panagos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 το να πηγαίνεις κόντρα στην φύση με οποιοδήποτε τρόπο είναι προβλητικό. με οποιονδήποτε τρόπο. Προσβλητικό για ποιον; Τη φύση; Προσβάλλεται με κάποιον τρόπο η φύση δηλαδή; Συγγνώμες δέχεται..; Για να πας κόντρα στη φύση σου, σημαίνει πως κάνεις μια συνειδητή επιλογή. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι συνειδητή επιλογή. 2
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αν ήθελε η φύση να μην υπάρχουν ομοφυλόφιλοι θα το φρόντιζε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 edit : Καλή συνέχεια στο τόπικ, προφανώς τα πρότυπα της λογοκρισίας καλά κρατούν (δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση με τα μυαλά που υπάρχουν) άστα να παν, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα? 6
RedPanda Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 μία απλή σκέψη. είναι ο γάμος αναφαίρετο δικαίωμα των γκέι ? δεν λέω πως είμαι κατά, αλλά γάμος δεν είναι μόνο η νομική αντιμετώπιση ενός ζευγαριού. γάμος σημαίνει παιδιά και ένα ομόφυλο ζευγάρι χρειάζεται την βοήθεια τρίτου για να αποκτήσει παιδί, δηλαδή χρειάζεται τη βοήθεια της κοινωνίας από την οποία παράλληλα απαιτεί να τους αναγνωρίσει το δικαίωμα αυτό, σαν αναφαίρετο, ανθρώπινο δικαίωμα. δεν είναι λίγο αντιφατικό να απαιτείς να σου αναγνωρίσει κάτι μία κοινωνία ενώ χρειάζεσαι την βοήθεια της για να το ολοκληρώσεις ?
Toufas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 γαμος δεν σημαινει παιδια, και παιδια δεν σημαινει γαμος. 6
RedPanda Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 γαμος δεν σημαινει παιδια, και παιδια δεν σημαινει γαμος. τι εξυπνάδα είναι αυτή ? γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα παιδιά αλλά δεν μπορείς να το αποκαλέσεις γάμο αν αποκλείσεις τα παιδιά 1
Toufas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι ειναι γνωστο πως οι γαμοι επισημοποιουνται μονο μετα την γεννα του πρωτου παιδιου. Ο αρραβωνας ειναι οταν βγαζουν το σεντονι με το αιμα της παρθενιας 1
insomniaK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τούφα, Gegen multikulturalismus σημαίνει ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα και είναι γραμματικά λανθασμένο σύνθημα (αρκετά) δεξιών οργανώσεων. Μη χάνεις το χρόνο σου...
RedPanda Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι ειναι γνωστο πως οι γαμοι επισημοποιουνται μονο μετα την γεννα του πρωτου παιδιου. Ο αρραβωνας ειναι οταν βγαζουν το σεντονι με το αιμα της παρθενιας καταλαβαίνω τι λες αλλά εξακολουθείς να υπεκφεύγεις γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα παιδιά αλλά δεν μπορείς να το αποκαλέσεις γάμο αν αποκλείσεις τα παιδιά 1
DIMITRISG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 με την γυναικα μου δεν ειμαστε παντρεμένοι και χρειάστηκε να βγάλουμε συμβολαιο συμβιωσης. Επειδη ειμαστε στη Γαλλία μου ζητησαν και ένα πιστοποιητικο ηθων (; ) (certificat de coutume) το οποίο μου εδωσε το προξενειο και εγγραφε οτι το συμβολαιο συμβιωσης αναγνωριζεται απο την Ελλάδα από το 2008 αλλά μόνο μεταξυ ετεροφυλων ζευγαριών Οταν το εδειξα στο δημαρχειο βάλανε τα γέλια και καλά ότι ειμαστε οπισθοδρομικοί στην Ελλάδα.
Toxoman_UK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Λουσι μου χεις σπάσει τα νεύρα,διάβασε τα πμ σου λέμε
Toufas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 καταλαβαίνω τι λες αλλά εξακολουθείς να υπεκφεύγεις γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα παιδιά αλλά δεν μπορείς να το αποκαλέσεις γάμο αν αποκλείσεις τα παιδιά Δηλαδη αν ενα ζευγαρι δεν μπορει να κανει παιδια δεν ειναι παντρεμενο για σενα?
Toxoman_UK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Γκαις μη μαλώνετε.Η δουλειά είναι ότι χέστηκα για τον γάμο per se.H ουσία είναι το mainstreaming της ομοφυλόφιλης συντροφικότητας στο παλιο κενωνία ως αντίβαρο στην ομοφοβία.Απλά ο γάμος είναι ένα από τα οχήματα για να γίνει η φάση.
RedPanda Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη αν ενα ζευγαρι δεν μπορει να κανει παιδια δεν ειναι παντρεμενο για σενα? καλή παρατήρηση, ναι είναι παντρεμένο. μπορεί να πάει στην υιοθεσία. δεν μιλάμε όμως για ειδικές περιπτώσεις. αυτό που λες δεν παύει να είναι υπεκφυγή. τα παιδιά είναι θεμέλιος λίθος του γάμου σαν θεσμός κανείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις