Toxoman_UK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Άλλους 2 στάνταρ έχω σταμπάρει που το έχουν πει δημόσια.Αλλά δεν ασχολούνται.Ο ένας πέρασε νομίζω σα διάττων αστέρας στο γρήγορο από αυτό το τόπικ.Τέσπα δεν έχει αυτό σημασία,σημασία έχει η μουγκά στη στρούγκα που γίνεται.
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Άλλους 2 στάνταρ έχω σταμπάρει που το έχουν πει δημόσια.Αλλά δεν ασχολούνται.Ο ένας πέρασε νομίζω σα διάττων αστέρας στο γρήγορο από αυτό το τόπικ.Τέσπα δεν έχει αυτό σημασία,σημασία έχει η μουγκά στη στρούγκα που γίνεται. Βασικά προτίμησαν να μήν ακολουθήσουν την πρακτική του μαλάκα. Και μιάς και πιάσαμε τους μαλάκες...θές οι τζέϊ να γίνουν κάτι ανάλογο αν κατάλαβα καλά; Sorry,ο ενοχλητικός μαλάκας τρώει φαπίδια ασχέτως χώρας-πολιτικών φρονημάτων-σεξουαλικών προτιμήσεων.Οχι τίποτ 'άλλο,άν αρχίσει το "ψιλόβροχο", να μήν αρχίσεις οι κλάψες περι ρατσιστικής βίας. Παρεμπιπτόντως... Επίσης,μην μας κάνεις λόγο περι εξίσωσης ή ρατσισμού.Το γεγονός οτι μπορείς να περπατήσεις στον δρόμο χωρίς να σε σκοτώσουν στο ξύλο,να πάς σε ένα μπάρ και να χαριεντίζεσαι (πάλι χωρίς να σε σκοτώσουν στο ξύλο),να δηλώνεις ευθαρσώς τις προτιμήσεις σου και...μάντεψε,ενώ παράλληλα σου λένε μπράβο-οκ-καλώς-δεκτόν...Ε ΜΑΛΑΚΑ...την αποδοχή και τον σεβασμό την έχεις κερδίσει.Ούτε αράπης είσαι,ούτε Κινέζος,ούτε λεπρός.Τον μαλάκα γιατί εξακολουθείς να τον κάνεις; Η μόνη προκατάληψη που βλέπω πάντως, εξακολουθεί να πηγάζει απο την "κλίκα" σας... 1
Toxoman_UK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Λολ,έχω κερδίσει το σεβασμό? Μισό να σκεφτώ -Τον κέρδισα το σεβασμό όταν στο Λόντονε (ναι ρε στο Λόντονε) περπατώντας δέχτηκα επίθεση από ένα τσούρμο έφηβα μπάζα μόνο κ μόνο επειδή φιλούσα το σύντροφο μου -Τον κέρδισα όταν στην ίδια μου τη δουλειά πήρε από μόνος του το βήμα συνάδελφος σε meeting να μου την πει δημόσια και να μου κάνει θεολογικό κύρηγμα για το γεγονός ότι δημοσιοποιήσα την επιτυχία της υιοθεσίας. -Κέρδισα το σεβασμό όταν γειτόνισσα Ελληνοκύπρια επί 3 συναπτά έτη με έβριζε μπροστά στον ανηψιό της ο οποίος αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού λόγο των homophobic slurs της οικογένειας του. κ ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑ άλλα ακόμα καθημερινά Να χαρείς,Tenshi εδώ στο κέντρο του κόσμου στο ''κοσμοπολίτικο'' Λονδίνο η ομοφοβία ζει και βασιλεύει και συ μου πετας τον Μασλόου για να βγάλεις επιχείρημα τι?Ότι είμαι ο προκατηλειμένος ή ότι η Ελλάδα έχει σοβαρότερα προβλήματα από τα ανθρώπινα δικαιώματα? Σόρρυ μαν αλλά ναι θα συνεχίσω να είμαι ''προκατηλειμένος'' όσο η πουτάνα κοινωνία με καθιστά πολίτη δεύτερης κατηγορίας χωρίς να είμαι ή να νοιώθω τέτοιος.Πολλοί can talk the talk but few can walk the walk.Μάντεψε που ανήκω εγώ με το σύντροφο μου με την επιλογή μας να είμαστε out και στον ακτιβισμό.
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αν σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα,πρίν πνιγείς τον καημό σου (η κατεβάσεις καμιά κούπα κώνειο),ανετα θα προπηλάκιζα ένα ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ζευγάρι που θα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό κοινή θέα. Απο εκεί και πέρα,λυπάμαι αν έπεσες σε ακόμα δύο περιπτώσεις κλασικής βλάβης.Αν καταλήγεις σε ασφαλή συμπεράσματα επειδή έπιασες τις άκρες,λυπάμαι...άλλα η λογική αυτή αποτελεί την πεμπτουσία της προκατάληψης...(και πού,σε χώρα 63Μ έτσι?)
Toxoman_UK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Όχι δε πιάνω τα άκρα.Το μέσο πιάνω και ξέρεις πιο είναι αυτό παγκοσμίως?Η τεταμένη ομοφοβία και τα σχεδόν μηδενικά δικαιώματα των LGBT ζευγαριών απέναντι στο νόμο.Διάβασε το αρθράκι του Economist που έχωσα πριν κ δες ποιά είναι η πραγματικότητα διεθνώς.
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ποιό νόμο;Μιλάμε ακόμα για την ασφάλεια της σωματικής σου ακεραιότητας;Το δικαίωμα του "συναθροίζεται";Της ελεύθερης έκφρασης (όποια και αν είναι αυτή); Απο την μεριά μου βλέπω μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσεις μια στάση ζωής/επιλογή/mentality πάνω σε ένα νομοθετικό πλαίσιο,έτσι ώστε όταν κάποιος κακόβουλος θελήσει να την διαβάλλει (με τον Α ή Β τρόπο),να του πετάς κωλοδάχτυλο ξέροντας οτι είσαι καλυμμένος.Λυπάμαι,άλλα κάτι τετοιο δέν ισχύει ούτε για τους ετεροφυλόφιλους.Επαναλαμβάνω: ο μαλάκας τρώει φαπίδια ασχέτως χώρας-πολιτικών φρονημάτων-σεξουαλικών προτιμήσεων.Υπάρχουν όρια. Απο εκεί και πέρα ο μέσος όρος δεν μου λέει κάτι,εκτός και θέλεις να δεχτώ ντε φάκτο οτι έχεις ένα x6 πιθανότητας να δεχτείς κάποια μορφή ρατσιστικής επίθεσης στο UK ή x40 στo USofFuckingA,πάντα σε σχέση με την Ελλάδα...
Toxoman_UK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μάλιστα δλδ είμαι μαλάκας γιατί η στάση ζωής που έχω αφορά τα βιώματα μου και τη προσπάθεια μου αυτά να τα επικοινωνήσω ώστε να γίνει κοινωνικός διάλογος για το θέμα. Ξέρεις αυτό το επιχείρημα είναι φάση νταού Πεντέλης.Ας γίνομαι μαλάκας ή γραφικός.Αυτό είναι μερικές φορές το τίμημα για να σπάσουν τα ψευδεπίγραφα ''όρια'' που εσύ μου υπερασπίζεσαι. Δε το χεις πιάσει καλά,πάρτο αλλιώς .Η πάλη για την καταπολέμιση της ομοφοβίας και η πάλη για την ισονομία των LGBT είναι ουσία αν θες κ συ να είσαι ευνομούμενη πολιτεία.Με λίγα λόγια όχι τα ''όρια'' που λες δεν είναι αποδεκτά και δε θα μου τα επιβάλλει κάποιος.Αντίθετα είναι ακόμα περισσότερο επιβεβλημένο ο κόσμος να stand up and speak up ,να είναι ενεργός από όποιο χώρο υπηρετεί,γιατί με τη σιωπή και παθητικότητα που εσύ μας προτείνεις ποτέ δε κερδίθηκε κάποιος αγώνας.
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τότε δείξε μου τι κάνεις για να βρείς συμμάχους στον αγώνα σου,πέρα απο το γεγονός οτι παίζεις με τα νεύρα μας ακροβατώντας στα όρια του τρολλαρίσματος. Δέν ζητάμε ανταλλάγματα εμείς οι ετερό~ (αν και δέν μπορώ να αντιπροσωπεύσω το σύνολο),ζητάμε τον λόγο που θα πρέπει να σας υποστηρίξουμε έμπρακτα για κάτι παραπάνω,την στιγμή που όπως είπα την κοινωνική αποδοχή ουσιαστικά την έχετε πετύχει. Για τον ίδιο λόγο όμως που ακόμα υπάρχει η θρησκευτική προκατάληψη,θα κράταγα μικρό καλάθι σχετικά με αυτό που προσπαθείς να επιτύχεις.Εκτός βέβαια αν πιστεύεις σε μονόκερους,οπότε πάσο και καλή τύχη... 1
Toxoman_UK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ποιά κοινωνική αποδοχή έχουμε πετύχει?Έλεος δλδ.Πραγματικά.Γι αυτό γίνεται ο τζερτζελές.ffs εξοργηστικό να ακούς τέτοιες παπάτζες δλδ. Η κοινωνική αποδοχή πως έχει κερδιθεί όταν η Ελλάδα δεν έχει ούτε ένα μη σούργελο/καρικατούρα ανοιχτά gay.Ονόμασε μου μια δημόσια προσωπικότητα ανοιχτά γκει που δεν είναι στα όρια της καρικατούρας στην Ελλάδα.Κοινωνική αποδοχή όταν η λέξη gay αποτελεί βρισιά για πολλούς?Κοινωνική αποδοχή όταν το κρύψιμο καλά κρατεί?Κοινωνική αποδοχή όταν το κυβερνών κόμμα έχει στελέχη που δημόσια έχουν ξεκολιαστεί στα ομοφοβικά ξεσπάσματα?Κοινωνική αποδοχή όταν η πλειοψηφία των νεοελλήνων δεν έχει ούτε ένα στενό γκέι φίλο κ αντιμετωπίζει σα μίασμα το διαφορετικό?Κοινωνική αποδοχή όταν το 89% των πολιτών είναι κατά του γκέι γάμου ( βλέπε ευρωβαρόμετρα) καθιστόντας την Ελλάδα μια από τις πιο backward χώρες της ηπείρου?Κοινωνική αποδοχή οταν η ορατότητα των γκει στην Ελλάδα ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ?Κοινωνική αποδοχή όταν η ψωλοΕΡΤ εν έτη 2012 κάνει censor φιλί 2 αντρών?Κοινωνική αποδοχή όταν δεν υπάρχει ούτε ένας νόμος κατά της ομοφοβίας στην Ελλάδα?Κοινωνική αποδοχή όταν η πλειοψηφία των οικογενειών αντιμετώπιζει ένα γκέι τέκνο ως μίασμα? Έλα,ξυπνάμε μια http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wIVo3fWsLmE Υπογράψτε αυτό για αρχή.Pretty pls δηλαδή http://www.allout.org/invisibleparents Eδώ και το σαιτ αναλυτικά.Συμμετέχει και η ΟΛΚΕ από την Ελλάδα http://www.invisibleparents.eu/
g_alkis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ας γίνομαι μαλάκας ή γραφικός.Αυτό είναι μερικές φορές το τίμημα για να σπάσουν τα ψευδεπίγραφα ''όρια'' που εσύ μου υπερασπίζεσαι. Ήρωα. Μάρτυρα. Συνέχισε τον αγώνα σου (να μας προκαλείς γέλιο). 2
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Η κοινωνική αποδοχή πως έχει κερδιθεί όταν η Ελλάδα δεν έχει ούτε ένα μη σούργελο/καρικατούρα ανοιχτά gay.Ονόμασε μου μια δημόσια προσωπικότητα ανοιχτά γκει που δεν είναι στα όρια της καρικατούρας στην Ελλάδα. Αξιόλογος,αξιοσέβαστος και πολιτικοποιημένος... Νέξτ κουέστιον 2
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Με τους ομοφυλόφιλους πιστεύω ότι κανείς δεν έχει πρόβλημα όσο δεν προκαλούν. Έτσι όπως δεν μου αρέσει να προκαλώ εγώ με την αρραβωνιαστικιά μου έξω μπροστά στον κόσμο, έτσι και οι υπόλοιποι. Δεν με νοιάζει τι κάνουν στο κρεβάτι τους αρκεί να μην το εκδηλώνουν μπροστά μου. Μια φορά στο Λονδίνο είχα δει κάποιον (άντρα) με τακούνια, φόρεμα και κάργα βαμμένο. Ε, αυτός προκαλεί και νομίζω ότι συμφωνεί και ο τοξο. Ενώ με τους άλλους που είναι σαν απλοί άνθρωποι δεν έχω κανένα πρόβλημα.
tritonas00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ήρωα. Μάρτυρα. Συνέχισε τον αγώνα σου (να μας προκαλείς γέλιο). QFT
Toxoman_UK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Βαλιανάτος?Μπλιάχ.Τον αντιπαθώ σφόδρα κ είναι εκτός τόπου κ χρόνου σοβαρά σε ότι αφορά τη νέα γενιά των LGBT Eλλάδας.
we_will_rise Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται να ζητάτε νομική εξίσωση όταν δεν υπάρχει φυσική εξίσωση ;;; Δε σου λέει τίποτα που όταν πουλί μπαίνει σε κωλί δε βγαίνει παιδί ; Αν το πουλί μπει σε πιπί, θα βγει παιδί, αλλιώς θα βγει πορδή.... Απαυτοθείτε με την ησυχία σας (μέσα στα σπίτια σας! Δε σας χρωστάμε τίποτα να μας αναγουλιάζετε) ζήστε ανενόχλητοι και αφήστε την υιοθεσία παιδιών σε κανονικές οικογένειες. Είναι δικαίωμά σας να είστε ανώμαλοι αλλά δεν είναι υποχρέωση καμίας κοινωνίας να αποδεχτεί την διαστροφή σας ως φυσιολογική συμπεριφορά. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2012 από we_will_rise 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις