bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι φευγουμε απο το θεμα!! Μιλαμε ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Αφηστε στην ακρη το κατα ποσο ειναι φυσιολογικο η οχι,οπως κ τις υιοθεσιες Mην αγχωνεσαι Ναι απο εμενα. Και στην δημοσκοπηση ναι (ποια ειναι τα επιχειρηματα του 'οχι' ? )
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλα το να θεσπιστει νόμος που να επιτρεπει το να παντρευονται ειναι τελειως τραγικο για τον απλουστατο και μονο λογο οτι ο γαμος ειναι μια κομφορμιστικη κινηση. Αρα τραγικη. Το ιδιο πιστευω και για τον γαμο μεταξυ λογικων ζευγαριων, δηλαδη αντρα-γυναικα και γυναικας-γυναικας. Κομφορμιστικοτατη και ανουσια πραξη ο γαμος. Βεβαια ισως παιζουν καποια πλεονεκτηματα που σου δινει το κρατος αν παντρευτεις, οποτε αν μου αναφερει καποιος αν υπαρχουν τετοια(πχ επιδομα παντρεμενου, καλυτερη ασφαλιση ξερω γω, κλπ) τοτε το ξανασκεφτομαι για το αν ο γαμος ειναι κομφορμιστικη πραξη ή αν δινει καποια οφελη οποτε την κανει λιγοτερο κομφορμιστικη. Εδώ είσαι. Μα ειλικρινα θελει πολυ μυαλο για να γινει το αυτονοητο?Γιατι να θελει δλδ? Οταν πχ εγω στο νοσοκομειο εαν παθει κατι ο συντροφος μου δεν θα μπορω να τον δω στην Ελλαδα. Ομοιως για την φυλακη Ομοιως για το να αφησω την περιουσια μου σε εκεινον Ομοιως κ για το να ειμαι ισος στον νομο συγκριτικα με τα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια... Αφηνοντας τα παντα στην ακρη,αυτο δεν ειναι ελαχιστο ανθρωπινο δικαιωμα??
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ είσαι. Με την διαφορα οτι δεν μιλαμε για γαμο.Μιλαμε για νομικη κατοχυρωση.Εαν η κοινωνια το βαφτιζει γαμο,συμφωνο κτλ δε μου λεει κατι εμενα προσωπικα.Με αφηνει αδιαφορο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι εαν πχ 3 μηνες που εργαζομαι τωρα στην Ελλαδα παθω κατι κ παω εντατικη ο συντροφος μου οταν ερθει να με δει απο Αγγλια δεν θα του επιτραπει καν να με δει(για να αναφερω ενα παραδειγμα)
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Η ημερα εκλεισε με 0 σταθερα επιχειρηματα κατα. Ποτε οριζεται η επομενη δικασιμος;
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Η να το κανω ακομα πιο τραγικο.Τον Αυγουστο ειχε ερθει ο συντροφος μου μερικες μερες Ελλαδα να με δει.Ειχαμε παει λοιπον παραλια κ ειδαμε τροχαιο.Αμεσως το μυαλο μου πηγε εαν στο τροχαιο ημουν εγω η εκεινος στην θεση των εμπλεκομενων...τοτε κανεις απο τους δυο μας δεν θα ειχε δικαιωμα για την παραμικρη παρεμβαση η αποφαση σε περιπτωση που καποιος απο μας ηταν σοβαρα...μονο που το σκεφτηκα φρικαρα!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για τον γαμο (πολιτικο) σαφώς και δεν έχω πρόβλημα. Οι ομοφυλόφιλοι σαφώς και έχουν το δικαίωμα να έχουν ίσα δικαιώματα με τους άλλους. Για την υιοθεσία είμαι κάθετα αντίθετος όμως γιατί πολύ απλά δεν αφορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ σε ένα άλλον άνθρωπο να ζήσει σε έναν χώρο ο οποίος τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν είναι κοινωνικά αποδεκτός με αποτέλεσμα πολλές αρνητικές συνέπειες στον ψυχισμό του παιδιού. Εδώ παιδιά χωρισμένων γονέων νιώθουν μειονεκτικά απέναντι στους άλλους. Φαντάσου κράξιμο που θα τρώει το καημένο το παιδί όταν οι 2 μπαμπάδες πάνε να πάρουν τους βαθμούς. Φαντάσου σκηνικό στη τάξη. Καθηγητής: Πως λέγεσαι παιδί μου: Μαθητής: Κωστάκης Κ: Τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου; Μ: Ποιός απο τους 2... Μολις καταστράφηκε δια παντός η εφηβική ηλικία και η κοινωνική ζωη αυτού του παιδιού.
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ σε ένα άλλον άνθρωπο να ζήσει σε έναν χώρο ο οποίος τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν είναι κοινωνικά αποδεκτός με αποτέλεσμα πολλές αρνητικές συνέπειες στον ψυχισμό του παιδιού. Μολις καταστράφηκε δια παντός η εφηβική ηλικία και η κοινωνική ζωη αυτού του παιδιού. Ουτε εγω ζητησα να γεννηθω και φυσικα δεν με ρωτησαν αν θελώ τους γονεις μου ή οχι. Ουτε καν για το ονομα μου δεν ειχα αποψη επι του θεματος και ουτε φυσικα για το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσα. Ποια η διαφορα μου με το παιδι που υιοθετηθηκε απο ομοφυλοφιλους? Οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο λαθος το επιχειρημα σου. Οσο για το δευτερο που λες (και για το πρωτο, οσον αφορα στο περιβαλλον), καταλαβαινεις οτι αυτος που θα φταιει για την κατεστραμενη εφηβικη ηλικια, δεν ειναι οι ομοφυλοφιλοι γονεις που θα αγαπανε και θα φροντιζουν το παιδι, αλλα ο καφρος γιος-κορη καποιου που δεν του εμαθε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι.
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για τον γαμο (πολιτικο) σαφώς και δεν έχω πρόβλημα. Οι ομοφυλόφιλοι σαφώς και έχουν το δικαίωμα να έχουν ίσα δικαιώματα με τους άλλους. Για την υιοθεσία είμαι κάθετα αντίθετος όμως γιατί πολύ απλά δεν αφορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ σε ένα άλλον άνθρωπο να ζήσει σε έναν χώρο ο οποίος τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν είναι κοινωνικά αποδεκτός με αποτέλεσμα πολλές αρνητικές συνέπειες στον ψυχισμό του παιδιού. Εδώ παιδιά χωρισμένων γονέων νιώθουν μειονεκτικά απέναντι στους άλλους. Φαντάσου κράξιμο που θα τρώει το καημένο το παιδί όταν οι 2 μπαμπάδες πάνε να πάρουν τους βαθμούς. Φαντάσου σκηνικό στη τάξη. Καθηγητής: Πως λέγεσαι παιδί μου: Μαθητής: Κωστάκης Κ: Τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου; Μ: Ποιός απο τους 2... Μολις καταστράφηκε δια παντός η εφηβική ηλικία και η κοινωνική ζωη αυτού του παιδιού. Και αλλα χαρακτηριστικα μας μας εκαναν θυματα ρατσισμου ως παιδια. Μηπως επρεπε να μας βγαλουν απο το σχολειο; Η να μας παρουν απο τους γονεις μας επειδη δεν ειναι οπως τους γονεις των αλλων παιδιων;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ουτε εγω ζητησα να γεννηθω και φυσικα δεν με ρωτησαν αν θελώ τους γονεις μου ή οχι. Ουτε καν για το ονομα μου δεν ειχα αποψη επι του θεματος και ουτε φυσικα για το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσα. Ποια η διαφορα μου με το παιδι που υιοθετηθηκε απο ομοφυλοφιλους?Οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο λαθος το επιχειρημα σου. Γεννήθηκες σε μια οικογένεια που είχε την δυνατότητα να σε φέρει στον κόσμο, ωστε να ζήσεις σε μια τουλάχιστον κοινωνικά αποδεκτή μορφή οικογένειας, που δεν θα σε στιγμάτιζε για την ευαίσθητη εφηβική σου ηλικία. Σύμφωνοι...μπορεί ο Χ άνθρωπος να μεγάλωνε σε ένα άσχημο περιβάλλον...αυτό δεν μπορεί να το προβλέψει καμία πολιτεία. Αλλά μπορεί να προβλέψει σίγουρα ότι θα μεγαλώσει σε προβληματικό περιβάλλον με "γκευ" γονείς. Αλλωστε σε προηγμένες χώρες όπως π.χ. Αγγλία, μόλις γεννηθεί το παιδί γίνεται επίσκεψη κοινωνικής λειτουργού. Αν διαπιστώσει ότι οι γονείς είναι ακατάλληλοι...bye bye...άρα το ίδιο συμβαίνει και με ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Οσο για το δευτερο που λες (και για το πρωτο, οσον αφορα στο περιβαλλον), καταλαβαινεις οτι αυτος που θα φταιει για την κατεστραμενη εφηβικη ηλικια, δεν ειναι οι ομοφυλοφιλοι γονεις που θα αγαπανε και θα φροντιζουν το παιδι, αλλα ο καφρος γιος-κορη καποιου που δεν του εμαθε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι. Σαφώς και δεν φταίνε οι ομοφυλόφιλοι αλλά το 90% της κοινωνίας είναι ετεροφυλόφιλοι και καλώς η κακώς, του αρέσει δεν του αρέσει θα βιώσει άσχημο ρατσισμό και αυτό δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ! Όπως είπα σαφώς να έχουν ίσα νομικά δικαιώματα οι ομοφυλόφιλοι με μένα. Απο κει και πέρα δεν είμαι ρατσιστής επειδή δεν γουστάρω τη παρέα τους ή δεν γουστάρω να τους πλησιάζει το παιδί μου. ---------- Προσθήκη στις 22:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ---------- Και αλλα χαρακτηριστικα μας μας εκαναν θυματα ρατσισμου ως παιδια. Μηπως επρεπε να μας βγαλουν απο το σχολειο; Η να μας παρουν απο τους γονεις μας επειδη δεν ειναι οπως τους γονεις των αλλων παιδιων; Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι μηδαμινά σε σχέση με το αν είσαι παιδί ομοφυλόφιλων γονέων. Ένα τέτοιο στίγμα θα είναι πραγματικά δυσβάσταχτο. Βέβαια αν ήταν στο χέρι μου υπάρχουν πολλοι γονείς ετεροφυλόφιλοι οι οποίοι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα να κάνουν παιδί.
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Απο κει και πέρα δεν είμαι ρατσιστής επειδή δεν γουστάρω τη παρέα τους ή δεν γουστάρω να τους πλησιάζει το παιδί μου. Το ρατσιστης εγινε καραμελα χωρις νοημα οποτε το αφηνουμε. Την λογικη του να αποκλειω απο τον κοινωνικο μου κυκλο τοσα ατομα απλα επειδη ειναι ομοφυλοφιλα δεν το καταλαβα. Να πεις ειχαν και τιποτα αλλο κοινο, κατι αρνητικο, ας πουμε, οκ, κατανοητο. Και αν το παιδι σου εχει στην παρεα του γκει φιλους θα παθει κατι; Το "δεν θα αλλαξει ποτε" ειναι μεγαλος λογος. "Εμεις θα αλλαξουμε;" ομως ειναι η ερωτηση.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το ρατσιστης εγινε καραμελα χωρις νοημα οποτε το αφηνουμε.Την λογικη του να αποκλειω απο τον κοινωνικο μου κυκλο τοσα ατομα απλα επειδη ειναι ομοφυλοφιλα δεν το καταλαβα. Να πεις ειχαν και τιποτα αλλο κοινο, κατι αρνητικο, ας πουμε, οκ, κατανοητο. Και αν το παιδι σου εχει στην παρεα του γκει φιλους θα παθει κατι; Το "δεν θα αλλαξει ποτε" ειναι μεγαλος λογος. "Εμεις θα αλλαξουμε;" ομως ειναι η ερωτηση. Έγώ και ο καθένας μας έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέγουμε τον κοινωνικό μας κύκλο βασιζόμενοι καθαρά στα δικά μας υποκειμενικά κριτήρια. π.χ Δεν μου αρέσει η φάτσα σου δεν σε κάνω παρέα. Αν δεν μου κανεις 1, δεν σου κάνω 1000 σωστά...άρα ποιό το πρόβλημά σου. Σαφώς αν ήμουν εργοδότης π.χ. θα ήταν αντιδεοντολογικό να μην σε προσλάβω επειδή είσαι γκέυ...αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό. Τώρα το παιδί μου ιδανικά θα ήθελα να έχει στον κοινωνικό του κύκλο άτομα τα οποία είναι μεγαλωμένα με συγκεκριμένα (υποκειμενικά) πρότυπα. π.χ Δεν θα μου άρεσε να κάνει παρέα με πρεζάκια...γιατί πιστεύω ότι είναι κακή επιρροή. Άσχετα αν τα πρεζάκια είναι τα θύματα του όλου συστήματος και μπορεί να είναι μια χαρά παιδιά. Κατα τον ίδιο τρόπο θα θεωρήσω ότι ένα παιδί μιας τέτοιας οικογένειεας είναι κακή επηρροή. Βέβαια το παιδί μου θα έχει δικαίωμα να κάνει παρέα με όποιον γουστάρει αλλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ να δώσω τις κατευθύνσεις που θεωρώ εγώ σωστές. ---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ---------- Το "δεν θα αλλαξει ποτε" ειναι μεγαλος λογος. "Εμεις θα αλλαξουμε;" ομως ειναι η ερωτηση. Δεν είναι καθόλου μεγάλος λόγος. Πρίν 200 χρόνια οι "μαύροι" στην Αμερική ήταν σκλάβοι των Λευκών. Σήμερα έχουν ΙΣΑ δικαιώματα. Μήπως σταμάτισε ο ρατσισμός;...Μήπως η κοινωνικοοικονομική τους κατάσταση είναι καλύτερη σε γενικές γραμμές; Όσο λοιπόν το 90% του πληθυσμού είναι ετεροφυλόφιλοι θα είναι ρατσιστές με τους υπόλοιπους 10%. Όπως και εμείς είμαστε ρατσιστές με τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς, τους Αφγανούς και τους Αφρικανούς.
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγουρα, δεν νομιζω οι γκει να θελουν και ποσωστοση και οποιος δεν εχει απο εναν στην παρεα του να τρωει προστιμο. Απλα ως συγκεκριμενο κριτηριο το βρισκω χαζο. Γιατι να αποκλεισω ενα ατομο που μπορει να αποκομισω πολλα απο την παρεα του επειδη ειναι ομοφυλοφιλο; Το ιδιο και για τις παρεες των παιδιων που λες. Σιγουρα εχεις τα κριτηρια σου και το δικαιωμα σου να τα εφαρμοσεις ως ενα βαθμο (προφανως και σεβεσαι τα δικαιωματα των παιδιων), αλλα εγω τα θεωρω ασοβαρα. Κακη επιρροη παιδι ομοφυλοφιλων/ομοφυλοφιλο παιδι; Δεν βλεπω πως. Βλεπεις ομως τουλαχιστον οτι εισαι μερος της μη-αποδοχης (=προβληματος) που θα συναντησουν τα παιδια με 2 γονεις του ιδιου φυλου. ΥΓ. Όσο λοιπόν το 90% του πληθυσμού είναι ετεροφυλόφιλοι θα είναι ρατσιστές με τους υπόλοιπους 10% Να μου επιτρεψεις να διαφωνισω εντονα. Δεν ειναι ολο το 90% ρατσιστες και αυτη η δηλωση ειναι προσβλητικη.
s4rdel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Άποψη μου.. Στην βιολογία στο σχολείο μου έμαθαν για δύο φύλα... ΑΡΡΕΝ και ΘΗΛΥ και όχι για μεταλλαγμένους τύπου x-men και περίεργες επιπλοκές της φύσης όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.. Δεν υπηρετούν την πατρίδα..γιατί αντί να σημαδεύουν με το όπλο θα κάνουν μπανιστήρι τον εχθρό! Μια χαρά ανθρωπινότατα δικαιώματα έχουν και ως προς τον γάμο και ως προς την τεκνοποίηση, αν δεν τα εκμεταλλεύονται οι ίδιοι, είναι πρόβλημα τους. Δεν θα κάνουν εμάς ζώα για να λέγονται οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι γίνανε έτσι. Η εκκλησία και η πίστη μας ορίζει στο μυστήριο..”Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα “ ποια είναι η γυνή και ποιος ο άνδρας. Εκτός απο αυτό τον Θεό τον ρωτήσατε αν θέλει να δει τέτοιο θέαμα...εκτός αν πεί τζάμπα είναι, δεν μαμιέται! Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να θεμελιώσουν πραγματικά τέτοιο δικαίωμα...και τι προσαρμογή στις εξελίξεις της κοινωνίας λέτε ρεε..Ακόμα και ο πολιτικός γάμος στην ελληνική κοινωνία, είναι λίγο μοντέρνα και πολύ ξενόφερτη ιδέα και πολλά ζευγάρια κάνουν πολιτικό σαν πρόβα generale για τον θρησκευτικό γάμο που θα ακολουθήσει. Αυτοί θα στερούνται πάντα αυτό το δικαίωμα! Είμαι μοντέρνος άνθρωπος και υπέρ της προόδου του ανθρωπίνου είδους, αλλά το ότι έχω ορισμένες ηθικές αρχές και αξίες και κάποιοι ανώμαλοι, γιατί κατ ουσίαν ανώμαλοι είναι και βάση της φυσικής εξέλιξης και αναπαραγωγής του ανθρωπίνου είδους, συγκρούονται με αυτές, δεν σημαίνει οτι είμαι ρατσιστής!! Από μικρός συκιές και φούστηδες τους ονόμαζα..το ότι τους αποκαλώ gay δείχνει ότι εξελίσσομαι και εγώ και η ελληνική κοινωνία αρχίζει να τους αποδέχεται. Άλλωστε μου φαίνεται λογικό,μιας και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αλλιώς τον εαυτό μου, εάν ο Παυλάκης από απέναντι ερχόταν τώρα το βράδυ και-μπαπ..!! Επίσεις προκύπτουν απλά καθημερινά προβλήματα με το δημόσιο, είναι που είναι θα του δώσουμε την χαριστική βολή...π.χ Τυχαίνει συννονυμία Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Παπαδόπουλος, τι φύλο είναι ο καθένας και πως τους χαρακτηρίζουμε στα χαρτιά ανδρόγυνο; Θα αλλάξουμε και την πανέμορφη γλώσσα μας εφευρίσκοντας λέξεις για καλλωπισμό και το image κάποιων λειψών ανδρών. Αν υπήρχαν από την αρχή του ανθρωπίνου γένους, όπως λένε για την αρχαία Ελλάδα κάποιοι μνησίκακοι κρυπτοφούστηδες δροσεροί....στην αρχαία Σπάρτη τους πετούσαν στον γκρεμό και τώρα το έχουν άχτι αυτό! Αυτό πρέπει να ισχύει και σήμερα, απλά υπάρχει ένα γλυκούλης ευρωπαϊκός αέρας φιλελευθερίας...μου ξέφυγε αυτό..... Οι ξένοι έχουν κάτι απόψεις του στιλ....”Καλέ τι παιδί που είναι σε αυτό το άγαλμα αυτός ο αρχαίος Έλληνας!..και τι μεγάλο σωλήνα που έχει”..λογικό να λένε διάφορα!Τώρα με αυτό, θα λυθεί και το ερώτημα, πώς πολλαπλασιάζονται.. Οι πολιτικοί είναι οι πιο μεγάλοι φούστηδες..τι περιμένετε να μας πουν!! Παπαρολογία και σαλακίες!!Να τα έλεγε κανένας σοβαρός επιστήμων..αλλάζει το θέμα!! kk1991 αυτά πιώς τα γράφει πέρι της άποψη βιολόγου, διότι άποψη βιολόγου είναι και μάλλον κανενός δροσερού και όχι τι λέει η επιστήμη της βιολογίας πάνω στο θέμα!!! Όχι, δεν είμαι βιολόγος! Πάντος έχουν πλάκα..ειδικά η φάρσα “Τέλος”... “ο ένας για τον άλλο είμαστε σαβλιάρη μου! Τέλος!!”..Γιαυτό και υπάρχουν στην Ελλαδίτσα μας τέτοιοι τύποι, γιατί απλά ακόμα τους αντιμετωπίζουμε με χιούμορ!! Εν κατακλείδι είμαι κατά των “φουστογάμων”!!
Traumatias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά παρά την λογική (σε εμένα τουλάχιστον)αντίδρασή μου πάνω στο θέμα της υιοθεσίας, μετά από όσα διάβασα συνειδητοποίησα ότι υπάρχει και πιο σοβαρός λόγος να μην "επιτρέπεται" σε ομοφυλόφιλους η υιοθεσία.Με εκνευρίζει αφάνταστα άτομα διάφορων κοινωνικών ομάδων που προσπαθούν να επιβάλλουν τα αιτήματά τους χρησιμοποιώντας το τραγικό επιχείρημα ότι είσαι ρατσιστής (τι εύκολα τη χρησιμοποιούμε αυτή τη λεξη σήμερα) χωρίς να ακούν την άποψή σου και τελικά γίνονται εκείνοι φασίστες.Μετά από όλα όσα άκουσα λοιπόν από ομοφυλόφιλους και μη, το όλο θέμα μου μοιάζει σαν ένα καπρίτσιο και τίποτα παρα πάνω.Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ζευγάρια ομοφυλόφιλων που πραγματικά αγαπούν τα παιδιά και θέλουν να αποκτήσουν ένα δικό τους.Πιστεύω ομως ότι μιλάμε για την τραγική μειοψηφία.Για τους υπόλοιπους είναι μια ακόμα προσπάθεια να αποδείξουν στους εαυτους τους περισσότερο πως είναι οπως όλοι οι άλλοι.Δεν είναι λόγος αυτός για να υιοθετήσεις παιδί(να σε βοηθήσει ψηχολογικά).Ακόμη και αν ηταν αποδεκτή από την κοινωνία μια τέτοια οικογένεια θα έπρεπε να περνάνε από περισσότερες ''εξετάσεις'' από τους υπόλοιπους για τον λόγο αυτό.Και μη μου πει κανένας ότι υπάρχει ζευγάρι ετεροφυλόφιλων που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, ΔΕΝ θέλουν παιδιά αλλά παρ'όλ' αυτά μπαίνει στη διαδικασία υιοθεσίας που είναι απίστευτα ψυχοφθόρα, για τα μάτια του κόσμου.Επομένως το μόνο κίνητρο των ετεροφυλόφιλων για υιοθεσία είναι η πραγματική αγάπη τους για τα παιδιά.Αφού υπάρχουν ομάδες με διαφορετικά κίνητρα γνώμη μου είναι ότι πρέπει να περνούν από περισσότερες ''εξετάσεις'' και γι αυτό το λόγο δεν μπορούν να πουν ότι αντιμετωπίζονται ρατσιστικά.Αν βρεί καποιος άλλο κίνητρο (λογικά μιλώντας πάντα)των ετεροφυλόφιλων για να υιοθετήσουν παιδί παρακαλώ να μου το πει.Να ξέρετε επίσης ότι είναι πολύ δύσκολη διαδικασία η υιοθεσία παιδιού στην Ελλάδα. Σημείωση:οπως και για τη συμβίωση άνδρα γυναίκας έτσι και για την συμβίωση ομοφυλόφιλων, απ όσο ξέρω μπορεί ο σύντροφος να έχει νομικά δικαιώματα πάνω στον άλλο μέσω κάποιας συμβολαιογραφικής πράξης.Ας μην τρελαινόμαστε τόσοι άνθρωποι συμβιώνουν δεν είναι απαραίτητος ο γάμος...
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Άποψη μου.. Στην βιολογία στο σχολείο μου έμαθαν για δύο φύλα... ΑΡΡΕΝ και ΘΗΛΥ και όχι για μεταλλαγμένους τύπου x-men και περίεργες επιπλοκές της φύσης όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.. Δεν υπηρετούν την πατρίδα..γιατί αντί να σημαδεύουν με το όπλο θα κάνουν μπανιστήρι τον εχθρό! Μια χαρά ανθρωπινότατα δικαιώματα έχουν και ως προς τον γάμο και ως προς την τεκνοποίηση, αν δεν τα εκμεταλλεύονται οι ίδιοι, είναι πρόβλημα τους. Δεν θα κάνουν εμάς ζώα για να λέγονται οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι γίνανε έτσι. Η εκκλησία και η πίστη μας ορίζει στο μυστήριο..”Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα “ ποια είναι η γυνή και ποιος ο άνδρας. Εκτός απο αυτό τον Θεό τον ρωτήσατε αν θέλει να δει τέτοιο θέαμα...εκτός αν πεί τζάμπα είναι, δεν μαμιέται! Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να θεμελιώσουν πραγματικά τέτοιο δικαίωμα...και τι προσαρμογή στις εξελίξεις της κοινωνίας λέτε ρεε..Ακόμα και ο πολιτικός γάμος στην ελληνική κοινωνία, είναι λίγο μοντέρνα και πολύ ξενόφερτη ιδέα και πολλά ζευγάρια κάνουν πολιτικό σαν πρόβα generale για τον θρησκευτικό γάμο που θα ακολουθήσει. Αυτοί θα στερούνται πάντα αυτό το δικαίωμα! Είμαι μοντέρνος άνθρωπος και υπέρ της προόδου του ανθρωπίνου είδους, αλλά το ότι έχω ορισμένες ηθικές αρχές και αξίες και κάποιοι ανώμαλοι, γιατί κατ ουσίαν ανώμαλοι είναι και βάση της φυσικής εξέλιξης και αναπαραγωγής του ανθρωπίνου είδους, συγκρούονται με αυτές, δεν σημαίνει οτι είμαι ρατσιστής!! Από μικρός συκιές και φούστηδες τους ονόμαζα..το ότι τους αποκαλώ gay δείχνει ότι εξελίσσομαι και εγώ και η ελληνική κοινωνία αρχίζει να τους αποδέχεται. Άλλωστε μου φαίνεται λογικό,μιας και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αλλιώς τον εαυτό μου, εάν ο Παυλάκης από απέναντι ερχόταν τώρα το βράδυ και-μπαπ..!! Επίσεις προκύπτουν απλά καθημερινά προβλήματα με το δημόσιο, είναι που είναι θα του δώσουμε την χαριστική βολή...π.χ Τυχαίνει συννονυμία Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Παπαδόπουλος, τι φύλο είναι ο καθένας και πως τους χαρακτηρίζουμε στα χαρτιά ανδρόγυνο; Θα αλλάξουμε και την πανέμορφη γλώσσα μας εφευρίσκοντας λέξεις για καλλωπισμό και το image κάποιων λειψών ανδρών. Αν υπήρχαν από την αρχή του ανθρωπίνου γένους, όπως λένε για την αρχαία Ελλάδα κάποιοι μνησίκακοι κρυπτοφούστηδες δροσεροί....στην αρχαία Σπάρτη τους πετούσαν στον γκρεμό και τώρα το έχουν άχτι αυτό! Αυτό πρέπει να ισχύει και σήμερα, απλά υπάρχει ένα γλυκούλης ευρωπαϊκός αέρας φιλελευθερίας...μου ξέφυγε αυτό..... Οι ξένοι έχουν κάτι απόψεις του στιλ....”Καλέ τι παιδί που είναι σε αυτό το άγαλμα αυτός ο αρχαίος Έλληνας!..και τι μεγάλο σωλήνα που έχει”..λογικό να λένε διάφορα!Τώρα με αυτό, θα λυθεί και το ερώτημα, πώς πολλαπλασιάζονται.. Οι πολιτικοί είναι οι πιο μεγάλοι φούστηδες..τι περιμένετε να μας πουν!! Παπαρολογία και σαλακίες!!Να τα έλεγε κανένας σοβαρός επιστήμων..αλλάζει το θέμα!! kk1991 αυτά πιώς τα γράφει πέρι της άποψη βιολόγου, διότι άποψη βιολόγου είναι και μάλλον κανενός δροσερού και όχι τι λέει η επιστήμη της βιολογίας πάνω στο θέμα!!! Όχι, δεν είμαι βιολόγος! Πάντος έχουν πλάκα..ειδικά η φάρσα “Τέλος”... “ο ένας για τον άλλο είμαστε σαβλιάρη μου! Τέλος!!”..Γιαυτό και υπάρχουν στην Ελλαδίτσα μας τέτοιοι τύποι, γιατί απλά ακόμα τους αντιμετωπίζουμε με χιούμορ!! Εν κατακλείδι είμαι κατά των “φουστογάμων”!! Τοσο fail και τοσα emoticons μαζεμενα δεν εχω ξαναδει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις