Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το οτι δεν χρειαζεται να πεις οτι δεν εισαι gay/δεν γουσταρεις τους gay στο θεμα ενω θα επρεπε να εχουν ισα δικαιωματα? Εσυ και ο g_alkis που ειμαι σιγουρος πως σου βαζει το +1.
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 3 σελίδες για να καταλάβεις ποσο κάνει 1+1. ούτε τους γαύρους γουστάρω , αυτό σημαίνει ότι δε σέβομαι το δικαίωμα τους να υποστηρίζουν την ομάδα τους p.x καταλαβαίνεις τι μου λες? "γαυροφοβικος"? δε γουστάρω , τι ζόρι τραβάς εσύ και ο βαλιανάτος; και με ποιο δικαίωμα τολμάς να με αποκαλείς υποκριτή και ομοφοβικό?
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καταλαβαινεις οτι κανεις δεν σε ρωτησε αν γουσταρεις τους gay και οτι αυτο δεν ειναι το θεμα? Το τι κανεις στο κρεβατι σου ειναι θεμα σου. Το οτι θες τοσο πολυ να πεις οτι δεν τους γουσταρεις αλλα γουσταρεις τις λεσβιες και τα γατακια οπως ειπες, ειναι ομοφοβια πως να το κανουμε? "παιδια δεν τους παω τους gay, εγω μονο μουνακια χαχα δεν ειμαι gay παιδια. Δεν ειμαι ε το ξαναλεω? δεν ειμαι το ειπα!"
thermo-sifounas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 3 σελίδες για να καταλάβεις ποσο κάνει 1+1. ούτε τους γαύρους γουστάρω , αυτό σημαίνει ότι δε σέβομαι το δικαίωμα τους να υποστηρίζουν την ομάδα τους p.x καταλαβαίνεις τι μου λες? "γαυροφοβικος"? δε γουστάρω , τι ζόρι τραβάς εσύ και ο βαλιανάτος; και με ποιο δικαίωμα τολμάς να με αποκαλείς υποκριτή και ομοφοβικό? Δικαιωμα σου να μη γουσταρεις οποιον θες αλλα μαλλον βρισκεσαι σε λαθος thread. Αν δε γουσταρεις κατηγοριες ανθρωπων παρε μια ντουντουκα πηγαινε στην πλατεια του χωριου/πολης σου και αρχισε να το φωναζεις. Το να μπαινεις σε ενα thread με θεμα "νομικη εξισωση ομοφυλοφιλικων σχεσεων" και να λες δε γουσταρω τους ομοφυλοφιλους μαλλον αποσκοπει στη δημιουργια εντυπωσεων εκ μερους σου διοτι δεν βλεπω σοβαρη επιχειρηματολογια υπερ η κατα του θεματος. Ειναι σα να μπαινω σε θεμα για την κυνοφιλια και να δηλωνω οτι δε γουσταρω τα bulldog γιατι με ειχε δαγκωσει καποιο καποια φορα, κοινως χ@στηκε η φοραδα στο αλωνι
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καταλαβαινεις οτι κανεις δεν σε ρωτησε αν γουσταρεις τους gay και οτι αυτο δεν ειναι το θεμα? Το τι κανεις στο κρεβατι σου ειναι θεμα σου. Το οτι θες τοσο πολυ να πεις οτι δεν τους γουσταρεις αλλα γουσταρεις τις λεσβιες και τα γατακια οπως ειπες, ειναι ομοφοβια πως να το κανουμε? "παιδια δεν τους παω τους gay, εγω μονο μουνακια χαχα δεν ειμαι gay παιδια. Δεν ειμαι ε το ξαναλεω? δεν ειμαι το ειπα!" μπα δε καταλαβαίνεις τίποτα...κριτική ικανότης μηδέν. λοιπόν για να τελειώνουμε , το πρώτο πράγμα που είπα είναι για το ομοφοβικός και έδωσα το παράδειγμα για την ερμηνεία της ορολογίας που ήταν άστοχη από το βαλιανάτο. το ότι δε γουστάρω τους gay δε με κάνει ομοφοβικό ότι και να μου λες...
