kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι φευγουμε απο το θεμα!! Μιλαμε ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! δυστυχως αυτες οι απαντησεις που ξεφευγουν απο το θεμα ειναι το θεμα.πως μπορει μια κοινωνια να μιλαει για νομικη εξισωση οταν υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνουν συνεχως παραθυρακια για να προσβαλουν και να υποβιβασουν τους ''διαφορετικους'' μπροστα στην αρεια φυλη των ''κανονικων''?
Technology fan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως συμβαίνει. Εκτός αν θεωρείς πως τα ζώα (συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι) που πράττουν ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είναι εκτός φύσης, σα τα φαντάσματα. Εσύ μου περιγράφεις όμως πως πράττουν, όχι πως είναι εξ ορισμού! Επίσης υπάρχει η υπερθέρμανση της γης, τι πρέπει να πούμε οτι είναι της φύσης οπότε εντάξει?
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μα ειλικρινα θελει πολυ μυαλο για να γινει το αυτονοητο?Γιατι να θελει δλδ? Οταν πχ εγω στο νοσοκομειο εαν παθει κατι ο συντροφος μου δεν θα μπορω να τον δω στην Ελλαδα. Ομοιως για την φυλακη Ομοιως για το να αφησω την περιουσια μου σε εκεινον Ομοιως κ για το να ειμαι ισος στον νομο συγκριτικα με τα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια... Αφηνοντας τα παντα στην ακρη,αυτο δεν ειναι ελαχιστο ανθρωπινο δικαιωμα??
panagos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τι πιστευεται γενικοτερα για την νομικη εξισωση των ομοφυλοφιλων σχεσεων με τις ετεροφυλοφιλες ΓΕΝΙΚΑ?Ειτε μεσω του συμφωνου η μεσω καποιου αλλου τροπου? Πιστεύω ότι το ομόφυλο ζευγάρι θα πρέπει να δικαιούται ό,τι ακριβώς δικαιούται και το ετερόφυλο ζευγάρι, στο θέμα συμβίωσης. Τώρα για θρησκευτικό γάμο μεταξύ ομόφυλων το βλέπω πολύ χλωμό καθώς η θρησκεία διδάσκει ότι "ο θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο με ομοφυλοφιλικές επιθυμίες" και ότι "η ομοφυλοφιλία είναι αποτέλεσμα της απάρνησης και παρακοής του Θεού" - αμαρτία με λίγα λόγια. Ο γάμος δεν είναι παρά ένα συμβόλαιο, για να ξεκαθαρίζονται στην πολιτεία οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σου σε μια "επίσημη" σχέση. Εφόσον αυτό επιθυμούν και επιδιώκουν οι ομοφυλόφιλοι, για ποιο λόγο να θέλουν να πάνε και στην εκκλησία; - που τους θεωρεί και βλάσφημους. Έχω παρατηρήσει πολλές επιθυμίες ομοφυλόφιλων που μου θυμίζουν περισσότερο ζήλιες (ίσως και ανασφάλειες) και όχι πραγματικές ανάγκες. Τώρα η υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, αντιμετωπίζεται από τη μεριά μου τουλάχιστον με σκεπτικισμό. Πιστεύω δε, ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο κοινωνικό πείραμα. Θεωρείς δηλαδή τους ομοφυλόφυλους άρρωστους σε σχέση με έναν ετεροφιλόφυλο σωστά; Από την στιγμή που οι περισσότεροι δεν είναι κατ' επιλογήν αλλά βιολογικά έτσι, πως προσδιορίζεις το φυσιολογικό; . De@th, είναι ευαίσθητο το θέμα και εύκολα κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί ως οπισθοδρομικός, ρατσιστής, συντηρητικός κτλ. Μερικοί όντως είναι και μάλιστα επειδή κάποιος τους έχει πει ότι έτσι πρέπει να είναι (δεν έχουν δική τους κρίση δηλαδή). Φυσιολογικός είναι αυτός που υπάρχει, που συμβαίνει ή εξελίσσεται κανονικά, ομαλά, σύμφωνα με τη φύση και τους κανόνες της - (από λεξικό). Τώρα θα μου πεις, ποιος μπορεί με σιγουριά να ερμηνεύσει τους κανόνες της φύσης; Μπορεί η ομοφυλοφιλία να είναι και μέρος της φύσης για να διατηρούνται οι -όποιες- ισορροπίες. Ενώ όμως μπορεί να αποτελεί μέρος των κανόνων της φύσης, η ομοφυλοφιλία σε απόλυτη μορφή, πάει ενάντια στη φύση ενός είδους. Ένα είδος δηλαδή αποτελούμενο μόνο από ομοφυλόφιλα όντα, δεν γίνεται να υπάρξει/διαιωνιστεί. Πρόσφατα είχα καταθέσει την ίδια άποψη σε παρόμοιο thread. Το θέμα είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι και αντιμετωπίζονται από την κοινωνία σαν μειονότητα, η οποία μάλιστα έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα του ανθρώπου - κάτι ιδιαίτερα ευαίσθητο, ειδικά στις πουριτανικές κοινωνίες. Σε τέτοιες συζητήσεις μπλέκονται συχνά η ηθική με την πραγματικότητα - 2 έννοιες που συχνά δεν συμβαδίζουν.
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα η φυση απορριπτει και αποβαλει μεσω της εξελιξης οτι θεωρει οτι τη βλαπτει.το οτι οι ομοφιλοφιλοι(οχι μονο στο ανθρωπινο ειδος) απο αρχαιωτατων χρονων εως τωρα δε σου λεει τιποτα?
mariakc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Που το στηρίζεις αυτό? Πως ορίζεις το φυσιολογικό? Τι πάει να πει "να είμαστε ανεκτικοί"? Σε ενόχλησαν ποτέ? Πολύ μ'αρέσουν one-liners αυτού του στυλ. Με λίγα λόγια μας λέει ότι όποιος έχει άσφαιρο το όπλο του, ή έχει αδύναμο σπέρμα δεν του αξίζει να ζει. Ταυτόχρονα, οι βιαστές επιτελούν θεάρεστο έργο... Cool story bro. πρωτον,οπως και ολοι εδω μεσα την αποψη μου λεω.δεν τη στηριζω πουθενα οκ αλλα αυτο πιστευω δευτερον,οχι δεν με ενοχλησαν ποτε και ουτε εχω καποιο προβλημα μαζι τους η κατι τετοιο ολοι ανθρωποι ειμαστε απλα δεν καταλαβαινω ανθρωπους που υποστηριζουν να το πω ετσι τους ομοφυλοφιλους ενω ταυτοχρονα τα βαζουν με αλλες ομαδες ανθρωπων που εχουν καποια ιδιαιτεροτητα ειτε επειδη ειναι αμφυτη ειτε απο επιλογη. τριτον,δεν ειπα ποτε οτι δεν τους αξιζει να ζουν η κατι παρομοιο.αν θες εσυ να το εκλαβεις ετσι be my guest...αυτο με το αδυναμο σπερμα και τους βιαστες δεν μπαινω καν στον κοπο να το σχολιασω.απλα αυτη η ατακα ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ μου φανηκε λογικη
Technology fan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα η φυση απορριπτει και αποβαλει μεσω της εξελιξης οτι θεωρει οτι τη βλαπτει.το οτι οι ομοφιλοφιλοι(οχι μονο στο ανθρωπινο ειδος) απο αρχαιωτατων χρονων εως τωρα δε σου λεει τιποτα? Για πες για να αρχαιότατα χρόνια. Τι σου μαθαν?
Krokodilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (Εχω να φαω παλι βρισιμο και χλευασμο:p) Η δικη μου αποψη ειναι: Εγω καταρχας μισω τους γκει αντρες, αφανταστα! Αναγουλιαζω σε οικτρο βαθμο οταν τους φανταζομαι να φιλιουνται ή να πη@@@@αι. Ολα αυτα βεβαια οταν δειχνουν μπροστα μου, δημοσια, την πραγματικη τους διασταση δηλαδη φιλιουνται μεταξυ τους ή πιανονται χερακι χερακι ή ανηκουν στην κατηγορια των "ξεφωνημενων" δηλαδη αυτων που μιλανε και κουνιουνται σαν ......ε καταλαβαινετε, σαν αδελφες. Περα απο αυτο οταν δεν εκδηλωνονται με καποιον απο τους παραπανω τροπους (ή και αλλους που να δειχνουν την διαφορετικοτητα τους) δεν με πειραζουν καθολου σαν υπαρξεις. Αλλα το να θεσπιστει νόμος που να επιτρεπει το να παντρευονται ειναι τελειως τραγικο για τον απλουστατο και μονο λογο οτι ο γαμος ειναι μια κομφορμιστικη κινηση. Αρα τραγικη. Το ιδιο πιστευω και για τον γαμο μεταξυ λογικων ζευγαριων, δηλαδη αντρα-γυναικα και γυναικας-γυναικας. Κομφορμιστικοτατη και ανουσια πραξη ο γαμος. Βεβαια ισως παιζουν καποια πλεονεκτηματα που σου δινει το κρατος αν παντρευτεις, οποτε αν μου αναφερει καποιος αν υπαρχουν τετοια(πχ επιδομα παντρεμενου, καλυτερη ασφαλιση ξερω γω, κλπ) τοτε το ξανασκεφτομαι για το αν ο γαμος ειναι κομφορμιστικη πραξη ή αν δινει καποια οφελη οποτε την κανει λιγοτερο κομφορμιστικη.
g_alkis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν με νοιάζουν τα βατράχια, τα δελφίνια και οι μύγες. Οι gay είναι κατ'επιλογήν. Οι τάσεις δεν σημαίνουν τίποτα. Εκατομμύρια παραδείγματα
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μα ειλικρινα θελει πολυ μυαλο για να γινει το αυτονοητο?Γιατι να θελει δλδ? Οταν πχ εγω στο νοσοκομειο εαν παθει κατι ο συντροφος μου δεν θα μπορω να τον δω στην Ελλαδα. Ομοιως για την φυλακη Ομοιως για το να αφησω την περιουσια μου σε εκεινον Ομοιως κ για το να ειμαι ισος στον νομο συγκριτικα με τα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια... Αφηνοντας τα παντα στην ακρη,αυτο δεν ειναι ελαχιστο ανθρωπινο δικαιωμα?? φυσικα και ειναι και ειναι και ντροπη και μονο το να συζηταμε για τη παροχη του.το θεμα ειναι οτι παντα θα υπαρχουν καποιοι και πολυ αντρες που δυστυχως λογω κομπλεξ κατα κυριο λογο(γιατι μονο αν δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου βρισκεις στραβα στους παντες και στα παντα) θα προτιμουν να υποβιβασουν καθε διαφορετικο προκειμενου να νοιωσουν ισχυροι.αυτο το κανει και ο πατερας μου και ο αδελφος μου και ειναι κατι που κατακρινω και για το οποιο τσακωνωμαστε πολλες φορες.για μενα δεν εχει να κανει με κοινη λογικη αλλα με ηλιθιοτητα.δηλαδη θα ζουν 2 ανθρωποι μαζι για χρονια και στην ουσια θα ειναι ξεκρεμαστοι απο την φιλελευθερη σοσιαλιστικη και δημοκρατικη ελληνικη κοινωνια(γιατι ολα αυτα μαζι ειμαστε +τη λεξη απο μ)μονο και μονο επειδη εχουν διαφορετικη προτιμηση στο κρεβατι?αν αυτο το θεωρειτε φυσιολογικο εγω δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω εκτος απο το οτι λυπαμαι.
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για πες για να αρχαιότατα χρόνια. Τι σου μαθαν? ρε συ φιλε μου ενταξει,εσυ δεν θεωρεις την ομοφυλοφιλια φυσιολογικη.Η επιστημη εχει αλλη αποψη κ καλα τεκμηριωμενη.Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο κ μην εκτροχιαζεις ολο το thread. Μιλα κ μεινε στην νομικη υποσταση του θεματος Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από htps
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για πες για να αρχαιότατα χρόνια. Τι σου μαθαν? http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1 πηγαινε στο 3.1 και enjoy αν θες διαβασε και το 4 ετσι για ευρεια γνωση και εκπαιδευση
Technology fan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρε συ φιλε μου ενταξει,εσυ δεν θεωρεις την ομοφυλοφιλια φυσιολογικη.Η επιστημη εχει αλλη αποψη κ καλα τεκμιριωμενη.Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο κ μην εκτροχιαζεις ολο το thread. Μιλα κ μεινε στην νομικη υποσταση του θεματος Φυσικά, Με τον νόμο είμαι σύμφωνος, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το γάμο ομοφυλόφυλων! Προτείνω να γίνει και μία δημοσκόπηση...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δευτερον,οχι δεν με ενοχλησαν ποτε και ουτε εχω καποιο προβλημα μαζι τους η κατι τετοιο ολοι ανθρωποι ειμαστε απλα δεν καταλαβαινω ανθρωπους που υποστηριζουν να το πω ετσι τους ομοφυλοφιλους ενω ταυτοχρονα τα βαζουν με αλλες ομαδες ανθρωπων που εχουν καποια ιδιαιτεροτητα ειτε επειδη ειναι αμφυτη ειτε απο επιλογη. Το αν εγώ, ή ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα που είναι υπέρ της νομικής κατοχύρωσης βασικών δικαιωμάτων για τους ομοφυλόφιλους, τα βάζει με ομάδες ατόμων όπως είναι οι ναρκομανείς και οι αλκοολικοί δεν μπορείς να το ξέρεις. Το ένα δεν συνεπάγεται το άλλο και γι'αυτό είναι άστοχο. Και στο κάτω-κάτω, αν το θεωρείς σκόπιμο ανοίγεις thread να το συζητήσουμε. τριτον,δεν ειπα ποτε οτι δεν τους αξιζει να ζουν η κατι παρομοιο.αν θες εσυ να το εκλαβεις ετσι be my guest...αυτο με το αδυναμο σπερμα και τους βιαστες δεν μπαινω καν στον κοπο να το σχολιασω.απλα αυτη η ατακα ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ μου φανηκε λογικη Όπως και να το εκλάβει κανείς, παραμένει μια γενικότητα.
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικά, Με τον νόμο είμαι σύμφωνος, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το γάμο ομοφυλόφυλων! Προτείνω να γίνει και μία δημοσκόπηση... εχει γινει απο την eurostat σε ολοκληρη την ΕΕ,περασαμε το τεστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις