Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και για οιο λογο ενας ετεροφυλοφιλος να καθοδηγησει το παιδι του να μην κανει παρεα με παιδια ομοφυλοφιλων;

γιατι υπερβαλετε μερικοι με τις αποψεις σας;

φιξντ και +1

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να ειμαι ειλικρινης για τα παιδια δεν ξερω αν ειναι ο,τι καλυτερο , αλλα υπαρχουν και χειροτερα ζευγαρια που δεν ξερουν καν να μεγαλωνουν παιδια ,ειναι αμορφωτοι,ζωα κτλπ και το οτι ειναι ετεροφυλοφιλα δεν παιζει κανεναν ρολο.. Οποτε αν εβγαινε καποια ερευνα απο ψυχολογους που να διαβεβαιωνει οτι δεν θα υπηρχε προβλημα στην ζωη του παιδιου επειτα, τοτε κανενα προβλημα !!

Καλα τωρα οσο για τον γκευ γαμο.. Αυτο ειναι ΑΣΤΕΙΟ. Επρεπε να εχει γινει πριν 50 χρονια...

Δημοσ.
Όσοι ασπάζεστε την άποψη "δε το προόριζε η φύση" τι ακριβώς έχετε να πείτε για ετερόφυλα ζευγάρια που δε μπορούν να κάνουν παιδιά; Ούτε αυτοί οι βρωμιάρηδες να υιοθετούν επειδή πάνε κόντρα στη ΦΥΣΗ;

lucifer το θέμα της υιοθέτησης είναι περίεργο. Για τα σύμφωνα και άλλες νομικίστικες παπαριές δεν μου καίγεται καρφάκι εξ'ου και δεν πήρα μέρος στην κουβέντα. Αλλά η υιοθεσία δεν αφορά πλέον 2 άτομα ενήλικα που γουστάρουν να κάνουν το κέφι τους στο κρεβάτι τους. Αφορά και ένα τρίτο, πολύ πιο ευαίσθητο, που όταν θα είναι 6 ετών και θα κάθεται και θα αναρωτιέται "γιατί είναι 2 άντρες μαζί και τι κάνουν;" αυτό και σε συνδυασμό με την κοροιδία από το σχολείο θα το φθείρει ψυχολογικά ανεπανόρθωτα. Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά η λογική μου αυτό λέει.

Αν και πιστεύω ότι πιο πολύ έχει εφευρεθεί το κόλπο της υιοθεσίας για να πέσουν τα υπόλοιπα (σύμφωνα, γάμοι κτλ) στα πιο μαλακά υπό την σκέψη "υπάρχουν και χειρότερα, άστους να παντρεύονται"

frenzy τον λόγο δεν τον ξέρω, η άποψη μου είναι όμως ότι θα το έκανε. Ακόμη και αν ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος.

Επειδή δεν θέλω να αναμασήσω ότι έχω πει, παραδίδω την σκυτάλη σε επόμενους.

Δημοσ.

Teaser, και για μένα είναι. Αλλά δεν έχω βρει κανένα επιχείρημα κατά της υιοθεσίας που να μη μπορώ να καταρρίψω μόνος μου.

Δημοσ.

Καταρραμένη εκκλησία. Που πήγαν τα παλιά τα χρόνια που η παιδεραστία και η αγάπη για τα νεανικά κωλαράκια είχε χαρακτήρα εκπαιδευτικό.

Δημοσ.

παντως ο topic starter εχει γραψει εδω επανειλλημενως οτι δεν προκειται να επιστρεψει στην Ελλαδα για να ζησει. απ οτι ξερω απο γνωστο ζευγαρι στην Αγγλια δικαιωματα μια χαρα θα εχουν με τον αντρα του. και αν σε 10-15 χρονια τους τη βαρεσει να γυρισουν Ελλαδα, ε μεχρι τοτε θα εχουν κατωχυρωθει τα δικαιωματα, τι διαολο

Δημοσ.

Μόνο μια παρατήρηση:

Η άποψη "άσ' τους ομοφυλόφιλους, οι ετεροφυλόφιλοι που δέρνουν τα παιδιά τους δηλαδή είναι καλύτεροι?" μάλλον δεν αποτελεί και δυνατό point σε επιχειρηματολογία υπερ. Νομίζω.

Δημοσ.

Πωωω θα έχουν και άλλο λόγο να εισρέουν μετανάστες... Δεν θα είναι οικονομικοί, δεν θα είναι οικολογικοί. Θα είναι...; (κουίζ)

Δημοσ.
παντως ο topic starter εχει γραψει εδω επανειλλημενως οτι δεν προκειται να επιστρεψει στην Ελλαδα για να ζησει. απ οτι ξερω απο γνωστο ζευγαρι στην Αγγλια δικαιωματα μια χαρα θα εχουν με τον αντρα του. και αν σε 10-15 χρονια τους τη βαρεσει να γυρισουν Ελλαδα, ε μεχρι τοτε θα εχουν κατωχυρωθει τα δικαιωματα, τι διαολο

και πολυ καλα θα κανει.....να γυρισει στην Ελλαδα γιατι για να του κανουν πολεμο νευρων;;;

Δημοσ.
Μόνο μια παρατήρηση:

Η άποψη "άσ' τους ομοφυλόφιλους, οι ετεροφυλόφιλοι που δέρνουν τα παιδιά τους δηλαδή είναι καλύτεροι?" μάλλον δεν αποτελεί και δυνατό point σε επιχειρηματολογία υπερ. Νομίζω.

Φυσικά και δεν αποτελεί.

Σύγκριση με νόημα θα γινόταν σε περιπτώσεις "ομοφυλόφιλοι που δέρνουν τα παιδιά τους" και "ετεροφυλόφιλοι που δέρνουν τα παιδιά τους"

Διότι αν είναι επιχείρημα αυτό που κατέκρινες τότε είναι επιχείρημα και το "να μην υιθοετούν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά γιατί τα ψήνουν στον κλίβανο"

Δημοσ.
lucifer την ψυχολογία του παιδιού την καταρρίπτεις βρε γίγαντα;:-D

Μα αυτός είναι ο λόγος του διλήμματος. Δεν ξέρω αν, πώς και πόσο επηρρεάζεται το μούλικο από αυτή την κατάσταση. Δεν έχω γνώσεις ψυχολογίας και είμαι δύσπιστος απέναντι στα "πρότυπα" τα "αρχέτυπα" και πάει λέγοντας, αλλά μπορώ να ρισκάρω; Το τελευταίο που θέλω είναι η περαιτέρω ανατροφή μαλακισμένων διπόδων.

Δημοσ.

Α μάλιστα, το πας έτσι δηλαδή. Δεν έχω αντίλογο τότε. Η δική μου λογική λέει ότι θα επηρεάζεται. Επιστημονικά άγνωστον.:-)

Δημοσ.

οπως επιρροαζονται ολοι και ολα ετσι θα επιρρεαζονται και αυτα τιποτα περρισοτερο τιποτα λιγοτερο........αν ο αδελφος σου η η αδελφη σου ηταν ομοφιλοφιλοι δε θα αφηνες το παιδι στο θειο του η στη θεια του αντιστοιχα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...