Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
...και όχι για μεταλλαγμένους τύπου x-men

...Δεν θα κάνουν εμάς ζώα για να λέγονται οι ίδιοι άνθρωποι

...και κάποιοι ανώμαλοι, γιατί κατ ουσίαν ανώμαλοι είναι

...για καλλωπισμό και το image κάποιων λειψών ανδρών

...μάλλον κανενός δροσερού

...Εν κατακλείδι είμαι κατά των “φουστογάμων”

wait for it...

δεν σημαίνει οτι είμαι ρατσιστής!!

ΕΔΩ γελάμε.

Επεξ/σία από pappous_soulis
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[*]Είμαι μοντέρνος άνθρωπος

Κι ΕΔΩ γελάμε...

Το αν είσαι μοντέρνος εσύ το βλέπεις απο οτι άλλαξες τις κουρτίνες του σπιτιού σου και έβαλες λαχανί;;;;

Λέει ότι λέει, πετάει κι ένα οτι είναι μοντέρνος και όχι ρατσιστής για να μας αποτελειώσει.

Δημοσ.

pappous_soulis

Γράφω ξεκάθαρα ότι είναι άποψη μου και δεν φοβάμαι να την εκφράσω!

Δεν είσαι υποχρεωμένος να την διαβάσεις!

Το πρώτο το λέω καθαρά χιουμοριστικά..αλλά φαίνεται δεν το κατάλαβες!

Το δεύτερο είναι αυτό που θέλουν να κάνουν..έτσι θα με κάνει να νιώθω μία τέτοια εξίσωση! Ούτε αυτό το κατάλαβες...

Το τρίτο ισχύει..είναι η πραγματικότητα.

Τα άλλα δύο είναι είναι χαρακτηρισμοί οι οποίοι είναι του δρόμου καθώς η λέξη “ομοφυλόφιλος” δεν με εκφράζει και δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου...

Και το να κόβεις τα λεγόμενα οποιουδήποτε, με σκοπό να τα φέρεις στα μέτρα σου..τότε αυτό λέγεται κοινωνικός ρατσισμός..φιμώνοντας τις απόψεις...

Δεν τα λέω για να παρεξηγηθούμε, απλός απαντάω στα ειρωνικά σου άστοχα σχόλια!

Δημοσ.
Και το να κόβεις τα λεγόμενα οποιουδήποτε, με σκοπό να τα φέρεις στα μέτρα σου..τότε αυτό λέγεται κοινωνικός ρατσισμός..φιμώνοντας τις απόψεις...

Το αρχικό σου ποστ δεσπόζει πάνω πάνω στη σελίδα για όποιον θέλει να το διαβάσει. Δεν φίμωσα την άποψή σου, ούτε έφερα τα λεγόμενά σου στα μέτρα μου. Επεσήμανα κάποια σημεία και έβγαλα την άποψή μου. (την οποία και δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάσεις)

Δημοσ.
Δεν υπηρετούν την πατρίδα..γιατί αντί να σημαδεύουν με το όπλο θα κάνουν μπανιστήρι τον εχθρό!:shifty:

γιατί απλά ακόμα τους αντιμετωπίζουμε με χιούμορ!!

Εκτός απο αυτό τον Θεό τον ρωτήσατε αν θέλει να δει τέτοιο θέαμα...εκτός αν πεί τζάμπα είναι, δεν μαμιέται! :lol:

Άλλωστε μου φαίνεται λογικό,μιας και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αλλιώς τον εαυτό μου, εάν ο Παυλάκης από απέναντι ερχόταν τώρα το βράδυ και-μπαπ..!!:lol:

Αυτό πρέπει να ισχύει και σήμερα, απλά υπάρχει ένα γλυκούλης ευρωπαϊκός αέρας φιλελευθερίας...μου ξέφυγε αυτό..... :lol:

”Καλέ τι παιδί που είναι σε αυτό το άγαλμα αυτός ο αρχαίος Έλληνας!..και τι μεγάλο σωλήνα που έχει”..λογικό να λένε διάφορα!:lol:

Πάντος έχουν πλάκα..ειδικά η φάρσα “Τέλος”... “ο ένας για τον άλλο είμαστε σαβλιάρη μου! Τέλος!!”..:lol:

Σε καλό να μας βγει τόσο χιούμορ βραδιάτικα.

• Like 1
Δημοσ.
Επίσης υπάρχει η υπερθέρμανση της γης, τι πρέπει να πούμε οτι είναι της φύσης οπότε εντάξει?

Μετά από αυτό, λέω να απαντάμε μόνο σε ανθρώπους με επιχειρήματα.

Εξάλλου, η ερώτηση του htps έχει απαντηθεί ήδη με την ποσταρισμένη πληθώρα γνώσεων και επιπέδου που οι ετερόφυλοι γονείς κληρονομούν στους χρήστες μας.

Δημοσ.

Ok, έγινες κατανοητός (Sellers & pappous_soulis)..απλά ήθελες να κοροϊδέψεις κάποιον...θα μπορούσες να το κάνεις πιο διακριτικά..δεν έχω πρόβλημα, χαβαλέ κάνουμε...!

Απλά ξαναλέω ότι εκφράζω την άποψη μου...και είμαι σίγουρος ότι λίγο πολύ τα σκέφτεστε και σκεφτήκατε κάποια στιγμή έτσι τα πράγματα και έτσι είναι, απλώς το παίζεται σοβαροί..

Τέσπα, το θέμα τέλειωσε γιατί ξεφύγαμε, άλλωστε δεν είναι ο στόχος να πετάμε σπόντες ο ένας στον άλλο...

Δημοσ.

Κ αναποφευκτα υποβιβασαμε το θεμα στο εαν η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη η οχι,εαν η θρησκεια την διδασκει η οχι.Δωσαμε διασταση στην καρικατουρα κ στο κοινωνικο προτυπο που ''διδασκομαστε'' κ μειναμε να νιωθουμε ασφαλεις σε οτι πιστευουμε οτι εμας δεν μας αγγιζει.

Εχετε αναλογιστει ποσοι δικοι σας ανθρωποι,φιλοι,συγγενεις,ατομα που σας αγαπησαν και αγαπησατε στην ζωη σας ενδεχομενως ειναι ομοφυλοφιλοι κ δεν εχετε ιδεα?Πιστευεται οτι ο μεσος ομοφυλοφιλος μπορει ευκολα να βγει ειδικα στην Ελλαδα κ να δηλωσει το ποιος ειναι με θαρρος κ παρισια?Μεσω του νετ κ τους τυπους δεν μπορουμε να κρατησουμε....Σκεφτητε εξω εκει στην ζωη τι παιζει λιγο

Οπως κ να εχει ολους μας αφορα διοτι ολοι μας εχουμε σχετιστει κ αναποφευκτα θα σχετιζομαστε με αυτη την μεριδα των ανθρωπων.Δεν ειναι προς το συμφερον ΟΛΩΝ μας οι ομοφυλοφιλοι να ειναι τουλαχιστον νομικα ισοι ωστε κ εκεινοι(εμεις) να μπορουμε να ζουμε χωρις ανασφαλεια,φοβο κ με αξιοπρεπεια?

Δημοσ.

Για την υιοθεσία είμαι κάθετα αντίθετος όμως γιατί πολύ απλά δεν αφορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ σε ένα άλλον άνθρωπο να ζήσει σε έναν χώρο ο οποίος τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν είναι κοινωνικά αποδεκτός με αποτέλεσμα πολλές αρνητικές συνέπειες στον ψυχισμό του παιδιού. Εδώ παιδιά χωρισμένων γονέων νιώθουν μειονεκτικά απέναντι στους άλλους. Φαντάσου κράξιμο που θα τρώει το καημένο το παιδί όταν οι 2 μπαμπάδες πάνε να πάρουν τους βαθμούς.

Δεν διάβασα ολες τις σελίδες.

Αλλα στάθηκα εδώ (να ζητήσω εκ των προτέρων συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος).

1)Για το αν ενα παιδακι θα το δουλεύουν τα αλλα παιδάκια, σε αυτο δεν φταίνε οι ομοφυλόφιλοι γονεις του. Αλλα οι ετεροφυλόφιλοι γονεις του αλλου μπόμπιρα.

Φαντάσου σκηνικό στη τάξη.

Καθηγητής: Πως λέγεσαι παιδί μου:

Μαθητής: Κωστάκης

Κ: Τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου;

Μ: Ποιός απο τους 2...

Μολις καταστράφηκε δια παντός η εφηβική ηλικία και η κοινωνική ζωη αυτού του παιδιού.

2) Για φαντάσου το άλλο (Ειναι καρα λαϊκίστικο παράδειγμα αυτό που θα δώσω, αλλα να με συμπαθάτε):

Μ: Δεν εχω κυριε.

Κ: Η Μητέρα σου?

Μ: Ουτε μητέρα εχω ζω σε ίδρυμα, οι γονείς μου με παράτησαν...

Βαλ τα σε μια ζυγαριά τα παραπάνω και δες απο που θα γείρει.

Οσο για το θέμα που έβαλε ο htps, θεωρώ περιττό να γράψω την άποψή μου, μιας και δεν θελω να αρχίζω να τεκμηριώνω τα προφανή.

Δημοσ.
Δεν διάβασα ολες τις σελίδες.

Αλλα στάθηκα εδώ (να ζητήσω εκ των προτέρων συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος).

1)Για το αν ενα παιδακι θα το δουλεύουν τα αλλα παιδάκια, σε αυτο δεν φταίνε οι ομοφυλόφιλοι γονεις του. Αλλα οι ετεροφυλόφιλοι γονεις του αλλου μπόμπιρα.

Δεν είπα το αντίθετο...αλλά αν διάβαζες το επόμενο ποστ μου θα έβλεπες την απάντηση.

2) Για φαντάσου το άλλο (Ειναι καρα λαϊκίστικο παράδειγμα αυτό που θα δώσω, αλλα να με συμπαθάτε):

Μ: Δεν εχω κυριε.

Κ: Η Μητέρα σου?

Μ: Ουτε μητέρα εχω ζω σε ίδρυμα, οι γονείς μου με παράτησαν...

Μπα ίσα ίσα που θα είχαν περισσότερο σεβασμό σε ένα τέτοιο παιδί που ζεί σε δύσκολες συνθήκες.

Δημοσ.

Βαλ τα σε μια ζυγαριά τα παραπάνω και δες απο που θα γείρει.

Μπα ίσα ίσα που θα είχαν περισσότερο σεβασμό σε ένα τέτοιο παιδί που ζεί σε δύσκολες συνθήκες.

Άρα καθορίζουμε τη ζωή κάποιου βασισμένοι στην μελλοντική ικανότητα των υπόλοιπων να αποδεχτούν κάτι για το οποίο το άτομο δεν είχε ποτέ δυνατότητα επιλογής. Εμένα δε μου κάνει σαν επιχείρημα.

Δημοσ.
Κ αναποφευκτα υποβιβασαμε το θεμα στο εαν η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη η οχι,εαν η θρησκεια την διδασκει η οχι.Δωσαμε διασταση στην καρικατουρα κ στο κοινωνικο προτυπο που ''διδασκομαστε'' κ μειναμε να νιωθουμε ασφαλεις σε οτι πιστευουμε οτι εμας δεν μας αγγιζει.

Εχετε αναλογιστει ποσοι δικοι σας ανθρωποι,φιλοι,συγγενεις,ατομα που σας αγαπησαν και αγαπησατε στην ζωη σας ενδεχομενως ειναι ομοφυλοφιλοι κ δεν εχετε ιδεα?Πιστευεται οτι ο μεσος ομοφυλοφιλος μπορει ευκολα να βγει ειδικα στην Ελλαδα κ να δηλωσει το ποιος ειναι με θαρρος κ παρισια?Μεσω του νετ κ τους τυπους δεν μπορουμε να κρατησουμε....Σκεφτητε εξω εκει στην ζωη τι παιζει λιγο

Οπως κ να εχει ολους μας αφορα διοτι ολοι μας εχουμε σχετιστει κ αναποφευκτα θα σχετιζομαστε με αυτη την μεριδα των ανθρωπων.Δεν ειναι προς το συμφερον ΟΛΩΝ μας οι ομοφυλοφιλοι να ειναι τουλαχιστον νομικα ισοι ωστε κ εκεινοι(εμεις) να μπορουμε να ζουμε χωρις ανασφαλεια,φοβο κ με αξιοπρεπεια?

Δεν γινεται και διαφορετικα. Πιστευω οτι δεν μπορεις να τα διαχωρισεις αυτα (νομικα - κοινωνικα), και ειδικα οσο η κοινωνια συνεχιζει να μην αποδεχεται αυτη την κατασταση.

Δημοσ.
και εγω δεν θα εχω απολυτως κανενα προβλημα στο μελλον οταν γεννησω να πηγαινει το παιδι μου στον ιδιο παιδικο σταθμο η στο ιδιο σχολειο με παιδι ομοφιλοφιλου ζευγαριου.......

Καλά χαίρω πολύ και ο τριτοξάδερφος μου που είναι νεοναζί μου είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν το παιδί του πήγαινε στο ίδιο σχολείο, ζούσε στην ίδια πόλη, χώρα, πλανήτη με ένα παιδί ομοφυλόφιλου ζευγαριού.

Αυτό που είπες είναι καθαρά για εντυπώσεις.

Τι θα έλεγες αν το παιδάκι σου έκανε στενή παρέα με το παιδάκι του ομοφυλόφιλου ζευγαριού και έβγαιναν μαζί έξω ή μαζεύονταν στο ίδιο σπίτι. Δεν θα είχες πρόβλημα ακόμη και αν ήταν 17-18 χρονών πχ και ήταν κολλητοί φίλοι;

Απλά μια ερώτηση έθεσα...

Δημοσ.

Άρα εσύ τίζερ δε μπορείς να δεχτείς ότι το παιδί σου κάποια στιγμή όταν μεγαλώσει θα σου πει μου αρέσει να τον τρώω. (που δεν είναι και σίγουρο αυτό) Σωστά; Γιατί ρε πασάκα μου; =ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...