Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υ.Γ- Ως συνήθως, ένας τύπος ήθελε να στρέψει τη δημοσιότητα πάνω του και είπε μια χαζομάρα. Μετά έκανε τη κωλοτουμπα του κατηγορώντας και τον κόσμο. Γνωστή τακτική.

Βρε τον πούστη...;ρ

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει γέλιο που πολλοί εδώ μέσα νομίζουν ότι όλοι οι άντρες γκέι είναι σαν

την κλασική καρικατούρα που βλέπουμε στις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές

ενώ οι λεσβίες σαν τις ξανθιές θεές που βλέπουν στις τσόντες στο ίντερνετ.

Το γουστάρω τις λεσβίες αλλά ξενερώνω με τους άντρες ομοφυλόφιλους

(γιατί δεν είμαι και κανάς ΠΟΥΣΤΣ! Έτσι; ) είναι απίστευτα ανώριμο,

ίσως και αστείο, σαν άποψη.

Δεν γουστάρω τους γκέι λέει ο άλλος, γκε γκε;

Τί πάει να πει δεν τους γουστάρεις; Σεξουαλικά; Λογικό, είσαι straight.

Σου δημιουργείται αυτομάτως αρνητική εντύπωση για τον άλλον αν μάθεις ότι είναι

ομοφυλόφιλος και χωρίς να ξέρεις απολύτως τίποτα άλλο για αυτόν; Ναι, είναι ο ορισμός

της ομοφοβίας αυτό.

Σε ενοχλούν αισθητικά οι "κραγμένοι"; Ακόμα και σε πολλούς γκέι συμβαίνει αυτό.

Κακώς σε ενοχλεί για μένα, αλλά οκ, σεβαστή η άποψη σου. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους αυτές καθαυτές, απλά σε ενοχλεί αισθητικά, όπως κάποιον άλλο μπορεί π.χ. να τον ενοχλούν οι γκόμενες που ντύνονται προκλητικά και συμπεριφέρονται σαν πουτάνες μέσα σε ένα μαγαζί.

Θεωρείς ότι ΟΛΟΙ οι ομοφυλόφιλοι είναι κραγμένοι και άρα έτσι δικαιολογείται και το

"δεν τους χωνεύω"; Τότε απλά έχεις πλήρη άγνοια του θέματος.

συμφωνω

αλλα καμια σχεση με εμενα...

για τη βλακεια του βαλιανατου ηταν τα παραδειγματα...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο Τσάκονας πάντως τα σπάει ''Ντεν γουστάρω τα γκέι ρε μαν,τραβά κανά ζόρι'' .Γνώρισε κανένα να πούμε πρώτα κ άραξε,μπορεί να ανακαλύψεις την Αμερική κ να δεις ότι γουαουυυυ δεν είναι οι γκέι η παπάτζα καρικατούρα που νομίζεις.

Τέσπα γουατέβ ,στο προκείμενο στην Ελλάδα μηδενικός κοινωνικός διάλογος για το ζήτημα.Τράτζικ.Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε τον άλλο μήνα την πρώτη νίκη σε δημοψήφισμα over in the states οπου κάτι πάει να γίνει.Ως τώρα 32 φορές το ζήτημα του γκέι γάμου όταν τέθηκε σε δημοψήφισμα καταψηφίστηκε εκεί.Κάτι μου λέει ότι θα αλλάξει αυτή τη φορά.Meanwhile δεύτερη φορά δικαστήριο βρήκε αντισυνταγματικό το DOMA (τη παπάτζα που defines marriage as a union between a man and woman only) και έτσι παίζει favorable ruling από το Supreme court που ίσως έχει συνέπειες σε φεντεραλ επίπεδο.Θα δείξει.

Στα του UK έχουμε κοινωνικό διάλογο με end game το πολιτικό γάμο (πχ μέχρι τώρα εχουμε CP όπως αυτό που έχω με τον σύντροφο μου) μέχρι το τέλος του 2014 σε όλα τα countries του UK.Tώρα δε ξέρω αν η Σκωτία θα είναι ακόμα στο union μέχρι τότε αλλά αν είναι ακόμα μετά το εκεί δημοψήφισμα τους μάλλον θα έχουμε πρόβλημα μόνο εκεί για τον πολιτικό γάμο.Θα δείξει.

Να θυμήσω ήδη μέσα στα τελευταία 12 χρόνια από καμία χώρα φτάσαμε σε 11 χώρες παγκοσμίως που επιτρέπουν τον γκέι γάμο και καμιά 30αρα με κάποια μορφή νομικής αναγνώρισης των ομόφυλων σχέσεων.

.Μέχρι νεοτέρας

Δημοσ.

Τοξοβολε μας δουλευεις?

Εδω χανουμε αλλα βασικα δικαιωματα που ειχαμε κατοχυρωσει και εσυ αναρωτιεσαι γιατι δεν προχωραμε μπροστα?

Εχεις ιδεα τι θα γινει αν θεσουν τετοιο ζητημα, με την ανοδο της ακροδεξιας?

Εδω υπαρχουν ατομα που εφαγαν ξυλο επειδη πηγαν να δουν μια παρασταση (την οποια και καταφεραν και κατεβασαν) και μας λες για γαμους μεταξυ ομοφυλοφιλων?

Να αρχισουν τους δημοσιους λιθοβολισμους θες?

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολο το θεμα αλλα γενικα ειμαι υπερ στο να εχουμε δικαιοματα οι ομοφυλοφιλη δηλαδη επιδομα γαμου, κληρονια κλπ κλπ στο μονο που διαφωνω ειναι στο δικαιομα της υοθεσιας.

Δημοσ.

Τοξοβολε μας δουλευεις?

Εδω χανουμε αλλα βασικα δικαιωματα που ειχαμε κατοχυρωσει και εσυ αναρωτιεσαι γιατι δεν προχωραμε μπροστα?

Εχεις ιδεα τι θα γινει αν θεσουν τετοιο ζητημα, με την ανοδο της ακροδεξιας?

Εδω υπαρχουν ατομα που εφαγαν ξυλο επειδη πηγαν να δουν μια παρασταση (την οποια και καταφεραν και κατεβασαν) και μας λες για γαμους μεταξυ ομοφυλοφιλων?

Να αρχισουν τους δημοσιους λιθοβολισμους θες?

Ποιός τη γαμεί να πούμε τη ΧΑ.Ας φάνε τις φρίκες τους δλδ.Ειδικά σε στιγμές κρίσης τα δικαιώματα κοινωνικών ομάδων πρέπει να διασφαλίζονται ειδικά αν αυτές οι ομάδες βιώνουν συστηματικά διακρίσεις.Σιγά να πούμε που επειδή η Ελλάδα ψωμολυσάει,θα πάψουμε να ζούμε και να παλεύουμε για βελτίωση.

Μην ακούω παπάτζες

Δημοσ.

Το ελλαδιστάν κοιμάτε όρθιο.Ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι παπάριες δεν έλεγε ότι θα το παλέψει αν κ εφόσον βγεί?Τέσπα ,φιλιά από τον Ινδό κ τον μπέμπη μας.Μέχρι νεοτέρας

Εγω λεω να κανετε ενα ντου καλο εκει που βοσκεις τώρα να πιεσετε την ευρωπαικη ενωση να τα πει στην ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα να τα πει στο ΔΝΤ να τα πει στους τροικοπαπαρες και την επομενη φορα που θα ειναι να πάρουμε δοση να τεθει ως προαπαιτούμενο!

Μαζι με το ξεπουλημα της Δημοσιας περιουσιας να ξεπουλησουμε και λιγο αξιοπρέπεια ρε αδερφε, δεν εγινε και κατι. Ετσι κι αλλιως τωρα που τα εχουμε κατεβασμενα τα βρακια ειναι ευκαιρια να μας απαυτωσουν και οι γκετσιδες!

Δημοσ.

Tι μπαζαρία κυκλοφορεί δλδ σε αυτή τη κενωνια.Επειδή έχει ΔΝΤ,κρίση ,ψωμολυσαγμα αυτό απαραίτητα σημαίνει ότι ''ποιός ασχολήτε τώρα με τους γκέτσιδες''.Ίσα να πούμε με το negation στο όνομα ''των πιο σημαντικών προβλημάτων που έχει το ελλάντα''.

Ψιτ ,καραβλαχάρες απολίτιστες κ ομοφοβικές,ειδικά τώρα είναι που επιβάλεται η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ ας ψωμολυσάει το πατρίντα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιός τη γαμεί να πούμε τη ΧΑ.Ας φάνε τις φρίκες τους δλδ.Ειδικά σε στιγμές κρίσης τα δικαιώματα κοινωνικών ομάδων πρέπει να διασφαλίζονται ειδικά αν αυτές οι ομάδες βιώνουν συστηματικά διακρίσεις.Σιγά να πούμε που επειδή η Ελλάδα ψωμολυσάει,θα πάψουμε να ζούμε και να παλεύουμε για βελτίωση.

Μην ακούω παπάτζες

...

let the EQ hit the floor

Δημοσ.

...

let the EQ hit the floor

Φιλενάδα,πας να δείς αν έρχομαι ρε?

Wait,δε μπορείς,είσαι μαυροφορεμένη από τα κακά της τρόικας και στοκεύει ο εγκέφαλος.

Δημοσ.

Μην ακούω παπάτζες

Να στο πω πιο λιανα να το καταλαβεις. Οταν με απολυει ο αλλος απ' τη δουλεια, οταν δεν ξερω αν αυριο θα βρω αλλη, οταν ολα γυρω μου καταρρεουν, στα παπαρια μου και τα δικαιωματα σας, και τα δικαιωματα της καρετα καρετα, και των μειονοτητων της ανατολικης θρακης, και το αν η κρητη θελει την ανεξαρτησια της, και για το αν τα νεφελιμ ηρθαν να μας κατακτησουν. Ειναι θεμα προτεραιοτητων, και η επιβιωση ερχεται πανω απο ολα. Τωρα το οτι εσυ ανακινησες αυτο το θεμα για το αν θα γινουν γκει γαμοι η οχι, ειναι κατι που περνα απο ολους τους μη γκει τελειως απαρατηρητα και θα συνεχισει να περναει ειτε πεντρευτειτε ειτε χωρισετε, ειτε πατε στον αρη για μετοικιση. Αν λοιπον δεν καταλαβαινεις τη διαφορα του ενος προβληματος (επιβιωση στην ελλαδα το 2012) με το αλλο προβλημα (γαμοι των γκει στην ελλαδα το 2012), τοτε δεν εχει νοημα οποιαδηποτε κουβεντα.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...