Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί γκέι θρησκευόμενοι κ πιστοί.Μιλάμε για ένα ανάλογα ετερογενές γκρουπ ανθρώπων με τους στρέητ.Μην ακούω ακυροσύνες δλδ.

Επίσης η θρησκεία του συντρόφου μου δεν καταδικάζει την ομοφυλοφιλία όπως τουλάχιστον θεωρούν κάποιοι ότι ο χριστιανισμός την καταδικάζει.Απλά την αγνοεί.Βάλε κ στα καπάκια την Ινδική κουλτούρα όπου καμία σεξουαλικότητα ποτέ δε συζητάται ε υπάρχει μια σύγχηση για το ζήτημα.

Όπως κ να έχει δε κρίνω την εκκλησία από τις επίσημες θέσεις της για την ομοφυλοφιλία.Θα ήμουν πραγματικά μπάζο αν βασιζόμουν μόνο έκει για να απομακρυνθώ από εκείνη.Άλλα με έδιωξαν από εκείνη.

*επίσης προφανώς κ δεν θέλει να παντρευτεί με χριστιανικό γάμο.Λέμε είναι Sikh.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό όντως να σου το αναγνωρίσω και χαίρομαι που έχεις την διάθεση να το συζητήσεις γιατί ο φανατισμός σε όλες τις κοινωνικές ομάδες καμιά φορά περισσεύει. Ωστόσο και θα το κλείσω εδώ γιατί δεν είναι και στα πρώτα μου ενδιαφέροντα δεν νομίζω να υπάρχει δόγμα χριστιανικό που να συμβαδίζει με τους γκέι αλλά τεσπα αυτήν είναι η δική μου άποψη και μόνο.Προσωπικά και για όλο το κίνημα των γκέι που διεκδικούν την θέση τους σε μια κοινωνία που είναι αλήθεια ότι έχει ακόμα συντηρητικά αντανακλαστικά εγώ θα έκανα αυτό που σου είπα στην αρχή.Θα έθετα πιο ρεαλιστικούς στόχους το να νομιμοποιήσω τον γάμο μου πολιτικά ώστε αν υιοθετούσα παιδιά να μην έχουν κάποιο πρόβλημα στην χώρα που ζουν.Αλλά όπως είπα αυτήν είναι η δική μου άποψη.

Δημοσ.

Ωστόσο και θα το κλείσω εδώ γιατί δεν είναι και στα πρώτα μου ενδιαφέροντα δεν νομίζω να υπάρχει δόγμα χριστιανικό που να συμβαδίζει με τους γκέι

Είπαμε υπάρχουν κάποια δόγματα μικρότερα ίσως αλλά υπάρχουν μέσα στο χριστιανισμό.Ο νέος νόμος στο UK όπως τον κατάλαβα θα επιτρέπει εξατομικευμένα σε κάθε χώρο λατρείας,ιερέα ξεχωριστά να τελέσει ή όχι έναν γκέι γάμο.Μέτα είναι στην προαίρεση της επίσημης εκκλησίας του κάθε δόγματος αν θα διώξει ή όχι αυτό τον ιερέα.Τέσπα το ποιντ μου είναι ότι η εκκλησία είναι ανθρώπινος θεσμός.Όταν οι γκέι σχέσεις universally θα έχουν αποδοχή κοινωνική/κρατική τότε κ οι μεγαλύτερες θρησκείες θα ακολουθήσουν αναπόφευκτα.

Τέλος κ παιδί έχουμε κ νομικά κατωχυρομένο είναι με το CP (civil partnership) που έχουμε τώρα.Ανεξάρτητα από το έαν ο σύντροφος μου μπορέσει να βρεί άκρη για θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε upgrade σε πολιτικό γάμο άμεσα μόλις περάσει ο νόμος.Αυτό ελπίζω να ξεκαθαρίζει τη σύγχηση τώρα.

Δημοσ.

Καθένας μπορεί να αναζητήσει την ευτυχία του όπως γουστάρει και δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει στην κρεβατοκάμαρα του.Το να ζητάει να τον νομιμοποιήσει ένας θεσμός ο ο οποίος είναι σφόδρα αντίθετος με την σεξουαλική του ζωή αυτό επισήμανα ως παράλογο.Πάντως επειδή δεν ήξερα το πως έχει η κατάσταση στην Αγγλία με κάλυψαν η απαντήσεις του τοξοβόλου.End of story my friend.I am just saing my opinion.

Δημοσ.

Για ποιον θεσμο λες? Τον χριστιανισμο? Αυτον που λεει οτι μπορεις να εχεις δουλους, οτι μπορεις να εχεις πολλες γυναικες, και οτι αυτες δεν πρεπει να μιλανε? Ή αυτον που δεν επιτρεπει τις προγαμιαιες σχεσεις?

Και ενα μικρο graph:

136-So-you-still-think-homosexuality-is-sinful-650x562.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εξήγησα και παραπάνω ότι είμαι άθεος.Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω μπας και γίνω κατανοητός.Έλεγε ο τοξος ότι για τον σύντροφό του επειδή είναι πιστός θα ήθελε ο γκέι γάμος να αναγνωριστεί από την εκκλησία.Με αυτήν την λογική θα μπορούσα να πω ότι επειδή η σύντροφος μου είναι τυφλή και εγώ δεν έχω αμάξι αλλά αυτή να της βγάλουν δίπλωμα.Αυτό που λες λέω γκέι και εκκλησία δεν πάνε μαζί γιατί το ζητάνε;Εγώ θα ζητούσα να νομιμοποιηθεί σε πολιτικό επίπεδο και επιτέλους γιατί να επιμένω να με δεχθούν κάπου όπου δεν είμαι ευπρόσδεκτος . Αυτό είπα δεν με νοιάζει αν κάποιος είναι γκέι η όχι;Στην καθημερινή σου ζωή εσύ θες ντε και καλά να πας κάπου όπου δεν σε γουστάρουν;Εγώ όχι.Τι σχέση μπορεί να έχει η κατά τα άλλα απαράδεκτη χριστιανική θρησκεία με τους γκέι δεν μπορώ να καταλάβω.Είναι δικαίωμα αυτών των ανθρώπων να κάνουν οικογένεια αλλά όταν ζητάν από ένα θεσμό να τους νομιμοποιήσει ο οποίος είναι σφόδρα αντίθετος σε αυτό τότε το δικαίωμα γίνεται κατάχρηση

Δημοσ.

Φίλος μου φαίνεται τελικά χριστό δεν κατάλαβες (pun intended) από ότι είπα.Τέσπα κατάθεσα τη άποψη μου όσο πιο ολοκληρωμένα μπορούσα και δεν έχει σημασία τώρα να μπαίνουμε σε κυκλικό διάλογο για την εκκλησία ffs δλδ.Μεγαλύτερη αίσθηση θα μου κάνει διάλογος για το πως να χρησιμοποιήσω το σταυρό ως απολαυστικό dildo από το να ασχολούμε με την πολεμική της εκκλησίας ή εκείνων που θεωρούν κατάχρηση το extension του θεσμού του θρησκευτικού γάμου κ στους πιστούς γκέι διασκεδάζοντας τις γκάου απόψεις της στο ζήτημα.

Στο δια ταύτα κ φλέγον τώρα.Ο Λούσις πως θα ντυθεί ως παρανυφάκι?

Δημοσ.

Με μεγάλη χαρά, αλλά ποιανού το πέπλο θα κρατάω;

'Ασχετε,αγράμματε,απολίτιστε (έλα γλωσσόφιλο). :P

Tπτ δε θα κρατάς.Αντρικά Sherwani θα φοράμε

sherwani-rk-146a__40089_zoom.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...