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δικαιωμα σου να μη γουσταρεις οποιον θες αλλα μαλλον βρισκεσαι σε λαθος thread. Αν δε γουσταρεις κατηγοριες ανθρωπων παρε μια ντουντουκα πηγαινε στην πλατεια του χωριου/πολης σου και αρχισε να το φωναζεις. Το να μπαινεις σε ενα thread με θεμα "νομικη εξισωση ομοφυλοφιλικων σχεσεων" και να λες δε γουσταρω τους ομοφυλοφιλους μαλλον αποσκοπει στη δημιουργια εντυπωσεων εκ μερους σου διοτι δεν βλεπω σοβαρη επιχειρηματολογια υπερ η κατα του θεματος. Ειναι σα να μπαινω σε θεμα για την κυνοφιλια και να δηλωνω οτι δε γουσταρω τα bulldog γιατι με ειχε δαγκωσει καποιο καποια φορα, κοινως χ@στηκε η φοραδα στο αλωνι άκυρος εντελώς, είπα ότι επειδή δε γουστάρω τους gay δε σημαίνει ότι είμαι ομοφοβικός.. τι ντουντούκες μου λες...
Cossutius. Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εγω που δε γουστάρω τους gay που μου τη πέφτουν ειμαι ομοφοβικός ή όχι?
benign Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Tsakonas, Να ρωτησω διευκρινιστικα , οταν λες δεν γουσταρεις τους gay, εννοεις σεξουαλικα η σαν κοινωνικη ομαδα? Αν εννοεις το πρωτο ,αυτο ειναι φυσιολογικο αφου εισαι ετεροφυλος.Αν εννοεις κοινωνικα τοτε εισαι ομοφοβικος.Αν εννοεις οτι ψυχολογικα σου προκαλουν αποστροφη,τοτε παλι εισαι ομοφοβικος. Προσωπικα τους κρινω ατομικα,οχι σαν κοινωνικη ομαδα.Στο γυμναστηριο που πηγαινω ,π.χ. υπαρχουν 2 και ειναι ευγενεστατοι ανθρωποι,διακριτικοτατοι,φιλικοι,να βοηθησουν στην γυμναστικη,ολοι τους συμπαθουν.Ενας straight αντρας δηλαδη δεν θα ειχε προβλημα να γινει φιλος τους.Εσυ αν γνωριζες εναν τετοιο ανθρωπο,σε εναν κοινο τοπο που συχναζουν ατομα καθε λογης,θα ειχες προβλημα να εισαι ευγενικος και φιλικος με εναν ανθρωπο σαν και αυτους που περιεγραψα?
-nick- Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Tsakonas, Να ρωτησω διευκρινιστικα , οταν λες δεν γουσταρεις τους gay, εννοεις σεξουαλικα η σαν κοινωνικη ομαδα? Αν εννοεις το πρωτο ,αυτο ειναι φυσιολογικο αφου εισαι ετεροφυλος.Αν εννοεις κοινωνικα τοτε εισαι ομοφοβικος.Αν εννοεις οτι ψυχολογικα σου προκαλουν αποστροφη,τοτε παλι εισαι ομοφοβικος. ^ Αυτο ακριβως
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 πλακα μου κάνετε ρε? φυσικά ερωτικά μιλάμε (κάτι για "μαλαπερδες" έλεγα) και έχω και γω γνωστούς gay κυρίως στη δουλειά ... το όλο θέμα ήταν η βλακεία του βαλιανάτου και το παράδειγμα ήταν στους gay άντρες και γυναίκες. και άντε πες το πάμε στο κοινωνικό κομμάτι. εάν δε γουστάρω τους gay άντρες σαν κοινωνία, αλλα γουστάρω τις gay γυναίκες( έτσι γιατί η αδερφή μου είναι λεσβία p.x), τότε τι είμαι? "αμφιφοβικος"?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το κακό όνομα στο αδελφάτο, περισσότερο οφείλεται στο life-style των ξεφωνημένων, παρά στις κρεβατικές τους περιπέτειες. Υπάρχει μια σοβαρή διαφορά μεταξύ «αδελφών» και λεσβιών. Οι πρώτοι προκαλούν το γέλιο (ακόμα και στις γυναίκες) με την γελοία τους συμπεριφορά (κουνήματα, τρόπος ομιλίας, υστερικές αντιδράσεις) ενώ οι δεύτερες συνήθως περνούν απαρατήρητες. Αυτός που δεν γουστάρει/κοροϊδεύει τους gay, αλλά του αρέσουν τα λεσβιακά, δεν είναι υποκριτής. Είναι straight Αυτός που λέει «μισώ τους ομοφυλόφιλους» αλλά βλέπει τσόντες με λεσβίες, δεν είναι ομοφοβικός. Είναι μαλάκας (με τη ευρεία έννοια). Killik το link με την φωτογραφία του Αδόλφου, να το φυλάξεις και να το βάλεις αν ποτέ γίνει ομαδική δίωξη..
