, αν χρειαστεί. Όλοι αυτοί οι Γάλλοι, περιφρονημένοι από εκείνους που βολεύονται σε κάθε πράξη δειλίας και κάθε αποποίηση των ευθυνών, επιτέλους αποφάσισαν ότι φτάνει πια, και ότι στο εξής τίποτα δεν θα γίνει χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Και σας λέω: καμία εξουσία, όποια και αν είναι, θα είναι σε θέση να εμποδίσει αυτό το παλιρροιακό κύμα που όλο ανεβαίνει!

Resist.+April+19,+moi+president.jpg

Παρίσι, 19 Απριλίου : ένα τεράστιο πανό γράφει τα λόγια του Ολάντ όταν ήταν υποψήφιος: «Όταν θα είμαι πρόεδρος, θα φέρω τους Γάλλους μαζί!» και ακολουθούν οι λέξεις: "Εδώ είμαστε λοιπόν!"

πηγη

Επεξ/σία από spacefart
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παίζει να έκαψα το 10% των εγκεφαλικών μου κυττάρων προσπαθώντας να διαβάσω-ερμηνεύσω το παραπάνω...

Φαντάζομαι πόσες ενοχές και απωθημένα προσπαθεί να κρύψει πίσω από τις λέξεις ο "συγγραφέας".

:)

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να έκαψα το 10% των εγκεφαλικών μου κυττάρων προσπαθώντας να διαβάσω-ερμηνεύσω το παραπάνω...

I hear you m8.

Την έφαγα κ γω τη φρίκη.Ειδικά στο σημείο του λυρισμού γύρω από την περιφρούρηση της οικογένειας.Όχι τπτ άλλο αλλά το γκέι εγκεφαλικό είναι κ πιο βαρύ.Πως θα αφοσιωθώ να καταστρέψω ριζικά το θεσμό του γάμου,της οικογένειας...όλη την κοινωνία τεσπά.

Παρακαλώ όπως προειδοποιήτε νεξτ ταιμ

Δημοσ.

Νταξει η επόμενη λύση είναι να γίνουμε όλοι γκέι για να να μην φαινόμαστε πρωτόγονοι στα μάτια μερικών...Τι να πω πια.Και όταν θα είναι να κάνουμε παιδιά να πηγαίνουμε να αναπαραγόμαστε με κλωνοποίηση και να γεμίσουμε με γκέι και λεσβίες τον πλανήτη για να μην μας λένε οπισθοδρομικούς και ανασφαλείς.Ευτυχώς για το ανθρώπινο είδος που γενοβολούν ασύστολα οι Κινέζοι οι Ινδοί και λοιποί γιατί αν περιμένουμε από τις δυτικές κοινωνίες που σιγά σιγά το ανώμαλο παρουσιάζεται ως μόδα  σωθήκαμε.Υ.Γ Αδιάφορο πόσο θα με κράξουν ορισμένοι.Μην πω ότι θα είναι και τιμή μου.Αυτό που σίγουρα δεν θα ήταν τιμή μου θα ήταν να είμαι στα τέσσερα για να το παίζω προοδευτικός.Αντίθετα με αξίωσε η τύχη να έχω οικογένεια και παιδιά.

Δημοσ.

Συμφωνώ με το "τύχη" part.

Κλαψ κλαψ κλαψ καλαααααψ (σε αντιδιαστολή με το Γουη  γουη γουη γουηηηηη) τώρα μου την είπες θα βάλω τα κλάματα.Και για το δεύτερο σχόλιο δεν ξέρω αν είμαι καταξιωμένος πάντως δεν είμαι στα τέσσερα στημένος if you know what i mean.Που δεν νομίζω ότι συναισθάνεσαι ότι για τον άντρα αυτό είναι η απόλυτη ξεφτίλα.Γούστο θα έχει και το μπαν έτσι για να τονιστεί και η δημοκρατικότητα.

Δημοσ.

Δεν παίζει να συναισθάνομαι πράγματι - σιγά μην έχουμε κοινές αξιακές αναφορές. Bonus track, είμαι straight. Άβολο;

Δημοσ.

Δεν παίζει να συναισθάνομαι πράγματι - σιγά μην έχουμε κοινές αξιακές αναφορές. Bonus track, είμαι straight. Άβολο;

Γιατί σου είπα εγώ ότι είσαι γκέι;Εγώ είπα ότι μάλλον δεν συναισθάνεσαι την ξεφτίλα του να είναι ένας άντρας στημένος στα τέσσερα και να τον παίρνει sorry για την έκφραση(αν το αισθανόσουν δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις) σε κάλυψα;Αλλά μάλλον όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται που έλεγαν και παλιά.Και δόξα τον Θεό που δεν έχουμε κοινές αξιακές αναφορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...