Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβες. ΕΙΝΑΙ ανθρωποι. Απλα δεν ειναι ΝΟΡΜΑΛ ανθρωποι. Το εχω ανωμαλία στον εγκεφαλο μου και ελκύομαι απο αντρες δεν σημαίνει οτι δεν ειμαι ανθρωπος. Απλα ειμαι βεβλαμμενος ανθρωπος. Ανώμαλος, πως το λενε; Λαθος της φυσης.

Η θερμοπυρηνική αστροφυσική πιο ευκολο ειναι να την καταλαβεις.

Κοίτα φίλε πιο ευγενικά δεν μπορώ να σου απαντήσω...

Ανώμαλος δεν είναι αυτός που είναι ευτυχισμένος με την ζωή του και παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον για τους άλλους...

Ανώμαλος είναι αυτός που δεν μπορεί να βγει από το καβούκι του, ζει στην μιζέρια του και την επιβάλει στους άλλους!

Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτό το είδος ;)

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα φίλε πιο ευγενικά δεν μπορώ να σου απαντήσω...

Ανώμαλος δεν είναι αυτός που είναι ευτυχισμένος με την ζωή του και παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον για τους άλλους...

Ανώμαλος είναι αυτός που δεν μπορεί να βγει από το καβούκι του, ζει στην μιζέρια του και την επιβάλει στους άλλους!

Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτό το είδος ;)

Ok ότι πείτε. Αποχωρώ.

Σας εύχομαι να κερδίσετε οσα δικαιώματα θελετε, απλα μακρυά απο μενα, την γυναικά και τα παιδια μου.

Δημοσ.

Σας εύχομαι να κερδίσετε οσα δικαιώματα θελετε, απλα μακρυά απο μενα, την γυναικά και τα παιδια μου.

Δεν είναι κολλητικό, αν σε απασχολεί αυτό :P

Δημοσ.

Ok ότι πείτε. Αποχωρώ.

Φίλε μου πραγματικά τώρα συνειδητοποιώ τι παίζει... Δεν τρώμε str8!

Δεν ήμαστε απειλή ως προς τη οικογένεια σου ούτε θέλουμε να διαφθείρουμε κανένα κοινωνικό ιστό... Δεν πρόκειται να καταρρεύσει καμία κοινωνία επειδή θα μπορέσω να κάνω οικογένεια με τον σύντροφο μου...

Μην ανησυχείς άδικα τα χριστά ήθη θα παραμείνουν!!!

Δημοσ.

Ο τυπος ειναι ο ζωντανος αντιλογος του επιχειρηματος υπερ της παιδειας σαν πανακεια στα προβληματα μας.

Θα μου πεις βεβαια οτι αλλο η παιδεια και αλλο η γνωση, αλλα ρε γαμωτο οταν διαβαζεις και σπουδαζεις, ανοιγει λιγο περισσοτερο το μυαλο σου.

Brickman κρατα και εσυ το παιδακι σου μακρια απο τα δικα μας, γιατι δεν ψηνομαστε να μας τα δηλητηριασεις απο σποντα.

Επισης εχει πολυ πλακα που χτες μας ελεγες για τις δυσκολιες που θα εχει ενα υιοθετημενο παιδακι, και ταυτοχρονα εσυ και πολυ πιθανον η οικογενεια σου

ειστε αυτοι που θα του δημιουργειτε προβλημα.

Δημοσ.

υπερ της παιδειας σαν πανακεια στα προβληματα μας.

Κοίταξε, υπάρχει η επίκτητη, λόγω κακού περιβάλλοντος, απλή βλακεία, η οποία θεραπεύεται πλήρως ή έστω σε συντριπτικό ποσοστό με εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσω εκπαίδευσης και σωστής παιδείας, και υπάρχει και η άλλη η έμφυτη, η ποιοτική γονιδιακή βλακεία που μεταδίδεται στις γενιές ανέγγιχτη.

Από πάντα γινόταν αυτό, βιολογία γυμνασίου, μην μπερδεύεσαι, μην απελπίζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε, υπάρχει η επίκτητη, λόγω κακού περιβάλλοντος, απλή βλακεία, η οποία θεραπεύεται πλήρως ή έστω σε συντριπτικό ποσοστό με εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσω εκπαίδευσης και σωστής παιδείας, και υπάρχει και η άλλη η έμφυτη, η ποιοτική γονιδιακή βλακεία που μεταδίδεται στις γενιές ανέγγιχτη.

Από πάντα γινόταν αυτό, βιολογία γυμνασίου, μην μπερδεύεσαι, μην απελπίζεσαι.

Χαχαχαχαχα , οπως καταλαβατε καποιες φορες η βλακεια ειναι αγιατρευτη . Αυτο λεει . Αν αναρωτιεστε . Χαχαχαχα

Επισης και νορμαλ να μην ειναι συμφωνα με την γνωμη σας ποιοι ειστε εσεις ειπαμε να τους στερησετε τα δικαιωματα τους;Θα μου απαντησει κανεις;;

Δημοσ.

Επισης εχει πολυ πλακα που χτες μας ελεγες για τις δυσκολιες που θα εχει ενα υιοθετημενο παιδακι, και ταυτοχρονα εσυ και πολυ πιθανον η οικογενεια σου

ειστε αυτοι που θα του δημιουργειτε προβλημα.

Βασικά σε προηγούμενο πόστ το είχα πει ότι το μόνο σχετικά valid επιχείρημα εναντίον της υιοθεσίας από γκέι ζευγάρια είναι η ζημιά που ενδέχεται να γίνει στο παιδί από την ομοφοβία γενικά στη κοινωνία.Το τράτζικ είναι πως αυτοί που χρησιμοποιούν αυτή τη διαλογική του negation είναι εκείνοι που μεταλαμπαδεύουν αυτή την ομοφοβία κ σοβαρά αυτούς τους φοβάμαι genuinely.

Τυπάκια σα τον brickman είναι αυτά που μας έκαναν τον Σεπτέμβρη να σκάσουμε μύτη ψαρωμένοι,κοστουμαρισμένοι,γραβατωμένοι,ξουρισμένοι κόντρα φάση στο nursery school του μπόμπιρα για να μιλήσουμε με την manager για το ζήτημα.Η manager was like,αράξτε nursery school είναι όχι high school,έχουμε εμπειρία κ τα σχετικά ,ο μικρός θα είναι safe .Μιλάμε το άγχος στο θεό.Το γόνατο μου πήγαινε πάνω κάτω κ στις στροφές έπιανε το φράγμα του ήχου από τη ταχύτητα.Σαν κ αυτά τα μπάζα που κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί έξω τρέμω.Πραγματικά τα τρέμω όμως.

Δημοσ.

Μπα δεν απελπιζομαι.

Ξερω οτι ειμαστε περισσοτεροι για να το πω πολυ απλοικα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω για κανενα λογο, ειναι η αιτια της διαφωνιας σε οτι αφορα στα δικαιωματα αυτα.

Θελω να πω οτι αν αυριο τα γκει ζευγαρια αποκτησουν τα δικαιωματα για τα οποια παλευουν, στην δικη μου ζωη (και οποιουδηποτε ετεροφυλοφιλου) δεν θα υπαρξει καμια αλλαγη.

Πραγματικα καμια. Μηδεν. Nada. Nilch.

Ειναι πραγματικα ηλιθιο να λες "δεν θελω" απο την στιγμη που ειναι κατι το οποιο δεν θα εχει κανενα αντικτυπο στην ζωη σου.

Ισα ισα που παιζει να σταματησουν και αυτες οι λιγες παρελασεις και εκδηλωσεις που υποτιθεται οτι ενοχλουν.

Το να μην παλεψεις ενεργα λοιπον, το καταλαβαινω. Βαριεσαι, δεν σε αφορα ή δεν σε νοιαζει.

Το να προσπαθεις ενεργα να το εμποδισεις ομως ειναι αδιανοητο. Γιατι και παλι δεν σε αφορα.

Ο μονος λογος που βλεπω λοιπον ειναι το τυφλο μισος, η αμαθεια και η βλακεια.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

στην δικη μου ζωη (και οποιουδηποτε ετεροφυλοφιλου) δεν θα υπαρξει καμια αλλαγη.

Πραγματικα καμια. Μηδεν. Nada. Nilch.

HA! νομίζεις...

http://www.youtube.com/watch?v=HtJ_sDRRVVI

yes i know, έχει ξαναμπεί :P

Δημοσ.
Ok ότι πείτε. Αποχωρώ.

Σας εύχομαι να κερδίσετε οσα δικαιώματα θελετε' date=' απλα μακρυά απο μενα, την γυναικά και τα παιδια μου.[/quote']

Εχεις δει την ταινια shelter? αρχιζε να χτιζεις κανα καταφυγιο γιατι επικειται πυρηνικος πολεμος

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...