Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σας είναι τόσο δύσκολο να συζητήσετε με ήρεμο τρόπο ε; Και μετά οταν διαγράφονται όλα πλακώνεστε στα pm για να γκρινιάξετε...

Μερικοί δικαιολογείστε μόνο αν είστε κάτω απο 16 ετών...

:/

Τοξοβόλε-whatever κατά καιρούς έγραφες ωραία κείμενα χωρίς χαρακτηρισμούς προς άλλους. Αν κάποιος ξεκινάει τις μαλακίες, καντε απλά report αντί να απαντήσετε στο ίδιο ύφος...

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι,οι δεσμοί μου με την Ελλάδα είναι άρρηκτοι.Έχω περιουσία ,έχω φίλους,συγγενείς,hell τώρα μάλιστα που σας γράφω είμαι για λίγες μέρες στην Ελλάδα.Προφανώς κ φρικάρω για όλο το χάλι που τραβάτε κ τραβάνε κ οι οικείοι μου.Δεν έχω τέτοια μονομέρια άποψης.

Αυτό που με τσακίζει είναι να βλέπω την τραγική αύξηση της ομοφοβίας σήμερα στην Ελλάδα κ την άνοδο της ακροδεξιάς να μας λέει χύμα,κοίτα θα είστε οι επόμενοι μετά τους μετανάστες.Ταυτόχρονα να θάβεται αυτό που ζει σήμερα ο Έλληνας LGBT στο όνομα του ''έχουμε πιο σοβαρά θέματα''

Ρε πάτε καλά μια?Βλέπετε τι λέτε?Ότι οκ ψάχνουμε επιβίωση,να φάμε κ στη πορεία ας γαμήσουμε όσο πάει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες καταδικάζοντας τους έτσι στην αέναη αφάνεια.Δε πάει έτσι...

Ειδικά τώρα δε θα έπρεπε να πάει έτσι.

Έχεις δίκιο τα δικαιώματα πρέπει να τα διεκδικούμε πάντα απλά όπως σου είπα φταίτε και "εσείς" σε πολύ κόσμο επίσης έχει περάσει ότι κάνετε κουμάντο βλέπε show biz κλπ κλπ e και αυτό χειροτερεύει σου λέει εσύ πας στη Μύκονο και εγώ δεν έχω να φάω.
Δημοσ.

Ποιοί είμαστε οι ''εμείς'' ρε μαν?Η ετερογένια της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει φανεί quantitatively ότι είναι η ίδια με την ετερογένια των στρέητ.Τα άλλα είναι στερεοτυπικά παραμυθάκια με δόσεις άγνοιας.Πες για μένα πχ αν θες αλλά μη μιλάς συλλογικά για όλους τους γκέι.Ούτε εγώ νομιμοποιούμε να μιλήσω για μια τόσο ετερογενή ομάδα.

Αυτό που λέω εγώ στο προκείμενο είναι πως ο κοινωνικός διάλογος για τα δικαιώματα των LGBT στην Ελλάδα δε πρέπει να πάψει όσο και η ψωροκώσταινα να είναι στα γόνατα.

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι,οι δεσμοί μου με την Ελλάδα είναι άρρηκτοι.Έχω περιουσία ,έχω φίλους,συγγενείς,hell τώρα μάλιστα που σας γράφω είμαι για λίγες μέρες στην Ελλάδα.Προφανώς κ φρικάρω για όλο το χάλι που τραβάτε κ τραβάνε κ οι οικείοι μου.Δεν έχω τέτοια μονομέρια άποψης.

Αυτό που με τσακίζει είναι να βλέπω την τραγική αύξηση της ομοφοβίας σήμερα στην Ελλάδα κ την άνοδο της ακροδεξιάς να μας λέει χύμα,κοίτα θα είστε οι επόμενοι μετά τους μετανάστες.Ταυτόχρονα να θάβεται αυτό που ζει σήμερα ο Έλληνας LGBT στο όνομα του ''έχουμε πιο σοβαρά θέματα''

Ρε πάτε καλά μια?Βλέπετε τι λέτε?Ότι οκ ψάχνουμε επιβίωση,να φάμε κ στη πορεία ας γαμήσουμε όσο πάει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες καταδικάζοντας τους έτσι στην αέναη αφάνεια.Δε πάει έτσι...

Ειδικά τώρα δε θα έπρεπε να πάει έτσι.

Στα λόγια μου ερχεσαι... Τώρα που βρήκαμε παπα να θαψουμε 5-6.... τωρα που γυρναει για τις αδυναμες κοινωνικα ομαδες να περασει και ενα τοσο μικρουλι νομοσχεδιακι και για μας τους γκετσιδες ε? Μαζι με τους πολυτεκνους που εχασαν τα επιδοματα, τις συνταξεις που πηγαν στα ταρταρα και τους μισθους που πηγαν στον διαολο ας ψηφίσουμε να μπορουν να παντρευτουν γιατι τοσα χρονια δεν μπορουσαν! Ο ελληνας LGBTFASW η οτι σκατα ειναι αυτο το ακρωνυμιο τι ακριβως ζει σημερα? Θα συμφωνησω απολυτα με τον Redonin, αμα ο ελληνας γκετσις δεν εχει να φαει τα παντα γυρω καταρρεουν και το κυριο προβλημα του ειναι οτι δεν μπορει να παντρευτει τότε τότε εκτος απο γκετσις ειναι και βλαμενος.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το μέλλον της Ελλάδας θα είναι γεμάτο τραμπουκισμούς μεταναστών, γκει, αλλόθρησκων, "βλάσφημων" μη χριστιανών... όλα αυτά με άλλοθι την κρίση.

+1000

Εχει ήδη ξεκινήσει.

Η πείνα ειναι κακός σύμβουλος.

Δημοσ.

Στα λόγια μου ερχεσαι... Τώρα που βρήκαμε παπα να θαψουμε 5-6.... τωρα που γυρναει για τις αδυναμες κοινωνικα ομαδες να περασει και ενα τοσο μικρουλι νομοσχεδιακι και για μας τους γκετσιδες ε? Μαζι με τους πολυτεκνους που εχασαν τα επιδοματα, τις συνταξεις που πηγαν στα ταρταρα και τους μισθους που πηγαν στον διαολο ας ψηφίσουμε να μπορουν να παντρευτουν γιατι τοσα χρονια δεν μπορουσαν! Ο ελληνας LGBTFASW η οτι σκατα ειναι αυτο το ακρωνυμιο τι ακριβως ζει σημερα? Θα συμφωνησω απολυτα με τον Redonin, αμα ο ελληνας γκετσις δεν εχει να φαει τα παντα γυρω καταρρεουν και το κυριο προβλημα του ειναι οτι δεν μπορει να παντρευτει τότε τότε εκτος απο γκετσις ειναι και βλαμενος.

Κοίτα καταλαβαίνω ότι είσαι τραγικά άσχετος με το ζήτημα.Οκ κάνει μπάμ

Αλλά μαζί με το ότι δεν έχει να φάει ο σημερινός γκέι στην Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα σωρό διακρίσεις,προκαταλλήψεις κοκ.Δες πχ μόνο πόσο κατάπτυστα εκφράζεις λόγο εσύ ,''γκέτσιδες,πισωκούνα,κοκ''.Δλδ το πανηγυράκι της ομοφοβίας...κ το τραγικό ότι γίνεται κ ανεκτό κ μάλιστα η μαγκιόρικη νοοτροπία του να χώσουμε μερικά κοσμητικά στους γκέι βρίσκει κ υποστηρικτές.

Είναι προφανές ότι ο γάμος μεταφράζεται σε μια σειρά από κοινωνικά,εργασιακά,συνταξιοδοτικά,κληρονομικά,ασφαλιστικά,κοκ δικαιώματα τα οποία στην Ελλάδα η LGBT κοινότητα δε τα έχει.Δικαιώματα βασικότατα όταν έχεις περάσει όλη σου τη ζωή σου δίπλα σε έναν άνθρωπο.Δλδ πόσο στόκος παίζει να είναι κάποιος για να το πιάσει αυτό.

Ακριβώς λοιπόν να περαστεί τώρα,χθές,προχθές η νομοθεσία που θα διασφαλίζει τους γκέι και από κάθε μορφή διάκρισης αλλά θα δίνει και ουσιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Δημοσ.

Κοίτα καταλαβαίνω ότι είσαι τραγικά άσχετος με το ζήτημα.Οκ κάνει μπάμ

Αλλά μαζί με το ότι δεν έχει να φάει ο σημερινός γκέι στην Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα σωρό διακρίσεις,προκαταλλήψεις κοκ.Δες πχ μόνο πόσο κατάπτυστα εκφράζεις λόγο εσύ ,''γκέτσιδες,πισωκούνα,κοκ''.Δλδ το πανηγυράκι της ομοφοβίας...κ το τραγικό ότι γίνεται κ ανεκτό κ μάλιστα η μαγκιόρικη νοοτροπία του να χώσουμε μερικά κοσμητικά στους γκέι βρίσκει κ υποστηρικτές.

Είναι προφανές ότι ο γάμος μεταφράζεται σε μια σειρά από κοινωνικά,εργασιακά,συνταξιοδοτικά,κληρονομικά,ασφαλιστικά,κοκ δικαιώματα.Δικαιώματα βασικότατα όταν έχεις περάσει όλη σου τη ζωή σου δίπλα σε έναν άνθρωπο.Δλδ πόσο στόκος παίζει να είναι κάποιος για να το πιάσει αυτό.

Το γεγονος πως μπαινεις εδω και γραφεις πως χθες ηθελες να φας φουτσα απο εναν ινδο ο οποιος ειπε πως παει για υπνο και βαριεται να στον δωσει μου δινει το δικαιωμα να σε κραζω οσο θελω. Εμενα μου αρεσουν τα γκομενακια, εσενα οι γκομενοι. Εγω ειμαι φουστανακιας και μο#$@δουλος εσυ εισαι γκετσις και πισωκουνας... τοσο απλα. Ουτε σε φοβαμε ουτε εχω και κανενα απολυτως προβλημα να συναναστραφω μαζι σου, αρκει αφου λες πως σου αρεσουν οι φουτσοι να σε λεω και γω οπως θελω! Το ομοφοβικο απο που πηγαζει? Απο τα κοσμητικα επιθετα? Γουσταρεις να προκαλεις αλλα δεν γουσταρεις να τα ακους.

Το προφανες πως ολα αυτα τα δικαιωματα που παρεχει ο γαμος, κοινωνικα, εργασιακα,συνταξιοδοτικα,κληρονομικα κτλ ξηλωνονται συστηματικα εδω και 3 χρονια ποσο στοκος πρεπει να εισαι για να το καταλαβεις? Αλλα ποσο στοκος!

Εμεις λοιπον φωναζουμε και αγωνιζομαστε να μεινει κατι απο αυτα ορθιο και εσενα το μονο σου αγχος ειναι ποτε θα γινεις νυφη στην Ελλαντα?

• Like 1
Δημοσ.

Το προφανες πως ολα αυτα τα δικαιωματα που παρεχει ο γαμος, κοινωνικα, εργασιακα,συνταξιοδοτικα,κληρονομικα κτλ ξηλωνονται συστηματικα εδω και 3 χρονια ποσο στοκος πρεπει να εισαι για να το καταλαβεις? Αλλα ποσο στοκος!

Εμεις λοιπον φωναζουμε και αγωνιζομαστε να μεινει κατι απο αυτα ορθιο και εσενα το μονο σου αγχος ειναι ποτε θα γινεις νυφη στην Ελλαντα?

Έλα πάμε baby steps,ξηλώνονται αλλά πάλι αγώνες κάνουν κ λιώνουν.Γιατί ?Γιατί τα έχουν έστω κ αυτά.Ένας γκέι με τον σύντροφο του τι δικαιώμα έχει από αυτά που τώρα παλεύετε με νύχια κ με δόντια να σώσετε?Κυριά κυριά να πω?Κανένα.Ασε το Ξανθόπουλος σταιλ ffs.

Δε παίζει η λογική αλά Καίλας να αποτελέσει συγχωροχάρτι για το ας μπεί κάτω από το χαλάκι το ζήτημα ώστε να έχουμε όλες τις τραγικές να νιώθουν ''αντρίλες'' κ να οργώνουν την κοινωνία με τη κατάπτυστη ομοφοβία τους.

Δημοσ.

Επιτρέπονται οι πολλαπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ, ναι ή όχι;

Να απαντήσει ένας μοντ να ξέρουμε να φτιάξουμε καμιά δεκαριά κι εμείς.

Δημοσ.

Ποιοί είμαστε οι ''εμείς'' ρε μαν?Η ετερογένια της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει φανεί quantitatively ότι είναι η ίδια με την ετερογένια των στρέητ.Τα άλλα είναι στερεοτυπικά παραμυθάκια με δόσεις άγνοιας.Πες για μένα πχ αν θες αλλά μη μιλάς συλλογικά για όλους τους γκέι.Ούτε εγώ νομιμοποιούμε να μιλήσω για μια τόσο ετερογενή ομάδα.

Αυτό που λέω εγώ στο προκείμενο είναι πως ο κοινωνικός διάλογος για τα δικαιώματα των LGBT στην Ελλάδα δε πρέπει να πάψει όσο και η ψωροκώσταινα να είναι στα γόνατα.

Δυστηχως ή ευτηχως ετσι εχει περασει στο κοσμο οι ομοφυλοφιλη γυναν γνωστη απο διαφορους celebrities που βγηκαν και ειπαν τα προβληματα τους.

Δυστηχως οι περισοτεροι διασιμη gay ειναι τρεις λαλουν και δυο χωρευουν.

Παντος το θεμα ειναι σοβαρο περα απο τις παροπιδες που μπορει να φοραει ο καθενας ειναι μια ομαδα που εχει σιβαρα προβληματα και πολλες φορες δυστηχως πολλα παιδια φεγουν απο το σπιτι τους χανουν τα παντα και πιθανοτατα να πεσουν στα ναρκοτικα ή τη πορνια

Δημοσ.

Eδώ ένα γαμάτο με μεγαλύτερο συμβολισμό από την πατρίδα.Δείτε το συμβολισμό του ένστολου btw

Οπώς είπα το debate για τον πολιτικό γάμο στη Βρετανία αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι το τέλος του 2014

https://www.youtube.com/watch?v=a54UBWFXsF4

Δημοσ.

Έλα πάμε baby steps,ξηλώνονται αλλά πάλι αγώνες κάνουν κ λιώνουν.Γιατί ?Γιατί τα έχουν έστω κ αυτά.Ένας γκέι με τον σύντροφο του τι δικαιώμα έχει από αυτά που τώρα παλεύετε με νύχια κ με δόντια να σώσετε?Κυριά κυριά να πω?Κανένα.Ασε το Ξανθόπουλος σταιλ ffs.

Δε παίζει η λογική αλά Καίλας να αποτελέσει συγχωροχάρτι για το ας μπεί κάτω από το χαλάκι το ζήτημα ώστε να έχουμε όλες τις τραγικές να νιώθουν ''αντρίλες'' κ να οργώνουν την κοινωνία με τη κατάπτυστη ομοφοβία τους.

Το παιδί της ξενυτιας που κλαιγεται εισαι εσυ οποτε το στυλ ξανθόπουλου που μας τα κανει ζεπελιν με το κλαψο$#@νιασμα για τα "δικαιώματα" του, σου παει γαντι.

Το γεγονος ειναι πως με οχημα την ομοφοβία λες οτι παπαρια σου κατέβει, οποτε σου κατεβει, δεν σου δινει ουτε δίκιο ουτε και αποτελει επιχείρημα που θα σου κερδισει το οποιοδήποτε δικαιωμα. Ουτε ομοφοβικοι ειμαστε ουτε και ακροδεξιοι, απλα στα @@ μας αν θα μπορουν οι ξεφωνιμενες να παντρευτούν! Δεν μας απασχολούσε πριν 3 χρόνια και δεν μας απασχολει πολυ περισσότερο τωρα!

Οι τραγικές που νιώθουν "αντρίλες" ποιοί είναι? Πασχεις και συ απο το σύνδρομο των γκετσιδων που νομίζουν πως ολος ο κόσμος ασχολειται με την παρτυ τους? Εδω ο κόσμος χάνεται και η κακομοίρα ηρθε ξανα μετα απο ενα χρόνο να μας ταρακουνήσει για τα δικαιώματα της!

Δημοσ.

Οι τραγικές που νιώθουν "αντρίλες" ποιοί είναι? Πασχεις και συ απο το σύνδρομο των γκετσιδων που νομίζουν πως ολος ο κόσμος ασχολειται με την παρτυ τους? Εδω ο κόσμος χάνεται και η κακομοίρα ηρθε ξανα μετα απο ενα χρόνο να μας ταρακουνήσει για τα δικαιώματα της!

Η μαγκιά ξέρεις ποιά είναι ; Ότι όσο και να χτυπίεσαι στο δράμα με τον Βασιλάκη Καίλα για να προσπαθήσεις μέσω της άκυρης διαλογικής του negation να σωπάσεις τις φωνές για ίσα δικαίωματα άλλο τόσο εγώ από την μια θα σε ταπώνω κ από την άλλη θα σε γράφω κ θα περνάω ένα ένα τα μηνύματα που θέλω με τον τρόπο που θέλω να περάσω.Πχ αν πρόσεξες,τσουπ έπεφτε το κάθε βιντεάκι

Η ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά ξέρεις ποιά είναι φιλενάδα?Ότι πραγματικά έξω στη κοινωνία τα τυπάκια που είναι εκφραστές του δικού σου negation τα έχω στο χαλαρό.Πολυδιάστατα στη κοινωνία έχω φάει στη μάπα τις παπάτζες επιχειρήματα που μας λέει η κάθε ομοφοβικιά.Δες αποτελείς πρόκληση για μένα.Παίζεις εκτός εδράς πως το λένε δλδ.

Κ στη τελική αφού τόσο πια δε σε απασχολεί ή δε σας απασχολεί,άδειασε μας τη γωνία.Άλλα μήπως τσούζει που όντως το μομέντουμ στη κοινωνία αλλάζει υπερ των γκέι δικαιώματων....Κ συνήθως αυτό άραγε ποιούς τσούζει?Τους χαλαρούς κ μη ομοφοβικούς ή την κάθε πικραμένη που ψάχνεται να την παλέψει με την κάθε ανασφάλεια του ανδρισμού της ?Οκ γουστάρεις γκόμενες,είσαι πιο άνδρας από μένα,νταξ άραξε τώρα.

Η διαδικασία του να ζείς ανοιχτά ως ένας γκέι άνδρας και στην Ελλάδα κ στη Βρετανία έχει μερικά καλά.Σε μαθαίνει να διαχειρίζεσαι το κάθε καμμένο .Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά τι να μου πει τώρα εμένα το κροκοδείλιο δάκρυ όταν έχω δεχτεί επίθεση με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική μου ακεραιότητα μόνο και μόνο γιατί φιλούσα τον σύντροφο μου δημόσια.

Έλα Τούφεξ πάμε hi five!

Δημοσ.

Ενας ανεργος γκει, με τον ανεργο συντροφο του, ποσο λες να σε υποστηριξουν στο αν θα παντρευτουν η οχι; Ποσο λες να τους νοιαζει;

Στο 'πα και πριν, προφανως και εχεις λυμενο το οικονομικο, και εκ του ασφαλους μπορεις να κανεις τον αγωνα σου (και καλα κανεις). Το να λες ομως στον αλλον που εχει να δει μεροκαματο 3-4 μηνες οτι χρησιμοποιει ως αλλοθι την κριση για να δειξει τα ομοφοβικα του αισθηματα, ειναι χειροτερο κι απ' τα ανεκδοτα του Παναγιωτοπουλου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...