Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα ειναι η ζωη μου ο αυτοσαρκασμος παντως.Απο κοντα να δεις τι καλα πεταω.

Τεσπα φτανει το οφτοπικ

αλλο πραμα ο γελεων κι αλλο ο γελοιος...

συμφωνώ απόλυτα,οσον αφορά το θέμα μας,

ο χρόνος θα δείξει.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλο πραμα ο γελεων κι αλλο ο γελοιος...

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Κ μενα γελοια μου φανηκαν τα επιχειρηματα σου περι ιδεοληψιας της αγαπης παντως.Οχι σοβαρα τωρα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι πιέζουμε καταστάσεις βάση προσωπικών συμφερόντων και προβληματισμών.Ο τόξο καίγεται με το θέμα του σύμφωνου συμβίωσης,εγώ μπορεί να καίγομαι για το δικαίωμά μου στην αυτοάμυνα όταν κάποιος μπουκάρει σπίτι μου,ενας τρίτος χτυπιέται γιατι στον στρατό δέν έχουμε Mech με πιλότους γυναίκες μέσα σε κολλητές στολές.

Η σούπα δέν είναι έτοιμη,απλά.Περιμένετε και θα δούμε.

Σε όποιον δέν αρέσει και θέλει ότι θέλει εδώ και τώρα,ας κάνει βολή προς τα πάνω και ας ελπίσει οτι υπερνικώντας την βαρυτική έλξη της γής,θα φτάσει σε άλλο πλανήτη.Σε όσους πιστεύουν στο karma και την μετενσάρκωση,better luck next time...

Δημοσ.

Νομικη εξισωση ομοφυλοφιλων σχεσεων στην Ελλαδα.Ποιο το μελλον?

.....Hταν που ταν τρύπιο το σωβρακο το φαγε και ο σκόρος..... :P

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι πιέζουμε καταστάσεις βάση προσωπικών συμφερόντων και προβληματισμών.

κ πολυ καλα κανουμε,σιγα μην βαλω την ζωη μου σε αναμονη επειδη ετσι γουσταρει η Ελλαδα

Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπεί πολλάκις

μπορεί το θέμα να είναι αδιάφορο για τους περισσότερους για τους xy λόγους και δεκτό αλλά είναι τόσο απλή η επίλυση του προβλήματος που απαιτείται από ένα σύγχρονο κράτος να το επιλύσει εντός μιας ημέρας. Ακόμα και αν ο μόνος ο οποίος ενδιαφέρεται είναι ο τοξοβόλος.

"Στα σύμφωνα κοινωνικής συμβίωσης ότι ισχύει για τους ετερόφυλους ισχύει και τους ομοφυλόφιλους" Problem solved, so so simple :)

Δημοσ.

Υποψιν γι' αυτους που δεν ξερουνε: ο τοξοβολος μπορει να μην σεξουαλικα μπερδεμενος (σορυ για την οικειοτητα) αλλα ειναι φορουμικα μπερδεμενος και δεν ειναι ουτε ο ιδιος σιγουρος ποτε τρολαρει και ποτε μιλαει σοβαρα (και μαζι μ' αυτον και 'μεις).

Αποψη μου παντα και φυσικα με μια καλη δοση χιουμορ!

ΥΓ. το θεμα που θα παει μετα απο τοσους κυκλους;

Δημοσ.
Ακόμα και αν ο μόνος ο οποίος ενδιαφέρεται είναι ο τοξοβόλος.

που λεει ο λογος επρεπε να πεις,διοτι σιγουρα δεν αφορα μονο εμενα.Αφορα μια καλη μεριδα της κοινωνιας...κ μονο εαν κ οταν ερθει επιτελους το Συμφωνο κ μεινει για χρονια σε ισχυ ωστε να δοκιμαστει κ κοινωνικα θα δουμε ποιο μαζικο σιφτ στην συνειδηση του μεσου Ελληνα.

Υποθετω σε μια δεκαετια μετα την εφαρμογη του και εαν κ εφοσον το Συμφωνο προβλεπει την απολυτη νομικη εξισωση τοτε ολοενα κ περισσοτερα ομοφυλα ζευγαρια θα το αξιοποιουν.Το θεμα ειναι η σταδιακη συνηθεια κ αποδοχη του.Πχ ειναι σιγουρο πως 5-10 χρονια μετα την εφαρμογη του δεν θα φαινεται τοσο εξωγηινο πχ σε μια επισημη εξοδο στην Ελλαδα να ακουσεις ''απο εδω ο συντροφος μου΄΄ απο εναν νταγκλαρα μεχρι εκει πανω.

Παντως οσες φορες ειμασταν στην Ελλαδα με τον μωρακλα εγω το εχωνα πολλε φορες αυτο το ''απο εδω ο συντροφος''.Φετος οσο ηταν στην Ελλαδα ειναι η αληθεια οτι το ξεσκισα. Μερικες φορες το κανω κ αψυχολογητα εντελως για να κοψω αντιδρασεις.Η χειροτερη αντιδραση που εχω εισπραξει ηταν πριν 2 χρονια απο εναν παππου να λεει ''φτουσου,δεν ντρεπεσαι,παενε απο δω ρεμαλι της κοινωνιας''κ μαλιστα με εφτυσε οντως! ειχα παθει νευρικο γελιο κ ο μωρακλας να φωναζει ''γουατ δε χελ ις χι ον αμπαουτ''

Η καλυτερη παντως ηταν φετος τον Ιουλιο που ενας φιλος φιλου που δεν ειχε παρει χαμπαρι κ δεν ηξερε για εμενα αντεδρασε αυθορμητα με το ''παρατησε τον τωρα και ελα μαζι μου,σε ποθω'' :mrgreen: :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια γεια σας ανοιγω αυτο το θεμα για να θεσω καποιες αποριες μου σχετικα μη την Ομοφυλοφιλία παρακαλω αν οι moderators κρινουν οτι πρεπει να κλειδωθει ας κλειδωθει. λοιπον απ οσο γνωριζω μεχρι τωρα δεν εχει απαντηθει το ερωτημα αν γενιεσαι ομοφυλοφιλος η γινεσαι?

Υπαρχουν αντρες οι οποιοι εχουν θυληπρεπη χαρακτηριστικα τα οποια μπορει να οφειλονται σε αυξημενες γυναικειες ορμονες. πως ειναι δυνατον για εναν τετοιο ανθρωπο να αποτελει επιλογη η ομοφυλοφιλια απο την στιγμη που καποια η ιδια του η φυση εκ γενετης τηνει προς την ομοφυλοφιλια. Υπαρχουν βεβαια και ομοφυλοφιλοι που δεν εχουν τετοια χαρακτηρηστικα τουλαχιστον σωματικα και ειναι ομοφυλοφιλοι γι αυτους θα μπορουσε βεβαια να ειναι μια συνειδητη επιλογη. αυτος ειναι ο σδυλλογισμος μου δεν ξερω αν το εθεσα σωστα εσεις ποια γνωμη εχετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...