Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον υπέγραψες ή το τρολοpoint σου ήταν πως να βρω κάτι να την πω σε αυτόν τον ανυπόφορο Τόξο?

Όχι δεν υπέγραψα γιατί δε καταλαβαίνω το λόγο. Δύο ιδίου φύλου άνθρωποι παντρεμένοι νόμιμα στη χώρα τους ζουν τον έρωτά τους και έχουν ένα παιδί. Ωραία μέχρι εδώ.

Αποφασίζουν να πάνε σε μια άλλη χώρα όπου ο νόμος της χώρας τους δεν ισχύει και απαιτούν από την χώρα αυτή να λλάξουν τον νόμο τους. Όχι κύριε/κυρία μου, όπως εγώ δεν απαιτώ να οδηγούν οι Αγγλοι στη σωστή μεριά του δρόμου να δεχθείς και εσύ τους νόμους του κράτους αυτού, εφόσον αυτό δεν αποτελεί προαπαιτούμενο από την ΕΕ να τους ορίζουν οι κάτοικοι της. Στη τελική αν φοβάσε ότι αν θα πάθει κάτι ο σύντροφός σου και δε θα ξέρεις τι θα συμβεί στο παιδί σας ...

1. Αν πάθει κάτι ο ένας το υιοθετεί ο άλλος

2. Κάτσε στη χώρα σου

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2. Κάτσε στη χώρα σου

Ψιτ,ψηλέ.Οι δεσμοί μου με την Ελλάδα είναι άρρηκτοι.Η Ελλάδα είναι η χώρα μου κ το αν ή όχι επιστρέψω μόνιμα σε αυτή είναι ένα option που δεν έχει κλείσει για μένα .Αλλά σωστά είπες.Δεν ''καταλαβαίνεις'' το λόγο κ που να τον καταλάβεις βασικά στη μικροκοσμάρα που λογικά κατοικείς.Ελπίζω τουλάχιστον να κάνει καλό καιρό εκεί.Τεσπά spare me τα pathetic, κουλά και ομοφοβικά επιχειρήματα σου.

Από απλή περιέργεια. Ποιος ακριβώς ο λόγος που άνοιξες το θέμα; Για να δεις αντιδράσεις του κόσμου; Κάνεις κάποια έρευνα και είμαστε τα πειραματόζωά σου; Έχεις χρόνο για σπάσιμο; Δεν το λέω ειρωνικά, είμαι απλά περίεργος.

Ο λόγος?Raising awareness obviously

Δημοσ.

Ψιτ,ψηλέ.Οι δεσμοί μου με την Ελλάδα είναι άρρηκτοι.Η Ελλάδα είναι η χώρα μου κ το αν ή όχι επιστρέψω μόνιμα σε αυτή είναι ένα option που δεν έχει κλείσει για μένα .Αλλά σωστά είπες.Δεν ''καταλαβαίνεις'' το λόγο κ που να τον καταλάβεις βασικά στη μικροκοσμάρα που λογικά κατοικείς.Ελπίζω τουλάχιστον να κάνει καλό καιρό εκεί.Τεσπά spare me τα pathetic, κουλά και ομοφοβικά επιχειρήματα σου.

Ο λόγος?Raising awareness obviously

Εχω μια απορία: Εαν ερθεις στην Ελλαδα ως στρειτ εργενης (δηλαδη χωρις να διατυμπανίζεις οτι εισαι ομοφυλόφιλος και χωρις να το ξερει κανενας), σαν νορμαλ ανθρωπος, αυτα τα δικαιωματα που λες δεν τα εχεις κανονικα;

Εαν ναι τοτε καντο. Εαν ειναι να εχεις αυτα τα δικαιωματα που τοσο πολυ θελετε, δεν πειραζει και τοσο πολυ εαν κρυψεις ενα μερος της "ταυτοτητας" σου.

Δημοσ.

σαν νορμαλ ανθρωπος

Διότι προφανώς τώρα που είμαι γκέι ένα και το αυτό με τα γκρέμλιν είμαι.Έλα τζάσε κ συ 4 σελίδες τώρα κ μόνο ότι είμαστε ανωμαλάρες λες.

Δημοσ.

Διότι προφανώς τώρα που είμαι γκέι ένα και το αυτό με τα γκρέμλιν είμαι.Έλα τζάσε κ συ 4 σελίδες τώρα κ μόνο ότι είμαστε ανωμαλάρες λες.

Μου ζητας να αποχωρήσω απο ενα τοπικ επειδη ειπα κατι το οποιο δεν σου αρεσε; Σορρυ ρε φιλε αλλα εαν σας πειραζε να σας αποκαλούν gay ή να λενε οτι αυτο που κανετε ειναι ανωμαλία πολυ απλα να μην το κανατε. Ετσι οπως τους ταξιτζιδες τους λεμε ταριφες ετσι και τους gay τους λεμε αδελφες/ανώμαλους. Αλλα βεβαια, στου κουφού την πορτα.....
Δημοσ.

Σαν να μπήκα σε ακροδεξιό φορουμ ξαφνικά :P

Εβγαλες τετοιο συμπερασμα απο τοπικ για γκει; Μεγαλε σου βγαζω το καπελο! :P
Δημοσ.

Εβγαλες τετοιο συμπερασμα απο τοπικ για γκει; Μεγαλε σου βγαζω το καπελο! :P

Μην το λες, ο ρατσισμός δεν είναι μόνο φυλετικός.

Δημοσ.

Φρίκη,εμετός,βδελύγματα κ αγράμματα κατακάθια .Μιλάμε μου έφυγε το μάτι.

Δημοσ.

Φρίκη,εμετός,βδελύγματα κ αγράμματα κατακάθια .Μιλάμε μου έφυγε το μάτι.

Περισσότερο σε έλλειψη παιδείας για τους πολλούς και προσωπικές σκοπιμότητες για τους λίγους νοήμονες που την εκμεταλλεύονται...

Τα ζώα κλείνονται εύκολα στο μαντρί και μετά στην κρεαταγορά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...