Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παρα πολυ σωστα. οι ομοφυλοφιλοι εχουν σωας τα φρενας,ειναι ισοτιμα μελη της κοινωνιας και της πολιτειας και το μονο που ζητανε ειναι τα αυτονοητα ανθρωπινα δικαιωματα τους να εχουν και μια νομοτυπη υποσταση.και ενα πραγματικο δημοκρατικο κρατος ειναι υποχρεωμενο να σεβαστει τα,πολυ λογικα και συνταγματικα κατοχυρωμενα,αιτηματα τους και να προβει στις απαραιτητες διαδικασιες που χρειαζονται ωστε να υλοποιηθουν,ανεξαρτητως του αν ειναι 5,10,1000 η 1m. η παραπανω παραγραφος σου αυτο λεει. και ως προείπα,συμφωνώ απόλυτα,διατηρώ επιφύλαξη οσον αφoρα το κομμάτι των μεταναστών ομως. αν ομως,αύριο πρωι,γινει δημοψήφισμα και αποφασιστεί οτι θέλουν ολοι να γινουν λούμπεν,παλι θα συμφωνήσω,φτηνότερους εργάτες θα'χω
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Aplostra δικο σου http://www.youtube.com/watch?v=JA6_CQ5VWQw
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Aplostra δικο σου http://www.youtube.com/watch?v=JA6_CQ5VWQw έχω βγει πάνω απο 15 φορες με ομοφυλόφιλους,δεν με απασχολεί τι βαζει ο καθένας στο κωλο και το στομα του,αρκει να σέβεται τις δικες μου προτιμήσεις. αλλος εχει το σύμπλεγμα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 αλλος εχει το σύμπλεγμα. καλα εντζοι τωρα το κλιπακι μεχρι να κανω ψυχοθεραπεια κ να γκετ ριντ απο το συμπλεγμα μου
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 καλα εντζοι τωρα το κλιπακι μεχρι να κανω ψυχοθεραπεια κ να γκετ ριντ απο το συμπλεγμα μου μπα επειδή μου χαλάει την αισθητική,δεν το είδα. οπως μου χαλαει την αισθητική πχ να γαμάει ο αλλος τη γκόμενα απο πίσω και να κάθεται και να χαζεύει το κενό,ποτε δε κατάλαβα ρε'συ τι καταλαβαίνουν με το να βλέπουν το παχύ έντερο να χάσκει.... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μπα επειδή μου χαλάει την αισθητική,δεν το είδα. οπως μου χαλαει την αισθητική πχ να γαμάει ο αλλος τη γκόμενα απο πίσω και να κάθεται και να χαζεύει το κενό,ποτε δε κατάλαβα ρε'συ τι καταλαβαίνουν με το να βλέπουν το παχύ έντερο να χάσκει.... :eek: :ee Δεν εχω τετοια κολληματα.Κ στα πισωκολητα μεσα κ σε ολα τα καλα πρωτος.Η δικη μου η αισθητικη ειναι πιο μπρουταλ κ καβλιαρικη.Θες να κανουμε σαιμπερ σεξ να σου δειξω?
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν εχω τετοια κολληματα.Κ στα πισωκολητα μεσα κ σε ολα τα καλα πρωτος.Η δικη μου η αισθητικη ειναι πιο μπρουταλ κ καβλιαρικη. παρεμπιπτόντως,να συγχωρέσεις την αλλαγή ύφους αλλά εχω κατι μαλακιδες σε ενα αλλο σαιτ,που μου'χουν σπάσει τα ουμπαλα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παρεμπιπτόντως,να συγχωρέσεις την αλλαγή ύφους αλλά εχω κατι μαλακιδες σε ενα αλλο σαιτ,που μου'χουν σπάσει τα ουμπαλα. Απαντα κ στο εντιτ πιο πανω
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Θες να κανουμε σαιμπερ σεξ να σου δειξω? νομιζω οτι είσαι αρκετά έξυπνος για να φέρεσαι σαν βαλιανατος και να ξεφτιλίζεις τους... "ομοϊδεάτες(δε ξέρω τι λέξη να βάλω)" σου.......
Tenshi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πάντως τόξο,κινδυνεύεις (μαζί με άλλους ιδεαλιστές-μαχόμενους ομοφυλόφιλους) να εξισωθείς με τον πάπαρο και το καλοφτιαγμένο Punto του. "Γειά σας,περνάω απο την γειτονιά σας και είπα να σας ενοχλήσω...ΟΧΙ, ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ: Περνάω-απο-την-γειτονιά-σας!" Chill και με τα βιντεάκια.Αν είναι να το βαράμε κάτω απο τη ζώνη (και μέχρι το γόνατο),παίζουν και κάτι γαμάτα με τοκετούς... Μποτομ λινε...αν είναι να έρθει θα ρθεί...ντοντ πους ιτ...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 νομιζω οτι είσαι αρκετά έξυπνος για να φέρεσαι σαν βαλιανατος και να ξεφτιλίζεις τους... "ομοϊδεάτες(δε ξέρω τι λέξη να βάλω)" σου....... μπα ειμαι χαζος ,ψηλος ,μυωδης κ παιδαρας.Ψηνεσαι? Chill και με τα βιντεάκια.Αν είναι να το βαράμε κάτω απο τη ζώνη (και μέχρι το γόνατο),παίζουν και κάτι γαμάτα με τοκετούς... παρε κ αυτο που γουσταρω ακομα περισσοτερο εντωμεταξυ.Απο το 1.50 κ μετα ειναι το καλο. http://www.youtube.com/watch?v=6kk1qmJWH2E&NR=1
Tenshi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εκεί είναι το θέμα...μόνο εσύ γουστάρεις!Αν περνάς πάντως καλά,μαζί σου!
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μπα ειμαι χαζος ,ψηλος ,μυωδης κ παιδαρας.Ψηνεσαι? δεν με απασχολεί αγαπητέ. με απασχολεί ομως,να μην μειώνεις τον εαυτό σου. πιστεύω οτι αν δεν έχουμε αυτοσεβασμό,δεν μπορεί να μας σεβαστεί κανείς.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 δεν με απασχολεί αγαπητέ. με απασχολεί ομως,να μην μειώνεις τον εαυτό σου. πιστεύω οτι αν δεν έχουμε αυτοσεβασμό,δεν μπορεί να μας σεβαστεί κανείς. εμενα ειναι η ζωη μου ο αυτοσαρκασμος παντως.Απο κοντα να δεις τι καλα πεταω. Τεσπα φτανει το οφτοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις