tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 τι λες?? για κάντο πιο λιάνα γιατί δε σε πιάνω.ξέρω πολύ καλά τι βλέπω
Timour21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Αν τα λεγε καμια γυναικα, οτι ο ταδε μισουσε τις γυναικες και ηταν σεξιστης θα ελεγες τα ιδια? Σεβομαι το εργο του μητροπανου, το τι ελεγε και εκανε δεν με αφορουσε. Καποιους ομως τους αφορουσε. Θα την χαρακτήριζα εξίσου σκατόψυχη και κομπλεξική, όπως και τον οποιονδήποτε εξάλλου που θα επέλεγε την ημέρα του θανάτου ενός ανθρώπου (που δεν ήταν και ο Χίτλερ στο κάτω κάτω της γραφής) για να βγάλει την χολή και την μικρότητά του...
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 τι λες?? για κάντο πιο λιάνα γιατί δε σε πιάνω.ξέρω πολύ καλά τι βλέπω Το γουσταρω τρελλα λεσβιες οταν το ακουω μου φερνει στο μυαλο ατομα που δεν εχουν γνωρισει ποτε λεσβια στην ζωη τους. Δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχουν στο μυαλο τους οι πιο πολλοι. Τωρα το να λες "με ενοχλουν οι ομοφyλοφιλοι αντρες αλλα οχι οι ομοφυλοφιλες γυναικες" σε μενα ακουγεται σαν full υποκρισια. brotip: ουτε οι μεν ουτε οι δεν ενδιαφερονται για το πιπι σου, γιατι αυτο που ειπες αυτο βγαζει και μονο. Θα την χαρακτήριζα εξίσου σκατόψυχη και κομπλεξική, όπως και τον οποιονδήποτε εξάλλου που θα επέλεγε την ημέρα του θανάτου ενός ανθρώπου (που δεν ήταν και ο Χίτλερ στο κάτω κάτω της γραφής) για να βγάλει την χολή και την μικρότητά του... Μπορεις να καταλαβεις ομως οτι εχει και μια πολυ σωστη σκοπιμοτητα το ποτε επελεξε να μιλησει? Οπως ειπανε πιο πανω, μιλαμε για ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου της χωρας που δεν εχει ισα δικαιωματα. Χεσε τα παιδια (μιας και οπως εχει πει ο μεγαλος δασκαλος stanhope, ειναι τα σκουπιδια που πρεπει να λουζομαστε οι υπολοιποι) και τον θρησκευτικο γαμο.
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το γουσταρω τρελλα λεσβιες οταν το ακουω μου φερνει στο μυαλο ατομα που δεν εχουν γνωρισει ποτε λεσβια στην ζωη τους. Δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχουν στο μυαλο τους οι πιο πολλοι. Τωρα το να λες "με ενοχλουν οι ομοφyλοφιλοι αντρες αλλα οχι οι ομοφυλοφιλες γυναικες" σε μενα ακουγεται σαν full υποκρισια. brotip: ουτε οι μεν ουτε οι δεν ενδιαφερονται για το πιπι σου, γιατι αυτο που ειπες αυτο βγαζει και μονο. Μπορεις να καταλαβεις ομως οτι εχει και μια πολυ σωστη σκοπιμοτητα το ποτε επελεξε να μιλησει? Οπως ειπανε πιο πανω, μιλαμε για ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου της χωρας που δεν εχει ισα δικαιωματα. Χεσε τα παιδια (μιας και οπως εχει πει ο μεγαλος δασκαλος stanhope, ειναι τα σκουπιδια που πρεπει να λουζομαστε οι υπολοιποι) και τον θρησκευτικο γαμο. ότι νάναϊ... και γω τόσο καιρό έλεγα γιατί δε με γουστάρουν οι λεσβίες... ευχαριστώ για την εξήγηση.... να στο εξηγήσω απλά γιατί δεν το πιάνεις αλλιώς. δε γουστάρω να βλέπω "μαλαπερδες" να παίζουνε μεταξύ τους. γατάκια μεταξύ τους δε με χαλάνε... να μην αναφέρω καν που τις γράφω... και την angelina jolie γουστάρω αλλα δεν περιμένω να μου κάτσει. τι υποκρισίες μου λες...
Timour21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μπορεις να καταλαβεις ομως οτι εχει και μια πολυ σωστη σκοπιμοτητα το ποτε επελεξε να μιλησει? Οπως ειπανε πιο πανω, μιλαμε για ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου της χωρας που δεν εχει ισα δικαιωματα. Χεσε τα παιδια (μιας και οπως εχει πει ο μεγαλος δασκαλος stanhope, ειναι τα σκουπιδια που πρεπει να λουζομαστε οι υπολοιποι) και τον θρησκευτικο γαμο. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι αυτό που είπα παραπάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay, έχω με τους πούστηδες στην ψυχή (και οι περισσότεροι απο αυτούς δεν είναι gay). Αν λοιπόν ήθελε να κράξει ο καραγκιοζάκος, ας το έκανε όσο ο άλλος ήταν εν ζωή ώστε να του απαντούσε κατάλληλα... αυτά μόνο και σταματάω, και τονίζω και πάλι, ούτε ομοφοβικός είμαι, ούτε οπαδός του Μητροπάνου...
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 ότι νάναϊ... και γω τόσο καιρό έλεγα γιατί δε με γουστάρουν οι λεσβίες... ευχαριστώ για την εξήγηση.... να στο εξηγήσω απλά γιατί δεν το πιάνεις αλλιώς. δε γουστάρω να βλέπω "μαλαπερδες" να παίζουνε μεταξύ τους. γατάκια μεταξύ τους δε με χαλάνε... να μην αναφέρω καν που τις γράφω... και την angelina jolie γουστάρω αλλα δεν περιμένω να μου κάτσει. τι υποκρισίες μου λες... Να μαντεψω οταν βλεπεις τσοντες κλεινεις τα ματια οταν δείξει μαλαπερδα και κοιτας μονο τις σκηνες που ειναι μονο η κοπελα στο πλανο ε? Δεν νομιζω οτι κανεις gay θελει να σου δειξει την μαλαπερδα του εφοσων δεν θες ο ιδιος, να τον αναγνωρισεις σαν ισο ανθρωπο θελει. 3 φορες μου την εχουν πεσει gay αντρες (οι 2 στην αθηνα btw) τα τελευταια 2 χρονια, οταν καταλαβανε οτι δεν ενδιαφερομαι τελειωσε και το πεσιμο τους. Δεν ειναι οπως τα εχετε στο μυαλο σας οι πιο πολλοι. Φυσικα υπαρχουν και οι κραγμενες, οπως υπαρχουν σε ολο το φασμα της ανθρωπινης σεξουαλικοτητας, αλλα ειναι στα ακρα. Δεν ειναι ολες οι λεσβιες man hating dykes, δεν ειναι ολοι οι gay σαν τους πανελιστες κλπ κλπ. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι αυτό που είπα παραπάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay, έχω με τους πούστηδες στην ψυχή (και οι περισσότεροι απο αυτούς δεν είναι gay). Αν λοιπόν ήθελε να κράξει ο καραγκιοζάκος, ας το έκανε όσο ο άλλος ήταν εν ζωή ώστε να του απαντούσε κατάλληλα... αυτά μόνο και σταματάω, και τονίζω και πάλι, ούτε ομοφοβικός είμαι, ούτε οπαδός του Μητροπάνου... Καταλαβαινω τι λες και συμφωνω. Αλλα καταλαβαινω γιατι το εκανε και ο βαλιανατος.
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αναρωτιέμαι if serious or just.... ναι κλείνω ματια και φωνάζω και τη μαμά μου... σοβαρά τώρα, ότι υποθέτεις για εμενα είναι άκυρο. μονο σου τα λες, μονο σου τα ακούς. δεν είπα ποτε τίποτα για ισότητες. εσύ τα λες αυτά. δεν είπα ότι δεν τους βλέπω ίσους. εσύ το λες αυτό. το μονο που είπα είναι ότι δεν γουστάρω τους gay άντρες... αλλα δε θα μου πεις εσύ ότι δε γουστάρω είναι υποκρισία και ομοφοβία... ειλικρίνεια λέγεται και τα λέω και στα μούτρα τους.
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το οτι μπαινεις σε ενα thread που πραγματευεται τα νομικα δικαιωματα των gay, και λες παιδια εγω συμφωνω οτι πρεπει να εχουν ισα δικαιωματα κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ειναι ομοφοβια ομως. Το οτι φοβασαι μην σε πουν gay και αμεσως εβαλες "παιδια εγω γουσταρω τα μουνακια μονο" ηταν το πιο ανησυχητικο για μενα.
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 άντε πάλι... σοβαρά, έχειs πρόβλημα στην ανάγνωση, να το κοιτάξεις μήπως πάει και στην κατανόηση, είναι πιο σοβαρό. το ότι δε γουστάρω τους gay άντρες, σημαίνει ότι είμαι gay και ότι είμαι ομοφοβικός... ψςςςςςςς τις gay γυναίκες που γουστάρω δηλαδή τι είμαι? "ετεροφοβικος"? το παράδειγμα με τις λεσβίες ήταν για την αντίθεση του ορου ομοφοβικός που δεν ισχύει στην περίπτωση μας. δεν περιμένω να το καταλάβεις πάλι... ούτε θα στο ξαναεξηγήσω δε φοβάμαι τίποτα.... είπα τι γουστάρω...από κει και πέρα ότι και να λες είναι απλά ότι νάναϊ. όσο για τον βαλιανάτο, πάντα ήταν και θα είναι attention whore.
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν μας νοιαζει το αν γουσταρεις gay ειναι το θεμα που δεν καταλαβαινεις. Κανεις δεν θα ελεγε τιποτα αν ελεγες "παιδια θα επρεπε να εχουν τα ιδια δικαιωματα με ολους τους ανθρωπους". Βλεπεις την διαφορα τωρα? Το οτι αναγνωριζεις καποιον στο να εχει ισα δικαιωματα δεν σημαινει οτι θα γινεις ο ιδιος gay ή θα σε πει καποιος normal ανθρωπος gay. Το οτι δεν γουσταρεις σεξουαλικα τους gay σε κανει ετεροφυλοφιλο...
Cossutius. Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τελικά βρήκαμε που και ποτε ο Μητροπάνος αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους και αποδειχθηκε πως ειναι ομοφοβικός??? Γιατί μέχρι τωρα όποιον και αν έχω ρωτήσει, πραγματικά όλοι αναρωτιούντε και ψάχνουν στις συνεντεύξεις του... "Το ζειμπέκικο ειναι αντρικός χορός" είπε λοιπόν κάποτε ο Μητρο... Κάποιος λοιπόν θιχτηκε και τον χαρακτηρισε ομοφοβικό.. Εγω νόμιζα πως άντρας εισαι στη ψυχή, ανεξάρτητα με τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις.
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μονο ο killik και ο βαλιανατος το εχει δει μαλλον.
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν μας νοιαζει το αν γουσταρεις gay ειναι το θεμα που δεν καταλαβαινεις. Κανεις δεν θα ελεγε τιποτα αν ελεγες "παιδια θα επρεπε να εχουν τα ιδια δικαιωματα με ολους τους ανθρωπους". Βλεπεις την διαφορα τωρα? Το οτι αναγνωριζεις καποιον στο να εχει ισα δικαιωματα δεν σημαινει οτι θα γινεις ο ιδιος gay ή θα σε πει καποιος normal ανθρωπος gay. Το οτι δεν γουσταρεις σεξουαλικα τους gay σε κανει ετεροφυλοφιλο... όχι, δε βλέπω καμια διαφορα, εσύ βλέπεις αλλα αντί άλλων. κανείς δεν είπε τίποτα.. εσύ μονο...άρα άκυρο το κανείς, εννοείς τον εαυτό σου διάβασε δηλαδή οποιος δε γουστάρει τους gay είναι ομοφοβικός?τι βλακείες είναι αυτές....και γω δε γουστάρω τα ρεβύθια, είμαι ρεβuθοφοβικός?δε γουστάρω με την καμια τους gay σέβομαι όμως ότι δικαίωμα έχουν. γουστάρω τρελα λεσβίες όμως άρα τι είμαι;;;;; εσύ γιατί δε σέβεσαι το δικαίωμα μου να γουστάρω οποιον γουστάρω? εάν με αυτή τη λογική εγώ είμαι ομοφοβικός, ο βαλιανάτος είναι "ετεροφοβικος". τι μας τα πρήζει τότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις