Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο οτι καταλαβατε η θα ψηφισετε υπερ του γκει γαμου η θα σας πρηζει στην γκρινια μεχρι του χρονου τουλαχιστον .. χαχα..

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλά βασικό θέμα πίστης

Σιγά μην είναι κ το κύριο.Η μετάφραση που κάνει ένα γκρουπ ομοφοβικών ανθρώπων (δλδ τα κεφάλια της εκκλησίας) δήθεν στα λεγόμενα του καλού χριστούλη να αποτελεί κ central θέμα πίστης.Έλα ξυπνάτε καλό μου ποιμνίο.

Τα policies της εταιρίας που λέγεται εκκλησία στο συγκεκριμένο οφείλουμε να ξεριζώσουμε κ όχι τη πίστη.

In other news o Κάμερον φαίνεται ότι κερδίζει ψήφους από το gay electorate (τραγικό)σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις.Πόσο σπαστικό η δεξιά να κερδίζει ψήφους λόγο υποστήριξης στο γκέι γάμο.Έχει συγκλονιστεί το είναι μου.Πάει η κοσμοθεωρία μου.

http://www.guardian.co.uk/society/2012/dec/26/same-sex-marriage-tory-gay-voters

Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι

The poll also found that 85% of LGBT voters said churches and religious organisations should be allowed to opt into same-sex marriage. Only 13% said they should be forced to offer same-sex marriage.

Είμαι ένας από αυτούς στο 13%.

Δημοσ.

Minority μέσα στο minority δηλαδή...

Συν ότι είμαι αριστερόχειρας κ καραπαιδαράς.Το minority του minority ω minority λέμε.Σας οικτίρω όλους τους κοινούς θνητούς.

Δημοσ.

Aπο οτι καταλαβατε η θα ψηφισετε υπερ του γκει γαμου η θα σας πρηζει στην γκρινια μεχρι του χρονου τουλαχιστον .. χαχα..

Αντε και το ψηφισαμε. Και περναει και βιον ανθοσπαρτον κλπ κλπ. Σου φαινεται οτι αυτο ειναι το μονο σημειο γκρινιας; Ξερεις ποσα αλλα θεματα θα ανοιξουν μετα τα οποια θα χριζουν γκρινιας και ψηφοφοριας απο εμας;

Μερικοι νομιζουν οτι τα γκεη ζευγαρια που θελουν να παντρευτουν και να υιοθετησουν ειναι αυτα της τιβι, με τον επιτυχημενο γκεη δικηγορο που θα παντρευτει τον γκεη επιτυχημενο χρηματιστη, θα υιοθετησουν και το παιδακι, και θα ζησουν μια ζωη στα συννεφα...

Δημοσ.

Ο γκέι γάμος είναι μια σταλιά στον ωκεανό.Όσο υπάρχει προκατάληψη,αρνητική διάκριση,άγνοια,αρνητικά στερεότυπα,ομοφοβία,φόβος, witch-hunt,επιθέσεις εναντίον LGBTκοκ τόσο θα υπάρχουν κ οι advocates για τη καταπολέμιση τους.

Δε πάει να πει κάτι επειδή θα/ίσως/μπορεί να παντρευτώ.Χριστό δε μου λέει αυτό.Το θέμα είναι το ουσιαστικό tolerance,ιδανικά για όλες τις μειονοτικές ομάδες.

Δημοσ.

Άρχισαν κ οι γάμοι στο Μειν.

Γουστάρουμε πολύ τους παρακάτω κύριους οι οποίοι κ ήταν το πρώτο γκέι ζευγάρι να παντρευτεί στη πολιτεία.Χτυπούν μια χαρά στερεότυπα .

Δείτε κ το πολύ sweet βιντεάκι

http://bangordailynews.com/2012/12/28/news/portland/maines-first-married-gay-couple-we-finally-feel-equal/

GAYMARRY122912__006_95299451-600x400.jpg

Δημοσ.

Πως πάνε έτσι ντυμένοι στον γάμο τους... Δείγμα πως έτσι φώναζαν για να φωνάζουν. Η νομική εξίσωση είναι σημαντική αλλά ο γάμος... Αν πάνε έτσι...

Δημοσ.

Πως πάνε έτσι ντυμένοι στον γάμο τους... Δείγμα πως έτσι φώναζαν για να φωνάζουν. Η νομική εξίσωση είναι σημαντική αλλά ο γάμος... Αν πάνε έτσι...

Δεν υπάρχει γκέι που ντύνεται άσχημα.Μου ταράζεις το σύστημα πεποιθήσεων μου παρακάτω.Μαζέψου.

'AIDS is a gay man's disease.'

Gay men “recruit” children/teens.

Gay men are fashionable/interior decorators.

Gay men are gym rats

Gay men are more likely to be child abusers.'

'Gay people are more prone to mental illness.'

'Gay people can't have "real" relationships like straight people can.'

'In a gay relationship, who's the "man" and who's the "woman"?'

If you are gay you will go to hell when you die!'

Gay men know each other.

'All gay men have anal sex.'

'Gay people only go to gay bars. They like clubbing, dance music and taking drugs.

'Gay men are all effeminate,well-dressed,promiscuous and bitchy. Lesbian women are all butch, dress-dodging man-haters.'

'How do you know you are gay if you haven’t tried sex with someone of the opposite gender?

Κ εδώ η βίβλος μου

1. Gay men always want to be the center of the attention.

2. Gay men have an oral fixation.

3. Gay men roll like girls.

4. Gay men are mom's boy.

5. Gay men think sports are boring.

6. Gay men are obsessed with fashion.

7. Gay men love to dance.

8. Gay men love fistining ass.

9. Gay men are incompetent running machinery.

10. Gay men families are the last to know.

11. Gay men are clean.

12. Gay men lack strong male models.

13. Gay men always have a trust girl-pal by side.

14. Gay men have limp wrists.

15. Gay men are catty.

16. Gay men are drama queens.

17. Gay men pepper their lives with Pop culture references.

18. Gay men are into watersport.

19. Gay men value education.

20. Gay men are whinny bitches

btw το 1,4,8,11 κ 19 τα πιάνω λολ

Δημοσ.

Δεν υπάρχει γκέι που ντύνεται άσχημα.Μου ταράζεις το σύστημα πεποιθήσεων μου παρακάτω.Μαζέψου.

Κ εδώ η βίβλος μου

btw το 1,4,8,11 κ 19 τα πιάνω λολ

Μετρημένοι οι γκέι που ντύνονται ωραία (αν και το "ωραίο" ίσως είναι υποκειμενικό. Επιλογές εκτός "standards" τέλος πάντων) και δεν είναι κουδουνίστρα. Νομίζουν πως ντύνονται ωραία. Η συντριπτική πλειοψηφία κάνει επιλογές με κριτήριο το "κρα, κρα σας λέω πως είμαι γκέι".

Γκέι != Ομοφυλόφιλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...