Arcanaloth Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Έχει γέλιο που πολλοί εδώ μέσα νομίζουν ότι όλοι οι άντρες γκέι είναι σαν την κλασική καρικατούρα που βλέπουμε στις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές ενώ οι λεσβίες σαν τις ξανθιές θεές που βλέπουν στις τσόντες στο ίντερνετ. Το γουστάρω τις λεσβίες αλλά ξενερώνω με τους άντρες ομοφυλόφιλους (γιατί δεν είμαι και κανάς ΠΟΥΣΤΣ! Έτσι; ) είναι απίστευτα ανώριμο, ίσως και αστείο, σαν άποψη. Δεν γουστάρω τους γκέι λέει ο άλλος, γκε γκε; Τί πάει να πει δεν τους γουστάρεις; Σεξουαλικά; Λογικό, είσαι straight. Σου δημιουργείται αυτομάτως αρνητική εντύπωση για τον άλλον αν μάθεις ότι είναι ομοφυλόφιλος και χωρίς να ξέρεις απολύτως τίποτα άλλο για αυτόν; Ναι, είναι ο ορισμός της ομοφοβίας αυτό. Σε ενοχλούν αισθητικά οι "κραγμένοι"; Ακόμα και σε πολλούς γκέι συμβαίνει αυτό. Κακώς σε ενοχλεί για μένα, αλλά οκ, σεβαστή η άποψη σου. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους αυτές καθαυτές, απλά σε ενοχλεί αισθητικά, όπως κάποιον άλλο μπορεί π.χ. να τον ενοχλούν οι γκόμενες που ντύνονται προκλητικά και συμπεριφέρονται σαν πουτάνες μέσα σε ένα μαγαζί. Θεωρείς ότι ΟΛΟΙ οι ομοφυλόφιλοι είναι κραγμένοι και άρα έτσι δικαιολογείται και το "δεν τους χωνεύω"; Τότε απλά έχεις πλήρη άγνοια του θέματος.
Cossutius. Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σε ερώτηση που έθεσα σε φίλο μου δημοσιογράφο που γράφει σε γνωστό περιοδικό για μουσική για το κατά πόσο ο Δ.Μητροπάνος είχε μιλήσει εναντίων των Ομοφυλόφιλων, η απάντηση ήταν: Δεν υπάρχει καμία συνέντευξη που να έκανε κάτι τέτοιο. Το μόνο που έχει πει, είναι πως το Ζεϊμπέκικο είναι αντρικός χορός και πως δε του αρέσει να βλέπει γυναίκες να το χορεύουν. Αυτά για την αποκατάσταση της πραγματικότητας. Αν ωστόσο υπάρχει κάποια άλλη συνέντευξη που ο συγκεκριμένο δημοσιογράφος δε τη γνωρίζει, περιμένω με αγωνία να τη δω.. Υ.Γ- Ως συνήθως, ένας τύπος ήθελε να στρέψει τη δημοσιότητα πάνω του και είπε μια χαζομάρα. Μετά έκανε τη κωλοτουμπα του κατηγορώντας και τον κόσμο. Γνωστή τακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις