Physics_Rulez Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Αποφασίζουν να πάνε σε μια άλλη χώρα όπου ο νόμος της χώρας τους δεν ισχύει και απαιτούν από την χώρα αυτή να αλλάξουν τον νόμο τους. Όχι κύριε/κυρία μου, όπως εγώ δεν απαιτώ να οδηγούν οι Αγγλοι στη σωστή μεριά του δρόμου να δεχθείς και εσύ τους νόμους του κράτους αυτού facepalm λίγο. Άκυρη παρομοίωση. Το ένα είναι συνήθεια και το άλλο ανάγκη/δικαίωμα. Είναι σαν να πας σε μια χώρα της μέσης ανατολής και να μη σε χαλάει που λιθοβολούν τις γυναίκες πχ. Έτσι είναι ο νόμος εκεί. Ξενοκοίταξες; Λιθοβολείσαι μέχρι θανάτου. Δε σ' αρέσει; αυτοί είναι οι νόμοι του κράτους. Δηλαδή πολύ δύσκολη σκέψη. 2
AtiX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τοξο... πραγματικά μια ερώτηση για να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση... Όταν εσύ και ο σύντροφο σου ήρθατε στην Ελλάδα αναγνωρίζεστε ως γονείς ή δεν είχατε κανένα δικαίωμα? 1
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Είναι σαν να πας σε μια χώρα της μέσης ανατολής και να μη σε χαλάει που λιθοβολούν τις γυναίκες πχ.Έτσι είναι ο νόμος εκεί. Ξενοκοίταξες; Λιθοβολείσαι μέχρι θανάτου. Δε σ' αρέσει; αυτοί είναι οι νόμοι του κράτους. Με την μονη διαφορα οτι εκει καταπατούνται ανθρωπινα δικαιωματα....... μην τα ισοπεδώνουμε ολα, ε;
-nick- Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Με την μονη διαφορα οτι εκει καταπατούνται ανθρωπινα δικαιωματα....... μην τα ισοπεδώνουμε ολα, ε; Και που βαζεις το οριο στο 'ανθρωπινα δικαιωματα'? Ανθρωπινο δικαιωμα δεν ειναι να εισια αποδεκτος οποια και να ειναι η σεξουαλικοτητα σου?
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Και που βαζεις το οριο στο 'ανθρωπινα δικαιωματα'? Ανθρωπινο δικαιωμα δεν ειναι να εισια αποδεκτος οποια και να ειναι η σεξουαλικοτητα σου? Το να εισαι αποδεκτος ναι ειναι. Για αυτο άλλωστε οπως ειπα και πιο πριν δεν εχουμε ηδη εκτελεσει τους γκει. Το να ειναι ομως αποδεκτες καποιες αλλες βλακειες που θελεις να κανεις επειδη εχεις ανωμαλία στον εγκεφαλο σου, οχι, δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα.
AtiX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Το να εισαι αποδεκτος ναι ειναι. Για αυτο άλλωστε οπως ειπα και πιο πριν δεν εχουμε ηδη εκτελεσει τους γκει. Το να ειναι ομως αποδεκτες καποιες αλλες βλακειες που θελεις να κανεις επειδη εχεις ανωμαλία στον εγκεφαλο σου, οχι, δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα. Απάντησέ μου απλά... που είναι η ανωμαλία να θέλω να έχω ίσα δικαιώματα με έναν str8?
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Απάντησέ μου απλά... που είναι η ανωμαλία να θέλω να έχω ίσα δικαιώματα με έναν str8? Δεν ειπα οτι ειναι ανωμαλία να θελεις να εχεις ισα δικαιωματα με τους νορμαλ ανθρωπους. Απλα οπως εχω ξαναπει παντου πρεπει να υπαρχει ενα οριο. Ναι, να ειναι αποδεκτοι οι gay. Ναι, να μην γινονται διακρισεις οσον αφορα δουλειες κτλ. Ναι, να εχουν ισες ευκαιριες με τους υπολοιπους. Αλλα οχι και γαμους! Ειπαμε, απο καπου και μετα το παραξηλώνουμε το πραγμα!
tolis_01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Με την μονη διαφορα οτι εκει καταπατούνται ανθρωπινα δικαιωματα....... μην τα ισοπεδώνουμε ολα, ε; Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι άνθρωποι. - Brickman.
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι άνθρωποι. - Brickman. Ή μιλαω σε τουβλα, ή με τρολλαρετε. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ένα ποστ! ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΣΤ πιο πανω! Διαβασε το σε παρακαλω!
tolis_01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ή μιλαω σε τουβλα, ή με τρολλαρετε. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ένα ποστ! ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΣΤ πιο πανω! να εχεις ισα δικαιωματα με τους νορμαλ ανθρωπους. Αυτό είναι η υποστηριξή σου δηλαδή;
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Αυτό είναι η υποστηριξή σου δηλαδή; Δεν καταλαβες. ΕΙΝΑΙ ανθρωποι. Απλα δεν ειναι ΝΟΡΜΑΛ ανθρωποι. Το εχω ανωμαλία στον εγκεφαλο μου και ελκύομαι απο αντρες δεν σημαίνει οτι δεν ειμαι ανθρωπος. Απλα ειμαι βεβλαμμενος ανθρωπος. Ανώμαλος, πως το λενε; Λαθος της φυσης. Η θερμοπυρηνική αστροφυσική πιο ευκολο ειναι να την καταλαβεις.
tolis_01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν καταλαβες. ΕΙΝΑΙ ανθρωποι. Απλα δεν ειναι ΝΟΡΜΑΛ ανθρωποι. Το εχω ανωμαλία στον εγκεφαλο μου και ελκύομαι απο αντρες δεν σημαίνει οτι δεν ειμαι ανθρωπος. Απλα ειμαι βεβλαμμενος ανθρωπος. Ανώμαλος, πως το λενε; Λαθος της φυσης. Η θερμοπυρηνική αστροφυσική πιο ευκολο ειναι να την καταλαβεις. Αυτός δεν είναι νορμαλ, είναι γκεϊ. Αυτός δεν είναι νορμαλ, είναι εβραίος. Αυτός δεν είναι νορμαλ, είναι κομμούνι. Χμμμμμμ.
-nick- Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειπα οτι ειναι ανωμαλία να θελεις να εχεις ισα δικαιωματα με τους νορμαλ ανθρωπους. Απλα οπως εχω ξαναπει παντου πρεπει να υπαρχει ενα οριο. Ναι, να ειναι αποδεκτοι οι gay. Ναι, να μην γινονται διακρισεις οσον αφορα δουλειες κτλ. Ναι, να εχουν ισες ευκαιριες με τους υπολοιπους. Αλλα οχι και γαμους! Ειπαμε, απο καπου και μετα το παραξηλώνουμε το πραγμα! Αυτο ρωταω, απο που και επειται παραξηλωνεται το πραγμα. Που βαζεις το οριο βασικα. Επισης αν οι νορμαλ ειναι σαν τα μουτρα σου καλυτερα περιθωριακος και ανωμαλος 3
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Επισης αν οι νορμαλ ειναι σαν τα μουτρα σου καλυτερα περιθωριακος και ανωμαλος Τι να κανουμε, δεν γίνεται να είστε ολοι τέλειοι σαν εμενα. Οσο για τα ορια που λες ειναι αναλογως το τι ζητανε. Αυτός δεν είναι νορμαλ, είναι γκεϊ. Αυτός δεν είναι νορμαλ, είναι εβραίος. Αυτός δεν είναι νορμαλ, είναι κομμούνι. Χμμμμμμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις