saya Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Eμενα παντως με τρελαινει το επιχειρημα εχουμε και αλλα προβληματα τωρα. Ειναι σαν να λεει , περιμενετε να λυθουν τα προβληματα και βλεπουμε .. δλδ ζησε μαη μου να φας τριφυλλι . Εμ με τετοια που τους κανετε γιατι βγαινουν και παρελαυνουν με τις φουστες μετα . Χαχαχαχα.. ελεος..
mphxths Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Για μενα (και το χω ξαναπει) υπαρχουν αντρες και γυναικες .Τιποτα ενδιαμεσο. Αν γουσταρεις ον του ιδιου φυλου , τοτε παλι πρεπει να εχεις εναν ρολο στην σχεση αυτη..του αντρα ή της γυναικας.Κανε αλλαγη φυλου. Το να μιλας γυναικειστικα / ντυνεσαι καπως κλπ ειναι κοροιδια του ιδιου του εαυτου του.(μιλαω για κραγμενους ομοφυλοφιλους εμφανισιακα) Θες νομικη κατοχυρωση της σχεσης σου?Πηγαινε σε εναν συμβολαιογραφο. Θες κοινωνικη αποδοχη.Απλα μην την ζητας...εντονα.Δεν επιβαλλεται η αποδοχη. Ολα τα αλλα για μενα ειναι για τον εγωισμο κυριως.Τα θελω γαμο , θελω το ενα θελω το αλλο. Υπαρχει μια διαφορετικοτητα σε αυτα τα ατομα καλως ή κακως , δεν με ενδιαφερει γιατι και απο που προκυπτει , και θελουν να την επιβαλλουν στην κοινωνια.Ετσι απλα χανεται το δικιο..οποιο δικιο και αν υπαρχει. Στην τελικη ζησε σαν ενας νορμαλ ανθρωπος , χωρις παρελασεις και διαχυτικες εκφρασεις δημοσιως και πιστευω θα λενε ολοι "εε ενταξει γκει ειναι αλλα ειναι μια χαρα τυπος". Οταν εβγαινα με την γκομενα μου εξω και ηθελε φιλια και λοιπα...παντα μαγκωνομουν...δεν ηθελα σε δημοσιο χωρο (με κοσμο εννοω) να εχουμε τετοιες εκδηλωσεις , ειναι σαν να προκαλουσαμε τα βλεμματα του κοσμου να μας κοιταξουν να ασχοληθουν με εμας.Αρα δεν εχει να κανει με ομοφυλοφιλια...η προκληση.... 3
tolis_01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εχεις δικιο. Η φυση μας δημιούργησε ετσι για εναν λογο. Εαν δεν σε ελκυουν οι γυναικες αλλα οι αντρες (και οχι επειδη ειναι της μοδας) τοτε υπαρχει ενα λαθος στον οργανισμο σου αρα οι ομοφυλόφιλοι (και οι λεσβιες) πρεπει να παραδεχτούν οτι οντως εχουν καποια βλαβη/ανωμαλια στον οργανισμο τους. Οπως ελεγε και μια γνωστη μου : Ο Θεος καλως ή κακως σου εδωσε πουλακι, μαθε να το βαζεις εκει που πρεπει! Ολα αυτα ομως δεν σημαίνουν οτι και οι ομοφυλόφιλοι δεν ειναι ανθρωποι και οτι δεν εχουν δικαιωματα (γι αυτο άλλωστε και δεν τους εχουν εκτελεσει ακομα) απλα εχουν χασει το δικαιωμα της υποστήριξης και εξίσωσης με την υπολοιπη (νορμαλ) κοινωνία. Τόσοι αιώνες μετά, και όλα ίδια!
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τόσοι αιώνες μετά, και όλα ίδια! Καμια σχεση με την εικονα. Παραθετω κατι που ειχε γραψει ενα παιδι: Δε σου λέει τίποτα που όταν πουλί μπαίνει σε κωλί δε βγαίνει παιδί ;Αν το πουλί μπει σε πιπί, θα βγει παιδί Η φυση μας δημιουργησε ετσι ωστε να αναπαραγόμαστε. Η αναπαραγωγή χρειαζεται ενα ωαριο και ενα σπερματοζωάριο. ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΩΑΡΙΟ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ; θα σου πω εγω: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ειναι αφυσικο αρα και οι σχεσεις αντρα-αντρα ειναι αφυσικες. Το οτι καποιοι ομως κανουν τετοιες σχεσεις σημαινει δυο πραγματα: ή ειναι αυτο που λεμε λαθος της φυσης και εχω γεννηθεί ανώμαλοι. ή το κανουν απλα επειδη ειναι της μοδας το αδελφιλικι. Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι χειροτερο αλλα αυτα ειναι τα μονα συμπερασματα που βγαζω απο μια σχεση gay.
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ενας στρειτ που δεν θα τεκνοποιησει. Ενας γκει που θα τεκνοποιησει με παρενθετη μητερα. Ποιος απο τους δυο ειναι το λαθος της φυσης, αφου μιλαμε για αναπαραγωγη? Το αλλο περι μοδας ειναι πιο αστειο και απο την θρησκεια του του τυπου στο αβαταρ σου.
thermo-sifounas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ας μου εξηγησει και μενα καποιος γιατι το ανθρωπινο ειδος πρεπει να αναπαραχθει; Ας μου δωσει το εγχειριδιο με τις φυσικες συμπεριφορες... Ποιος επιβαλλει το τι ειναι φυσικο και τι οχι; Και γιατι το ανθρωπινο ειδος πρεπει να επιβιωσει και οχι να εκλειψει καποτε οπως οι δεινοσαυροι; Ερωτηματα για συλλογισμο Sent from my iPhone using Insomnia
Tilemaxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μην τρελαίνεστε, είναι απλά τα πράγματα. Απο το να μεγαλώσει ενα παιδίμε κάποιο ετερόφυλο ζευγάρι και να βγεί δυστυχισμένο, πολλές φορές αν μεγαλώσει με γκεϊ ζευγάρι βγαίνει και σωστός άνθρωπος. Εντάξει μπορεί να μην έχει το πρότυπο του πατέρα/μητέρας αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Πολλά παιδιά μεγάλωσαν με ένα γονιό χωρίς να γνωρίσουν ποτέ τον άλλον και βγήκαν μια χαρά. Απο την άλλη μια χαρά αποδεκτοί στην κοινωνία είναι οι γκέη, αν δεν ήταν με τόση προβολή που έχουν στην TV και παντού τότε θα είχατε δικαίωμα διαμαρτυρίας. Αλλά τώρα μην το παίζετε και θύματα, γιατί ξέρουμε πολύ καλά οτι ΔΕΝ είστε. Τώρα απο την στιγμή που πολλές φορές εσείς οι ίδιοι προκαλείτε (σε υπερθετικό βαθμό σε ορισμένες περιπτώσεις), τι αντιμετώπιση ζητάτε μετά απο τους υπόλοιπους; Απο την στιγμή που θέλετε να είστε ίσοι στην κοινωνία με τους υπόλοιπους, τότε οφείλετε να αντιδράτε όπως όλα τα ετερόφυλα ζευγάρια που ουδέποτε βγήκαν να πούν "δες είμαστε straight". Απο την στιγμή λοιπόν που οι ίδιοι διαμαρτύρεστε συνεχώς, τότε είναι επακόλουθο ότι συμβαίνει μετά. Υ.Γ: Στο παράδειγμα που ανέφερε πιο πάνω ο Τοξοβόλος οτι και καλά τον λίντσαραν επειδή τον είδαν με τον γκόμενο του να χαμουρεύονται στο δρόμο, μπορώ άνετα να αντιπαραβάλλω παρόμοιες περιπτώσεις με ετερόφυλα ζευγάρια. 1
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ενας στρειτ που δεν θα τεκνοποιησει. Ενας γκει που θα τεκνοποιησει με παρενθετη μητερα. Ποιος απο τους δυο ειναι το λαθος της φυσης, αφου μιλαμε για αναπαραγωγη? Το αλλο περι μοδας ειναι πιο αστειο και απο την θρησκεια του του τυπου στο αβαταρ σου. Εαν εχεις βρει κανεναν που να ανοικει στην δευτερη κατηγορια που εγραψες δειξτον μου και μετα τα ξαναλεμε. Μεχρι τοτε επιμενω στην αποψη μου. (Παντως ο πρωτος μια χαρα ειναι, δεν πηδιεται με αντρες) Απο την στιγμή που θέλετε να είστε ίσοι στην κοινωνία με τους υπόλοιπους, τότε οφείλετε να αντιδράτε όπως όλα τα ετερόφυλα ζευγάρια που ουδέποτε βγήκαν να πούν "δες είμαστε straight". Απο την στιγμή λοιπόν που οι ίδιοι διαμαρτύρεστε συνεχώς, τότε είναι επακόλουθο ότι συμβαίνει μετά. Υ.Γ: Στο παράδειγμα που ανέφερε πιο πάνω ο Τοξοβόλος οτι και καλά τον λίντσαραν επειδή τον είδαν με τον γκόμενο του να χαμουρεύονται στο δρόμο, μπορώ άνετα να αντιπαραβάλλω παρόμοιες περιπτώσεις με ετερόφυλα ζευγάρια. Πιο πριν ειχα γραψει κατι: κανείς δεν έχει πρόβλημα όσο δεν προκαλούν. Έτσι όπως δεν μου αρέσει να προκαλώ εγώ με την αρραβωνιαστικιά μου έξω μπροστά στον κόσμο, έτσι και οι υπόλοιποι. Δεν με νοιάζει τι κάνουν στο κρεβάτι τους αρκεί να μην το εκδηλώνουν μπροστά μου. Εγω δεν προκαλώ και εχω την απαίτηση να μην προκαλουν κι εκεινοι. Εαν θελουν ομως να προκαλουν τοτε θα ακουσουν τον εξαψαλμο.
gnsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Η φυση μας δημιουργησε ετσι ωστε να αναπαραγόμαστε. Η αναπαραγωγή χρειαζεται ενα ωαριο και ενα σπερματοζωάριο. ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΩΑΡΙΟ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ; θα σου πω εγω: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ειναι αφυσικο αρα και οι σχεσεις αντρα-αντρα ειναι αφυσικες. Το οτι καποιοι ομως κανουν τετοιες σχεσεις σημαινει δυο πραγματα: ή ειναι αυτο που λεμε λαθος της φυσης και εχω γεννηθεί ανώμαλοι. Και μετά ένας φυσιολογικός εφήυρε το προφυλακτικό,και σε ρωτάω ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ; θα σου πω εγώ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Το ότι κάποιοι όμως το φοράνε σημαίνει δυο πράγματα,ή έχουν γεννηθεί ανώμαλοι ή κάνουν σεξ για την ευχαρίστηση και όχι για την αναπαραγωγή,ανώμαλοι,ακου εκεί για ευχαρίστηση
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εαν εχεις βρει κανεναν που να ανοικει στην δευτερη κατηγορια που εγραψες δειξτον μου και μετα τα ξαναλεμε. Μεχρι τοτε επιμενω στην αποψη μου. (Παντως ο πρωτος μια χαρα ειναι, δεν πηδιεται με αντρες) Με αυτο το ποστ προσπαθεις να μου πεις οτι δεν γινεται κατι τετοιο? Btw ριξε και λιγο νερο στο κρασακι σου, γιατι περιμενεις παιδι και κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα βγει "λαθος της φυσης" ή "ανωμαλο". Ο σοφος λαος λεει οτι η ζωη ειναι μεγαλο πουτανακι.
thermo-sifounas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Spot on (για το ποστ του gnsx) . Αν η φυση εδωσε τα γεννητικα οργανα για αναπαραγωγη τοτε οσοι τα χρησιμοποιουν για αλλο σκοπο (σεξ για ευχαριστηση) ειναι και αυτοι ανωμαλοι... Και αυτοι που αυνανιζονται ειναι ανωμαλοι καθως το σπερμα τους παει χαμενο, ενω το σπερμα υπαρχει για καποιο λογο. Διατρητη λογικη... Sent from my iPhone using Insomnia
gnsX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Spot on . Αν η φυση εδωσε τα γεννητικα οργανα για αναπαραγωγη τοτε οσοι τα χρησιμοποιουν για αλλο σκοπο (σεξ για ευχαριστηση) ειναι και αυτοι ανωμαλοι... Και αυτοι που αυνανιζονται ειναι ανωμαλοι καθως το σπερμα τους παει χαμενο, ενω το σπερμα υπαρχει για καποιο λογο. Διατρητη λογικη... Sent from my iPhone using Insomnia η πίπτα είναι ανωμαλία πάντως,το πε κι ένας priest το AIDS δημιουργήθηκε απο έναν που πηδήχθηκε με πίθηκο,για αυτό και το προφυλακτικό,αχα δηλαδή δεν υπάρχει κανείς που να πηδάει χωρίς να έχει σκοπό να βγάλει κούτσικο,αχα Έχει σημασία τώρα,τον πήδηξε ο πίθηκας ή αυτός πήδηξε τον πίθηκα; Να δούμε,είναι ανώμαλος(gay-ουλας) ή φυσιολογικός(str8),γιατί αν τον πήδηξε τον πίθηκα είναι μια χαρά,η φύση τον οδήγησε να καλύψει τις ανάγκες του.
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Με αυτο το ποστ προσπαθεις να μου πεις οτι δεν γινεται κατι τετοιο? Btw ριξε και λιγο νερο στο κρασακι σου, γιατι περιμενεις παιδι και κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα βγει "λαθος της φυσης" ή "ανωμαλο". Ο σοφος λαος λεει οτι η ζωη ειναι μεγαλο πουτανακι. Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα μην ανησυχείς, δεν θα του αφησω περιθώρια να γινει ανώμαλο. Αλλα και να γινει χτυπα ξυλο ανωμαλο, οι αποψεις μου θα παραμεινουν ιδιες. Spot on (για το ποστ του gnsx) . Αν η φυση εδωσε τα γεννητικα οργανα για αναπαραγωγη τοτε οσοι τα χρησιμοποιουν για αλλο σκοπο (σεξ για ευχαριστηση) ειναι και αυτοι ανωμαλοι... Και αυτοι που αυνανιζονται ειναι ανωμαλοι καθως το σπερμα τους παει χαμενο, ενω το σπερμα υπαρχει για καποιο λογο. Διατρητη λογικη... Sent from my iPhone using Insomnia Αλλο το σεξ για ευχαρίστηση και αλλο για αναπαραγωγή αλλα για οποιον απο τους δυο λογους το κανεις η φυση λεει οτι πρεπει να ειναι ο ενας αντρας και η αλλη γυναικα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν γινεται και χωρις γυναικά, απλα ειναι εναντια στους κανονες της φυσης.
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα μην ανησυχείς, δεν θα του αφησω περιθώρια να γινει ανώμαλο. Αλλα και να γινει χτυπα ξυλο ανωμαλο, οι αποψεις μου θα παραμεινουν ιδιες. Χαιρομαι που δεν ανησυχεις. Εξ'αλλου υπαρχει και ο Καιαδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις