DrLo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Για τους ετεροφυλόφιλους σύμμαχους που σας έχουμε ανάγκη ειδικά τώρα όσο ποτέ αν θέλετε σας παρακαλώ υπογράψτε το παρακάτω ψήφισμα που θα σταλεί στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο.Αφορά και τη δική μου οικογένεια η οποία στην ίδια μου τη γενέτειρα δεν αναγνωρίζεται.Ήμασταν στην Ελλάδα για διακοπές με το παιδί πριν μερικές ημέρες και στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήταν πάντα η αίσθηση τη ανασφάλειας σε περίπτωση που πάθω κάτι εγώ ή ο σύντροφος μου όσο είμαστε Ελλάδα. Διαλέξτε να ταχτήτε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας.Ειδικά τώρα καθώς το μομέντουμ παγκοσμίως αλλάζει δραματικά είναι που σας έχουμε ανάγκη. Το ξαναποστάρω για να μη πάει στα αζήτητα http://www.allout.org/invisibleparents Τι παπαρα είναι πάλι αυτό ? Τι σημαίνει "Ήμασταν στην Ελλάδα για διακοπές με το παιδί πριν μερικές ημέρες και στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήταν πάντα η αίσθηση τη ανασφάλειας σε περίπτωση που πάθω κάτι εγώ ή ο σύντροφος μου όσο είμαστε Ελλάδα" ... Σαν τι θα μπορούσε να συμβεί δηλαδη ? 1
saya Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Και ετσι να ειναι και να ειναι μια ανωμαλια της φυσης . Πες οτι εχουν προβλημα . Οι προβληματικοι στερουνται δικαιοματων ;Απο ποτε ;Τα ιδια δικαιωματα δεν εχουμε ολοι..και ποιος εισαι εσυ να γινεις δικαστης;; Και να αποφασισεις ποιον ια τιμωρησεις . Το τι ειναι ανωμαλια και μη αποδεκτο για τον καθεναν ειναι και λιγο υποκειμενικο . Εσενα σε ενοχλουν οι γκει , εμενα με ενοχλουν οι αλουστοι πχ..
tehAllantin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι, όχι το ιδανικό μεμε, αλλά point taken ελπίζω.. και αν δεν φαίνεται --> http://memegenerator.net/instance/30401791
AtiX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @ we-will-rise: Δεν είμαι υπέρ της λογικής να ψαλιδίζουμε δικαιώματα σε ανθρώπους μπροστά στους πιθανούς κινδύνους που πιστεύουμε ότι μπορεί να παρουσιαστούν... Αυτό είναι φασισμός... Τέλος Ναι, όχι το ιδανικό μεμε, αλλά point taken ελπίζω.. και αν δεν φαίνεται --> http://memegenerator...stance/30401791 Φίλε μου δεν σου ζήτησε κανείς να “πολεμήσεις” για τα δικαιώματα τον ομοφυλοφίλων... Αλήθεια στα “δικά” σου προβλήματα έχεις ανθρώπους που να σε υποστηρίζουν...? έτσι για το point Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2012 από AtiX
tehAllantin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι τα "δικα μου" προβλήματα το θέμα της συζήτησης. Εδώ η ανθρωπότητα παλεύει για επιβίωση, παλεύει να ξεφύγει από τα αρχέγονα ένστικτα της μην σου πω και σου λενε μερικοί να πάμε σε καταστάσεις ανώτερης συνειδητότητας σε εξευγενισμένες ιδέες και ιδανικά. Μακάρι να γινοταν, αλλά προς το παρόν.. Φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε "διαφορετική" κοινωνική ομάδα έτσι;
AtiX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι τα "δικα μου" προβλήματα το θέμα της συζήτησης. Εδώ η ανθρωπότητα παλεύει για επιβίωση, παλεύει να ξεφύγει από τα αρχέγονα ένστικτα της μην σου πω και σου λενε μερικοί να πάμε σε καταστάσεις ανώτερης συνειδητότητας σε εξευγενισμένες ιδέες και ιδανικά. Μακάρι να γινοταν, αλλά προς το παρόν.. Φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε "διαφορετική" κοινωνική ομάδα έτσι; Τότε δεν έπιασες το point... Όσο για την ανθρωπότητα πάντοτε πάλευε και πάντοτε θα παλεύει για την επιβίωση της. Τώρα αν αυτό είναι δικαιολογία για μα μην λύνουμε απλά καθημερινά προβλήματα, όπως κάποτε η ψήφος στις γυναίκες ή ισότητα μεταξύ έγχρωμων ανθρώπων, μας αξίζει η απάντηση της συμπαθέστατης.. "ας φάνε παντεσπάνι"!
Toxoman_UK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τι παπαρα είναι πάλι αυτό ? Τι σημαίνει "Ήμασταν στην Ελλάδα για διακοπές με το παιδί πριν μερικές ημέρες και στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήταν πάντα η αίσθηση τη ανασφάλειας σε περίπτωση που πάθω κάτι εγώ ή ο σύντροφος μου όσο είμαστε Ελλάδα" ... Σαν τι θα μπορούσε να συμβεί δηλαδη ? Tι τρολοπαπάτζα είναι τώρα αυτό? Προφανώς σκεπτόμενος τις επιπτώσεις που η νομική ανυπαρξία της οικογένειας μου έχει σε περίπτωση που αναγκαζόμασταν να μείνουμε Ελλάδα επ αόριστου για χίλιους δυο λόγους. Τουλάχιστον υπέγραψες ή το τρολοpoint σου ήταν πως να βρω κάτι να την πω σε αυτόν τον ανυπόφορο Τόξο?
tehAllantin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ίσα δικαιώματα σε όλους. Με το να σπαμάρεις στο ινσόμνια δεν πρόκειται να κερδίσεις και πολλά. Άσε που σε τρολλάρει ο καθένας αλλαντιν κλπ.
Toxoman_UK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ίσα δικαιώματα σε όλους. Με το να σπαμάρεις στο ινσόμνια δεν πρόκειται να κερδίσεις και πολλά. Άσε που σε τρολλάρει ο καθένας αλλαντιν κλπ. Nομίζεις σπαμάρω?Καμία σχέση αλλιώς θα το είχα εκτροχιάσει στο φτερό απαντώντας με κάθε ευκαιρία σε τύπου mphxths ,brickman etc
tehAllantin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Από απλή περιέργεια. Ποιος ακριβώς ο λόγος που άνοιξες το θέμα; Για να δεις αντιδράσεις του κόσμου; Κάνεις κάποια έρευνα και είμαστε τα πειραματόζωά σου; Έχεις χρόνο για σπάσιμο; Δεν το λέω ειρωνικά, είμαι απλά περίεργος.
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Αν εξαιρεσεις ελαχιστες πολιτειες των ΗΠΑ, η πλειοψηφια των χωρων που εκαναν νομιμη την υιοθεσια, συμφωνα με την wikipedia, ειναι μετα το 2000. Εξηγησε μου λοιπον που βρηκες καταξιωμενους κιολας (λογικα ανω των 30) επιστημονες που ειχαν υιοθετηθει απο gay ζευγαρια. Μα πέρυσι-πρόπερσι ειχαμε αποφοιτους του Yale με master που ηταν υιοθετημένα απο γκει. Δεν ξερω εαν δεν υπάρχει οριο ηλικιας του παιδιου στην υιοθεσία αλλα ειχαμε τετοια περιστατικα. Οπότε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι, ας πούμε, ένα παιδί με δυο μαμάδες και έναν πατέρα δεν θα έχει την αγάπη και την φροντίδα που χρειάζεται... Το παιδί δεν μπορεί να είναι μόνο με το ομοφυλόφιλο ζευγάρι και να μεγαλώνει, θα έχει και μητέρα και πατέρα... απλά δεν θα μένουν μαζί! Αυτό γίνετε από την εποχή που ανακαλύφθηκε το διαζύγιο... δηλ πάντα! Μα εαν το υιοθετήσουν δυο γκει πως θα βρει την μητερα του; Οπως ειχα πει και πιο πριν μπορει ενα ζευγαρι ομοφυλόφιλων να ειναι οι καλυτεροι γονεις, το παιδακι ομως 4-5 χρονων που θα υιοθετήσουν δεν θα ειναι αρκετα ώριμο ωστε να το καταλαβει αυτο και θα ειναι δυστυχώς (εστω και για λιγα χρονια) δυστυχισμένο.
saya Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρειαζεται η υιοθεσια . Καποιοι απο αυτους ειδικα οι γυναικες στην Αμερικη , πηγαινουν σε μια τραπεζα σπερματος και κανουν μωρο..και ειναι και δικο τους..η βρισκουν οι πλουσιοι γκει μια γυναικα την πληρωνουν και να τα διδυμα , Ρικυ μαρτιν πχ
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Βrickman ξερεις υπαρχουν και gay γυναικες ετσι? Ξερεις, αυτες που σου αρεσει να βλεπεις στις τσοντες 1
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Βrickman ξερεις υπαρχουν και gay γυναικες ετσι? Ξερεις, αυτες που σου αρεσει να βλεπεις στις τσοντες Οχι δεν το ξερω. Ζω στον 14 αιωνα μ.Χ. οπου τις καίγανε και τις θεωρούσαν μάγισσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις