firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γενικά το είπα. Εσύ καλά κάνεις και τους τρολάρεις λίγο. Είμαι σίγουρος όμως πως θα βρεθούν ομοφυλόφιλοι να κάνουν φασαρία γι' αυτό το θέμα. Αυτό θεωρώ "ηλίθιο". Σωστό ή λάθος (δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα) η χριστιανική θρησκεία δεν το επιτρέπει προς το παρόν.
Toxoman_UK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 η χριστιανική θρησκεία δεν το επιτρέπει προς το παρόν. Εξαρτάται το denomination. Πάντως εγώ θρησκευτικό γάμο θα κάνω στάνταρ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε Sikh temple, είναι πολύ πιστός ο partner μου.Ήδη σήμερα το απόγευμα θα αρχίσει να ρωτάει από δω κ από κει για πρόθυμους ιερείς.Νομίζω θα την βρεί την άκρη.Να γίνει όμως με το καλό νόμος κ βλέπουμε.
firewalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κάναμε αγώνα σαν Insomnia. Να στείλετε κανά κουφέτο! :-D
Aloyminas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πάντως αυτό που θέλεις να κάνεις με τις εκκλησίες είναι πρόκληση.Κανείς δεν θα σου πει τι θα κάνεις στην κρεβατοκάμαρα σου(αν και για μένα προσωπικά η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή)αλλά συνεχώς φωνάζετε ότι σας καταπιέζουν.Αυτό που ζητάς εσύ από την Εκκλησία δεν συνιστά καταπίεση όταν της ζητάς να κάνει κάτι που είναι κόντρα στον πυρήνα αυτού που πρεσβεύει;.Θα ήθελα μία απάντηση επ' αυτού αν και δεν έχω και μεγάλες ελπίδες διότι το μόνο που κάνεις από την ώρα που ανοίχτηκε αυτό το topik είναι να γράφεις μόνο ότι θέλεις εσύ. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2012 από Aloyminas
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 βασικά πέταμα χρημάτων είναι 2
tehAllantin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 γζ για τα 48κ πρωτα. ειναι εξοδο αλλα και εσοδο. ωραια σκεψη βασικα... Θα τους καλέσω στο γάμω, θα τους κάνω τραπέζι, θα μου φέρουν λεφτα, εξοπλισμο, blah blah blah... 1
Toxoman_UK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως αυτό που θέλεις να κάνεις με τις εκκλησίες είναι πρόκληση.Κανείς δεν θα σου πει τι θα κάνεις στην κρεβατοκάμαρα σου(αν και για μένα προσωπικά η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή)αλλά συνεχώς φωνάζετε ότι σας καταπιέζουν.Αυτό που ζητάς εσύ από την Εκκλησία δεν συνιστά καταπίεση όταν της ζητάς να κάνει κάτι που είναι κόντρα στον πυρήνα αυτού που πρεσβεύει;.Θα ήθελα μία απάντηση επ' αυτού αν και δεν έχω και μεγάλες ελπίδες διότι το μόνο που κάνεις από την ώρα που ανοίχτηκε αυτό το topik είναι να γράφεις μόνο ότι θέλεις εσύ. Βασικά εγώ χέστηκα για την εκκλησία.Τι να μου πεί τώρα ένας θεσμός μέσα στο ομοφοβικό μίσος με άκυρα doctrines.Ευαισθητοποιημένος είμαι επειδή ο σύντροφος μου είναι πολύ πιστός.Γιατί να του χαλάσω χατήρι?Έτσι σκέφτομαι όπως βαθιά πιστός είναι ο δικός μου άλλο τόσο μπορεί να είναι ένας γκέι χριστιανός,εβραίος,κόκκινος,μπλέ. Άρα υποστηρίζουμε κ τον γκέι θρησκευτικό γάμο.
Tenshi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά εγώ χέστηκα για την εκκλησία.Τι να μου πεί τώρα ένας θεσμός μέσα στο ομοφοβικό μίσος με άκυρα doctrines.Ευαισθητοποιημένος είμαι επειδή ο σύντροφος μου είναι πολύ πιστός.Γιατί να του χαλάσω χατήρι?Έτσι σκέφτομαι όπως βαθιά πιστός είναι ο δικός μου άλλο τόσο μπορεί να είναι ένας γκέι χριστιανός,εβραίος,κόκκινος,μπλέ. Άρα υποστηρίζουμε κ τον γκέι θρησκευτικό γάμο. Καλά,αν σου κλείσει το μάτι ο διάκονος εσύ πές όχι.Υποκριτή,υπεράνω,σνόμπ...
Aloyminas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά εγώ χέστηκα για την εκκλησία.Τι να μου πεί τώρα ένας θεσμός μέσα στο ομοφοβικό μίσος με άκυρα doctrines.Ευαισθητοποιημένος είμαι επειδή ο σύντροφος μου είναι πολύ πιστός.Γιατί να του χαλάσω χατήρι?Έτσι σκέφτομαι όπως βαθιά πιστός είναι ο δικός μου άλλο τόσο μπορεί να είναι ένας γκέι χριστιανός,εβραίος,κόκκινος,μπλέ. Άρα υποστηρίζουμε κ τον γκέι θρησκευτικό γάμο. Καλά με τρολάρεις έτσι;Δεν εξηγείτε αλλιώς.Εσύ ή ο σύντροφος σου ζητάτε από έναν θεσμό ο οποίος υπάρχει προτού πάρει μαζική μορφή η ύπαρξη των γκέι και μάλιστα ζητάτε να νομιμοποιήσει κάτι που αυτό που διδάσκει είναι αντίθετο με τις αρχές της.Βασικά και εγώ χέστηκα για την εκκλησία αλλά δεν θα ζητούσα από έναν δάσκαλο οδήγησης να μου μάθει πως να τρακάρω.Πως ζητάς από την εκκλησία λοιπόν να νομιμοποιήσει τον γκέι γάμο;Είναι το άκρος αντίθετο από αυτό που πιστεύει.By the way σε ευχαριστώ που απάντησες στο πρώτο αλλά θα ήθελα και εδώ μια απάντηση.Όσο αντιφατικό είναι να ζητάς από μια σχολή οδήγησης να σου μάθει πως να πέφτεις πάνω σε άλλα αμάξια άλλο τόσο είναι αντιφατικό να ζητάς από το οποιοδήποτε χριστιανικό δόγμα να παντρέψει γκέι.Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.Εγώ θα αγωνιζόμουν αν με ενδιέφερε να νομιμοποιηθεί σε επίπεδο πολιτικού γάμου και όχι σε θρησκευτικό.Αλήθεια λες ότι ο σύντροφος σου είναι πολύ θρήσκος εγώ πάντως δεν είμαι καθόλου αλλά δεν μου φαίνεται ότι η κατά τα άλλα απαράδεκτη χριστιανική θρησκεία συμβαδίζει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συντρόφου σου. έτσι από περιέργεια έχει ποτέ αναρωτηθεί τι γνώμη θα είχε ο Ιησούς στον οποίο πιστεύει για τους γκέι;Δεν νομίζω ότι η απαράδεκτη κατά τα άλλα χριστιανική θρησκεία συμβαδίζει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συντρόφου σου.Κατά τα άλλα σε τιμά που λες για τον εαυτό σου ότι χέστηκες γιατί θρησκεία χριστιανική και ομοφυλοφιλία έχουν τόσο σχέση όσο το άσπρο με το μαύρο.
Toxoman_UK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Όποιος κατάλαβε τι είπε να χώσει μια μετάφραση 2 σειρές,κ ένα βάλιουμ στο τραπέζι 6 περικαλώ
Aloyminas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 .Πως ζητάς από την εκκλησία λοιπόν να νομιμοποιήσει τον γκέι γάμο;Είναι το άκρος αντίθετο από αυτό που πιστεύει.By the way σε ευχαριστώ που απάντησες στο πρώτο αλλά θα ήθελα και εδώ μια απάντηση.Όσο αντιφατικό είναι να ζητάς από μια σχολή οδήγησης να σου μάθει πως να πέφτεις πάνω σε άλλα αμάξια άλλο τόσο είναι αντιφατικό να ζητάς από το οποιοδήποτε χριστιανικό δόγμα να παντρέψει γκέι Τι δεν κατάλαβες από αυτό; Η άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ότι περνάς απ' το δικαίωμα στην κατάχρηση μέσες άκρες.
Toxoman_UK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ε,ναι απάντησα πρίν.Η εκκλησία παλιά δεν επέτρεπε τον διαφυλετικό γαμό ναι και?Τι να λέει?Ένας ανθρώπινος θεσμός είναι που κ αυτός εξελίσσεται.Πολύ αργά σίγουρα σε σχέση με την κοινωνία αλλά εξελίσεται.Ο Rev. του St.Albans πχ ήδη τάχτηκε υπέρ του γκέι γάμου κ είναι επίσημος εκπρόσωπος της Αγγλικανικής εκκλησίας.Άρα αυτός θα ευλογήσει ένα θρησκευτικό γκέι γάμο μόλις περάσει ο νόμος. Προσωπικά είμαι άθεος,άπιστος όλο το πανηγυράκι.Τυπικά ΧΟ μέχρι πριν μερικά χρόνια αλλά αποφάσισα να αλλάξω την θρησκεία μου στη θρησκεία του δικού μου (χωρίς να μου το ζητήσει αλλά ένοιωθα ότι το επιθυμούσε) διότι αυτή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής του επί 9 παρακαλώ χρόνια συντρόφου μου.Δε μπορώ να αγνοήσω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει βαθειά πίστη κ αφοσίωση στις διδαχές της θρησκείας του κ προφανώς θα ήθελε ο γάμος να ευλογηθεί (δε μου έρχεται τώρα το σωστό ρήμα για τους Sikh γάμους) κ θρησκευτικά. Έτσι στη βάση του ότι βλέπω κάθε μέρα μέσα στο σπίτι έναν άνθρωπο τόσο πιστό αναγνωρίζω ότι προφανώς θα υπάρχουν κ άλλοι γκέι όλων των θρησκειών που θα ήθελαν τον θρησκευτικό γάμο.Γι αυτό κ συμβολικά θα σταθώ στο πλευρό εκείνων των γκέι που θέλουν τον θρησκευτικό γκέι γάμο αν κ προσωπικά η εκκλησία ποτέ δε μου έλεγε κάτι. Με λίγα λόγια είμαι ευαισθητοποιημένος λόγω της σχέσης μου.
*Kezar* Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 .Πως ζητάς από την εκκλησία λοιπόν να νομιμοποιήσει τον γκέι γάμο;Είναι το άκρος αντίθετο από αυτό που πιστεύει.By the way σε ευχαριστώ που απάντησες στο πρώτο αλλά θα ήθελα και εδώ μια απάντηση.Όσο αντιφατικό είναι να ζητάς από μια σχολή οδήγησης να σου μάθει πως να πέφτεις πάνω σε άλλα αμάξια άλλο τόσο είναι αντιφατικό να ζητάς από το οποιοδήποτε χριστιανικό δόγμα να παντρέψει γκέι Τι δεν κατάλαβες από αυτό; Η άλλα λόγια να αγαπιόμαστε; γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν επιτρεποτανε οι ομοφυλοφιλικος γαμος στην εκκλησια? ποιος το λεει αυτο? η παλια διαθηκη? τα εγγραφα της εκκλησιας ποιος? που επειτα απο 2κ+ χρονια εχουνε περασει απο τοσα χερια και ενας μοαμεθ ξερει ποσες φορες τα εχουνε τροποποιηση? δεν ειμαι ομοφυλοφιλος και δεν υπαρχει περιπτωση να γινω (ποτε μη λες ποτε) ολα ειναι μεσα στην φυση του ανθρωπου. Αυτες οι ηλιθιες εξαιρεσεις που κανει η εκκλησια και η καθε θρησκεια ειναι η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα του κοσμου.. Ολα τα εχουνε τροποποιηση για το συμφερον τους και την εικονα τους.. Δεν πιστευω στον θεο.Πιστευω σε Μια δυναμη την οποια δεν ξερω πως την λενε μπορει αν ειναι εξωγηινος μπορει να ειναι ο χριστος μπορει να ειναι ο μακης τακης κλπ. αποτελεσμα εαν ο συντροφος μου ειτε γυναικα η αντρας ηθελε να παντρευτουμε σαν χριστιανοι θα το εκανα ασχετα αμα πιστευω η οχι.επειδη θα το ηθελε εκεινη-εκεινος.. ολα αυτα περι δεν επιτρεπονται οι γαμοι ομοφυλοφιλων ειναι Βλακειες Και αισχρα πραγματα σε μια Εποχη στην οποια εχουμε εξελιχθει να σου μιλησω και λιγο χυμα Σκατα εχουμε εξελιχθει.. ανθρωποι κολλημενοι Κολλημενα μυαλα χωρις λογο και αιτια.. Εχω φιλους πολλους ομοφυλοφιλους χαιρομαι που τους εχω διπλα μου και θα τους εχω παντα. Δεν με ενδιαφερει τι κανουν στο κρεβατι τους και εκεινους δεν τους ενδιαφερει τι κανω εγω..ειναι καθαρα προσωπικο.. Ειμαι Υπερ του Γαμου Ομοφυλοφυλων η μη.Τελος.
Aloyminas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο είδες που θα συνεννοηθούμε στο τέλος;Και εγώ άθεος είμαι και άπιστος αλλά το ότι ο φίλος σου είναι γκέι και δηλώνει βαθιά θρησκευόμενος μου φαίνεται πολύ αντιφατικό.Αυτό που πιστεύει είναι εναντίον αυτό που πρεσβεύει.Δεν θέλω να θεωρηθεί ως απαξίωση του συντρόφου σου αλλά το να λέει κάποιος ότι θέλει να παντρευτεί άντρα και να δηλώνει και πολύ πιστός μου φαίνεται το ίδιο παράξενο με το να δηλώνει κάποια ότι θέλει να μείνει παρθένα αλλά εντούτοις θα δουλέψει σε πορνείο.Συγνώμη αν είναι πολύ χοντροκομμένο το παράδειγμα μου αλλά αυτό που είπα από την αρχή και δεν το κατάλαβες είναι ότι η συμπεριφορά του συντρόφου σου δεν συνάδει με την πίστη του και όχι η δική σου.Δεν ξέρω τι λέει ο αρχιεπίσκοπος της Αγγλίας αλλά φαντάζομαι ότι αν διαβάσει και αυτός το ευαγγέλιο της θρησκεία που πρεσβεύει μάλλον θα ανακαλύψει και αυτός ότι σε αυτήν την θρησκεία δεν υπάρχει χώρος για τους γκέι.Το να θέλει ο σύντροφο σου να παντρευτεί με χριστιανικό γάμο είναι σαν να θέλω να πάω στο σπίτι κάποιου που δεν με χωνεύει και να έχω την απαίτηση να με περιποιηθεί βασιλικά.Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια.Διεκδικείστε το δικαίωμα σας να κάνετε οικογένεια αλλά μην χτυπάτε πόρτες που δεν σας θέλουν και δεν έχουν καμία σχέση με σας.όσο για το αν μπορέι κάποιος γκέι να δηλ΄ωνει πιστός και μάλιστα πολύ π[ιστός μάλλον είναι αστείο..... γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν επιτρεποτανε οι ομοφυλοφιλικος γαμος στην εκκλησια? ποιος το λεει αυτο? η παλια διαθηκη? τα εγγραφα της εκκλησιας ποιος? που επειτα απο 2κ+ χρονια εχουνε περασει απο τοσα χερια και ενας μοαμεθ ξερει ποσες φορες τα εχουνε τροποποιηση? δεν ειμαι ομοφυλοφιλος και δεν υπαρχει περιπτωση να γινω (ποτε μη λες ποτε) ολα ειναι μεσα στην φυση του ανθρωπου. Αυτες οι ηλιθιες εξαιρεσεις που κανει η εκκλησια και η καθε θρησκεια ειναι η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα του κοσμου.. Ολα τα εχουνε τροποποιηση για το συμφερον τους και την εικονα τους.. Δεν πιστευω στον θεο.Πιστευω σε Μια δυναμη την οποια δεν ξερω πως την λενε μπορει αν ειναι εξωγηινος μπορει να ειναι ο χριστος μπορει να ειναι ο μακης τακης κλπ. αποτελεσμα εαν ο συντροφος μου ειτε γυναικα η αντρας ηθελε να παντρευτουμε σαν χριστιανοι θα το εκανα ασχετα αμα πιστευω η οχι.επειδη θα το ηθελε εκεινη-εκεινος.. ολα αυτα περι δεν επιτρεπονται οι γαμοι ομοφυλοφιλων ειναι Βλακειες Και αισχρα πραγματα σε μια Εποχη στην οποια εχουμε εξελιχθει να σου μιλησω και λιγο χυμα Σκατα εχουμε εξελιχθει.. ανθρωποι κολλημενοι Κολλημενα μυαλα χωρις λογο και αιτια.. Εχω φιλους πολλους ομοφυλοφιλους χαιρομαι που τους εχω διπλα μου και θα τους εχω παντα. Δεν με ενδιαφερει τι κανουν στο κρεβατι τους και εκεινους δεν τους ενδιαφερει τι κανω εγω..ειναι καθαρα προσωπικο.. Ειμαι Υπερ του Γαμου Ομοφυλοφυλων η μη.Τελος. Και ποιος είπε όχι;Ξέρεις να διαβάζεις η όχι;Είπα ότι ο γκέι γάμος δεν είναι αποδεκτός από την εκκλησία .Είπα επίσης ότι ο πρώτος άθεος είμαι εγώ.Και δεύτερον έχω μάθει στην ζωή μου αν δεν με θέλουν κάπου να μην τους θέλω και εγώ.Γιατί πρέπει ντε και καλά να με δεχτεί η εκκλησία όταν λέει ακριβώς το αντίθετο;Πιστεύω ότι αυτούς τους ανθρώπους τους καλύπτει μια χαρά και ο πολιτικός γάμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις