Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να στο πω πιο λιανα να το καταλαβεις. Οταν με απολυει ο αλλος απ' τη δουλεια, οταν δεν ξερω αν αυριο θα βρω αλλη, οταν ολα γυρω μου καταρρεουν, στα παπαρια μου και τα δικαιωματα σας, και τα δικαιωματα της καρετα καρετα, και των μειονοτητων της ανατολικης θρακης, και το αν η κρητη θελει την ανεξαρτησια της, και για το αν τα νεφελιμ ηρθαν να μας κατακτησουν. Ειναι θεμα προτεραιοτητων, και η επιβιωση ερχεται πανω απο ολα. Τωρα το οτι εσυ ανακινησες αυτο το θεμα για το αν θα γινουν γκει γαμοι η οχι, ειναι κατι που περνα απο ολους τους μη γκει τελειως απαρατηρητα και θα συνεχισει να περναει ειτε πεντρευτειτε ειτε χωρισετε, ειτε πατε στον αρη για μετοικιση. Αν λοιπον δεν καταλαβαινεις τη διαφορα του ενος προβληματος (επιβιωση στην ελλαδα το 2012) με το αλλο προβλημα (γαμοι των γκει στην ελλαδα το 2012), τοτε δεν εχει νοημα οποιαδηποτε κουβεντα.

Kαταλαβαίνω ότι η κρίση πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο άλλωθι για negation και τη πιο σύνηθη δικαιολογία για halting του κοινωνικού διαλόγου στην Ελλάδα για το ζήτημα.Στα κάπακια έχουμε κ τις ομοφοβάρες με τα κλασικά dehumanizing tantrums τους και δένει το γλυκό να πούμε.

Σε όλες τις άκυρες έκει έξω ,hello οι γκέι τα ίδια προβλήματα,άγχη κ δυσκολίες με εσάς περνούν.Δεν είναι κάτι alien και η ετερογένια του γκρουπ ανάλογη ,συν όμως όλη τη παπάτζα της διάκρισης,προκατάλληψης,ομοφοβίας κ ακυροσύνης.

oh-the-irony-men-main_07.jpg

Ψιτ κοπελιά,εδώ υψώνουμε σημαίες.Εσύ τρέχα κλάψε για την τρόικα κλαιν.

Δημοσ.

Tι μπαζαρία κυκλοφορεί δλδ σε αυτή τη κενωνια.Επειδή έχει ΔΝΤ,κρίση ,ψωμολυσαγμα αυτό απαραίτητα σημαίνει ότι ''ποιός ασχολήτε τώρα με τους γκέτσιδες''.Ίσα να πούμε με το negation στο όνομα ''των πιο σημαντικών προβλημάτων που έχει το ελλάντα''.

Ψιτ ,καραβλαχάρες απολίτιστες κ ομοφοβικές,ειδικά τώρα είναι που επιβάλεται η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ ας ψωμολυσάει το πατρίντα.

Δεν μου λες πισωκουνα, είχες πριν τιποτα ιδιαιτερα δικαιωματα, ως γκέτσις στο ελλάντα που τωρα λογο κρίσης καταπατούνται? Ασε να σου πω εγω... οχι δεν είχες! Μην παρουσιαζεις ως μείζον ζήτημα το θεμα της ελλειψης δικαιωμάτων των γκει στην Ελλαδα, γιατι πραγματικά μεσα στον κακό χαμό που συμβαίνει μονο ως τρολάρισμα μπορούμε πλεον να το εκλάβουμε! Σε λίγο θα πληρώνουμε για να δουλευουμε στο σύγχρονο εργασιακό νταχάου και εσυ μου λες δεν εχεις δικαιωμα να παντρευτεις στην Ελλαδα.. Trolololololo...

Δημοσ.

Kαταλαβαίνω ότι η κρίση πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο άλλωθι για negation και τη πιο σύνηθη δικαιολογία για halting του κοινωνικού διαλόγου στην Ελλάδα για το ζήτημα.Στα κάπακια έχουμε κ τις ομοφοβάρες με τα κλασικά dehumanizing tantrums τους και δένει το γλυκό να πούμε.

Σε όλες τις άκυρες έκει έξω ,hello οι γκέι τα ίδια προβλήματα,άγχη κ δυσκολίες με εσάς περνούν.Δεν είναι κάτι alien και η ετερογένια του γκρουπ ανάλογη ,συν όμως όλη τη παπάτζα της διάκρισης,προκατάλληψης,ομοφοβίας κ ακυροσύνης.

Αλλοθι? συγνωμμη αλλα εισαι τουλαχιστον προσβλητικος σε καποιους απο τους οποιους ζητας τη στηριξη. Δε φευγεις μια βολτιτσα απο το uk να ερθεις να δουλεψεις εδω για κανα χρονο με 500 ευρα να σου πω εγω αλλοθι μετα;

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μου λες πισωκουνα, είχες πριν τιποτα ιδιαιτερα δικαιωματα, ως γκέτσις στο ελλάντα που τωρα λογο κρίσης καταπατούνται? Ασε να σου πω εγω... οχι δεν είχες! Μην παρουσιαζεις ως μείζον ζήτημα το θεμα της ελλειψης δικαιωμάτων των γκει στην Ελλαδα, γιατι πραγματικά μεσα στον κακό χαμό που συμβαίνει μονο ως τρολάρισμα μπορούμε πλεον να το εκλάβουμε! Σε λίγο θα πληρώνουμε για να δουλευουμε στο σύγχρονο εργασιακό νταχάου και εσυ μου λες δεν εχεις δικαιωμα να παντρευτεις στην Ελλαδα.. Trolololololo...

Α ναι ξέχασα ρε μπαζαρία μου,το να μην έχει κάποιος που έχει ζήσει 11 χρόνια με το σύντροφο του (ή μια ζωή για άλλους) δικαιώματα ασφαλιστικά,συνταξιοδοτικά,κοινωνικά,εργασιακά, φορολογικά ,επίσκεψης στην εντατική,φυλακή κοκ είναι μικρό θέμα.Τα μπάζα που το υποστηρίζουν τώρα αυτό πόσο μικρό μυαλό έχουν άραγε.

Ελα να πούμε που θα βάλουμε ως όχημα την κρίση για να ξεχάσουμε κ αυτά που ξέραμε.

Δημοσ.

Αλλοθι? συγνωμμη αλλα εισαι τουλαχιστον προσβλητικος σε καποιους απο τους οποιους ζητας τη στηριξη. Δε φευγεις μια βολτιτσα απο το uk να ερθεις να δουλεψεις εδω για κανα χρονο με 500 ευρα να σου πω εγω αλλοθι μετα;

Εξω από τον χορο παρεα με εναν μπεμπη και εναν ινδο πολλά τραγούδια λέγονται. Ερχεται εδω οποτε νιωσει την αναγκη να ζητήσει απο τους ομοφοβικούς, πεινασμένους και ανεργους μπουρτζόβλαχους να βάλουν πλάτη για τα δικαιωματα του σε μια χωρα που καίγεται.... ενώ αυτός ειναι στο εξωτερικο... Λογική με @@ οχι @@ λογική.

Α ναι ξέχασα,το να μην έχει κάποιος που έχει ζήσει 11 χρόνια με το σύντροφο του (ή μια ζωή για άλλους) δικαιώματα ασφαλιστικά,συνταξιοδοτικά,κοινωνικά,εργασιακά, φορολογικά ,επίσκεψης στην εντατική,φυλακή κοκ είναι μικρό θέμα.Τα μπάζα που το υποστηρίζουν τώρα αυτό πόσο μικρό μυαλό έχουν άραγε.

Ελα να πούμε που θα βάλουμε ως όχημα την κρίση για να ξεχάσουμε κ αυτά που ξέραμε.

Κοιτα περα από το σοβαρο τρολαρισμα σου, δεν θες να δηλωθεις παντρεμένος πλέον στο Ελλαντα... θα σε σκίσει η εφορια αφου το εισοδημα θα ειναι κοινο. Βεβαια αν σου αρεσει το σκισιμο τα καταλαβαίνω ολα αυτά, αλλα και παλι πολυ τρολαρισμα τοξογκετσι... Κατσε στα αυγά σου και ασε να φαμε το ξύλο που τρώμε χωρις να ακουμε κι αλλες μαλακίες τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Γάμησετα,πάλι φρίκες έφαγα για το ζήτημα χθές.Να θες πούτσο κ να σου λέει ο άλλος,όχι τώρα πάω για ύπνο.Έλεος να πούμε.

------

Σας θυμίζει τπτ το παγκόσμιο μομέντουμ τα τελευταία 2-3 χρόνια?

Να πώ?Γυναίκες in early 20th century , έγχρωμοι in the 50's - 60's κ τώρα η σειρά μας...Σε ποιά πλευρά της ιστορίας θα σταθείτε εσείς?

God hates Fa(n)gs...

Να σου πως μια και τον εχεις προχειρο τον Ινδο δεν τον ρωτάς αν εχουν μια γιορτή στην χώρα του που μαζευονται και στολίζουν σκατα αγελάδας με λουλούδια?? Οταν σου πει πως έχουν ρώτα τον αν, ειναι κατι που σκοπευει να το δείξει και στον μπέμπη σαν μέρος της πολιτιστικής του κληρονονομιάς...

Γυναικες στις αρχες του 20ου, εγχρωμοι στα 60s, επιτέλους πηρατε και εσείς σειρά... Τόσα χρόνια φαγουρα γι αυτό τον λόγο είχαμε...

Το παγκοσμιο μομεντουμ το παρακολουθούμε όλοι ολο προσοχή 2-3 χρόνια τώρα κρατωντας την ανασα μας για τα δικαιωματα των gay. Μιλαμε μας σκοτωνει η αγωνια για το τι θα γινει!

Κοιτα να δεις ετσι οπως πάει θα παψει να υπαρχει Ελλαδα οπότε πανω που πιστεψες πως ηρθε η σειρα σας σε αυτο το κρατος να δειτε και εσεις χαρα θα παψει να υπαρχει η χώρα! Θα πεθανεις κακομοιρα με αυτόν τον καημο! Δεν ειχα ποτε δικαιωματα στην Ελλαδα θα λες στον μπεμπη. Τι ειναι η Ελλαδα μαμα? / μπαμπα?, η οπως σκατα θα σε φωναζει. Ενα κρατος μπουρδελο, γεματο ομοφοβικους βλαχους το οποιο ποτε δεν μας αναγνωρισε δικαιωματα αγορι μου! Αλλα τελικα πηγε στον διαολο και ησυχασαμε ολοι!

Δημοσ.

Κοιτα να δεις ετσι οπως πάει θα παψει να υπαρχει Ελλαδα οπότε πανω που πιστεψες πως ηρθε η σειρα σας σε αυτο το κρατος να δειτε και εσεις χαρα θα παψει να υπαρχει η χώρα! Θα πεθανεις κακομοιρα με αυτόν τον καημο! Δεν ειχα ποτε δικαιωματα στην Ελλαδα θα λες στον μπεμπη. Τι ειναι η Ελλαδα μαμα? / μπαμπα?, η οπως σκατα θα σε φωναζει. Ενα κρατος μπουρδελο, γεματο ομοφοβικους βλαχους το οποιο ποτε δεν μας αναγνωρισε δικαιωματα αγορι μου! Αλλα τελικα πηγε στον διαολο και ησυχασαμε ολοι!

Mαυροφορεμένη,τσεμπεροφορεμένη φιλενάδα να σου πω,έχεις καμιά σχέση με τη Στριπ?Tρέχα queue the violins μπας κ σιάξεις,πάτα κ κανάν Ξανθόπουλο βάρα κ καμιά πυχτή να στανιάρεις, που στο όνομα του αλα Βασιλάκη Καίλα δράμα θα μας το παίξεις ιστορία υποδαυλίζωντας έτσι το negation για να διασκεδάσεις την ομοφοβάρα του κάθε μπάζου εκεί έξω.Ίσα μαρή να πούμε

Μeanwhile στην Αυστραλία η Gillard έδειξε το ράκος της, που από τη μια μας κάνει σόου σε national TV δήθεν κατακρίντοντας την εκκλησία ως ομοφοβική για τη δήλωση ενός τελειωμένου εκπρόσωπου της ενώ ταυτόχρονα στο κοινοβούλιο καταψηφίζει το γκέι γάμο.

Τώρα το debate που είχε πολωθεί τραγικά σε εθνικό επίπεδο ,έχει περιοριστεί στη Τασμανία κ εκεί βλέπουμε αν θα κάτσει κάτι.

Έλα να τρώνε φρίκες τώρα οι ομοφοβάρες...Τσιμπήστε βιντέακι από down under με νόημα από την πιο πάνω καμπάνια που was defeated δυστυχώς τελικά στο Αυστραλιανό κοινοβούλιο.Ακόμα κ η πιο ομοφοβική μπαζαρία ξυπνάει με αυτό.Δε γαμεί απλά?

https://www.youtube.com/watch?v=_TBd-UCwVAY

Δημοσ.

Ρε Τοξοβολε...

Αυτα που σου λεμε δεν ειναι δικαιολογιες.

Ο κοσμος θα παλεψει πρωτα για τα εργασιακα δικαιωματα που εχασε, για παραδειγμα, και μετα για την κοινωνικη ισοτητα των ομοφυλοφιλων.

Ακομα και οι ιδιοι οι ομοφυλοφιλοι που περνανε τα ιδια με τους υπολοιπους οπως σωστα ανεφερες, πρωτα θα κοιταξουν να φανε και μετα να παντρευτουν.

Αν δεν τρολαρεις για να περασει η ωρα σου, τοτε μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι γινεται εδω, οποτε καλυτερα να σταματησεις να εισαι επιθετικος.

Μιλας για διαστημικη τεχνολογια την στιγμη που εδω μας πηραν πισω τον τροχο.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι το μέλλον της Ελλάδας θα είναι γεμάτο τραμπουκισμούς μεταναστών, γκει, αλλόθρησκων, "βλάσφημων" μη χριστιανών... όλα αυτά με άλλοθι την κρίση.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Τοξοβολε...

Ο κοσμος θα παλεψει πρωτα για τα εργασιακα δικαιωματα που εχασε, για παραδειγμα, και μετα για την κοινωνικη ισοτητα των ομοφυλοφιλων.

Ακομα και οι ιδιοι οι ομοφυλοφιλοι που περνανε τα ιδια με τους υπολοιπους οπως σωστα ανεφερες, πρωτα θα κοιταξουν να φανε και μετα να παντρευτουν.

Αν δεν τρολαρεις για να περασει η ωρα σου, τοτε μαλλον δεν εχεις ιδεα για το τι γινεται εδω, οποτε καλυτερα να σταματησεις να εισαι επιθετικος.

Μα κάτσε ρε μαν,από που και ως που η κρίση να αποτελεί αλλόθι για τις ήδη μεγάλες διακρίσεις που βιώνουν οι γκέι στην Ελλάδα.Γιατί αυτό συμβαίνει εδώ αυτή τη στιγμή κ το βλέπουμε σε πλήρη εξελίξη στο τόπικ με όλες τις τραγικές κομπλεξικές να πέφτουν να χτυπιόνται με τα κροκοδίλεια δάκρια τους ενώ επι της ουσίας αυτό που λένε κ κάνουν είναι η υποδαύλιση της ομοφοβίας με όχημα την κρίση.

Δε τρολάρω μια βασικά,πολύ σοβαρά μιλάω,ίσως δε πρόσεξες καν τι είπα νωρίτερα,ναι μεν ωραία και καλά όλοι τα τραβάτε αλλά οι γκέι μάζι με αυτά που αντιμετωπίζεται κοινά έχουν κ άλλα τόσα,και αν θέλει μια πολιτεία να θεωρήται ευνομούμενη είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή πρέπει να σκύψει στις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες κ ας σκούζει όσο θέλει ο Γερμενής κ η κάθε άκυρη ομοφοβάρα.

Δημοσ.

Ρε Τοξοβολε...

Βασικά ο φίλος έχει λύσει το βιοποριστικό και κοιτάει αυτό που τον απασχολεί στη καθημερινότητα του και καλά κάνει.

Δυστυχώς όμως δεν βλέπω φως τουλάχιστον στην Ελλάδα, από τη μια η φτώχεια και η ανεργία από την άλλη η ακροδεξιά κάνετε και εσείς τα δικά σας τουλάχιστον όσοι είσθε "διάσημη" βλέπε βαλιανάτος e πολύ θέλει.

Δημοσ.

Δεν ειναι αλλοθι. Ειναι απλα η πραγματικοτητα.

Κατσε και σκεψου σε ποιες χωρες εχουν γινει τετοια βηματα για τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων, και σε ποιες χρονικες περιοδους.

Υπαρχει καποια χωρα μεσα σε αυτες που να παλεψε για αυτα τα δικαιωματα εν μεσω οικονομικης ή κοινωνικης αναταραχης?

Δημοσ.

Βασικά ο φίλος έχει λύσει το βιοποριστικό και κοιτάει αυτό που τον απασχολεί στη καθημερινότητα του και καλά κάνει.

Δυστυχώς όμως δεν βλέπω φως τουλάχιστον στην Ελλάδα, από τη μια η φτώχεια και η ανεργία από την άλλη η ακροδεξιά κάνετε και εσείς τα δικά σας τουλάχιστον όσοι είσθε "διάσημη" βλέπε βαλιανάτος e πολύ θέλει.

Δεν είναι έτσι,οι δεσμοί μου με την Ελλάδα είναι άρρηκτοι.Έχω περιουσία ,έχω φίλους,συγγενείς,hell τώρα μάλιστα που σας γράφω είμαι για λίγες μέρες στην Ελλάδα.Προφανώς κ φρικάρω για όλο το χάλι που τραβάτε κ τραβάνε κ οι οικείοι μου.Δεν έχω τέτοια μονομέρια άποψης.

Αυτό που με τσακίζει είναι να βλέπω την τραγική αύξηση της ομοφοβίας σήμερα στην Ελλάδα κ την άνοδο της ακροδεξιάς να μας λέει χύμα,κοίτα θα είστε οι επόμενοι μετά τους μετανάστες.Ταυτόχρονα να θάβεται αυτό που ζει σήμερα ο Έλληνας LGBT στο όνομα του ''έχουμε πιο σοβαρά θέματα''

Ρε πάτε καλά μια?Βλέπετε τι λέτε?Ότι οκ ψάχνουμε επιβίωση,να φάμε κ στη πορεία ας γαμήσουμε όσο πάει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες καταδικάζοντας τους έτσι στην αέναη αφάνεια.Δε πάει έτσι...

Ειδικά τώρα δε θα έπρεπε να πάει έτσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...