Arcanaloth Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 mphxths και brickman, αφού δεν το 'χετε, γιατί το παλεύετε και προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες για το μίσος και την κακία σας και λέτε αστειότητες περί "προστασίας του παιδιού", "το σεξ είναι για να κάνουμε παιδιά", "στην φύση υπάρχει άντρας και γυναίκα, όλα τα άλλα είναι ανώμαλα" και τι "θα λέει το παιδάκι στο σχολείο όταν το ρωτάνε τι δουλειά κάνει η μαμά του". Γιατί δεν είστε ειλικρινείς, να πείτε "μισώ τις πουστάρες και θέλω να νιώθω ανώτερος από αυτήν την ομάδα ανθρώπων επειδή είμαι συμπλεγματικό άτομο, σκατόψυχος και ηθελημένα άσχετος με οποιαδήποτε μορφή γνώσης πάνω στο θέμα" να σας πω και εγώ μπράβο για την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σας. Γιατί όλα αυτά τα "εμένα δεν με ενοχλούν αρκεί να μην προκαλούν, αλλά αν προκαλούν θα αρχίσω τα καντήλια", "ας κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά είναι ανώμαλοι πως να το κάνουμε"; Πείτε αυτό που πραγματικά πιστεύετε. Καλό το γέλιο και ο χαβαλές, απλά επειδή μερικοί από μας έχουμε αυτό που λέμε "απλή λογική", μας πέφτουν τα λίγα μαλλιά που μας μείνανε με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα και που χρησιμοποιείτε ως "επιχειρήματα". Πες είμαι σκατόψυχος. Δεν είμαι χαρούμενος με την ζωή μου και πρέπει να νιώθω ότι μια μερίδα ανθρώπων είναι χειρότερη από μένα, ότι είναι ανώμαλοι. Δεν είναι κακό, ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι θα είστε. Ίσα ίσα. Σε ελάχιστα χρόνια βέβαια θα γελάει όλος ο κόσμος με σας και τα πιστεύω σας καθώς ανήκετε στην μερίδα της κοινωνίας που υποστηρίζει το κραυγαλέα λάθος και η ιστορία θα σας αντιμετωπίσει όπως σας αξίζει, όπως εκείνους που πίστευαν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ψηφίζουν ή οι μαύροι είναι κατώτεροι ή τα ζευγάρια λευκών-μαύρων δεν θα 'πρεπε να υπάρχουν, αλλά μέχρι τότε θα μπορείτε να χτυπάτε ο ένας τον άλλο φιλικά στην πλάτη και να λέτε "μαλάκα, είμαστε και γαμώ τους άντρες, όχι σαν τους άλλους τους κουνηστούς, χαχαχα!". Απλά, ξαναλέω, μην το παλεύετε πολύ με τα "επιχειρήματα" ή προσπαθείτε να το παίξετε ότι νοιάζεστε για το πως θα αντιμετωπίσουν τα άλλα παιδάκια το παιδί γκέι γονιών. Δεν πείθετε κανέναν, απλά είναι θλιβερό το θέαμα. Στην εποχή της πληροφορίας, η άγνοια είναι επιλογή. 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 και η ιστορία θα σας αντιμετωπίσει όπως σας αξίζει, όπως εκείνους που πίστευαν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ψηφίζουν ή οι μαύροι είναι κατώτεροι ή τα ζευγάρια λευκών-μαύρων δεν θα 'πρεπε να υπάρχουν spoilers god damn it... 1
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Περα απο την πλακα δεν ειναι δικη μου δουλεια και δεν με νοιαζει. Απλα θυμηθηκα το ποστ και μου φανηκε αστειο. Ολα τα παιδια μεγαλωνουν γνωριζοντας οτι εχουν μητερα και πατερα. Ολα ομως. Δεν μπορει να υπαρξει κατι αλλο στην φυση, τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα. Απο εκει και περα με οποιον και να μεγαλωσεις ειναι γονιος σου και τον αγαπας. Ενα σωρο παιδια μεγαλωνουν με ομοφυλοφιλους και ειναι ευτυχισμενα και νορμαλ. Ακομα περισσοτερα μεγαλωνουν με μονογονεικες οικογενειες σαν τον γειτονα σου και ειναι επισης μια χαρα. Οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα, περα απο τον καλο στον εγκεφαλο μερικων που νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι απο τους γυρω τους. Μα δεν λεω οτι δεν θα βγει νορμαλ το παιδι! Απλα λεω οτι αυτο καλως ή κακως θα το ακολουθει σε ολη του την ζωη και ως επι των πλειστων δεν θα φερνει θετικα αποτελεσματα οποτε εαν ειναι ενα gay ζευγαρι να υιοθετησει ενα παιδι, πρεπει το παιδι να ειναι αρκετα μεγαλο και ωριμο ωστε να καταλαβαινει και να ξερει τα υπερ και τα κατα της επιλογης του. Τωρα το να υιθοτησουν ενα μωρο κατι μηνων και τελικα να του γινει η ζωη δυσκολη χωρις να το θελει δεν ειναι και οτι το καλυτερο. Δεν ξερω εαν ειναι επειδη περιμενω παιδι, αλλα καποια πραγματα, ειδικα οσον αφορα παιδια, τα θεωρω αυτονοητα. Δηλαδη μπορει να θελει το ζευγαρι ενα παιδι και οντως να ειναι πολυ καλοι γονεις αλλα πρεπει να σκεφτουν και αυτο το μικρο το πως θα νιωθει και τι επιπτώσεις θα εχει.
AtiX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Κοιτα, εγω προσωπικά ολα τα διαφορετικα τα αποδεχομαι αλλα εως ενος σημειου. π.χ. Σεβομαι την θρησκεια των ισλαμιστων αλλα οχι και να μας λενε οτι ειναι η καλυτερη θρησκεία που καταπατάει τα ανθρώπινα δικαιωματα! Οπως επισης και με τις αλλες κουλτουρες αλλα οχι και κατι χωρια στην νοτιο αφρικη που ο ενας τρωει τον αλλον! Στα παντα ενα μετρο. Οπότε που είναι το πρόβλημα ώστε να το αποδεχτείς και σε αυτήν την περίπτωση αφού δεν καταπατάτε κανένα ανθρώπινο δικαίωμα?
mphxths Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 @arcanaloth τα μισα απο οσα γραφεις ειναι δικα σου , δεν τα ειπα ουτε εγω ουτε ο brickman ποτε δεν ειπα οτι ειμαι ανωτερος απο αλλους.Επεσες μαλιστα και σε ατομο (εμενα) που ευχεται καθημερινα να ειχε γεννηθει μαυρος , μελαψος , μιγας γιατι το θεωρω καλυτερο/ομορφοτερο/ανωτερο whatever βαλε.Μην σου πω οτι ψηνομαι η γυναικα μου να ειναι μελαψη . Αρα το να ειμαι ρατσιστης σε θεμα φυλων δεν παιζει με την καμμια. Απο κει και περα δεν εχω καποιο προβλημα με τους ομοφυλοφιλους.Ισα ισα που στον κυκλο μου υπαρχουν καποιοι.Στην αρχη δεν το ξερα καν.Και μετα που το μαθα δεν εγινε και κατι. Δεν μιλαγανε γυναικιστικα ή ντυνοντουσαν καπως για να τους καταλαβω ή να προκαλεσουν,δειχτουν κλπ. Αρα ουτε ρατσιστης με τους ομοφυλοφιλους ειμαι.Δεν μου πεφτει λογος τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του.Ειλικρινα δεν μου πεφτει.Και δεν με ενδιαφερει. Αλλα το τροπαρι "θελουμε ισοτητα" "θελουμε δικαιωματα" "θελουμε θρησκευτικους γαμους" "θελουμε και παιδια" θελουμε θελουμε θελουμε..αρχιζει να σπαει @@. Καθησες και εγραψες ενα κατεβατο για να μας πεις σκατοψυχους...τοσο πολυ χαλια παει η ζωη σου? χωρις μαλλια και γκει και δεν βρισκεις γκομενο και εχεις σπαστει μηπως εδω εμεις σου κανουμε χαλαστρα? Στην εποχη της πληροφοριας , το επιχειρημα "ααα δεν γουσταρεις τους γκει , εισαι πισω , οπισθοδρομικος , πουριτανος , δεν ξερεις απο ψυχολογια , ανατομια " και δεν ξερωγω τι αλλο..κατανταει πρωτης ταξεως πιπιλοεπιχειρηματολογια.... 1
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 mphxths και brickman, αφού δεν το 'χετε, γιατί το παλεύετε και προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες για το μίσος και την κακία σας και λέτε αστειότητες περί "προστασίας του παιδιού", "το σεξ είναι για να κάνουμε παιδιά", "στην φύση υπάρχει άντρας και γυναίκα, όλα τα άλλα είναι ανώμαλα" και τι "θα λέει το παιδάκι στο σχολείο όταν το ρωτάνε τι δουλειά κάνει η μαμά του". Γιατί δεν είστε ειλικρινείς, να πείτε "μισώ τις πουστάρες και θέλω να νιώθω ανώτερος από αυτήν την ομάδα ανθρώπων επειδή είμαι συμπλεγματικό άτομο, σκατόψυχος και ηθελημένα άσχετος με οποιαδήποτε μορφή γνώσης πάνω στο θέμα" να σας πω και εγώ μπράβο για την ειλικρίνεια και την ευθύτητα σας. Γιατί όλα αυτά τα "εμένα δεν με ενοχλούν αρκεί να μην προκαλούν, αλλά αν προκαλούν θα αρχίσω τα καντήλια", "ας κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά είναι ανώμαλοι πως να το κάνουμε"; Πείτε αυτό που πραγματικά πιστεύετε. Καλό το γέλιο και ο χαβαλές, απλά επειδή μερικοί από μας έχουμε αυτό που λέμε "απλή λογική", μας πέφτουν τα λίγα μαλλιά που μας μείνανε με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα και που χρησιμοποιείτε ως "επιχειρήματα". Πες είμαι σκατόψυχος. Δεν είμαι χαρούμενος με την ζωή μου και πρέπει να νιώθω ότι μια μερίδα ανθρώπων είναι χειρότερη από μένα, ότι είναι ανώμαλοι. Δεν είναι κακό, ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι θα είστε. Ίσα ίσα. Σε ελάχιστα χρόνια βέβαια θα γελάει όλος ο κόσμος με σας και τα πιστεύω σας καθώς ανήκετε στην μερίδα της κοινωνίας που υποστηρίζει το κραυγαλέα λάθος και η ιστορία θα σας αντιμετωπίσει όπως σας αξίζει, όπως εκείνους που πίστευαν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ψηφίζουν ή οι μαύροι είναι κατώτεροι ή τα ζευγάρια λευκών-μαύρων δεν θα 'πρεπε να υπάρχουν, αλλά μέχρι τότε θα μπορείτε να χτυπάτε ο ένας τον άλλο φιλικά στην πλάτη και να λέτε "μαλάκα, είμαστε και γαμώ τους άντρες, όχι σαν τους άλλους τους κουνηστούς, χαχαχα!". Απλά, ξαναλέω, μην το παλεύετε πολύ με τα "επιχειρήματα" ή προσπαθείτε να το παίξετε ότι νοιάζεστε για το πως θα αντιμετωπίσουν τα άλλα παιδάκια το παιδί γκέι γονιών. Δεν πείθετε κανέναν, απλά είναι θλιβερό το θέαμα. Στην εποχή της πληροφορίας, η άγνοια είναι επιλογή. Οπως ειπα και πριν πρεπει σε ολα να υπαρχει ενα μετρο. Ναι υπαρχουν gay, τι να κανουμε, δεν γινεται ομως να κυκλοφορουν με φουστες, να υιθετουν παιδια χωρις να τους νοιαζει το παιδι κτλ. Με τους απλους ομοφυλόφιλους που ειναι νορμαλ ανρθωποι, δεν προκαλουν και προσεχουν τι κανουν δεν εχω κανενα προβλημα αρκει να μην μου την πεσουν. Με τους υπολοιπους που βλεπεις στην μυκονο και στο λονδινο, ναι εχω προβλημα. Ετσι οπως εχω προβλημα και με ετερόφυλα ζευγαρια που χαμουρευονται μες στον κοσμο, ποσο μαλλον και με ομοφυλόφιλα ζευγαρια. Εαν δεν συμφωνείς μαζι μου πολυ απλα χεστηκα! Συγγνωμη για την εκφραση αλλα εχω αποδεχτει εδω και πολυ καιρο το γεγονος οτι κυκλοφορούν και ηλίθιοι αναμεσα μας. Και απο ποτε πρεπει ή να τους μισουμε ή να τους αγαπαμε; Δεν υπαρχει μεση λυση; Οπότε που είναι το πρόβλημα ώστε να το αποδεχτείς και σε αυτήν την περίπτωση αφού δεν καταπατάτε κανένα ανθρώπινο δικαίωμα? Μα αποδεχομαι το οτι υπαρχουν ομοφυλόφιλοι! Αυτο που δεν αποδεχομαι ειναι τους gay με το 12ποντο και με τις φουστες!
AtiX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μα αποδεχομαι το οτι υπαρχουν ομοφυλόφιλοι! Αυτο που δεν αποδεχομαι ειναι τους gay με το 12ποντο και με τις φουστες! Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι αισθητικό... Τα "ξέκωλα" δεν σε ενοχλούν? Πες μου τώρα ότι και εκεί θα βγάλουμε νόμο να στειρωθούν...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει σε καταλαβαίνω! Και γω οταν βλέπω κόσμο με σαγιοναρα εκτος σπιτιού, εύχομαι να πάθουν κάτι κακό... 3
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι αισθητικό... Τα "ξέκωλα" δεν σε ενοχλούν? Πες μου τώρα ότι και εκεί θα βγάλουμε νόμο να στειρωθούν... Βεβαιως και με ενοχλουν! Εαν θελουν να φαινονται σαν πορνες να πανε σε κανα μπουρδελο! Αλλο ομως να βλεπεις γυναικα να ντυνεται ξεκωλα με γυναικεια ρουχα και αλλο αντρα να ντυνεται ξεκωλα με γυναικεια παλι ρουχα.
mphxths Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 brickman ασε ..απο οταν βγηκε ο ρουβας με το παρεο...εχουμε χασει ενα σωρο πατηματα σε τετοια θεματα 1
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει σε καταλαβαίνω! Και γω οταν βλέπω κόσμο με σαγιοναρα εκτος σπιτιού, εύχομαι να πάθουν κάτι κακό... Αυτο που λες σηκώνει ανετα μήνυση κακογουστιάς! Σοβαρα τωρα! ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ;! brickman ασε ..απο οταν βγηκε ο ρουβας με το παρεο...εχουμε χασει ενα σωρο πατηματα σε τετοια θεματα Ωρες-ωρες χαιρομαι που εχω την στολη απο την δουλεια και τουλαχιστον ειμαι καλοντυμένος.....
AtiX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Βεβαιως και με ενοχλουν! Εαν θελουν να φαινονται σαν πορνες να πανε σε κανα μπουρδελο! Αλλο ομως να βλεπεις γυναικα να ντυνεται ξεκωλα με γυναικεια ρουχα και αλλο αντρα να ντυνεται ξεκωλα με γυναικεια παλι ρουχα. Μην μπερδεύεις την ομοφυλοφιλία με την τρανσεξουαλικότητα... είναι δυο διαφορετικά πράγματα...
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μην μπερδεύεις την ομοφυλοφιλία με την τρανσεξουαλικότητα... είναι δυο διαφορετικά πράγματα... Δεν τα μπερδευω, σου λεω απλα τι βλεπω να κυκλοφορει γυρω μου.
AtiX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια για εσένα πια είναι τα κριτήρια για είναι - γίνει ένας καλός γονέας?
..MementoMori.. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 θα το ακολουθει σε ολη του την ζωη και ως επι των πλειστων δεν θα φερνει θετικα αποτελεσματα Αυτο που το στηριζεις? Υπαρχει καποια ερευνα? Γιατι ζουμε στην εποχη που τα πρωτα τετοια παιδια ειναι πλεον ενηλικες και οργανικα μελη της κοινωνιας μας. Φανταζομαι κατι θα εχεις διαβασει για να το λες και δεν στηριζεσαι απλα στο τι πιστευεις ο ιδιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις