frenzy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά χαίρω πολύ και ο τριτοξάδερφος μου που είναι νεοναζί μου είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν το παιδί του πήγαινε στο ίδιο σχολείο, ζούσε στην ίδια πόλη, χώρα, πλανήτη με ένα παιδί ομοφυλόφιλου ζευγαριού.Αυτό που είπες είναι καθαρά για εντυπώσεις. Τι θα έλεγες αν το παιδάκι σου έκανε στενή παρέα με το παιδάκι του ομοφυλόφιλου ζευγαριού και έβγαιναν μαζί έξω ή μαζεύονταν στο ίδιο σπίτι. Δεν θα είχες πρόβλημα ακόμη και αν ήταν 17-18 χρονών πχ και ήταν κολλητοί φίλοι; Απλά μια ερώτηση έθεσα... Ναι, αλλά ο τρόπος που την έθεσες αποκαλύπτει ομοφυλοφιλοφοβία. Λες και οι ομοφυλόφιλοι πηδιούνται μπροστά στους φίλους των παιδιών τους για χόμπι ας πούμε. Πόσος είναι ο χρόνος έκθεσης σε ομοφυλόφιλους κατά τον οποίο δεν κινδυνεύεις να πουστέψεις λίγο;
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια το θεμα της κοροηδιας( το σκοτωσα?) στα σχολεια θα υπαρχει παντα ειτε ειναι παιδια ομοφιλοφιλων ειτε ετεροφιλοφιλων ειτε φορανε γυαλια ειτε οχι ειτε ειναι πιο μαυρα ειτε ειναι πιο ασπρα,αυτο δεν προκειτε να αλλαξει...αλλα τι σημαινει?θα σκεφτονταν ας μην κανουμε παιδι γιατι θα φοραει γυαλια οπτε ισως να τα κοροηδευουν.....αν συνεβαινε αυτο δε θα υπηρχαν ουτε 5 παιδια σε καθε χωρα-εκτος εαν οι υπολοιποι θεωρειται τους εαυτους σας τοσο τελειους!!!!!!.τελος παντων και δημοσκοπηση και δημοψηφισμα ακομη να γινει εγω υπερ των ομοφιλοφιλων θα ψηφισω και δε θετω και το θεμα υπο συζητηση.Συγγνωμη δλδ αλλα πια ειμαι εγω που εχω το δικαιωμα να αφησω ''ξεκρεμαστους'' δυο ανθρωπους μονο και μονο γιατι δεν συμφωνουν οι σεξουαλικες μας επιθυμιες...μη τρελαθουμε τελειως...τωρα οσον αφορα το γαμο ειμαι επισεις υπερ και πιστευω πως ειναι καλυτερος απο το συμφωνο.εξηγω, το συμφωνο μετραει μονο μερικα χρονια ζωης (και οπως καθε νομος στην υπεροχη χωρα μας)θα εχει σιγουρα πολλα ανοιγματα και παραθυρακια οποτε δε το συνιστω σε κανενα ουτε ομοφιλοφιλο ουτε ετεροφιλοφιλο.αντιθετα με το πολιτικο γαμο εισαι πληρως κατωχυρομενος.τωρα για το θρησκευτικο.....???μια ειναι η απαντηση:ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ.....!!!!!!!
klog Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν με αφορά...δικαιωμά του....αρκεί να μην φτάνει σε συμπεριφορές που με προσβάλουν όπως θα μπορούσε να κάνει βέβαια κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου σεξουαλικών προτιμήσεων. ΑΝ κάπου έχω σοβαρή ένσταση είναι στο μεγάλωμα ενός παιδιού σε ένα τέτοιο ζευγάρι.... Δε μπορεί η φύση κάποιο λόγο έχει που προτίμησε απο το Αντρας-Αντρας ή το Γυναίκα - Γυναίκα το ετερόφυλο σχήμα.... Απέναντι στην φύση θεωρώ πως δεν μπορεί να πάει κανένας...... Αυτή είναι η ενστασή μου.....όσο για τους γάμους...........καλά δεν έγινε στην Τήλο τέτοιος γάμος? Κάτι τελευταίο......μεγαλύτερος ρατσισμός εμφανίζεται τα τελευταία 20 χρόνια σε παχύσαρκους παρά σε ομοφυλόφυλλους......
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά χαίρω πολύ και ο τριτοξάδερφος μου που είναι νεοναζί μου είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν το παιδί του πήγαινε στο ίδιο σχολείο, ζούσε στην ίδια πόλη, χώρα, πλανήτη με ένα παιδί ομοφυλόφιλου ζευγαριού.Αυτό που είπες είναι καθαρά για εντυπώσεις. Τι θα έλεγες αν το παιδάκι σου έκανε στενή παρέα με το παιδάκι του ομοφυλόφιλου ζευγαριού και έβγαιναν μαζί έξω ή μαζεύονταν στο ίδιο σπίτι. Δεν θα είχες πρόβλημα ακόμη και αν ήταν 17-18 χρονών πχ και ήταν κολλητοί φίλοι; Απλά μια ερώτηση έθεσα... και παλι απανταω οχι.να ξεκαθαρισουμε κατι ΠΡΩΤΟΝ το οτι οι γονεις ειναι ομοφιλοφιλοι δε συμαινει οτι θα ειναι και το παιδι ΔΕΥΤΕΡΟΝ και ομοφιλοφιλο να ειναι το παιδι δε σημαινει οτι θα του απαγορευτουν οι παρεες με το παιδι μου( ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ?????)και ΤΡΙΤΟΝ απευθυνω ερωτηση σε ολους τους ομοφιλοφιλους της συζητησης αν το παιδι μου μεθαυριο κανει παρεα με το δικο σας και ερθει σπιτι σας θα το φατε???φανταστηκα την ΑΡΝΗΤΙΚΗ απαντηση οποτε ειμαστε ενταξει. Ελπιζω να σε καλυψα!!!! ---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:46 ---------- Ναι, αλλά ο τρόπος που την έθεσες αποκαλύπτει ομοφυλοφιλοφοβία. Λες και οι ομοφυλόφιλοι πηδιούνται μπροστά στους φίλους των παιδιών τους για χόμπι ας πούμε. Πόσος είναι ο χρόνος έκθεσης σε ομοφυλόφιλους κατά τον οποίο δεν κινδυνεύεις να πουστέψεις λίγο; χαχα!!!!!!!
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ουτε εγω ζητησα να γεννηθω και φυσικα δεν με ρωτησαν αν θελώ τους γονεις μου ή οχι. Ουτε καν για το ονομα μου δεν ειχα αποψη επι του θεματος και ουτε φυσικα για το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσα. Ποια η διαφορα μου με το παιδι που υιοθετηθηκε απο ομοφυλοφιλους? Μαρέσει που πήρες και + Κανένα από αυτά που είπες δεν είναι ικανό να καταστρέψει ψυχολογικά ένα παιδί από μόνο του. Πχ αν εμένα με βάφτισαν Βαγγέλη, τι ψυχολογικά τραύματα μπορεί αυτό να μου δημιουργήσει; Όσον αφορά τα "με ρώτησαν για να με γεννήσουν;" "επέλεξα τους γονείς μου;" νομίζω πρέπει να μείνουν ασχολίαστα, για τον ίδιο λόγο που στο "ναι πετάει ο ελέφαντας" δεν χωράει αντεπιχείρημα. Στο μόνο που μπορεί υπό προυποθέσεις να έχεις και δίκιο είναι το περιβάλλον που μεγάλωσε το παιδί. Αν οι γονείς πίνουν και παίζουν κικ μπόξινγκ κάθε βράδυ, ε το παιδί μια δόση σάλτου θα την αποκτήσει. Έχει τεράστια διαφορά από την ιυοθεσία όμως. Θα σύγκρινα τα δύο αυτά ανόμια πράγματα με μια παραλλαγή. Υιοθεσία παιδιού από οικογένεια με πολύ άσχημο περιβάλλον. Πχ κάνει αίτηση υιοθεσίας ένα ζευγάρι μεθύστακων και άφραγκων. Το παιδί θα αποκτούσε ψυχολογικά προβλήματα, όπως θα αποκτήσει αν το ζευγάρι είναι ομοφυλόφιλο. Δεδομένα πράγματα. 2) Για φαντάσου το άλλο (Ειναι καρα λαϊκίστικο παράδειγμα αυτό που θα δώσω, αλλα να με συμπαθάτε): Καθηγητής: Πως λέγεσαι παιδί μου: Μαθητής: Κωστάκης Κ: Τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου; Μ: Δεν εχω κυριε. Κ: Η Μητέρα σου? Μ: Ουτε μητέρα εχω ζω σε ίδρυμα, οι γονείς μου με παράτησαν... Βαλ τα σε μια ζυγαριά τα παραπάνω και δες απο που θα γείρει. Καταρχήν δεν θα ήταν υποχρεωμένο το παιδί να πει "με παράτησαν". Θα έλεγε απλά ότι δεν έχω γονείς.- Επί του θέματος τώρα, νομίζω ότι θα ήταν μακράαααν πιο ανώδυνο για το ίδιο το παιδί να πει ότι δεν έχει γονείς από το να πει ποιον από τους δυο.
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 παντως η υποκρισια μερικων ανθρωπων ειναι τραγικη: μας ενοχλουν οι αντρες gay με τις γυναικες gay ειναι μια χαρα, ας τα κανουν μπροστα μας κλπ κλπ
frenzy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το παιδί θα αποκτούσε ψυχολογικά προβλήματα, όπως θα αποκτήσει αν το ζευγάρι είναι ομοφυλόφιλο. Δεδομένα πράγματα. Στα δεδομένα πράγματα ξέχασες να αναπτύξεις τα επιχειρήματα που τα κάνουν δεδομένα και όχι αμφισβητήσιμα. Το μόνο που έκανες είναι να εξισώσεις τους άφραγκους μεθύστακες με τους ομοφυλόφιλους σε τερμς κακής επιρροής. Το πως φτάνεις εκεί δε μας λες. Και τέλος πάντων ποιος από εδώ δεν θα ήθελε τον Όσκαρ Γουάιλντ για πατέρα; Κι ας πηδούσε πεταλούδες.
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μαρέσει που πήρες και +Κανένα από αυτά που είπες δεν είναι ικανό να καταστρέψει ψυχολογικά ένα παιδί από μόνο του. Πχ αν εμένα με βάφτισαν Βαγγέλη, τι ψυχολογικά τραύματα μπορεί αυτό να μου δημιουργήσει; Όσον αφορά τα "με ρώτησαν για να με γεννήσουν;" "επέλεξα τους γονείς μου;" νομίζω πρέπει να μείνουν ασχολίαστα, για τον ίδιο λόγο που στο "ναι πετάει ο ελέφαντας" δεν χωράει αντεπιχείρημα. Στο μόνο που μπορεί υπό προυποθέσεις να έχεις και δίκιο είναι το περιβάλλον που μεγάλωσε το παιδί. Αν οι γονείς πίνουν και παίζουν κικ μπόξινγκ κάθε βράδυ, ε το παιδί μια δόση σάλτου θα την αποκτήσει. Έχει τεράστια διαφορά από την ιυοθεσία όμως. Θα σύγκρινα τα δύο αυτά ανόμια πράγματα με μια παραλλαγή. Υιοθεσία παιδιού από οικογένεια με πολύ άσχημο περιβάλλον. Πχ κάνει αίτηση υιοθεσίας ένα ζευγάρι μεθύστακων και άφραγκων. Το παιδί θα αποκτούσε ψυχολογικά προβλήματα, όπως θα αποκτήσει αν το ζευγάρι είναι ομοφυλόφιλο. Δεδομένα πράγματα. θα σου δημιουργουσε αν ηθελες να βαφτηστεις Στελλα!!!!!!!το ποιοι ειναι οι γονεις πιστεψε με μπορει να δημιουργησει πολλα θεματα.Ξερεις ποσα παιδια θα παρακαλουσαν να εχουν γονεις που η μονη τους διαφορα θα ειναι το τι κανουν στο κρεβατι τους......???????
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 και παλι απανταω οχι.να ξεκαθαρισουμε κατι ΠΡΩΤΟΝ το οτι οι γονεις ειναι ομοφιλοφιλοι δε συμαινει οτι θα ειναι και το παιδι ΔΕΥΤΕΡΟΝ και ομοφιλοφιλο να ειναι το παιδι δε σημαινει οτι θα του απαγορευτουν οι παρεες με το παιδι μου( ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ?????)και ΤΡΙΤΟΝ απευθυνω ερωτηση σε ολους τους ομοφιλοφιλους της συζητησης αν το παιδι μου μεθαυριο κανει παρεα με το δικο σας και ερθει σπιτι σας θα το φατε???φανταστηκα την ΑΡΝΗΤΙΚΗ απαντηση οποτε ειμαστε ενταξει.Ελπιζω να σε καλυψα!!!!: Άλλαξε λίγο πλιζ την έκφραση σου "θα το φάτε;" διότι προκαταλαμβάνεις την απάντηση..όπως και το έκανες βέβαια. Και μην είσαι τόσο σίγουρη ότι θα σου απαντήσουν αρνητικά. Εγώ πιστεύω ότι θα περάσουν έντεχνα στο παιδί τους να ξεκόψει σιγά σιγά. Λέω εγώ, μια εκτίμηση κάνω.
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλαξε λίγο πλιζ την έκφραση σου "θα το φάτε;" διότι προκαταλαμβάνεις την απάντηση..όπως και ο έκανες βέβαια.Και μην είσαι τόσο σίγουροι ότι θα σου απαντήσουν αρνητικά. Εγώ πιστεύω ότι θα περάσουν έντεχνα στο παιδί τους να ξεκόψει σιγά σιγά. Λέω εγώ, μια εκτίμηση κάνω. γιατι υπαρχει καποια αντιληψη οτι οι ομοφιλοφιλοι ειναι αντικοινωνικοι και δυναστες και δε το ξερω?Λεω εγω,μια εκτιμηση κανω.
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Στα δεδομένα πράγματα ξέχασες να αναπτύξεις τα επιχειρήματα που τα κάνουν δεδομένα και όχι αμφισβητήσιμα. Το μόνο που έκανες είναι να εξισώσεις τους άφραγκους μεθύστακες με τους ομοφυλόφιλους σε τερμς κακής επιρροής. Το πως φτάνεις εκεί δε μας λες. Και τέλος πάντων ποιος από εδώ δεν θα ήθελε τον Όσκαρ Γουάιλντ για πατέρα; Κι ας πηδούσε πεταλούδες. frenzy έγινε παρεξήγηση. Δεν τους εξίσωσα, επιχειρηματολόγησα για το "αν τελικά το παιδί ρωτήθηκε για το αν θέλει να μεγαλώσει σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον" πάνω στο ποστ του momento_mori. Είπα ότι υπό προυποθέσεις είναι σωστή σκέψη, αν πχ το περιβάλλον αποτελείται από γονείς που πίνουν και πλακώνονται τότε οκ. Αλλά και πάλι τότε δεν μιλάμε για υιοθεσία αλλά για βλακεία των γονιών. Δεν θα ανάγκαζες ποτέ ένα παιδί να υποστεί κάτι τέτοιο, γιατί να το αναγκάσεις να υποστεί κάτι ανάλογο σε τερμς ψυχολογικής επιρροής; Σορρυ αν δεν έχω απαντήσει σε πολλά ποστς σας αλλά δεν προλαβαίνω, 2 χέρια εχω.
frenzy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δεν προλαβαίνω, 2 χέρια εχω. μουλτικουοτ .
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι υπαρχει καποια αντιληψη οτι οι ομοφιλοφιλοι ειναι αντικοινωνικοι και δυναστες και δε το ξερω?Λεω εγω,μια εκτιμηση κανω. Δηλαδή όποιος γονέας δίνει μια συμβουλή ή καθοδηγεί το παιδί του είναι δυνάστης; Γιατί υπερβάλετε μερικοί με τις εκφράσεις σας;
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή όποιος γονέας δίνει μια συμβουλή ή καθοδηγεί το παιδί του είναι δυνάστης;Γιατί υπερβάλετε μερικοί με τις εκφράσεις σας; και για οιο λογο ενας ομοφιλοφιλος να καθοδηγησει το παιδι του να μην κανει παρεα με παιδια ετεροφιλοφιλων; γιατι υπερβαλετε μερικοι με τις αποψεις σας;
Lucifer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όσοι ασπάζεστε την άποψη "δε το προόριζε η φύση" τι ακριβώς έχετε να πείτε για ετερόφυλα ζευγάρια που δε μπορούν να κάνουν παιδιά; Ούτε αυτοί οι βρωμιάρηδες να υιοθετούν επειδή πάνε κόντρα στη ΦΥΣΗ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις